![]() |
Canlı Cansız Cümlemiz Bir Nesneden
Aşık Büryani Canlı Cansız Cümlemiz Bir Nesneden Varoluyor Bu Bir Hikmet Sultanım Canana Akıtır Bu Can-I Beden Kabul Etmek Cana Minnet Sultanım Sevip Aşık Olmak Ezelden Bahtım Yar Sana Kadimdir İkrarım Ahtım Senin Çün Bezendi Sinemde Tahtım Aha Teslim Oldum Hükmet Sultanım Büryani'yem Geldim Mürvete Düştüm Canımdan Malımdan Serimden Geçtim Gerçi Ezel Aşkın Meyinden İçtim Dest-İ Kudretinle Lütfet Sultanım |
Cemile'min Geçtiği Yollar Meşeli
Denizli/Acıpayam-Talip Özkan-Adnan Ataman Cemile'nin Geçtiği Yollar Meşeli Aman Üç Gün Oldu Ben Bu Derde Düşeli. Haydi Üç Gün Oldu Ben Bu Derde Düşeli. Cemile'm Sen Bu Yayladan Gittin Gideli Aman Oldum Ben Bir Haydi Oldum Ben Bir Deli Aman Oldum Ben Bir Havdı Oldum Ben Bir Deli |
Cemalin Bağına Seyrana Geldim
-Sadi Yaver Ataman Cemalin Bağına Seyrana Geldim Yar Koynunda Vara Benzer Nar Sesi Güşuma Dokunur İhsana Geldim Ayva Sesi Turunç Sesi Nar Sesi Ne Halet Var Sende Ev Peri Bilmem Gönül Verir Sana Her Gören Adem Kakülünden Gelir Güşuma Her Dem Mansur Sesi Zincir Sesi Dar Sesi Gevheri Gözyaşım Döndü Irmağa Yine Mihnet Düştü Elden Ayağa Bizi Mecnun Edip Düşürdü Dağa Ahu Sesi Gazel Sesi Yar Sesi |
Bildigin Bütün Dualari Oku
Kadere Karsi Susmasini Gideni Kalpte Tutmasini Acimi Zorla Yormasini Ögrendim Ama Sen Ögrenemedin Cok Sevdin Vede Yalandi Aptal Kalbim Buna Inandi Kapinda Köleydim Zaten Senin Öldürmen Mi Lazimdi Bildigin Bütun Dualari Oku Yinede Pesindedir Bu Korku Tanrim Gösterecek Adaletini Bundan Sonra Sana Yok Rahat Uyku Bilmiyorum Susup Azmetsem Mi Yada Bunu Hazmetsem Mi Ilk Ihanetin Degilki Bana Yoksa Yoksa Seni Mahfetsem Mi Simdi Bildigin Bütun Dualari Oku Yinede Pesindedir Bu Korku Tanrim Göstericek Adaletini Bundan Sonra Yok Sana Rahat Uyku Tesadüf Denilen Bisey Yok Yazgina Saplanir Herbir Ok Olmazsa Olmaz Aklina Sok Kabullendim Ama Sen Ögrenemedin Cok Sevdin Vede Yalandi Aptal Kalbim Buna Inandi Kapinda Köleydim Zaten Birde Öldürmen Mi Lazimdi Bildigin Bütun Dualari Oku Yinede Pesindedir Bu Korku Tanrim Gösterecek Adaletini Bundan Sonra Sana Yok Rahat Uyku |
Dokunduğum en sıcak Ağustos akşamısın
Gezindiğim avare bir deniz kıyısı En güzel mehtap sensin denize dost Aradığım bulunmayan haykırdığım duyulmayan Sen asla dün olmayan bir yaşanmamış an Saçların rüzgarsa gözlerin nerede Sesin şarkılarda nerede Yüreğin Ellerimde sevdanın yanık kokusu Ey adı sevda nerede Ellerin Aradığım bulunmayan haykırdığım duyulmayan Sen asla dün olmayan bir yaşanmamış an |
Cünkü Sen
Seni Hic Tanimamis Ölmayi Cok Isterdim Hic Sevmemis Ve Hic Alismamis Ama O Eski Ben Degilim Degistim Simdi Sen Haric Herkezi Sevebilirim Sor Bana Hadi Durma Sorsana Sebebini CÜNKÜ SEN Cöldeki Yüregimi Buza Döndürdün CÜNKÜ SEN Dag Gibi Atesim Vardi Söndürdün Cünkü Sen Gülüyorken Kan Agladim Cünkü Sen Adam Degildin Cok Gec Anladim Ne Aci Mutluluk Malesef Uzakmis Ask Vurdugun Koca Bir Tokatmis Ama O Eski Ben Degilim Ögrendim Hayattin Yalan Adinsa Korkakmis Sor Bana Hadi Durma Sorsana Sebebini CÜNKÜ SEN Cöldeki Yüregimi Buza Döndürdün CÜNKÜ SEN Dag Gibi Atesim Vardi Söndürdün Cünkü Sen Gülüyorken Ben Agladim Cünkü Sen Adam Degildin Cok Gec Anladim |
Feridun Düzağaç - Ağlamıyorum
