![]() |
yavuz bingol - kirmizi gul
K?rm?z? gül demet demet x 2 Sevda de?il bir alamet Balam nenni yavrum nenni x 2 Gitti gelmez o muhannet x 2 ?ol revamda balam kald? Yavrum kald? balam nenni x 2 K?rm?z? gül her dem olmaz x 2 Yaralara merhem olmaz Balam nenni yavrum nenni x 2 Ol tabipten merhem gelmez x 2 ?ol revamda balam kald? Yavrum kald? balam nenni |
oguz aksac - adiyaman
Düz dara yar düz dara Yar zülüfün düz dara Doksandokuz yarem var Sen açt?rd?n yüz yara Oy aman aman aman Buras? Ad?yaman Alem dü?man kesilir Seni sevdi?im zaman Düzdedir yar düzdedir Yar zülüfün dizdedir Nice güzeller sevdim Hala gönlüm sendedir oguz aksac adiyaman şarkısı 738 defa okunmuştur. |
grup hepsi - ozgur degilim
Ben özgür degilim hic olmadim (3x) Ben özgür degilim degilim nasil olsaydim kredi kartimin borcu vardi. yani özgürlük bu. Özgürlükmü? kimmis özgür? Az bileni gezdirir, cok duyani bezdirir. Her manada ucmaktirki gel gör kuslarin biri yok. Özgürlükmü? kimmis özgür? Az bileni inandirirda, cok duyani güldürür pek. Her manada yalnizliktir Gel gör reklam bu ucmuyor. Papaganlar hep konusur, sahibinin yalancisi. E her kanatla uculmazki, bazisiyla hep düsersin. Ben özgür degilim, hic olmadim. Ben özgür degilim, cok agladim. Ben özgür degilim, nasil olsaydim kredi kartimin borcunu ödedim özgürlük bu. |
umit - gozlerime cizdim seni acmaya korkuyorum sevemedim
geciyor günler yine benden habersiz gidiyorum gidiyorum buralardan sensiz resmini aldim karsima agliyorum sessiz sessiz poyrazin düstü yüregime esip durdun en derinde yolcuydun son seferinde indirdin beni kayip sehirde bekliyorum sevecegim mevsim bahar gecsede gözlerime cizdim seni acmaya korkuyorum büyümüyorum gözlerinde gittikce kücülüyorum büyümüyorum gözlerinde gittikce kücülüyorum of ne yagmurlar ne bulutlar yagdi icime sönmedin senden baskasini sevmedim sevemedim herseyi sildim gönlümden bir seni silemedim gözlerime cizdim seni acmaya korkuyorum büyümüyorum gözlerinde gittikce kücülüyorum büyümüyorum gözlerinde gittikce kücülüyorum of |
grup hepsi - olta
Hersey çok çabuk oluyor Dur kalk dur kalk hep çabuk oluyor Insanlar kal...kala kala Balik balik bak takildin oltaya Ahh canin aciyor. Ohh her sey çok çabuk oluyor Dur kalk dur kalk hep çabuk oluyor Insanlar kal...kala kala Balik balik bak takildin oltaya Ahh canin aciyor. Yetti yahu ölmek daha mi zor Iki yaka düsman birlesmiyor Samanini buldum seyran nerde Davulun sesi tam dibimde. Yetti yahuuu ölmek daha mi zor Iki yaka düsman birlesmiyor Samanini buldum seyran nerde Davulun sesi tam dibimde. Ohh hersey çok çabuk oluyor Dur kalk dur kalk hep çabuk oluyor Insanlar kal...kala kala Balik balik bak takildin oltaya Aaaa aaa Ahh canin aciyor. Suç gibi kala kaldik sonunda Dünya hali bu kimin umrunda Sabirla kuru olmuyor helva Derdim böyle,kime niye söyle. Suç gibi kala kaldik sonunda Dünya hali bu kimin umrunda Sabirla kuru olmuyor helva Kime niye söyle,derdim böyle |
grup hepsi - tempo
