![]() |
Evet arkadaslar katılıyorum size haklısınız biraz gec kalındı ama hatanın neresınden dönülürse o kardır....
|
Al***305;nt***305;:
Türkiyenin bundan önceki karanlık geçmişini bilmeyen arkadaş varmı aranızda.eğer suçlanacak birileri varsa aramızda,hepimiz suçluyuz.zamanında Atatürk ülkeyi tek başınamı kurtardıki şimdi Tayyip Erdoğan Ülkeyi Tek başına kurtaracak.Suçlu aramayalım arkadaşlar,çözüm yolu arayalım.Düşman olmayalım,birlik olalım.Bu ülke hepimizin.Bunu ASLA UNUTMAYALIM. .. |
Arkadaslar Yorum yapacaksaniz olayin ciddiyetinin farkina öncelikle varip öyle yorum getirmektir.. Gülerek eglenerek bu Konuda yorumlar yapmayalim .. bu insanin Sinirlerini bozuyo gercekten.. yani ortam gergin diye farkli bi havayi estirmenin alemi yok.. Bu böyledir degistirecek bisey yok.. Konular bunaltiysa arkadaslari farkli bölümlerde yer alabilirsiniz.. chatimiz var bildiginiz gibi ordada rahat illetisim icersinde olabilirsiniz.. ama ltf bu gibi konularda daha ciddi olalim..
|
Al***305;nt***305;:
PARDON DA BU TAŞ KİME ?? |
Al***305;nt***305;:
Ikincisi Forumda kücük harf kullanalim ltf |
geç bile kalındı bence.çünkü bu iş uzmanlık isteyen bi iş.
|
eskiler nerdeydi bir özürmüdür? eskiler yapmadi diye simdiki hükümetde ayni mi davranmasi gerekir yani bu bir bahanemidir...eskiden sehit verdik,simdide verecegiz midir? benim partilerle hic bi olayim olamaz..her ne kosulda,ne yaparlarsa yapsin diyerek bi partiyede destek vermem...icraat önemlidir benim icin...yapmiyorsa elestiririm ama burda bazi arkadaslar böyle önemli bir konuda parti savunma kaygisina düsüyorki,bu cok üzücü.madem bir partiye okadar baglisiniz,yanlislarinda elestirme olgunlugunuda gösterin,göstermiyorsaniz bile elestirenlere sen baykalsin,sen karsi tarafsin demeyin...
|
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
bence sen ve senin gibilerlede olacak gibi değil kardeşim sen önce kendine bir profil oluşturda daha sonra başkalarını eleştir.olurmu !!!! .. |
Al***305;nt***305;:
Al***305;nt***305;:
saygilarimla.. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:46 . |