![]() |
ara sıra icerim ...
|
Yerİ GeLDiinde EVet :)
|
şidedetle kınıyorum alkole hayır
|
Hiç Bişe YaPaMasSın Yeri gELDiinDe EweT:D:D
|
öylemi byee kush sen icmeye devam et :D
icmedim icmemde :) |
Hayır sigara ve alkol kullanmıyorum
|
iggggg agzima bile sürmemmm
|
Ne elime ne agzima sürerüm dicem yalan olcak :D Elime sürüyom agzima asla :D
Ama hep sunu merak ederim : önce affiniza siginiyorum :D Kusmuk gibi kokan biseyi insan nasil icer ?? :S :D tekrar pardon=)) ama merak iste netcen :sm4: |
elini sürdüm dedin ya alkolun icinemi elini daldirdin :D merak ettim de:D
ben de icmem gercekten igrenc kokuyor |
Yok cahal guzum yok :D Annemle komsu gününe gittim elime kolanya döktüler :S onu demek istiyom orda anladinmi :D
|
hayır :sm8:
|
asla
|
ağzıma sürmedim desem yalan... hemen herşeyi denedim... hiçbirinin bir özelliğinin vazgeçilmezliğinin olmadığını gördüm uzun zamandır kullanmıyorum bir daha da zaten kullanmam...
|
Al***305;nt***305;:
Bende kullandım zamanında ama zararından başka hiç bir şey görmedim. Ama zararın neresinden dönülürse kardır dimi ;) |
alkolik hareket engellenemez:D
|
sorulmasi bile ayip
tabii ki HAYIR |
sosyal icerim abi
|
hyr....
|
özel günlerde ve arada canım çok isterse 1 kadeh bişeyler içmek gerçekten mutlu eder :)
|
ağzıma sürmedim:D
|
alkol kullanıyorum cokta keyif alırım
|
icerim
|
ahhah nasil guzel
|
Hayır.uzaktan yakından alakam bile olamaz...
|
Alkol Kullanmam! Ama Arada Icerim.
|
asla ve asla ağzıma sürmem
|
yerine göre icilir
|
Icki tum kotuluklerin anasidir
size kucuk bir kissa bir adami silahla tehdit ederek bir odaya koyarlar odada bir sise raki bir cocuk ve bir kadin vardir ya ickiyi icmesini ya cocugu oldurmesini yada kadina tecavuz etmesini isterler adam kadin ve cocuga zarar vermektense ickiyi bari iceyim der ve rakiyi icer rakiyi icen adam sarhos olur ve hem cocugu odurur hemde kadina tecavuz eder yorum sizin |
icmedim icmiyorum icmemde:sm32:
sinifLa yaTILI geziye gitmi$tik ic diYe zorladiLar ama kaLin kafa´Lari bitürlü anlamiyo yazikkk:D icmicem diyomm bana haLaa kimse görmez falan derken, git ba$imdan diyince cocuga $a$irdi iyi icme dedi Icmem kardesiiim türkLerin Müslümanlarin özelligi bu onlarda bunu yikmaya calisti zaten :sm18: :sm52: :cool: emmmee ne faydaa zaten geziye gitmeden önce bana senide yoLdan cikarcaz görürsün diyorlardi safLar |
hayir icmiyorum hepinizede tayvsiye ediyorum,icince sadece kendini kaybetiyorlar baslari falan dönüyor istemedikleri seyleri yapiyorlar
|
Ne ağzıma sürerim, ne olduğu yere girerim. Hatta satan yerden alışveriş bile yapmam çok mecbur kalmazsam.
|
hava sıcak soğuk bi bira olsaydı ne güzel olurdu yaa :D
alkolsüz ve sigarasız bi hayat düşünemiyorum :D |
BİKAÇ kez içtim o kadar onun dışında hayır..birazda arkadaş ortamı önemli tabi...
|
Al***305;nt***305;:
şaka şaka hea :D alkole kesinlikle karşıyım.. ama sigaradan vazgeçmem :D |
Alkolden nefret ederim
|
:D Ortam
|
hem maneviyatımıza hem saglıgımıza zararlı bu yüzden dinimizce yasaklanmıştır.
çok şükür hiç kullanmadım kulanmayıda hiç düşünmüyorum OSMANLIOGLU'nun da söylediği gibi mecbur kalmadıkca satılan yerden alış veriş bile yapmama. |
Insan yaslandikca akillaniyormus ya, bende cok yasliyim ya :-D
eskiden cok icerdim ama cok cok uzun zamandan beri icmiyorum |
hyr
|
nadiren..
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:58 . |