Bir yanım sana çırpınır Bütünüm boğulur sende Zincirimi kırdı arsız aşk Üzerimde demirden perde Seni düşünürken içtiğim sigarayı Korkarım ben söndürmeye Sürsün bu ölüm ağır ağır Gözlerimde boğulma diye Ağlamıyorum, ağlamıyorum Ağlamıyorum yine de Ötenazim hadi biraz gayret Batır sarı oklarını içime içime Bu aşk süsü verilmiş bir cinayet Tam istediğim gibidir üzülme |
seni çok özledim gece gözlüm benim gemilere bin gel yine gidersin sonbahar rüzgarı kırarken dalları ayrı düşen yaprak yaşar mı söyle olsaydım olsaydım ben yağmur olsaydım düşseydim bulutlardan kirpikte dursaydım olsaydım olsaydım ben rüzgar olsaydım esseydim denizlerde kalbinde uyusaydım unutuldum mu ben unutuldum mu ben seviyorsan bulutları tut gel yine gidersin unutuldum mu ben unutuldum mu ben seviyorsan denizleri geç gel yine gidersin |
Bizi tanıyan herkes bilir
Senle ben eskiden beri Hiç derdimiz olmadan büyümüştük yanyana Hani çok sevdiğin o filmi gördükten sonra Kısacık kestirip saçlarını içtin ilk sigaranı Oh Papatya, Yüzümün haline bak, Seninle kim kalacak, Işıklar kapanınca? Benden çok uzakta Oh Papatya, Son bir defa bana bak, Seninle kim kalacak ışıklar kapanınca benden çok uzakta Zaman mı değişti yoksa ben mi, Geride kaldı o günler? Aklım belli karışmış, Yüzümde gölgeler. Senin için saklayıp, sana getirip, Anlattığım herşey Artık çok boş geliyor Yalan tüm kelimeler Şimdi o günlere dönüp, Seni düşündüğüm anlarda Hala üstümde kokun, Sesin kulaklarımda |
****llica - Nothing Else Matters So close no matter how far Couldn't be much more from the heart Forever trusting who we are And nothing else matters Never opened myself this way Life is ours, we live it our way All these words I don't just say And nothing else matters Trust I seek and I find in you Every day for us something new Open mind for a different view And nothing else matters Never cared for what they do Never cared for what they know But I know So close no matter how far Couldn't be much more from the heart Forever trusting who we are And nothing else matters Never cared for what they do Never cared for what they know But I know Never opened myself this way Life is ours, we live it our way All these words I don't just say And nothing else matters Trust I seek and I find in you Every day for us something new Open mind for a different view And nothing else matters Never cared for things they say Never cared for games they play I never cared for what they do I never cared for what they know And I know So close no matter how far Couldn't be much more from the heart Forever trusting who we are And nothing else matters |
Gönlümle baş başa düşündüm demin
Artık bir sihirsiz nefes gibisin Şimdi kal içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin Maziye karışıp sevda yeminim Bir anda unuttum seni eminim Kalbimde kalbine yok bile kinim Bence artık sende herkes gibisin |
Cem Karaca - Ülkem Benim
Ülkem benim Garib hüzünler içinde mahzun.. Ülkem benim Boynunu asla bükme Bükme o mağrur boynunu.. Ülkem benim! Seviyorum seni hiç bir şeyi sevmediğim gibi... Ülkem Memleketim Üzme asla canını Hangi günü gördün akşam olmamış Elbet hak dönemidir Döner de gelir Bulur herşey yerli yerini Memleketim, memleketim Memleketim benim, memleketlim Aldığımdan daha güzel Veremezsem seni, çoluk çocuğuma Lanet olsun bana... Hele okudukça istiklal harbini İnan bana..! Ülkem benim, memleketim Canım cananım Yegane sevgilim Hiçbirşey uğruna vazgeçemediğim Memleketim..! |
