![]() |
|
slm agbilerim sizden bişi isticem bı kızdan chok hoslandım oda bana bos degıl ama olaylar oldu :S:S ismine özel şiir yazmayı denedım şansa ismi cok zor yardım ederseniz cok tesekkur ederım ismi BÜKRE
|
ya bende isterim bende .. ama ismim yerine "NeFReT" e yazarsaniz cok sevinirimm gercekten..
|
yha hala olmadı mı şiir ltfen bükre ismine acil şiir ltfen chok makbule gecer :S
|
valla hiç dayak yemedim ama dayağada karşıyım
|
Rica etsem banada yapar mısınız? :::Adem::: Şimdiden teşekkürler.
|
Benım içinde bı tane şiir yazabılırmısın
GÜLCAN yazabılırmıısn?:sm18: |
valla bende isterim SEVILAY SEVOS'ta olabilir:d:d
|
bende isterim öbür ismim abdurrahman
|
herkes yazılsın istiyo ama yazan yok sanırsam :D ehmm bende diyim bari biri benim içinde yazsın
D İ L E K ;) |
Al***305;nt***305;:
Üzmesin seni kimse boşuna Laleleri al yamacına Canına hüzün katsalarda Ağlama sen boşuna Ne mi yap gül doya doya......;) beğenirsin umarım :) |
bende istiyem :) YUNUS
|
bana da yaparmisiniz , YASIN !
|
ü
m m ü h a n diyim bende walla okadar yerde aradim bulamadim,bir jest yapalim dedim benimkine yok kardesim gerci bende tanisana kadar bu ismi duymamisdim simdiden tsk |
beniimkide murtaza
|
usta bizim
Ümmühan li olan siir ne oldu?? tsk |
muhammed ali
teşekkür şimdiden :) |
benim icinde yazarsaniz sevinirim EJDER
|
Erdal isminede siir yazabilirmisiniz, simdiden tesekkurler
|
Üzülme yaş akmasın gözlerinden
Melekler ağlar inan üzüldüğün her an Mevsimler gibidir bilirim yüreğin Ümitlere ev sahipliği yapan, Halden anlayan o masum yüreğin. Ahh benim küçücük narin yarim Neden diye sorma sanadır her melalim... Umarım beğenirsin ;) |
BanaDa yaZarSan Sevinİrim arkadaŞım :) muStafa
|
erdal isminde şiir istemiştim , umarım atlamassın tesekkurler
|
Al***305;nt***305;:
Eğmez ki başımı sevdamın büyüklüğü Reyhandandır teninin büyülüğü Dağlara inat ayaktayım seninle Al kat ömrüne ömrümü Lal olsada dilim bil ki senindir yüreğim... |
bu da eylül ablama olsun ;)
Eyy benim yüreğii nazerinim Yağmurlarla eştir bilirim yüreğin Laleler kıskanır ya kokunu Üzerine sinmiş sanki baharın Leylak mı leylak kokusu.... |
yüregine ,emegine,kalemine saglik........canim bitanemsin ablacim:) cok ,cok tskler ediyorum
|
Al***305;nt***305;:
|
hemde nasil masalim,yüzüm suan gülümsüyorsa sayendedir tskler
|
:sm32:
Al***305;nt***305;:
|
tesekkurler yuregıne saglık
|
Al***305;nt***305;:
Melodisi çınlıyor sanki acılarının Umutsuzluklarını gizleşmişsin baharının Sabahlarına ayrılık düşmüş gibi Türkülerinin bağrı yanık sanki Ahların ulaşmamış seni yakan ellere Fani olduğunu unutmuşsun dönmeyeceklerinin bile bile Aşk olur merak etme sonunda sen yeter ki ada yüreğini sonsozluğa |
Yağmurlar alıp götürsün seni boğan dertleri
Acılarına öle bi yabancı kal ki Kimse anlamasın bi zamanlar yanıp eridiğini Umut dolsun bundan gayrı ömrün Pişman olma değerini bil yaşadığın her günün...... umarım beğenirsin ;) |
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
|
k
a l e m şiir lazım |
k
a l e m şiir |
arkadaşlar sizden yardım bekliyom ödev bu yardımcı olursanız tşk ederim
|
k
a l e m bu harflerle şiir yazmamız gerekiyor |
kalem
k
a l e m |
slm
|
Besime
Ben seni kocaman bir yürekle sevdim
Esir oldum gözlerine bakışına gülüşüne Seninle bir ömür böyle gecsede İsterim ömrümün böyle bitmesine Meleğimsin sen bilmezsende Ebediyen içimdesin söyleyemezsemde BESİME İSMİNE ŞİİR:sm18: |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:10 . |