![]() |
Bahçede Hanımeli - Barış Manço
Bahçede hanımeli sen ettin beni deli Gel gülüm gel sen ettin beni deli Gel gülüm gel Zorla güzellik olmaz sev beni sevdir beni Gel gülüm gel sev beni sevdir beni Gel gülüm gel |
Bal Böceği - Barış Manço
Seyyah oldum dolaştım şu alemi, ah güzelim Senin gibi bir vefasız görmedim ben Hayırsızı kitapsızı zalimi bal böceğim Senin gibi bir insafsız görmedim ben Şu dağlarda çiçek oldum aşkından sarardım soldum Bakmadın bana bal böceğim Yollarında toprak oldum sen bastıkça ben kavruldum Görmedin beni bal böceğim Seni gidi bal böceği Kim çözecek bu bilmeceyi Ateşte yanar pervane ben oldum derdinden divane Hele gel yine gel bir gece vakti koynuma gel Hele gel yine gel bir gece vakti koynuma gel Ama benim adım bal böceği Bekleyemem ben bu geceyi Gelirde koynuna girerim ama Sonrada batırırım iğneyi Hele gel yine gel ben razıyım dön bana gel Hele gel yine gel Bir gece vakti koynuma gel Ama benim adım bal böceği Bekleyemem ben bu geceyi Gelirde koynuna girerim ama Sonrada batırırım iğneyi Nedir bu çektiğim senin elinden ah güzelim Kurtar beni elalemin dilinden Bıktım usandım o bitmez nazından bal böceğim Sabır teli koptu gönül sazından Şu dağlarda çiçek oldum aşkından sarardım soldum Bakmadın bana bal böceğim Yollarında toprak oldum sen bastıkça ben kavruldum Görmedin beni bal böceğim |
Bal Sultan - Barış Manço
Daha onaltı yaşına basmamıştı bal sultan Bakmaya kıyamazdım öyle güzeldi bal sultan Bir sabah dediler ki gelin oldu gitti gurbete bal sultan Yüreğime düştü ateş inanmak bal sultan Her damla yağmurda sen varsın bal sultan Her tüten dumanda yine sen bal sultan Aşk ateşiyle yanmayan nasıl ocak yaksın ki Çocukluk nedir bilmeyen nasıl çocuk baksın ki Duydum ki dalından kopmuş gül gibi solmuş gurbette bal Sultan Altın kafesteki bülbül gibi susmuş bal sultan Her damla yağmurda sen varsın bal sultan Her tüten dumanda yine sen bal sultan Bir akşam karanlığında çıkıp gitmiş bal sultan Gün batısında yıldızlarla buluşmuş bal sultan O gün bu gündür tatlı bir rüzgar eser gurbetten bal sultan Ve karanlık gecelerde ışıldar tüm yıldızlar Her damla yağmurda sen varsın bal sultan Her tüten dumanda yine sen bal sultan |
Ben Bilirim - Barış Manço
Deli gönül sevdasını ben bilirim ben bilirim Deli gönül sevdasını ben bilirim ben bilirim Yardan ayrı kalmasını ben bilirim ben bilirim Yardan ayrı kalmasını ben bilirim ben bilirim Yumuk yumuk elleri var kömür kömür gözleri var Yumuk yumuk elleri var kömür kömür gözleri var Daha daha neleri var ben bilirim ben bilirim Daha daha neleri var ben bilirim ben bilirim Kışlalara erdi bahar tezkereye birkaç gün var Kışlalara erdi bahar tezkereye birkaç gün var Barışa da bir sorsalar ben bilirim ben bilirim Barışa da bir sorsalar ben bilirim ben bilirim Barışa da bir sorsalar ben bilirim ben bilirim Ben bilirim |
GÖKHAN AKAR - HADI GIT ßukadar Zaman Bo$una ,,Gecmi$h Anlamadaan.. YazikLar oLsuun Sanaaa,, DiLimden Du$mez Beddua... Allahindan kork ßenii Aglattiin, Zor Zamandiiii.. Sonumu Yaziyoorr ßu Hikayeee, Tum DuyguLar sanki yAstaydiii... Kime Sorarsan Sor, Biliyorlarr Bu Sava$taa Kim Hakliydiii... Galibii Yoook, Hasarii Coook... Kendimee YeniLdiim, Sana Olan A$kim TEK hataydiii... Hadiii Giiitt O igrenc Hayatina Geri Dön... Parcaladigin Hayatlarla Övun... Olmayan YuzunLe Göruunn... Hadiii Giiitt Biraktigin Gecmi$ii Bir Düsünn.. Nekadarda Sahteymii$h Sözuun.. Kör OLsuunn gÖzuunnn.... |
