![]() |
Al***305;nt***305;:
Al***305;nt***305;:
|
haluk levent - elfida aşkımı hatırlatıyo çünkü kendisi bana seni hatırlatıyo demişti bende her dinlediğimde onu hatırlıyorum
badem sen ağlama canım bidenem iş arkadaşımı hatırlatıyo ilk o dinletmişti david quetta - love dont let me go ablamı hatırlatıyo |
sibel pamuk -alyazmalim dinledigim zaman dost ablam aklima gelir hep ona isterdim bu sarkiyi :)
|
oooo bana cok seyy insanlari hatirlatio sayayim:D
1.Kader-sana kimse dokunmasin bana sahmerdani hatirlatio 2.Kubat- gülüm bana cimcime yani kuzenimi hatirlatio 3.ibrahim erkal-sevme bana kahvegözlu yani murat abiyi hatirlatio 4.arif altunkaya-sonsuz askim bana eseni hatirlatioo 5.tarkan-simarik bana kendimi hatirlatio:D:D Veee daha cooooooooooook var |
gulben erken - kandirmasin beni (cok ozel biseyi hatirlatiyo, dj vuslatan surekli istiyodum o biliyo sanirim neyi hatirlatigini ;) hatirlatiyo iste ozel biseyler ):(
|
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
|
soner arıca - biz (şiir) vefasızın biri dinlemem için göndermişti vefasızn birini hatırlatıyo :(
|
bir zamanın şarkıları o zamanda yaşanılan olayları hatırlatır :) bunu çok seviyorum :)
tarkanın kuzu kuzu su bana ilk okul yıllarımı hatırlatıyor :) cezanın holocast'ı bana lise yıllarımı hatırlatıyor bi gün bir çılgınlık edip seni sevdiğimi söylesem...... bu şakının adını bilmiyorumda bunu dinleyince *****izin birini hatırlatıyo onunla benim şarkımdı :) sagopa kajmerde ardık gelecekte bu zamanımı hatırlatıcak.... |
Cem Adrian-Yağmur= Eski sevgilimle parçamızdı.Söz vermiştik birbirimize parçayı her dinlediğimiz de birbirimizi hatırlıcaz diye.Ayrıldıktan sonra dinlemiyorum, dinlemekte istemiyorm.=)
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:23 . |