Al***305;nt***305;:
|
:: Masaüstünde bulunan Ağ Bağlantılarım'a sağ tuş tıklayın ve Özellikler seçeneğine tıklayın.
:: Açılan penceredeki Yerel Ağ Bağlantısı'na (Kablosuz ise Kablosuz Ağ Bağlantısı'na) sağ tuş tıklayıp Özellikler seçeneğine tıklayın. :: Açılan penceredeki İnternet İletişim Kuralları (TCP/IP) seçeneğine çift tıklayın. :: Son pencerede ise aşağıdaki değişikliği yapın. DNS ayarlarına Yeğlenen DNS sunucusu: 208.67.222.222 ve Diğer DNS Sunucusu bölümüne de 208.67.220.220 olarak girin. :: Bilgisayarınızı yeniden başlatın. Bu Şekilde www.youtube.com adresine tekrar kolaylıkla erişebilirsiniz... :) |
|
sitenin var olduğunu biliyorum ama türkiyeden erişilememsi bence o kadarda kötü bir hal değil. ne yapalım kurunun yanında yaşında yanması bazen o kadar kötü değil.
|
|
sacmalaık !!
neyse kufur yazacam sımdı ayıp olacak Nıco'ya ve modlara karsı .. Yanı bu kafayla gıdersek ısımız zor.. |
Evet sacmalık yasakla ne halledıldıyse..Sankı ulasamıyo ısteyen..Guya iş yapıyolar ıste..Yaptım acılıyo sımdı :p Bende kızıyodum kac gundur kolayı varmıs..Tesekkurler herkonu :sm32:
|
Bırsey sorcam..Sımdı youtube acılıyo ama..İndirme yapamıyorum yanı o sıteler acılıyo ama ındırmeye gelınce ındıremıyorum..Duzelttım eskı halı olunca oldu..Neden?Fıkrı olan varmı?
|
herkonu.com & org kapaali youtube kapansa nolur :D
|
Al***305;nt***305;:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:59 . |