![]() |
Al Batır Beni Canına...
al batır beni canına kanasın sevdam damla damla canını yaksın ama acıtmasın aşkımı hisset damarlarında kanına karışsın dolaşsın vucüdunda al batır beni canına senin olayım dikenlerim batsın kanatsın ama çıkarma madem seviyorsun katlan yüreğinde ızdırap gözlerinde yaş olup akayım al batır beni canına içine yerleşeyim en derinlerde bi yerlere söküp atmak istesen bile yüreğinde kalayım canından can koparama gel batırayım seni canıma acır mı sanıyorsun canımdasın zaten aşkınla yakıyorsun... |
Harika siirler var. Umarim yazarina bilgi vererek bazilarindan alinti yapmamin sakincasi yoktur.
|
Rüyada olsa
seninle başladı bu rüya bitmesin hiç ,uyanmayalım rüyada olsa razıyım ben hep içinde yaşıyalım ayıracaksa seni benden olmasın sabah ,doğmasın güneş görmesekte güneşin doğumunu birlikte bir ömür yaşayalım herşey yalan baharda olsa razıyım ben ,rüyada yaşayalım uyanmayalım hiç hep içinde kalalım sana olan sevdam hiç bitmeyecek şarkılarda her daim süslenecek biz yaşadıkca bu aşkı ömür bitsede aşkımız bitmeyecek haydi, sil şimdi göz yaşlarını salla mendilini küçükte olsa, yeni evimiz de mutluluk bizi bekliyor ............................... ............................... bitmesin sevdalar yıkılmasın umutlar düşmesin öne başlar kaybolmasın seven gözlerden o sımsıcak umut dolu bakışlar.. |
Delikanlı Ol...
Kafamı kızdırma ey sözde şair Canımı sıkanlar bu günlerde bol Ne yaptın ki bana dostluğa dair Hiç olmazsa biraz delikanlı ol Kibar olmam bil ki bundan ziyade Kem sözleri ettim sana iade Girdiğin mecliste içerken bade Hiç olmazsa biraz delikanlı ol Korkumuz yok bizim her sözde eriz Ne yağcılık bilir ne de hak yeriz Kendini uyanık sanırsın keriz Hiç olmazsa biraz delikanlı ol Yanlışım yok benim tutulmaz yakam Dalıma basarsan olur mu şakam Geçici bu dünya geçici makam Hiç olmazsa biraz delikanlı ol Ne derdimi dedim ne de çilemi Adından haberdar etmem alemi Şair dürüst olur bırak kalemi Hiç olmazsa biraz delikanlı ol |
acele sözler
Dışarda yağmur var, rüzgarla bulut arkadaş olmuş Haberim yok,haberim yok Kim... Kim... Kimse bana hiç birşey söylemedi ki bileyim Acele yaşanan o aşklara Ve de acele yağan o yağmura Benim soracak bir sorum var Denize açılan bir yelkene Kapılıp gidenin vay haline Onu bana getirin hadi yağmurlar |
Vurduğun her yerden gül biter sanma Sen beni ilk defa yaralamadın. Ben sana kul köle olurdum amma Sen bana bir günlük yar olamadın. Bu kadar yüklenmek var mı susana Yerimde olup da çıldırmasana Ben gönül köşkümü açtım da sana Sen sokak kapını aralamadın. Hançerle mavzerle yıkılmazdım da Süründüm aklımı senle bozdum da Ben sana yüzlerce roman yazdım da Sen bana bir satır karalamadın. On bin de bir kula kısmet olsam da Kadrimi bilmedin nimet olsam da Ben senin bağına rahmet olsam da Sen benim dağıma kar olamadın. Kalplere şifalar sunan meyvaydım Her keyfe kedere derde devaydım Ben senin bahtına gülen ayvaydım Sen bana ağlayan nar olamadın. Yıllara mal oldu gözümden düşmen Ey şimdi aynayla kavgalı düşman Her zaman mahçupsun her zaman pişman Sen kendi kendine yar olamadın. CEMAL SAFİ |
SevioRum Seni Be ..
