![]() |
maksak katilmak olsun diye cünkü kimseyi tanimiyom dost garastan baska
En Aktiv : En Asi: En Bilmiş: En Ciddi: lureene:( En Canciger Kuzusarmasi: En Capkin: En Dost Canlısı : dost :sm32: En Duygusal : En Deli : En Geyik : En Güzel Nick : En Güzel Avatar: En Güzel Imza: benim dermisim:p En Kaprisli : En Karizmatik: En Kibar : dost gardas;) En Komik : En Merak Edilen : En Romantik : En Otoriter: En Sempatik : En Sinirli : En Sivri Dilli : En Siyasi : En Şımarık: :D :D :D :D :D :D |
Al***305;nt***305;:
En'leri görelim enleriiiiiiiiiii .. :sm1: |
Al***305;nt***305;:
diye düşünüyorum ne dersin... :D:D belki o zaman bişeyler düşünürüz... :) |
En Aktiv : Ben Ve Kuzenim Cimcime_68
En Asi: En Bilmiş: Elisra :D En Ciddi: ReiS ;) En Canciger Kuzusarmasi: Esen, Eylül abla,Mc_ceza, sweet_curse,Kahvegozlu ve tabikide BEN :D En Capkin: Nicooooooooooo :D En Dost Canlısı : Esen, Cimcime_68, Posthomus En Duygusal : SAHmerdan ;) En Deli : Manayak :D:D:D En Geyik : Mc_Ceza ve sweet_curse ve ben Muhtesecm 3LÜ :D:D En Güzel Nick : Buda sorumu yani simdi elbette Simarik_kiz :p En Güzel Avatar: Hepsi birbirinden güzel En Güzel Imza: ehh buda benim olsun:D En Kaprisli : Elisra :D En Karizmatik: Mc_Ceza ve ReiS, SAHmerdanda yakisikli genc kizlar ilginize duyurulurrr :D:D En Kibar : Dost En Komik :Mc_Ceza En Merak Edilen : ABBAS :D:D En Romantik : Nicooooooooooooooooooooooo :D desemde hic inanmayin hehe en romantigi hmmm kimki ay erkeklerin hepsi kapa burda Ama kizlardan Ben olabilirim:P En Otoriter: En Sempatik : Sempatik diyince akliniza ne gelioo?? simarik :D En Sinirli : abuuuuuuuuuuu Elisra :D En Sivri Dilli :Buda elisra :D En Siyasi : En Şımarık: BEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNN:D:D:D |
Alooo burayı doldurmayanlarrrr sizi kınım kınım kınıyoruuuuuuum :mad: :D
|
En Aktiv: zer_murat, DeeP_Blue_Sea
En Asi: asi_ugur, mc_ceza En Bilmis: Hepimiz biraz bilmisiz:) En Ciddi: dost, F_I_R_A_T En Canciger Kuzusarmasi: SeNa, ayben, eLisraaaaaaaaa, niCoLaS_AneLka, tatLi_belaa, simarik, emel, prensone, cino, Aslanbey abi, Tek abi, ReiS, nünüüüm En Capkin: nico ve cino geliyor aklima, daha ne capkinlar vardirda bizim haberimiz yoktur :P :D En Dost Canlisi: prensone, posthumus, nico, elisra, ayben, emel, lureene, eylül ablam, dost, skorp, sam_yeli, rayiha, cino, yonca, aslanbey, can, tek, sahmerdan, umut, vs... En Duygusal: Yonca ve Cinderellam:D En Deli: Nico, nicolas, nicolas_anelka, :D En Geyik: tek, elisra, nico, cino, tatli belaa, skorp, sena, ayben.. En Güzel Nick: Sam_Yeli, Siyahincim, Lureene, Elisra.. En Güzel Avatar: * En Güzel Imza: * En Kaprisli: Simarik, Cimcime.. En Karizmatik: söylersem bütün kizlar ona yazar, olmaz simdi :D .. En Kibar: dost, rayiha En Komik: sayamam:D En Merak Edilen: * En Romantik: huu herkonuda romance yasayamadim :D En Otoriter: F_I_R_A_T En Sempatik: reis, nico, elisra, emel, sena, lureene, sam_yeli, tatli_belaa, simarik, cimcime, eylül abla,... En Sinirli: BEN :@ En Sivri Dilli: elisra dicem:D En Siyasi: * En Simarik: simarik_kiz.. En Cok Paylasim Yapan: zer_murat, erker (tskler) En Cok Özlediklerim... Hepiniiiiz:)) unuttugum varsa özür dilerim, simdilik aklima gelen bu kadar:) |
Ehmm bende bişiler karalayım bakim :D
En Aktiv :eylül abliş En Asi:hımm bu zamana kadar asisiyle karşılaşmadım :D En Bilmiş:cimcim,sena,ayben vs vs :D En Ciddi:öhm dost sanırım En Canciger Kuzusarmasi:eylül ablamm, tatlı bela(:p ), sena, ayben ve benn :D En Capkin:hım bilmiyorum varsada dikkatimi çekmedi:D En Dost Canlısı :en canciğer kuzusarması olanlar :D En Duygusal :ben tabi :D sonra dost, rayiha En Deli :bildiğim kadarıyla şımarık kız :D En Geyik :sena ayben yerine göre ben :D En Güzel Nick :ehmm beN :D En Güzel Avatar:Rayiha En Güzel Imza:sena En Kaprisli :(....) En Karizmatik:yok:D En Kibar :ehm ben olabilrim sanırım ;) betülkevser,dost ve ErGiN. En Komik :bizim kızlar işte :D En Merak Edilen : (....................) En Romantik :en duygusal olanradır heralde ;) En Otoriter:ehm nicolas_anelka En Sempatik :herkesde az bucuk var ya haksızlık etmiyim şimdi :) En Sinirli :hım bilmem En Sivri Dilli :... En Siyasi : En Şımarık:şımarık kız tabiki :D |
:sm20: up up up ^^ ^^ ^^
En'leri görelim enleriiiiiiiiiii .. :sm1: |
ELisra Yı Gören Edeniniz Oldumu AyZeK Fırata Bir Ulaşırsa Sevinirim firatsalihmetin@hotmail.com burdan ulaşabilir bana Allah ını Peygamberini Kitabını Seven ELisRa ya Haberimi Ulaştırır Görüşmem Lazım Ben Fırat Hadi Kolay Gelsin Allah a emanetsiniz Arkadaşlar .
|
Al***305;nt***305;:
Lütfen konu disina cikmayalim selamlar |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:13 . |