Doyamadan suyuna havasına
Yalın ayak çıktım yola Kalamadım Avrupa Amerika Sonunda bak döndüm sana Az gittim uz gittim Dere tepe düz gittim Çok gezdim çok gördüm Bulamadım ah... Tüm yolların sonunda Damarımda kanımda Yüreğimde canımda Türkiye... |
Ben gelirken beyaz karlar yağmıştı
Düz ovayı kara duman boğmuştu Rahat olanlara güneş doğmuştu Hasret ile iki gözü dolan var Çok azaldı kızılırmak ceyhanlar Kokmaz oldu lale sümbül reyhanlar Birbirini sevmez oldu insanlar Ne yazık ki öldüren var ölen var Mahzuni'yim alın teri yemedim Ömrümde haksıza haklı demedim Benim türkiyelim benim memedim Türkiye'den dolu dolu selam var |
Türkoğluyuz erleriz Kimseye baş eğmeyiz Bir damla suyumuzu Düşmanlara vermeyiz Ak Deniz Kara Deniz Bizi unutmayınız Dalgalarız hızlıdır Sularınız tuzludur Turgutlar Barbaroslar Sinenizde gizlidir Ak Deniz Kara Deniz Sizden yardım bekleriz Dağlarımız başından Akar kara taşından Fırat nehri dökülür Vatanın gözyaşından Ak Deniz Kara Deniz Sizde nöbet bekleriz Zülal der pek şanlıdır Dalgası dumanlıdır Size dökülen çaylar Zehirlidir Kanlıdır Ak Deniz Kara Deniz Ölür ele vermeyiz |
Sevgimiz yalanmıydı,ne kolay söylüyorsun
Kısa bir romanmıydı bitti diyorsun Harcanan zamanmıydı şimdi gidiyorsun Son defa sarılarak mutluluk diliyorsun Hayata darılarak ölümüm biliyorsun Canımıda alarak işte GİDİYORSUN.. Gitme gitme beyaz gülüm gitme Etme bana zulüm etme Ayrılığın ölüm gitme Ne olur terketme. Küllenmez közlerinin içinde eriyorum Kahreden sözlerinin sırrı ne bilmiyorum Aklımdan gözlerinin rengini silmiyorum Gönlümü avutamam umutsuz bekliyorum Hasreti uyutamam ölmeden biliyorum Unutmam unutamam SENİ ÇOOK SEVİYORUM.. Solma solma beyaz gülüm solma Yalvarırım elin olma Diken içinde kaybolma Ne olursun solma. |
alles wird gut bete mit mir ich bin bald bei dir
gib dich nicht auf schau nach vorn wir werden nicht verlieren tag ein tag aus ich will mehr von dir hören und spüren und sehen und fühlen und dein herz entführen lass mich deine seele spüren burda tek basima hasretinle yandim niye uzaklardasin yar sensiz gecen her saat bir ömür gibi doyamadim sana yar kavusmanin yollarini ariyorum hayallerim yetmiyor özleminden saniyeler sanki zülüm gibi yinede vazgecmem yar egal um welchen weg ich für dich gehen muss egal wieviel ich dafür kämpfen muss egal wie sehr ich für dich leiden muss egal was ich dafür opfern muss |
Sie liegt in meinen Armen,
ich kann es nicht ertragen! Es war ihr allerletztes Wort, ich liebe dich dann ging sie fort. Sie liegt in meinen Armen, ich kann es nicht ertragen! Es war ihr allerletztes Wort, ich liebe dich dann ging sie fort. Es war unser erster Streit, sie Stich in meinen Herz dann war sie weg (war sie weg). Diesmal ging ich viel zu weit, ohne sie dachte ich es würde gehen. Doch ich blieb zu stur, denn ich war enttäuscht! Unser Liebesschwur! (oh oh) Doch ich brauche dich, denn ich brauche dich, denn ich liebe dich! (nur dich) Sie liegt in meinen Armen, ich kann