![]() |
Günün birinde sokaklarda elin cebinde gezerken
Kendine sordugun sorulara cevap ver Gelen gidenler sanki sana Sebep yokken kizsalar Acaba orada varmiydin ki yoktun yaa İki lafa düsdün ortaya Yalniz kapandin sonunda Hep karanlik sabahta Bitmez ki aglamakla Kovalara girmek yetmiyor Gide gide bir yere varmiyorsa Ugrasmak cok sacma Kurtar kendini birakma Eyvallah cekmektense Sil bastan etmektense Kendine bir baksana Neler oluyor hayatta İki lafa düsdün ortaya Yalniz kapandin sonunda Hep karanlik sabahta Bitmez ki aglamakla |
Love Mud On My Face - Athena
I used to have trouble every minute every second a day Without fainess ends ohh, it´s so what I want Love to make it, love to shake it But it can never bring me down I stand like a rock That´s all I do a lot I can fly, I can try I love mud on my face One-two-three go! Oy I´m a shameless black pack joker They´re trying to tramp me, doesn´t matter I go deeper deeper deeper I will - what I taste You can never find me You can never catch me I am naughty I can fly, I can try I love mud on my face |
Holigan - Athena
Kalbimizden kopuyor bu şarkı sana Sanmasınlar ikimiz ayrı yollarda Para pulla ölçülmez aşkımız sana Hiçbir zaman bırakmayız seni yollarda Marş söylerken yumruk göklerde Yensen, yenilsen kalbim hep sende Ne derlerse desinler ikimiz için Hiç takmadık takmayız taraftarız biz Gururumuzsun sen yeşil sahada Koca dünya bir yana sen bir yana Marş söylerken yumruk göklerde Yensen, yenilsen kalbim hep sende |
Herşey Güzel Olacak - Athena
Yok öyle yalan dolan Sahtekarlık yapmadan Yaşamak lazım İki günlük dünyada Değermi dalaşmaya Anlaşmak lazım Bir geri adım atsan Hayatın mı söner Zor olsada denemeye değer Herşey güzel olacak Herşey güzel Kandırmışlar herkesi Aşkım sevgilim diye Ayrılmak lazım Boş işlerle uğraşma Kimseye fayda etmez Anlamak lazım |
For Real - Athena
Hey you What you doin', what you waitin' for Comin' up, let's go, yeah Are you in, are you in, are you in there Can't you see where we could go All i know is you don't want to bE A part of the crowd Realize yourself You say it but don't feel it What you sayin' has no meanin' Face the truth, don't hide your soul For real, i'm for real Up, i wanna bring you up Do you want, do you want Up, i wanna bring you up No questions, no answers Rules around circles Respect me, and you will see Are you in, are you out Do you know your way out Comin' up now, comin' up For real, i'm for real Up, i wanna bring you up Do you want, do you want Up, i wanna bring you up Up, i wanna bring you up Do you want, do you want Up, i wanna bring you up |
Fik Fik - Athena
Bana her zaman deli manyak derler Evet bazen öyle gelip giderler İşte ben zaten bu yüzden ben Güzel güzel güzel güzel Başından beri hiç normal olmadım Normallerden çok uzaktaydım Ne dedilerse kale almadım Devam devam devam devam Tamam hepsine herşeye Sen ne diyorsan tamam Senin sorunun ne biliyor musun bence Kasıp kasıp duruyorsun köşede Ne kadar sürecek bu iş böyle Olmaz olmaz olmaz olmaz Tamam hepsine herşeye Sen ne diyorsan tamam Deli olalım Bana bakma işin içinden çıkmazsın Boyutlarımız ayrı anlayamazsın Bence herkes kendi gibi kalsın Aman aman aman aman Tamam hepsine herşeye Sen ne diyorsan tamam Deli olalım |
