![]() |
Ömrüm - Grup Cig
Durdurun giden zamanı
Götürüyor her anımı Bahara benzer ömrümün Döndürüyor kışa beni Çeviriyor kışa beni Oy ömrüm oy ömrüm oy Oy ömrüm ömrüm Oy ömrüm oy ömrüm oy Ötme garip bülbül ötme Beni gam kedere atma Bir vefasızı sevmişem Bir hayırsızı sevmişem Beni dertten derde koyma Beni gam kedere atma Oy ömrüm oy ömrüm oy Oy ömrüm ömrüm Oy ömrüm oy ömrüm oy |
Caglar - Sen ve Ben
aaah sen sen benimsin ve hep öyle kalicaksin degismem seni kimseleree buna birgun inanacaksin seni nasil sevdigimi ne olur sorma bana ruhumdaki hisler bile yetmiyor anlatmaya icimdeki mutsuzlugun galibi sen malubu ben sana böyle yenik dusmemin nedeni sen bitanem sebebi ben bu amansiz hastaligin sifasi sen hastasi ben dustum bu zalim hasretin cellati sen bitanem mahkumu ben sen sen benimsin ve hep öyle kalicaksin degismem seni kimseleree buna birgun inanacaksin seni nasil sevdigimi ne olur sorma bana ruhumdaki hisler bile yetmiyor anlatmaya icimdeki mutsuzlugun galibi sen malubu ben sana böyle yenik dusmemin nedeni sen bitanem sebebi ben bu amansiz hastaligin sifasi sen hastasi ben dustum bu zalim hasretin cellati sen bitanem mahkumu ben |
Lanet Olsun Coban Ali
duygularım darmadağın sevda böyle yarım kaldı bir kitapsız bir vefasız beni bu hallare saldı sevme gönlüm sevme artık buda sana bir ders olsun böyle bir aşk böyle bir sevda olmaz olsun olmaz olsun lanet olsun lanet olsun seni böyle sevdiğime lanet olsun lanet olsun sana gönül verdiğime lanet olsun lanet olsun seni gördüğüm o güne lanet olsun, lanet olsun böyle aşka sevgiye allah kahretsin kendi ellerimle kendi kendimi yaktım istesem o günleri,istesem o yılları,istesem o gençliğimi geri verebilirmisin bana, veremezsinki... senin aşkına senin sevdana seninle tanıştığım o güne lanet olsun hayatımı kararttın dünyamı yıktın senin sevdana lanet olsun seni gördüğüm o güne lanet olsun lanet olsun boşa geçen yıllarımın hesabını kim verecek giden bende gitti artık birdaha dönmeyecek içerime kan damlıyor eller nerden bilecek bu yüreğim sevdi amma birdaha sevmeyecek lanet olsun lanet olsun seni böyle sevdiğime lanet olsun lanet olsun sana gönül verdiğime lanet olsun lanet olsun seni böyle sevdiğime lanet olsun lanet olsun sana gönül verdiğime... |
baha - sana askimi anlata bilsem
sana askımı anlatabilsem sen de hak verirdin sevgilim bana(2) kader seni benden ayrı dusurdu senden ayrılması olumdur bana(2) yalan yalan ask yalan sevmek yalan acı bir ızdıraptır asktan hatıra kalan yalan yalan ask yalan dunya yalan gozlerimin yasıdır bana arkadas olan |
ibrahim tatlises - haydi soyle
seni gordugum zaman dilim neden tutulur seni gordugum zaman guller elimde kurur seni gordugum zaman hayat sanki son bulur gozlerine bakinca dunyalar benim olur susma gonlum sen soyle haydi gonlum sen soyle askimi sevgiliye derdimi sevgiliye haydi soyle onu nasil sevdigimi haydi soyle ruyalarda gordugumu haydi soyle uykusuz gecelerimi haydi soyle seni gordugum zaman beni bir ates sarar seni gordugum zaman yanar yuregim yanar seni gordugum zaman canlanir tum anilar seni gordugum zaman durur butun zamanlar ibrahim tatlises haydi soyle şarkısı 606 defa okunmuşt |
oy benum sevducegum