es nicht ertragen! Es war ihr allerletztes Wort, ich liebe dich dann ging sie fort. Sie liegt in meinen Armen, ich kann es nicht ertragen! Es war ihr allerletztes Wort, ich liebe dich dann ging sie fort. (dann ging sie fort) Wir wollten uns sehen, darüber reden warum wir uns nicht verstehen. (nicht verstehen) Was müssen wir ändern, Wir wollten etwas finden damit wir uns wieder binden. Doch es wurde zum Streit. Wir waren nicht bereit! Du rastest aus und ranntest raus. Du schriest es ist endgültig aus! (aus) Du standst einfach auf, du liefst einfach los, und ich sah es nicht. (oh oh) Und in deinem Lauf, war ich daran schuld dass du es nicht mehr sahst. Sie liegt in meinen Armen, ich kann es nicht ertragen! Es war ihr allerletztes Wort, ich liebe dich dann ging sie fort. Sie liegt in meinen Armen, ich kann es nicht ertragen! Es war ihr allerletztes Wort, ich liebe dich dann ging sie fort. 2x Und Ich bete zum Herrn, dass er mich zu sich nimmt! Dass ich bei dir bin, damit wir wieder vereint sind. Sie liegt in meinen Armen, ich kann es nicht ertragen! Es war ihr allerletztes Wort, Ich liebe dich dann ging sie fort. |
Uykusuz, yorgun günler
Tükenmis, bitmis sözler Duygular beni çoktan ter****p gittiler Kurumus eski bir ask Hayattan kopmus uzak Mahkumdur, böyle bekliyorsa kara toprak Yaptiklarindan pisman olsan da Çektirdiklerin cezan yaninda Her gün dua ettim, seni merak ettim Bir gün geri döner diyerek tükendim Eski hatiralar, derinden yaralar Acilar bir gün sana hesap sorar Tanriya seni ben sikayet ettim Çünkü sen askima ihanet ettin |
kul oldum, yol oldum
gözden düştüm ah, pul oldum avuttunuz yalanlarla ninnilerle, masallarla şu vefasız insanların günahları boynuna elleri kolları kınalı bebek yüreği doğuştan yaralı bebek elleri kolları kınalı bebek büyüdün ah artık uyan a bebek uyan |
Biten sevgilerin ardından
Ağlayamam ben böyle yas tutamam Her sözde her gözde şefkat aramam Kırıyor kalbimi sonunda nasıl olsa Giden aşklarımın ardından Ağlayamam ben böyle yas tutamam Her sözde her gözde şefkat aramam Kırıyor kalbimi sonunda nasıl olsa Dün seni gördüm rüyamda Arnavut kaldırımlı taş sokakta Ah bir dili olsa da bir konuşsa Anlatırdı masumca seni bana Öpsem bebek gözlerinden çok ağlatırlar Sarsam seni kollarımdan bir gün alırlar Sevsem seni doyasıya yıpratırlar Bir sürü kuru gürültü parçalar sevgimizi ey kader Böyle mi olmalı solmalı sevgililer |
Yalnızlığa alıştım ben
Hiç yoktun sanki önceden Her şey sona erdi bak Unuttum sevgileri Bu kalbe yeniden sev diyemem Biliyorum yanlış yoldayım Yine sevdanın koynundayım Unutmuştum böylesine Dayanılmaz sarsıntıları Sana mahkumum farkındayım Anlasan da farketmez Adı böyle aşk affetmez Yüreğin unutmaz beni Kaçsan da aşk terk etmez Ne olur gülme gülme yapamıyorum Elimde değil seviyorum Ne olur gülme gülme yapamıyorum Elimde değil seviyorum |
Sus soru sorma
Saril yalnizca susadim sana Sus utaniyorum itiraflardan Ama mecburum sana Sus beni yorma Olmadi iste sen olmayinca Sus benle oynama Söylemek çok zor ama mecburum sana Neden tanrim Bu yürek sana yanar Istersen deli de Ya sen ya hiç iste o kadar Ya sen ya hiç bana askin lazim Ya sen ya hiç beni anla canim Ya sen ya hiç gel öldür raziyim Ya sen ya hiç sensiz anlamsizim Ya sen ya hiç bana askin lazim Vazgeçmem senden öyle inatçiyim |