Diyorlar ki bize eninde sonunda hayat herkesi kuzula?t?r?rm?? Döve döve yola getirirmi? sonunda mutlaka uzla?t?r?rm?? Onlar?n hiç akl? yok muymu? ha tekmili toptan salak m?ym?? Ba? kald?rmak sadece hayat? büsbütün zorla?t?r?rm?? Bizi de dövsün hayat Bizi de yorsun vars?n Geciktirirler ancak Durduramazlar Gelece?e akar zaman Korkan yerinde says?n Bütün bo?luklara s?zar yeninin gücü azar azar B?kmadan,usanmadan,ya? al?rken ya?lanmadan,pas tutmadan,yas tutmadan,e?ilmeden,bükülmeden,ezmeden ezilmeden,kin tutmadan,kül yutmadan,tempo tempo tempo tempo Tempo,Tempo,Tempo,Tempo Forte,Forte,Forte,Forte Ya?amak istiyoruz ya??ycaz hem de yasaks?z bahçelerde T?pk? tören gibi t?pk? ?ölen gibi dolu dolu doya doya tamam m? Çekirdeksiz üzüm,zeytin dal?,çiçek bal?,kan portakal? tad?nda umut dolu hayat dolu peki ya siz devam m?? |
zafer peker - sensiz sabah olmuyor
buralarda cok yalnizim ariyorum heran seni acilarim son bulurdu tutabilsem ellerini sensiz sabah olmuyor uyaniyorum ansizin sensiz gun dogmuyor ah yalnizim cok yalnizim karanlikdan niye kaciyorum ah dusunceler alir beni dalga dalga sana geliyorum ah ruyalarda geceleri uzakda zannetsende aslinda cok yakinindayim fakat senin yaninda dilsiz bir yabanciyim... |
zakkum - hipokondriyak
hep birliktelik, kalbinin emzirecegi bir yeni bebektir. once emeklemeyi, sonra yurumeyi ogretmen gerekir.. kalbindeki sutu tuketmediler mi? bezen hic baslamamasi, bir gun bitmesinden iyidir.. cunku beraberlik yaslanirken, bir ter****r genclesir. seni hic terketmediler mi? aslinda dostluklar da kardanadam gibidir.. eriyecekleri bile bile insa edilir.. kapim neden hic calmiyor artik? fotograflardaki insanlar hatirliyor mu beni? isimleri neydi? yuzleri cok tanidik.. yalniz kalmak.. bir ilac midir? yoksa hastaligin ta kendisi mi? isigi gorunce karanliga kaciyorum hemen, bocekler gibi.. bir seye cok uzun sure bakarsan, onu gormemeye basliyorsun. hayat, keske bu kadar etobur olmasaydi.. iste sen.. kurbanlarindan korkan bir kanli zalim bicak.. iste sen.. kendi goldesinden bile korkan bir paranoyak.. iste sen.. kirik cam ustunde yalinayak.. ve cirilciplak.. iste sen.. kalbi coktan iflas etmis kimsesiz bir kardiyak.. iste sen.. bir hipokondriyak.. bir hipokondriyak.. hipokondriyak.. hipokondriyak.. |
grup koridor - ta amina koyayim
Dumans?z sigaran?n, Köpüksüz biran?n, Sensiz ?u hayat?n, Ta *m?na koyay?m! Sigara b?rak?l?r, Bira b?rak?l?r, Ama sen var ya sen gülüm, B?rak?lmazs?n! Sözlerin b?çak gibi, Deldi geçti ci?erimi, Sana verdim ?u yüre?i, Yuh a*?na koyay?m! Seni gördüm bir cafede, Yan?nda be? lavuk ile, Selam verdim ****** çektin, Hay a*?na koyay?m! |
ismail yk - cicilerini
Kücükken cok yaramazmisim Agaclara cikarmisim Pencereyi acipta Kiza pişt pişt ben yaparmisim (2x) Nerde nerde kaldin Benim fistigim geç kaldin Beklemekten agac oldum Ya bunu bana yapmazdin (2x) Hadi kaldir kaldir ellerini Göster göster cicilerini Eger göstermiyeceksen Ya niye niye geldin söyle niye (2x) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:59 . |