Fenerbahce Marşı - Athena
Canımızla baglıyız Bu sağracı oğluna Canımızla bağlıyız Bu sağracı oğluna Gel bacım ge gardaşım Bir olak yumruk olak Sıralanıp türbüne Bağıralım fener diye Yaşa yaşa yaşa benim kanaryam Sarı lacivert rengin Taraftarın kanında Yaşa yaşa yaşa benim kanaryam |
Easy Man - Athena
Love means love not just a thing Do you think that is so easy No man no I dont think so Love sometimes lost in the hate So dark and it's so misty Keeps you out of yourself Easy come and easy goin Maybe that was not my story Easy come and easy goin Once I felt a soul in the fog Was so blured and so cold I came alone with out no worries Just triyin triyin I'm tryin No man no not that feelin Keeps me out of myself Easy come and easy goin Maybe that was not my story Easy come and easy goin One and one that brings you none Can't you see there is just one for one I'm feeling deeply love Love love with out no expectation Turns you back yo yourself Easy come and easy goin Maybe that was not my story Easy come and easy goin |
Dön Baba Dönelim - Athena
İşte karşımda Ne deseler boşuna Anlaması zor Çok zor olsa da Kolaydan lokma olma Vurduk en dibe Söyle şimdi nereye Yol almalısın Ufak ufak yerine Sıyrıl da gel buraya |
Beyoğlu - Athena
Beyoğlu'nda gezersin gözlerini süzersin Sevdiceğim yavrucağım niçin niçin beni üzersin Mavi gözlük takarsın çok canları yakarsın Sevdiceğim yavrucağım niçin niçin beni üzersin Gel gel gel bana gel bana gel Gel gel yanıma yanıma gel |
Bak Takılmana - Athena
Kendini suçlama Suçlamaktan vazgeçsen diyorum Uyan çık artık o kafadan Daha da fazla uzatmadan Dostum içinden geçenleri Tutmasan diyorum Yüzüme baka baka konuşsana Biraz biraz anlatsana Haydi haydi takma kafana Haydi haydi takma kafana Sallaya sallaya Bak takılmana |
Aşk Meşk Yok - Athena
Kalk gidelim burdan Herşey başlamadan Kalp kalbe karşıymış derler Takmam ki! Ben hiç bilmem Bu işlerden anlayanlardan çok Kafanı yorma, aşk meşk yok! Gelseydin kendin bana Herşeyin en başında Bir daha başlasa da Fark etmez boşuna Bir defa olsan da Ağlamak zor ama Elimden gelse de İnan çok zor |
Zehra - Barış Manço
Halamın kızı Zehra dostlar başına Bize sık sık gelir gece yatısına Bir geçerken uğramıştı tam onsekiz ay oldu O gün bu gün bizde kalıyor Zehra Zehra seni çok seviyorum Bir türlü sana git diyemiyorum Ama artık anla be Zehra Zehra seni çok seviyoruz Bir türlü sana git diyemiyoruz Ama artık anla be Zehra Bak işte sulandı gözlerin Yine dolu dolu bak İşte bu haliyle ediyor deli deli bak Kulun olayım kölen olayım Hemen darılma Hala kızı Zehra Kulun olayım kölen olayım Kes ağlamayı hala kızı Zehra Çayına biber koydum Çorbasına reçel kattım Hapşırık tozu serptim hırkasına Yatağına fare koydum Dolabına kurbağa Ama yine banamısın demedi Zehra Zehra seni çok seviyorum Bir türlü sana git diyemiyorum Ama artık anla be Zehra Zehra seni çok seviyoruz Bir türlü sana git diyemiyoruz Ama artık anla be Zehra Bak işte sulandı gözlerin Yine dolu dolu bak İşte bu haliyle ediyor deli deli bak Kulun olayım kölen olayım Hemen darılma Hala kızı Zehra Kulun olayım kölen olayım Kes ağlamayı hala kızı Zehra Yatağımı al yorganımı al Makasımı tarağımı kederimi al Terliğimi al bardağımı al havlumu çatalımı al Kulun olayım kölen olayım Zehra Bir şu körpe evimin tapusu var Ne hacet Zehra onuda al Kulun olayım kölen olayım Zehra |