SeviyoRum SeNi Be öyLeSine deqiL,BenZemiyOR DuyDuqum hiÇ biRŞey SevGye yaDa anLatıLANLardan hiÇbiRine...
KıSkanMayı,ÇıLqınCa hatırLamayı,SeninLe iLgiLi herŞeyi Sende.. beLki Bir Şarkı,BiR Çay bahÇeSi beLki RenK yaDa biR keLİme baZen öyLeki O anDa oLmuyOr Seni düŞünmeden.. küÇÜk imaLarını,Zayıf yönLerimi yüZüme VuRan Zerre KırmaDan..SabRını ki haLinden beLLidir beni anLayan .. YapMa gayRetini,mutLu oLaCagımı biLdikLerini ..HaTTa O ŞiiRin teLaŞını aŞkının SeS tonuNa yanSımaSını,YanındayKen biLe Bana DuyDuqun öZLemin göZLerinde parLamaSını.. Aynı anDa ayNı cümLeyi söyLeyiŞİmizi,aYnı davRanıŞımıZı ..Kimi Zaman inCe KonuLarda HemfiKir oLuŞumuZu DuyDugumuZ qüVenin SonSUzLuqunu ..!! aŞıqım Be Canım Sana Ve SeninLe qeLen HerŞeye!! SeviyoRum Seni Be yaŞanmamıŞş bir SevGiyLe ..!! |
Sen Benim Aşkımsın
Kanatsız bir kuşum, artık uçamıyorum, Kaçmak istesem de, senden kaçamıyorum, Yüreğim seninle, öyle dolu ki, Sensiz nefes bile, alamıyorum. Her sabah çiçekler, sevgiler açsın, Hiç solmasın yüzün, hüzünler kaçsın, Gözlerin hep gülsün, neşeler saçsın, Sen ömrüm boyunca, başımda taçsın. İstemem olmasın, sensiz akşamlar, Artık hiç akmasın, gözümden yaşlar, Sen benim aşkımsın, alın yazımsın, Solmasın gönlümde, yeşeren bahar... |
Ben seni sevdim !
Ben senin en çok sesini sevdim Buğulu çoğu zaman, taze bir ekmek gibi Önce aşka çağıran,sonra dinlendiren Bana her zaman dost, her zaman sevgili Ben senin en çok ellerini sevdim Bir pınar serinliğinde, küçücük ve ak pak Nice güzellikler gördüm yeryüzünde En güzeli bir sabah ellerinle uyanmak Ben senin en çok gözlerini sevdim Kâh çocukça mavi, kâh inadına yeşil Aydınlıklar, esenlikler, mutluluklar Hiç biri gözlerin kadar anlamlı değil Ben senin en çok gülüşünü sevdim Sevindiren, içimde umut çiçekleri açtıran Unutturur bana birden acıları, güçlükleri Dünyam aydınlanır sen güldüğün zaman Ben senin en çok davranışlarını sevdim Güçsüze merhametini, zalime direnişini Haksızlıklar, zorbalıklar karşısında Vahşi ve mağrur bir kaplan kesilişini Ben senin en çok sevgi dolu yüreğini sevdim Tüm çocuklara kanat geren insanlığını Nice sevgilerin bir pula satıldığı bir dünyada Sensin, her şeyin üstünde tutan sevdiğini Ben senin en çok bana yansımanı sevdim Bende yeniden var olmanı, benimle bütünleşmeni Mertliğini, yalansızlığını, dupduruluğunu sevdim Ben seni sevdim, ben seni sevdim, ben seni***8230; |
Seni Unutmak mi ASLA..!
Sana elveda mi ASLA..!!! Sevdim bir kere seni.. Bin umutla baglandim.. Destegini göremedim.. Beni bir türlü sevemedin.. Kalbimin acisini hic hissetmedin mi..? Gözlerimin dolgunluguna hic bakmadin mi..? sözlerimi hic saymadin mii..? Dogru askim dogru..! sen bana ne zaman asik gözüyle baktin ki..! Sorma.. Söz etmem.. Umutlanmam hata.. ama unutma.. diyemem hicbir zaman sana elveda.. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:05 . |