olur mi boyle keder of. surmene yaylasi onbes doktora bedel trabzon´un feneri oy iki defa doneyi geldi ordi vapuri istanbul´a gideyi arakli´denyomra´dan gel gidelum pazar´a ben pazar´da duramam beni rize´de ara istanbul´larda ara trabzon boyuk seher doyamadum tadina uzaktan sevmak olmaz gel yakina yakina |
ferhat gocer - yolun acik olsun
kız hayırsız kuruttun kanımı hatsiz hesapsız kırdın sol yanımı hiç huyum değil almadın ahımı ahhhh ben tar tamam çekmez terazim kul hakkını yolun açık olsun turnam özgürsün günü gece basar bazen gönül gözün görsün hırsız çaldın canımın yarısını sürdün bahtıma katran karasını hiç huyum değil almadın ahımı ahhhh ben tar tamam çekmez terazim kul hakkını yolun açık olsun turnam özgürsün günü gece basar bazen gönül gözün görsün |
fatih kisaparmak - benim babam
bu adam benim babam sekiz kose kasketiyle omuzunda sekosuyla hey! cebinde yok parasi bafra´dir cigarasi yuregindedir yarasi alti cocuk buyutmus bir isci maasiyla bu adam benim babam hey! aglama benim babam aglama nacar babam kara gun gecer babam hey! bir kapiyi kapayan gene acar babam aglama benim babam hey! aglama mazlum babam aglama nacar babam kara gun gecer babam hey! bir kapiyi kapayan gene acar babam allah buyuk babam hey! bu adam benim babam derdi daglardan buyuk caresiz (bicare), beli bukuk hey! bir gun olsun gulmemis rahat nedir bilmemis gozyasini silmemis bir lokma ekmek icin kimseye egilmemis bu adam benim babam hey! benim babam mert adamdi mangal gibi yuregi yufka gibi kalbi vardi hayatim boyunca o´na ozendim fedakardi bir dikili agaci olmadi belki ama kendisi onuruyla yasayan koskoca bir cinardi ustumdeki kol kanat sirtimi yasladigim dag gibiydi ben babamin ogluyum tepeden tirnaga anadolu´yum |
cansever - duman oldum
?çimdeki bu ate?i karl? da?lar eritir Yüre?imdeki bu ate?ikarl? da?lar eritir Azap oldu yar gidi?in yoklugun beni öldürdü Kurudu gönül bahçesi bu sevda beni tüketti Ayr???n?n yok çaresi azar azar yer bitirir Yoklugun beni öldürür Duman oldum duman oldum Kör kuyuda yalan oldum Sana gönül verdim ama Hasretinden heder oldum Duman oldum duman oldum Kör kuyuda yalan oldum Sana gönül verdim ama Hasretinden heder oldum Dertli dertli tüter oldum Sensizli?in bu yükünü daha fazla ta??yamam Kim bilir bu gidi?le uzun süre ya?ayamam Azap olduy yar gidi?inyoklugun beni öldürdü Kurudu gönül bahçesi bu sevda beni tüketti Ayr???n?n yok çaresi azar azar yer bitirir Yoklugun beni öldürür Duman oldum duman oldum Kör kuyuda yalan oldum Sana gönül verdim ama Hasretinden heder oldum Duman oldum duman oldum Kör kuyuda yalan oldum Sana gönül verdim ama Hasretinden heder oldum ahhh Dertli dertli tüter oldum |
grup gundogarken - tek basina
kimseyi sevmeden yasayamazsin yalnizken hayata katlanamazsin dalinda kuruyan bir cicek gibi koklanip sevilmeden yok olamazsin vazgec hayallerin oylece kalsin tek basina degil benimle varsin hatiralar sarar hep gunlerini uzundur geceler kurtulamazsin tek basina yasamak kolay mi saniyorsun aldaniyorsun sen duvara bakarsin duvarlar sana bakar goruyor musun aynalara sorarsin aynalar sana sorar duyuyor musun ayrilmak cok kolay ayrilik zor gelir dusunmek istemezsin hatiran dillenir yalnizligin seni kahreder gun gelir |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:04 . |