Dağlar aştım hazar eyledim
Her gördüğüm güzele nazar eyledim Hakikat sofrası kurulunca Bir salkım üzüme Pazar eyledim Söylemeye varmıyor dilim Sazım çalmaz oldu tutmuyor elim Ben ettim sen eyleme güzelim Ne olur affet beni allah aşkına Yolla yarim tez yolla Oyalı da mendil sar yolla İki tel kopar saçından Kınalı da mendil sar yolla Yolla, yolla, yolla, meleklere ver yolla Yolla, yolla, Yeter beklettiğin beni allah aşkına Yolla yarim tez yolla Oyalı da mendil sar yolla İki tel kopar saçından Kınalı da mendil sar yolla |
Yol Verin Ağalar Beyler - Barış Manço
Selam olsun ağalar beyler mor sümbüllü alaca dağlar Yol verin hele bir yol geçeyim Yol verin yare kavuşayım Yol verin ağalar beyler bitsin bu hasret Bekledim tam yedi iklim geçti Bekledim bağ bahçe bozuldu Yol verin ağalar beyler bitsin bu hasret Seherde esen ılık rüzgar hasretliği çekenler anlar Yol verin hele bir yol geçeyim Yol verin yare kavuşayım Yol verin ağalar beyler bitsin bu hasret Bekledim tam yedi iklim geçti Bekledim bağ bahçe bozuldu Yol verin ağalar beyler bitsin bu hasret |
Uçsuz bucaksız bir yolda
Yürüyorum tek başıma Herkes hakkını helal etsin Kalmasın tek bir lokma Bu yolda ölmek var belkide dönmemek Ömür bitse bile yol bitmeyecek Bazen buz gibi bir pınardan İçiyorum kana kana Bazen kızgın kumlar üstünde Yürüyorum yana yana Bu yolda ölmek var belkide dönmemek Ömür bitse bile yol bitmeyecek |
Yine Yol Göründü - Barış Manço
Yine yol göründü gurbete güz geldi yapraklar döküldü Martılar göç etti turnalar süzüldü yine yol göründü gurbete Köyüme kara kış çökse de aşıklar boynunu bükse de Desen ki nazlı yar insafa gelse de yine yol göründü gurbete Acı keder hep bana kardeş,bacı,ana,baba Benim olsa bütün dünya yetmez ki Derdimi kimlere söyleyim ben garip Barış'ım neyleyim Anadan babadan yuvadan uzakta yine yol göründü gurbete |
Yine Bir Gülnihal - Barış Manço
Yine bir gülnihal Aldı bu gönlümü Sim ten gonca fem Bibedel ol güzel Ateşin ruhleri Yaktı bu gönlümü Pür eda pür cefa Pek küçük pek güzel Görmedim kimsede Böyle bir dilruba Böyle kaş böyle göz Böyle el böyle yüz |
Sarı Çizmeli Mehmet Ağa - Barış Manço
Yaz dostum güzel sevmeyene adam denir mi Yaz dostum selam almayana yiğit denir mi Yaz dostum altı üstü beş metrelik bez için Yaz dostum boşa geçmiş ömre yaşam denir mi Yaz tahtaya bir daha tut defteri kitabı Sarı çizmeli Mehmet ağa bir gün öder hesabı Yaz dostum yoksul görsen besle kaymak bal ile Yaz dostum garipleri giydir ipek şal ile Yaz dostum öksüz görsen sar kanadın kolunu Yaz dostum kimse göçmez bu dünyadan mal ile Yaz tahtaya bir daha tut defteri kitabı Sarı çizmeli Mehmet ağa bir gün öder hesabı Yaz dostum Barış söyler kendi bir ders alır mı Yaz dostum su üstüne yazı yazsan kalır mı Yaz dostum bir dünya ki haklı haksız karışmış Yaz dostum boşa koysan dolmaz dolusu alır mı Yaz tahtaya bir daha tut defteri kitabı Sarı çizmeli Mehmet ağa bir gün öder hesabı |