Alaturka Çeşmesi - Ceza
İcraatlerimin hepsi suistimal edilip ihtilal başlatılırsa istila talebi olmaz Ancak iticat talebeleri kabulümüz içtimaya hazır olunuz İstişaredeyim ben iftiraya kapılana istinaden ihtiyarladım Ben ve rapim ihtiyacınızın yüzde yüzünü karşılar rapte cephe kelimesi kesmekte Kıspet kenefini engeller bu nispet olacak hepnize ferinizi kefeninize dikecek Ekleyecek hepinize gösterecek tersten rapi mesken tuttuk sen uyurken Cismen tersten geldik geçtik bu testten ve yelken açtık uçtuk resmen... Sol kanattan effyuu pasını verdi kaydım aldı onu çalıma dizdim herkesi tek tek Ayaklarımı kırmaya çalıştılar ben yek başıma yürüdüm hep Tek top oynarım ama bu pek zor bir maç tek başımayım Ben volede vururum bekte sağlam ceza sahasına girdim tekmeyi koydular Hakemden yana zaten ümidim yok çok para gerekir onlar için çokl Ortalıkta topçu çok ve popçu tok ve rock çu yok ve walkie talkie dostluklar b*k kokuyor Neyse golümü atmak için ben yerime geçtim önüme duvar gibi defansı serdiler Ancak ne fayda kaleye döndüm şutumu çektim direkten döndü İkinci pozisyon top gene söndü durdurulamaz atak Söyleyeyim sana bunun sonu şimdiden goldü... Alaturka çeşmesinden içtim en dikenli yoldan ben geçtim kader itti yoksa benmi seçtim Med cezir de dünya keşfettim vakti geldi bahsettiğim herşeyin Herşeyi yoluna koymakmı herşey Menşeği belli olmayan herbirşeyin bir bedeli vardır ah beynim... |
Hakan Altun - Hoscakal
gönlünü yeterince eğlendirdiysen bana bir taksi çağır artık gideyim sakın ola aldırma gözyaşlarıma onları yolda ben hallededim seni ilk gördüğüm bu yerden gözlerine son kez bakarım aşk ile girdiğim bu evden hasret alır çıkarım hoşçakal allaha emanet ol tabiki allahiin varsa hoşçakal aşk sende kalsın sanmam ama işine yararsa |
Yildiz Tilbe - Ne var ne yoksun
Aşık oldum, saklamadım Kendime sığmadım Yar bildiğime söyledim Ne söylerse yaptım Her aşkta aynı birşey vardır Oda sevdiğim beni sevmedi Herhangi biri kadar Ben aşıktım o değildi Hiç olmadığı kadar hata bendeydi Suçum sevmekti Şimdi sen çıkmış karşıma farklıyım diyorsun Kalbini bana gönderip senin diyorsun Sevmeye çok korkuyorum anlıyormusun Ne sev beni, ne de vazgeç biliyormusun Ne var, ne yoksun hem sev beni, hemde sevme Biliyormusun hem çok, hemde yoksun... |
Karadır Şu Bahtım Kara
Sözüm Kar Etmiyor Yare Yüreğimi Yaktı Nara (Eyvah Ey...) Kendim Ettim Kendim Buldum Gül Gibi Sararıp Soldum Bilmez Yar Gönülden Bilmez Akar Göz Yaşlarım Dinmez Bir Kere Yüzüm Gülmez (Eyvah Ey...) Kendim Ettim Kendim Buldum Gül Gibi Sararıp Soldum Söylerim Sözüm Almıyo O Yar Yüzüme Gülmüyo Garip Gönlümü Bilmiyo (Eyvah Ey...) Kendim Ettim Kendim Buldum Gül Gibi Sararıp Soldum |
Gökhan Kirdar Yagmur
adım adım geçer zaman , biter günüm.. ben nerdeyim? yavaş yavaş batar güneş , hava soğuk... sen nerdesin? yağmur... yağmur diner... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:37 . |