Sahiden, sahiden sevmişim
Görmeden bilmeden özlemişim Günahına sevabına talibim anla Aşk deyip,kader deyip geçmemişim İnsafsız bu nasıl acı yüreğime Öyle zor, öyle zor bilemezsin Düştüm ellerine... Yazlar bitti, kışlar bitti Ne sen geldin bana ne sesin geldi Bak bu dünya bize yetmedi gitti Ah tenim tenine değmeden (doymadan) bitti. |
Gamla kederi sildim attim
Askla yattim askla kalktim Sevdam elde bir oyuncak Izmirli sevdim ne olacak Kordon boyu dolanir dolanir dururum Sana benden bir söz nasihat dostum Seviyorum dermis terk edermis Olay bu iste son durumum Izmir deyim Ne haldeyim bir yar sevdim dertlerdeyim Kiymet bilmez yola gelmez Bu ne sevdadir ki bilinmez Sabah ögle aksam elimizde biralar Sallana sallana alsancaktan asaga Bir konakta Karsiyaka da Ben o yari arar dururum |
Allahım neydi günahım
Günahım neydi Allahım Dualarımda yalvarmıştım Onla olmaktı isyanım Can yoldaşım arkadaşım Kaderimdi sen yazmıştın Ben nerde yanlış yaptım Bitti dünyam ziyan oldum ziyan Ah bir anlasam nerede nerede nerede Ben nerde yanlış yaptım Mumlar yakmıştım yalvarmıştım Sen yazmıştın olabilirdi Sevgi yeterdi sen kaldırdın Allah'ım Ben nerde yanlış yaptım Allah'ım |
Elimde olsa hiç ağlar mıydım?
Elimde olsa bel bağlar mıydım? Yıkılsın dağlar, açılsın yollar, Senin elinden içim kan ağlar, Yıkılsın dağlar, açılsın yollar, Senin elinden, içim kan ağlar Başımın tacı, kara sevdalım, Gözümün nuru, başı belalım Başımın tacı, kara sevdalım, Gözümün nuru, başı belalım Elimde olsa hiç sever miydim? Elimde olsa dert çeker miydim? Ayrılık çöktü, belimi büktü, Senin hasretin, canıma yetti Ayrılık çöktü, belimi büktü, Senin hasretin, canıma yetti Başımın tacı, kara sevdalım, Gözümün nuru, başı belalım Başımın tacı, kara sevdalım, Gözümün nuru, başı belalım |
Bir türküm olsun ağıtlar yakan
Bir sözüm olsun destanlar yazan Bir gülüm olsun solmadan dursun Hiç kırılmasın koparılmasın Bi tanem deli gibi severim seni ben Özüm gibi severim seni ben Bu canıma can ederim inan bi tanem Bu başıma taç ederim inan bi tanem Bir yarim olsun kalbimden vursun Bir oğlum olsun adı can olsun Bir gecem olsun seninle olan Ömrümü yanına bırakan kalan |
Döndüm kıbleye doğru açtım ellerimi
Yalvardım Allahıma duysun diye beni Damla damla gözyaşım dökülürken gözümden Çektiğim acıları yaşıyorum yeniden Bir kulunu çok sevdim o beni hiç sevmiyor Kalbimi ona verdim artık geri vermiyor Elim kolum bağlanmış çaresizim Allahım Bu canımı sen verdin benden almak istiyor Hor gören şu gururun tükenmek bilmezmi Sevginle yanan kalbi üzdüğün yetmezmi İyi niyet uğruna yaşıyorsak dünyada Seven garip olsada sevilmeye değmezmi |
Şu fıratın suyu akar serindir
Ölem ölem derdo ölem akar serindir Yarimi götürdü anam kanlı zalimdir Ölem ölem kanlı zalimdir nasıl gülem Daha gün görmemiş taze gelindir Ölem ölem derdo ölem taze gelindir Söyletmeyin beni anam yaram derindir Ölem ölem yaram derindir nasıl gülem Kömürhan köprüsü harput'a bakar Ölem ölem derdo ölem harput'a bakar Kör olası zalım fırat ocaklar yıkar Ölem ölem ocaklar yikar nasıl gülem Ahbapların gelmiş ağıtlar yakar Ölem ölem derdo ölem ağıtlar yakar Söyletmeyin beni anam yaram derindir Ölem ölem yaram derindir nasıl gülem |