Sarıl Bana - Barış Manço
Yıkılsın bütün duvarlar birer birer Açılsın bütün kapılar teker teker Yaklaş bana gel sokul bana Rüyama giriver bu gece helalim oluver bu gece Koptu fırtına dört bir yanımda Ateşe at beni sar kollarınla Çok yorgunum sarıl bana, dokun bana ne olur Binlerce ok saplanıyor şu kalbime Alev alev ateşin yanıyor yüreğimde Yaklaş bana gölgem ol benim Rüyama giriver bu gece Helalim oluver bu gece Koptu fırtına dört bir yanımda Ateşe at beni sar kollarınla Çok yorgunum sarıl bana, dokun bana ne olur Gururumu aldım ayaklar altına Geldim kapına yüz sürmek için Haydi artık sende sil gözyaşlarını Süslen boyan giyin benim için Elimde pembe-mavi soğuk bir çerçeve Tüm anılar sanki toplanmış hep o resimde Süzül oradan Gel sokul bana rüyama giriver bu gece Koptu fırtına dört bir yanımda Ateşe at beni sar kollarınla Çok yorgunum sarıl bana dokun bana ne olur Sokul bana, sarıl bana, yaklaş bana, dokun bana Sokul bana, sarıl bana, yaklaş bana, dokun bana |
Seher Vakti - Barış Manço
Sabah seher vakti düştüm yola Anam sordu nire oğlum böyle Dedim ana fazla sorma bağrım yanık yeter sorma Seher vakti düştüm yola Günler boyu yol aldım durmadım Pınar başlarında konakladım Dağlar taşlar geçit verdi Çayır çimen kilim serdi Seher vakti düştüm yola Ben bir yeşil gözlü yar sevmiştim Gece gündüz başın beklemiştim Bir kış günü vakit çaldı Yarim son uykuya daldı |
Söyle Zalim Sultan - Barış Manço
Sıra sıra dağlardan erişilmez yaylalardan Kuş uçmaz kervan geçmez bilinmez binbir yoldan Gel dedinde gelmedim mi söyle gelmedim mi söyle gelmedim mi Aman hele hele sultan zalım zalım sultan söyle söyle Söyle gelmedim mi söyle gelmedim mi Aman hele hele sultan zalım zalım sultan söyle Gül yüzünden bal yanaktan sırma saçtan al dudaktan Kumru gibi kaçan gözden ince belden al topuktan Sev dedinde sevmedim mi söyle sevmedim mi söyle sevmedim mi Aman hele hele sultan zalım zalım sultan söyle söyle Söyle sevmedim mi söyle sevmedim mi Aman hele hele sultan zalım zalım sultan söyle |
Sözüm Meclisten Dışarı - Barış Manço
Sözüm meclisten dışarı dostlar Bu günlerde kendimi hıyar gibi hissediyorum Hani ince kıyım dograsalar beni Marmara ege karadeniz Ve hatta akdeniz cacık olur diyorum Dedim öylesine büyük ki dostlar Hani beni kırka yarıp yine kırka bölseler Kırkbin bostana gübre diye serpseler Kırkbin ot biter de kırkbin derde deva olur diyorum Ne oldubana böyle durup dururken Oğlan aldı başını gitti Kız zaten lafımı dinlemezdi Düğmem kopkuk paçam sökük Oramda buramda çengelli iğneler Bir de çengelli iğne Nazar bozar derler Hanımın çorabı kaçık başında bigudiler Karabaş bile karabaş bile Yüzüme bakıp bakıp havlıyor Sözüm meclisten dışarı dostlar Bu günlerde kendimi hıyar gibi hissediyorum Dilim dilim doğrasalar beni Akdeniz ve hatta hint okyanusu Ve hatta atlas okynusu Ve hatta hatta büyük okyanus Cacık olur diyorum böyle cacığa rakı mı dayanır |
Süper Babaanne - Barış Manço
