![]() |
askmi?? oda ne :D
|
aşk bilipte bilmemezlikten gelmketir bilmeden gulmek aglamk bazen de hayal kurmaktır
written by sweet_curse B) |
Al***305;nt***305;:
|
rekalm yapıyos surda yasakmı :D:D
|
Bendeki Aşkın Tarifi Sadece Sensin…
Yıllar yılı tartıştık aşkın tarifini***8230; Lakin hiç kimse tam olarak belirleyemedi asıl nedenini. Kimi çok âşık oldum dedi, aslında âşık bile değildi. Bense yaşadım aşkı ve söylüyorum Benim ki sevgi değil aşktı. Aşk başa belaydı***8230;
-------------------------------------------------------------------------------- Yıllar yılı tartıştık aşkın tarifini***8230; Lakin hiç kimse tam olarak belirleyemedi asıl nedenini. Kimi çok âşık oldum dedi, aslında âşık bile değildi. Bense yaşadım aşkı ve söylüyorum Benim ki sevgi değil aşktı. Aşk başa belaydı***8230; Aşk uzaktan bakmaktı habersizce***8230; Aşk korkmaktı fark edilmekten Aşk gözümde değiştirmekti saçını, başını, giyimini, kuşamını... Aşk kalp atışımı yavaşlatamamaktı***8230; Aşk buğulu gözlere dalmaktı. Söylediği şarkıyı yazmaktı Bir kenara Ve Aşk sonunda fark edilmekti***8230; Aşk bana âşık mısın? Sözüne başımı sallayarak cevap vermekti Aşk başa belaydı***8230; İlk kez öpülmekti Aşk birlikte seyahat etmek, alış veriş yapmaktı***8230; Aşk şarkılar söylemek, dizine yatmaktı Aşk el ele tutuşmaktı. Aşk giyimime kuşamıma dikkat etmek bakımlı olmaktı Aşk onu tanımaya çalışmak, kendimi tanıtmaktı***8230; Ve aşk kavgaydı... Aşk bir bez parçası yüzünden dövülmekti. Aşk acı çekmekti***8230; Aşk ağlamaktı, gözyaşıydı, kanamaktı, kanatmaktı Aşk ayrılıktı***8230; Aşk duvarları yumruklamak, hasta olmaktı, aşk çok acıydı***8230; Aşk kimse görmesin diye yorgan altında ağlamaktı Aşk telefon edip sesini duyup kapatmaktı Aşk şarkı falları tutmak şiirler yazmaktı***8230;Aşk onsuzluğa dayanamamaktı***8230; Aşk birleşmekti ve aşk o anki mutluluktu***8230; Aşk bağlılıktı, heyecandı. Aşk yarınsız yaşamaktı***8230; Aşk umarsız gözü kör etmekti. Aşk Bir tek onun için hayatta kalmaktı***8230; Aşk uykusuzluktu, aşk sıkı sıkı sarılmaktı. Aşk kırmaktı, kırılmaktı ölesiye dövüşmekti, öldüresiye kıskanmaktı... Aşk nefret etmek küfür etmekti. Aşk göğsünde huzurla uyumaktı, kimse olmasın bir tek o var ya demekti Aşk dans etmekti. Aşk aşkı Bir parkta kar a yazmaktı. Aşk hevesle hediye paketi açmaktı. Aşk umulmadık Bir mesajdı... Aşk niçin di, neden di, kaderdi***8230; Aşk uzun uzun dalıp gitmekti***8230; Aşk emekti, yıllanmaktı yıllandıkça değerlenmekti. Aşk öğrenmekti, öğretmekti Aşk bir lokma ekmeği paylaşmaktı. Endişelenmekti, sahiplenmekti***8230; Aşk üzmekti, üzülmekti. Vazgeçilmezimdi***8230; Aşk hayali Bir kız çocuğu ahşap bir evdi***8230; Aşk geçmişi yâd etmek o yıllara gitmek istemekti***8230; Aşk bunalmaktı bunaltmaktı hüzündü***8230; Aşk elleriyle meyve yedirmekti***8230; Aşk sığınılan Bir limandı gizli Bir mabetti Aşk cesaretti çılgınlıktı konuşmadan gözlerle anlaşmaktı***8230; Aşk hatırlanmak değil akıldan çıkarmamaktı***8230; Aşk onun için dualar etmekti aşk katlanmaktı sabırdı***8230; Aşk Bir kâğıda yazdığı sözü özenle saklamaktı Aşk hayalini başucunda tutmaktı***8230; Aşk birlikte romantik filmler izlemekti Aşk özeliydi özelimdi***8230; Aşk iki küçük kol düğmesiydi kutusunda saklanan Aşk emanetti***8230; Kalbi emanet etmekti... Aşk buydu işte aşkı aşk gibi yaşamaktı Kalbimi emanet ettiğim adam. Kalbini bana emanet eden adam***8230; Emanetini aldım özenle kalbimin üstüne koydum. Bizde verilen geri alınmaz bilesin Kalbin kalbim oldu***8230; Kalbim kalbin olsun***8230; Sana aşığım***8230; Bendeki aşkın tarifi sadece sensin***8230; bence aşk bu :( |
Bu 'Ask nedir?' sorusunu cok sacma buluyorum. Askin anlami herkes icin farklidir.
|
Al***305;nt***305;:
|
anLayana cok sey
anLamayana ise hic biseydir =) heryerde karsilasiyom bu soru ile yafs ne yoryonuz kafanizi :D |
Al***305;nt***305;:
;) :rolleyes: Bencede Kafa yormaya Degmegen bi konu :D |
Al***305;nt***305;:
esittir = anLamayan sonuc :D hic birsey =)) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:42 . |