Güneş doğmuyor sabah olmuyor
Uykularım haram oldu gücüm yetmiyor Gece olunca hüzün vuruyor Ay geceme senin gibi ışık saçmıyor Dünya bir yana Sen bir yana Çok sevdiğim sevdiceğim Yavrum bir yana Hasret bir yana Dağlar bir yana Akar gider gözlerimden Yaşlar bir yana Hay hay hay Ağlama hiç yavrum Üzme sen kendini Dünya hain dünya Ben ne deyim Sızlama sen canım Üzme hiç kendini Dünya hain dünya Ben ne deyim |
Ağlıyorsam bakma ağladığıma
Ben aslında sensiz bir ölüyüm Yasıyorsam bakma yasadığıma Sen ellerin yari oldun neyleyim ah evvelden bilseydim bu canimi verir miydim Haram olsun lanet olsun seni böyle sever miydim Haram... Bundan sonra seni sevmek Haram... Bundan sonra seni görmek Haram... Senden sonra senle olmak Haram... Senle olan her şey bana HARAM ... |
nedir ki gecmeyen dünya icinde
ümitler sevgiler gün olur gecer yikila yikila büyüse insan gün olur basi dik gururla gecer düsmüsüz bir zalim dünya eline kapilmisiz onun devran seline bir gün gidecegiz mutlak ölüme iste o herseyi silerde gecer ecelde herseyi silerde gecer Hepsi gecer hepsi gecer bölerde gecer her bagri ikiye bölerde gecer gülen gözler aglar sac beyazlanir teselli verecek dostlar aranir o an hafizanda mazi canlanir uzansan tutulmaz gülerde gecer düsmüsüz bir zalim dünya eline kapilmisiz onun devran seline bir gün gidecegiz mutlak ölüme iste o herseyi silerde gecer ecelde herseyi silerde gecer Hepsi gecer hepsi gecer bölerde gecer her bagri ikiye bölerde gecer |
Hayatıma bir son vermek istersen,
Hancere gerek yok gözlerin var ya Eğer ki kalbimden vurmak istersen, Kurşuna gerek yok sözlerin var ya Kurşuna gerek yok sözlerin var ya Taş olsam erirdim avuçlarında, Dal olsam çökerdim bakışlarında Sevgilim suçluysam bu aşk yolunda, Zindana gerek yok hasretin var ya Zindana gerek yok hasretin var ya Anladım çare yok unutmam için, Her yerde hatıran izlerin var ya Birgün olsun mutlu uyumam için, Yastığa gerek yok dizlerin var ya Yastığa gerek yok dizlerin var ya Taş olsam erirdim avuçlarında, Dal olsam çökerdim bakışlarında Sevgilim suçluysam bu aşk yolunda, Zindana gerek yok hasretin var ya Zindana gerek yok hasretin var ya |
Ne söyledim ne söyledim sana ne söyledim ki
Vurdun kapıyı gittin Be vicdansız be insafsızın kızı be nankör **** İnsan birşey söyler Sevmek dedin sevmedik mi Aşka boyun eymedik mi Bütün kötü huyları hatta güzel dostları Senin için terketmedik mi Bugün yine bana bana ayrılmak düşer Deli gibi döne döne savrulmak düşer Bugün yine bana bana of çekmek düşer Bugün yine bana bana ağlamak düşer Çıra gibi yana yana kül olmak düşer Bugün yine bana bana ah çekmek düşer Boşver be gitsin Allah büyük Her acının bir ahı vardır Bir of çekesin biter herşey |
Yine sen yoksun karşımda
Acılar pusu kurmuş Yine hasretler ordu gibi Geliyor üzerime Ay gibi, nur gibi yüzüne bakınca Nefesim kesilirdi Sense beni burada boynu bükük Bırakıp gidiyorsun Yapma canım ne olur Beni bırakıpta gitme Gitme ne olur bırakıp gitme Sensiz yaşayamam ben böyle Gitme, ne olur bırakıp gitme Bir ömür boyu yaşayamam böyle Yine hasretler koydun sen Uzanan ellerimde Yine yalnızlıklar gezinir Yanımda aşk yerine |
içimdeki NEFRET...