Babaannem dedemi ilk gördüğü gün tam yüreğinden vurulmuş Dedem şöyle bir çapkınca bakıp hafifçe bıyığını burmuş O zamanın erkeği pek bir ağırmış kızları ise pek bir hoşmuş Kırk yıl bir yastıkta tam kırk yıl Anlat babaanne ölümsüz aşkını Bir yastıkta tam kırk yıl kırk yıl kırk yıl kırk yıl Ufacık bir yuva nohut oda bakla sofa ama sapasağlam ayakta Çeyiz dedikler yorgan yastık iki sandık iki de bohça Gözleri hala dolu dolu oluyor dedemin adını andıkça Kırk yıl bir yastıkta tam kırk yıl Anlat babaanne ölümsüz aşkını Bir yastıkta tam kırk yıl kırk yıl kırk yıl kırk yıl Süper babaanne seni çok seviyoruz O büyük aşkları inan biz de yaşıyoruz Bugünkü genç kızlar yarının annelerindensin İnan gençleri anlayan bir tek sensin |
Sana A$k Yaki$maz ki Kapılar kapandı Yüreğim acısada Öyle zor olsa da Yokum ben hayatında Yokum işte Bunu sen istedin Öyle severken ben Bunu hiç hak etmedim Şimdi gitsem koymazki Kalsam neye yarar ki Sana aşk hiç yakışmadı Ben yakıştıramam ki Kapılar kapandı Kalbim ağlasa da Adam olsan da Yokum ben dünyan da Yokum işte Bunu sen istedin Öyle severken ben Bunu hiç hak etmedim Şimdi gitsem koymazki Kalsam neye yarar ki Sana aşk hiç yakışmadı Ben yakıştıramam ki |
Ah tuti-i mucize guyem , ne dersem laf değil
Beli yarim , beli dost Beli mirim , beli dost Beli ömrüm , beli dost Ah çerh ile söyleşemem , ayinesi saf değil Beli yarim , beli dost Beli mirim , beli dost Beli ömrüm , beli dost Ah ehl-i dildir diyemem sinesi saf olmayana Beli yarim , beli dost Beli mirim , beli dost Beli ömrüm ,beli dost |
Unutamadım - Barış Manço
Dün yine yapayalnız dolaştım yollarda Yağmurlarda ıslanan bomboş sokaklarda Gözlerimde yaş kalbimde sızı unutmadım seni Unutamadım unutamadım ne olur anla beni Unutmak kolay demiştin alışırsın demiştin Öyleyse sen unut beni yeter ki benden isteme Gözlerimde yaş kalbimde sızı unutmadım seni Unutamadım unutamadım ne olur anla beni Yıllar ikimizden de çok şeyler götürmüş Sen yeni yuva kurarken beni paramparça bölmüş Gözlerimde yaş kalbimde sızı unutmadım seni Unutamadım unutamadım ne olur anla beni Unutmak kolay demiştin alışırsın demiştin Öyleyse sen unut beni yeter ki benden isteme Gözlerimde yaş kalbimde sızı unutmadım seni Unutamadım unutamadım ne olur anla beni |
Unutamıyorum - Barış Manço
Yıllar sonra yine karşındayım Bırak biraz yanında kalayım Sen tek mutlu ol başka arzum yok Bense seni unutamıyorum Duydum bugün evleniyormuşsun Başkasının oluyormuşsun Sen tek mutlu ol başka arzum yok Bense seni unutamıyorum Doya doya son bir görmek istedim Çok yakışmış beyaz gelinliğin Sen tek mutlu ol başka arzum yok Bense seni unutamıyorum Meraklanma tekrar gideceğim Aranıza girmeyeceğim Sen tek mutlu ol başka arzum yok Bense seni unutamıyorum Bense seni unutamıyorum Bir türlü seni unutamıyorum |
Güle Güle Oğlum - Barış Manço
Güle güle oğlum ne kadar da çabuk geçmiş meğer yıllar Kendi kanatlarınla uçacak kadar büyüdün ha O kadar oldun mu sen oğlum o kadar büyüdün mü Güle güle oğlum demek artık sende yuva kuruyorsun Sevdiğin kızla bugün evleniyorsun Mutluluklar sana benim aslan oğlum Yine de son bir nasihat benden sana Tanrının en büyük lütfu bu unutma Sar onu kollarınla sar sar Güle güle oğlum gözlerimin nemlendiğine aldırma Sende anlarsın bir gün baba olunca Hadi, hadi artık gidelim davetlileri bekletmeyelim Güle güle oğlum güle güle Güle güle oğlum güle güle |
