![]() |
Bana Birak
Bana birak sevdayi giderken sadece Bana birak acisini hallederim icimde Bana birak sevdayi giderken sadece Bana birak acisini hallederim icimde Ben senden öncede yasiyordum Senden sonrada yasarim Hic düsünme tüm dünyayi Tek basima savasirim Ben zaten hep savasiyorum senden sonrada savasirim Hic düsünme hayatinla elbet birgün uzlasirim Bana birak söndürürüm icindeki yanginini Bana birak ben hallederim askimi acisini Bana birak söndürürüm icindeki yanginini Bana birak ben hallederim askimi acisini |
SABIR LAZIM
Beni bekleyen seyleri yazikki biliyorum Bile bile birtürlü askindan gecemiyorum Seni özlerim elbette Ve bilki özlüyorum Gidisine birtürlü alistim diyemiyorum Kimseye kizamam Ne sana ne kendime Sabreder dururum Buda gecer diye Sabir lazim bana sabredecegim Zor olacak elbet üzülecegim Elbet baskalarini sevip Hak ettigim gibi sevilecegim Beni bekleyen seyleri garipki biliyorum Bile bile birtürlü askindan gecemiyorum Seni özlerim elbette Ve bilki özlüyorum Yüregime birtürlü o gitti diyemiyorum Kimseye kizamam Ne sana ne kendime Sabreder dururum Buda gecer diye Sabir lazim bana sabredecegim Zor olacak elbet üzülecegim Elbet baskalarini sevip Hak ettigim gibi sevilecegim |
ASK beni Sevmedi
Kac defa yanildim Kac defa aldandim Saymadim sayamadim Kac defa agladim Ask icin harcandim Yinede akillanmadim Ne kadar korkusuzdum Askina sorgusuzdum Seni ben cok sevmistim Olmadi yapamadim Sonuna varamadim Ayrilik istememistim Korktugum basimdan gitmedi Ask dedim ask beni dinlemedi Ayrilik pesimde gölge gibi Sabrim hep sabirdan öteydi Askimsa asklardan yüceydi Ask beni sevmedi |
ANLADIM
Sevdim seni sevmiyorsun Aşka kıymet vermiyorsun Vefa nedir bilmiyorsun Cennet olsam cehennemsin Günahtan gayrı nemsin Maksat ayrı yürek ayrı Anladım anladım bitsin Anladım benim değilsin Anladım gönlün sevinsin Olamayız senle gayrı Yolumuz ezelden ayrı Anladım yarim değilsin Gülün olsam soldurursun Kulun olsam öldürürsün Yarin olsam kandırırsın Başım öne eğdirirsin Beni ele güldürürsün Yol tek olsa hedef ayrı Anladım anladım bitsin Anladım benim değilsin Anladım gönlün sevinsin Olamayız senle gayrı Yolumuz ezelden ayrı Anladım yarim değilsin.. |
offf offf
İki büyük nimetim var Biri anam biri yarim İkisine de hürmetim var Biri anam biri yarim Ana deyip de geçilmez O yar anadan seçilmez İkisine de kıymet biçilmez Biri anam biri yarim |
Gaybana Geceler
Oy sevdasına kurban olduğum oy, Bilsen ne gaybana geceler yaşarım, Gaybana gecelere oy Kulaklarımda kuru kuru uğultular, Ben güllere yanarım, güller bana, Demem o ki sana hasretin o kadar,koymazdı ama, Geceler öyle bir gay bana Geceler öyle bir kötü dinli gavur, Gavur ki sorma Dönerim olmaz,yatarım olmaz, Upuzun hint fakiri yatağı gece, Öyle bir batar ki,dört yanımdan, Ayağımı uzatırım parmaklık, Elimi uzatırım soğuk duvar. Oy kilit,parmak demir, soğuk duvar, Oy yandır, geceler andır, Kanrevandır,kanrevandır,kanrevandır. Yüreğimin hasretinde yalnızlık deyme puşt, Gaybana gecelerin esaretinde, Oy sevdasına kurban olduğum oy, Bilsen ne gay bana geceler yaşarım, Gaybana gecelere oy. |
Seviyorum Seniiiiiiii
Seviyorum seni ekmeği tuza banıp
Banıp yer gibi Geceleri ateşler içinde uyanarak Ağzımı dayayıp musluğa Su içer gibi Ne zaman seni düşünsem Bir ceylan su içmeye iner çayırları Büyürken büyürken görürüm gülüm Her sabah her akşam seninle Yeşil bir zeytin tanesi Bir parça mavi deniz alır beni Seni düşündükçe gül dikiyorum Ellerimin değdiği yere Atlara su veriyorum Daha bir seviyorum dağları gülüm Her akşam seninle Yeşil bir zeytin tanesi Bır parça mavi deniz alır beni |
Geceyi Sana Yazdim
Geceyi sana yazdım, sızımı sana Tutuldum, küsen sesine, tenine tutuldum Çaktım ateşi sesime, ateşi tenime Hay aydınlık sana yandım, gülen yüzüne Yandım, yanarım sana Sensizim, sana koştum iklimler boyu Uykular, yanan liman uykular haram Bir vapur geçer, dalgasında savrulan ben Dön yürek yurduma, gurbet tenime dön, yanarım sana |
Adaletin Bumu Dünya
Güvenemem Servetime malıma Ümidim Yok Bugün İle Yarına Toprak Beni De Basacak Bağrına Adaletin Bu Mu Dünya Ne Yar Verdin Ne Mal Dünya Kötülerinsin Sen Dünya İyileri Öldüren Dünya Ne İnsanlar Gelip Geçti Kapından Memnun Gelip Giden Var Mı Yolundan Kimi Fakir Kim Ayrılmış Yarinden Adaletin Bu Mu Dünya Ne Yar Verdin Ne Mal Dünya Kötülerinsin Sen Dünya İyileri Öldüren Dünya Kimi Mecnun Gibi Dağda Dolaşır Kimisi De Ölüm Yok Gibi Çalışır Kimi Meteliksiz Kimi Milyona Karışır Adaletin Bu Mu Dünya Ne Yar Verdin Ne Mal Dünya Kötülerinsin Sen Dünya İyileri Öldüren Dünya |
GESI BAGLARI
Gesi bağlarından dolanıyorum Yitirdim yarimi amman aranıyorum(2) Bir çift selamına güveniyorum Gel otur yanıma hallarımı söyleyim Halımdan bilmiyor ben o yari neyleyim Gesi bağlarında üç top gülüm var Hey Allahtan korkmaz sana bana ölüm var(2) Ölüm var sa bu dünyada zulüm var Atma garip anam beni dağlar ardına Kimseler yanmasın anam yansın derdime |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:10 . |