![]() |
birdefasinda bizde ariicaktik tamda cikmadi :D iyiki cikmadi yani rsmen dogru cevaba yanlis diyorlar yaff ,sonra dediginiz gibi yanlis bi sayiyi sonuc olark gösteriolar , bu gibi seylerle ilgilenmiiceksin bile:sm7:
|
geçen bi tane bende seyrettim renkli sayılar var 50 defa hesabladım 115 çıkıyo adamlar 436 çıkardı bende anlamadım zaten çok aptalca arayanlarda akıllanır bir an önce
|
hehehee kanal d ye mail atcammm bi cok isimle bi cok mail adresle felan nekadar igrenc olduklarini yazcam gelen varsa beklerim :D:Dadam akli progra,m koysunlarda bakalim demi amaL:D
|
en iyi çözüm bunları görünce kanalı değiştirmek. ben bir iki kez izledim sinir krizi geçiriyodum:)adamlar milleti keriz yerine koyuyolar.yok eminim bunu biliyosunuz.hadi arayın herşey söyleniyor ama nedense istenilene ulaşılamıyor.çünkü adamların niyeti belli.doğru zaten yok.sattler sonra belki..o da işlerine gelirse
|
en iyi çözüm bunları görünce kanalı değiştirmek. ben bir iki kez izledim sinir krizi geçiriyodum:)adamlar milleti keriz yerine koyuyolar.yok eminim bunu biliyosunuz.hadi arayın herşey söyleniyor ama nedense istenilene ulaşılamıyor.çünkü adamların niyeti belli.doğru zaten yok.sattler sonra belki..o da işlerine gelirse
|
tv dunyasının hayatımıza kattıgı sacmalıklardan bırısı yada bırkacı ıste :)
uyanık gecınenlerden Allah bılır belkıde o parayı kendı elemaları arayıp yıne kendılerıne aktarıyolardır :) yalanın soyledın dıye bırıne hesap mı verecekler ? |
İzlerken yanı ızlemek degılde tvde gordugumde dıyelım cunku boyle seylere bakamıyorum bıle..Yanı hep sunu dusunmustum bunlara kım ınanıyo acaba dıye..sayenızde gördüm ınanan ve arayanlarda varmıs tanıdıklardan..:o
Bence cok sacma ..Hıç ınanmam boyle seylere..Kım ki kolay para kazanmayı dusunuyosa bence dusunmesın..Öyle bırsey yok yani..Zaten programı sunan kısılerde bı tuhaf bence..Uyarı ıcın tesekkurler skorp..Bırılerınin işine yarar mutlaka.. |
:eek: bakin konu boardlara kadar tastigina göre gerckten dikkat cekmeyi basarmislar :D
|
milletimizin iste safligini kulanip dünyanin parasini kazaliyorlar.. böyle bir acik acik tv dünyasinda kaziklanma daha yok üstüne :-) adamlari durduranda yok gerci herkez bir yerden aliyordur yömiyesini ;-))
|
milleti gercekten kandiriyorlar
aybikeye hastayim o ayri :D |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:15 . |