Gül Bebeğim - Barış Manço
Sen cennete uçtun ama Kokun sinmiş yatağıma odama Derin derin soluyorum seni İçime hapsediyorum seni Alışamadım bir türlü yokluğuna gül bebeğim Sensiz yaşamak ne kadar zor Ayrılık acısını gel bana sor Nasıl kıydın kendine gül bebeğim Geceler çok geceler sessiz Nasıl yaşarım şimdi ben sensiz Hani bana verdiğin o sözler Hani o gülen masum gözler Alışamadım bir türlü yokluğuna gül bebeğim Sensiz yaşamak ne kadar zor Ayrılık acısını gel bana sor Nasıl kıydın kendine gül bebeğim |
Gönül Ferman Dinlemiyor - Barış Manço
Diyar diyar dolaştım ben Yollara düştüm derdinden Her çiçekte gördüm seni Kara toprak ver yarimi Yaza yaza bitti kalem Bir gün elbet dolar çilem Ben bu yola kurban olam Kara toprak ver yarimi Gönül ferman dinlemiyor bu ayrılık çok acı Gönül ferman dinlemiyor yok mu bunun ilacı Geri ver geri ver kara toprak ver yarimi Bir sabah ansızın elimden aldığın gibi Bir gün olur devran döner Vade gelir yollar biter Zengin fakir buradan geçer Kara toprak ver yarimi |
Küheylan - Barış Manço
Urfa Diyarbakır gezdim hele hele yar yar Otuziki sancak saydım hele hele yar yar Neslihan derler güzelim adını duydum Gül yüzünü görmeye geldim Kalk gidelim küheylan uçalım gayri Neslihana varalım gayri Kalk gidelim küheylan uçalım gayri Neslihana varalım gayri Rumelinde pek çok gezdim hele hele yar yar Tuna boyunda dolandım hele hele yar yar Aslıhan derler güzelim adını duydum Gül yüzünü görmeye geldim Kalk gidelim küheylan uçalım gayri Aslıhana varalım gayri Kalk gidelim küheylan uçalım gayri Aslıhana varalım gayri Aslıhandan Neslihandan hele hele yar yar Fayda gelmez bey kızından hele hele yar yar Barış böyle belledi bir çaldı binbir söyledi Siz de böyle söyleyin haydi Kalk gidelim küheylan uçalım gayri |
Kazma - Barış Manço
Selam büyükler merhaba çocuklar Bu akşam size yeni bir öyküm var Dilim sürçerse kusura bakmayın Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı var Diyeceğim o ki kişi yetinmeli Yaşam dediğin kısacık bir çizgi Namus şeref onur hepsi güzel ama En önemlisi helal alınteri Komşunun tavuğu komşuya kaz görünür dersen Kaz gelen yerden tavuğu esirgemezsen Bu kafayla bir baltaya sap olamazsın ama Gün gelir sapın ucuna olursun kazma |
Katip Arzuhalim - Barış Manço
Kurban olam kalem tutan ellere Katip Arzuhalım yaz yare böyle Şekerler ezeyim şirin dillere Katip Arzuhalım yaz yare böyle Güzelim emey civanımım emey bitanem emey hey Katip Arzuhalım yaz yare böyle Güzelim emey civanımım emey hey Pir Sulatan Abdalım hey hızır başa hey Gör ki nelir sağ olan başa hey Beni hasret koydun kavim kardaşa hey Katip Arzuhalım yaz yare böyle Güzelim emey civanımım emey bitanem emey hey Katip Arzuhalım yaz yare böyle Güzelim emey civanımım emey hey |
İşte Hendek İşte Deve - Barış Manço
Kuyu başına vardım Zeynebim bekler diye Nasıl haberin almışsa dayı emmi hep orda Dediler ne ararsın kızı almak mı istersin Sana bir çift lafımız var hele buysa niyetin İşte hendek işte deve ya atlarsın ya düşersin Baktın olmaz vazgeçersin zordur almak bizden kızı İşte halep işte arşın ya aşarsın ya biçersin Baktın olmaz vazgeçersin zordur almak bizden kızı Sögüdün dalı uzun Barış'ın gönlü hüzün Elim eline değmedi varın anlayın gayri İşte hendek işte deve ya atlarsın ya düşersin Baktın olmaz vazgeçersin zordur almak bizden kızı İşte halep işte arşın ya aşarsın ya biçersin Baktın olmaz vazgeçersin zordur almak bizden kızı |
