![]() |
yağmurlu bir gunde,ustumde cubuklu formam varken:D
|
kocam giriyodu önceden bende gördüm hosuma gitti giriyim bi geziyim dedim girdim güzel kafama uydu ve bende üyesioldum
|
Internette tanistik abi :( :D
|
bir arkadaşımdan şarkı istedim bu adresi verdi ilk mesajımıda size yazıyorum aranıza katılmaktan mutluyum teşekkürler kolay gelsin
|
Arkadaş kurbanıyım ;-)
|
bende arkadaş kurbanıyım :)
|
bende arkadaş kurbanıyım
|
Canim kardesimden aldim adresi iyikide vermis adresi emegi gecenlere tesekkür ederim
|
bundan üc sene öncesi bi arkadasdan duydum
|
yolda çarpıştık elinde kitap vardı sitenin
|
abimin sayesinde tanıştım muro 45 sağolsun
|
valla yalan söze ne hacet mp3 indiriyodum bir siteden ama kapandı arkadaşın birisi burdan indirebileceğimi söyledi bende takılmaya başladım site hoşuma gitti
|
Al***305;nt***305;:
|
ben mp3 ararken bulmuştum bu siteyi
|
Aynen
Arkadasin tavsiyesi ile... ve iyi ki tanisdik !!;)
|
bende arkadasdan aldim adresi
|
sanırım 3 sene once bazı programlar lazımdı.. firefox gibi ev arkadasımın uyeliği vardı.. bende 1 hafta onunla takıldım sonra hosuma gitti uyelik aldım..
|
aramızda ne dağlare var ne esrar perdesi ne ölüm ayırır bizi ne ölüm ötesi gidersen bilki dadaşın yeri meyhane köşesi kalırsan gönül sahnesi
|
TatLibelam sayesinde:cool:
|
benDe BiRiSİ sayeSinde tanıştım ama yaLan oLmaSın pişMan oLDum :D:D SİzDe oLacakSıNız emin oLun :D:D
|
volta atarken
|
çok ani bi tanışmaydı:) her şey ablamın kankasının başının altından çıktı :)benim bi suçum yok yani :(
|
arkadaş kurbanıyım :D
|
valla seneler önceydi unutmam ebru gündeşin albümünü arıyordum ararken buldum googleden çıktı yani :) o gün bugünde gerek sürekli gerek aralar vererek bu siteden kopamadım bir türlü mustafa abi ve skorpi sağolsun onlarda çok yardımcı oldular bana :)
|
yeni girdiğim işyerindebenden önce herkonudan download edilmiş mp3lere falan rastgeldim, bide ben gireyim dedim öyle tanışmış oldum o gün bu gündür herkonuda herkonudayım.
|
:)
Al***305;nt***305;:
|
sevgi sayesinde
|
benimde bi sucum yok bende arkadas kurbaniyim, bir arkadasim tavsiye etmisti 1 yildan fazla oldu ogun bugundur bu siteye ugrarim:)
|
iki sene önce kuzinemin arkadasi elvan bu siteyi bize gösderdi
|
Al***305;nt***305;:
|
Bi arkadaşımın tavsiyesiyle tanışmak nasip oldu. Sanırım her zaman kendisiyle gurur duyuyodur:D
|
Al***305;nt***305;:
belki.... |
Al***305;nt***305;:
|
internette gezerken buldum 2 sene oldu
|
nette gezinirken uye oldum, aslinda herkonu.com dan uyeligim basladi ama o kapaninca yildiramadilar takip ettim, herkonu.eu yu kesfettim buradan da uyeligim devam ediyor, bence super bi site,
|
Bundan 3 sene evveLine dayanır İlişkimiz.. :))
Kız Arkadaşım Keşfetmişti Ondan Ayrıldım ama Herkonu Dan ayrılamadım :D eee ... o zamanlar Gencliqimizin en Cafcaflı Zamanı idi.. Herkonu Bizi Kesti Kendi Baqladı .. İlişkimiz HaLa Devam ediyor :D |
süper
|
herconudan baska site tanimam
|
herseyiyle harika
|
arkadasin sayesinde oldu bu is , hic pisman degilim
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:54 . |