herşey vatan için,herşey vatan için, herşey vatan için,herşey vatan için, herşey vatan için,herşey vatan için, herşey vatan için,herşey vatan için, Dökülen bu kanlar yaralar bağlamaz, Acı değil bu vatan toprağına dökülen karış karış, Ya vatan ya da can rabbimden rahmet sana kefensiz yatan. Gözünü buraya dikenin oyarım gözünü Çakal fazla gölge ediyorsun ha.. Türkçe rap'te milliyet,biraz daha ciddiyet, Yaylanın lan itler şimdi NEFRET önünde... Sağa sola bakmasana lan şimdi bana, Türkçe raple geliyor işte sana bomba Dalgalanan göklerde yıldız ve hilal Hakkıdır hakka tapan milletimin istiklal... Çalışan türkiye gözümün önünde Ata'm sen rahat ol yerinde Mehmetçik tepede bekler nöbette Türk bayrağı dalgalanır göklerde Türkiye için ölürüm ben sözümde Kimse duramaz türk'ün önünde Ben varsam bu dünya üzerinde Kimse bölemez bu vatan göklerde Her zaman ilerleme hedefine Sözünü tutan ve namusun peşinde Bu vatanın üstünde herkes kardeştir Bunu beynine iyi yerleştir herşey vatan için,herşey vatan için, herşey vatan için,herşey vatan için, herşey vatan için,herşey vatan için, herşey vatan için,herşey vatan için, Bizanslı şaşırma sabrımı taşırma Geliyor sille türk rapinden suratına Kartal gibi havalanırım göklere Gökler benim ay-yıldız benim simgem Affedemem vatanıma yanlış yapanı Otuz bin askerin canını alanı Hatırası var şehidin unutmadım Yapılanların hepsini hatırladım Gözümün önünde ağlayan bir küçük çocuk Baba diyor babasının künyesine Mezar taşına sarılmış neden niye? Sordum bunu kendime... Vatan vatan toprak altında yatan Unutma sakın seni aldatan her zaman şeytan Bitsin artık ölümler Bitsin artık bu çile çekemem bile bile Birlikten güç doğar güçler birleşti Satik,nefret,ses,siyanür, Güçler birleşti Kötülükleri kovar vatan saolsun... Budur bizi birleştiren nokta,hedef dorukta Şaşma bir elin nesi var,iki elin sesi var Güçler birleşti, Hip-hop sonsuza kadar,sonsuza kadar... herşey vatan için,herşey vatan için, herşey vatan için,herşey vatan için, herşey vatan için,herşey vatan için, herşey vatan için,herşey vatan için,:sm19::sm19::sm19: |
çare aramadım zannetme, çıkmaz yolları zorladım
gittim olmadı, kaldım olmadı, bitti diyorsan laf değil bir anlık öfke zannetme, çoktan harcadım sabrımı kaçtım olmadı, sustum olmadı, bitti diyorsan laf değil artık bu son veda üzgünüm nefret etme benden üzgünüm ister miydim hoşçakal demek, elim kolum bağlı üzgünüm baştan yanlış yaptık üzgünüm seninle olmazdı üzgünüm azmi savaş verdim kendimle, engellere yenildim üzgünüm... |
Değmeyin feryadıma,
Figanıma değmeyin Eğer sevda bu demekse Ben vazgeçtim Beni sevmeyin Garipliğim kader değil Geçiçi gülmeyin Bu kışta efkarlıyım Bahara Allah kerim Hadi yüreğim ha gayret Hele sıkı dur hele sabret Başını eyme dik tut Bu bi rüyaydı farzet hadi hadi yüreğim ha gayret... Hele sıkı dur hele sabret Başını eyme dik tut Bu bi rüyaydı farzet hadi hadi yüreğim ha gayret... |
Ten beyaz saç kızıl güller
Kahkahasında bülbüller Kirpiği kapkara tüller Ben o afete vuruldum Göz değil nakış mübarek Bendeki aşk değil ibadet Elleri sevdi nihayet Ben ebedi saadetten kovuldum Gölgemi aldım yanıma Vurdum hasretin yoluna Benzedim bahtsız Mecnun'a Yüce Mevla'ya sığındım Seyret perişan halimi bende akşam olmakta Dostlar seyrelmiş beyhude lafla vakit dolmakta Avare oldum serseri oldum terk-i diyarda Zalim senin Allah'ın yok mu? Yarin gözü yüksekte benim bir kuru aşkım var Düşmanlarım nisbette behey kara vicdanlı yar Yağdı saçlarıma genç yaşımda lapa lapa kar Zalim senin Allah'ın yok.. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:03 . |