Hayır - Barış Manço
Nasıl böylesine rahatsın ki sanki hiçbir şey olmamış gibi Yıllar boyu ümitsizce seni bekledim geldin mi ki Bir gün olsun kapım çalıp halim nedir sordun mu ki Çek ellerini ellerimden çek gözlerini gözlerimden Bunca yıllardır yokluğundan alıştım ben yalnızlığa İçimde bir çok şey kırıldı çok geç artık dönme bana Hayır hayır boşuna yalvarma inanmıyorum sana Hayır hayır gözyaşına da hayır inanmıyorum sana Hayır hayır yüzbin kere hayır acı çektirme bana Hayır hayır yüzbin kere hayır inanmıyorum sana |
Ham Meyvayı Kopardılar Dalından - Barış Manço
Ham meyvayı kopardılar dalından Beni ayırdılar nazlı yarimden Eşim dostum tutmaz oldu elimden Onun için kapanmıyor gözlerim Benim yarim yaylalarda oturur Ak elleri soğuk suya batırır Demedim mi nazlı yarim be sana Çok muhabbet tez ayrılık getirir Uzun olur gemilerin direği Yanık olur aşıkların yüreği Ne sen gelin oldun ne ben güveyi Onun için açık gider gözlerim |
Halhal - Barış Manço
Halhal, halhal, halhal, halhal, halhal Akşam olup gün batınca dağlara hüzün çökünce Lale sümbül boynun eğip kurt kuzuya kem bakınca Köye döner nazo gelin yavru ceylan gibi kaçar Seke seke çaydan geçer nazo gelin ayağına takar halhal Bir bakışı canlar yakar gülüşüne cihan değer Nazo gelin ayağına takar halhal Ayağında gümüş halhal ince nakış gümüş halhal Yavru ceylan gibi kaçar seke seke çaydan geçer Nazo gelin ayağına takar halhal Bir bakışı canlar yakar gülüşüne cihan değer Nazo gelin ayağına takar halhal Halhal, halhal, halhal, halhal, halhal |
Gülpembe - Barış Manço
Sen gülünce güller açar Gülpembe Bülbüller seni söyler biz dinlerdik Gülpembe Sen gelince bahar gelir Gülpembe Dereler seni çağlar sevinirdik Gülpembe Güz yağmurlarıyla bir gün göçtün gittin inanamadık Gülpembe Bizim iller sessiz bizim iller sensiz olamadı Gülpembe Dudağımda son bir türkü Gülpembe Hala hep seni söyler seni çağırır Gülpembe Güz yağmurlarıyla bir gün göçtün gittin inanamadık Gülpembe Bizim iller sessiz bizim iller sensiz olamadı Gülpembe Gözlerimde son bir bulut Gülpembe Hala hep seni arar seni bekler Gülpembe Dudağımda son bir türkü Gülpembe Hala hep seni söyler seni çağırır Gülpembe |
Nerede - Barış Manço
Deste deste gül topladım gül dalında bülbül nerde Enginlere yelken açtım yelkenimde rüzgar nerde Yaz güneşi kavururken iki damla suyum nerde Sonbaharda akşam vakti erken çöken hüznüm nerde Bulut beyaz umudum nerde Çimen yeşil tutkum nerde Dağlar yüksek gücüm nerde Pınar soğuk coşkum nerde Şifa bulmaz derde düştüm derdime dermanım nerde Hiç kapanmaz bir yarem var yareme tek çarem nerde Pamuk elli ninem nerde Gül yanaklı anam nerde Pembe beyaz bacım nerde Yumuk yumuk kızım nerde Yıllar önce telli duvaklı bana koşan karım nerde Kah üzüntüm kah sevincim can yoldaşım kadınım nerde |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:29 . |