![]() |
hep seni düşünüyorum...
aklımla saklayıp,kalbimle buluyorum istemekten vazgeçemiyorum! geceler boyu seni yanımda dileyip güneşle uyuyorum kalktığımda yoksun yine... dünümü bugünümü geleceğimi çaldın bak yinede kızamıyorum canın sağolsun canın sağolsun bu can feda olsun! hiç kimse benliğini seninle bu kadar dolduramaz gel kendinide al bu benliğimden hiç birşeyim kalmasın .....offf hiç birşeyim kalmasın! hep seni düşünüyorum... aklımla saklayıp,kalbimle buluyorum istemekten vazgeçemiyorum! geceler boyu seni yanımda dileyip güneşle uyuyorum kalktığımda yoksun yine... dünümü bugünümü geleceğimi çaldın bak yinede kızamıyorum canın sağolsun canın sağolsun bu can feda olsun! hiç kimse benliğini seninle bu kadar dolduramaz gel kendinide al bu benliğimden hiç birşeyim kalmasın .....offf hiç birşeyim kalmasın! |
Aciya Gülmek...
Öpüyorsam ayrılığı gözünden
Geçiyorsam bir çiçeğin özünden Görüyorsam gözlerinin içinden Sana olan sevdamdandır bilesin Meğer ne yalnızız insan olmuşsak Yaprak gibi dalda sessiz solmuşsak Yeri gelmiş acıyada gülmüşsek Sana olan sevdamdandır bilesin Karşılıksız sevebilmekse sevda Gerçek seven küle dönmüş her çağda Elim kolum bağlanmışsa kıyında Sana olan sevdamdandır bilesin Seydunayım gebermişse kıyında Sana olan sevdamdandır bilesin |
Yaban gülüm açma yarinden uzak
Goncaların zamansız dökmesin yaprak Gözden uzak olan gönülden ırak Olmuyor sevda çekiyorum bak Yaban gülüm yurdun olmasın dağlar Gel benim gönlümde dört mevsim bahar Yaban gülüsün sen yarin yarim güller tez solar Bağrımda aç dünya durana kadar |
Çırpınıp Da Şan Ovaya Çıkınca
Eğlen Şan Ovada Gal Acem Gızı. Uğrun Uğrun Gaş Altından Bakınca Can Telef Ediyor Gül Acem Gızı. Seni Seven Oğlan Neylesin Malı, Yumdukça Gözünden Döker Mercanı. Burun Fındık Ağzı Gahve Fincanı, Şeker Mi, Şerbet Mi Bal Acem Gızı. |
Siyah Saçım Dolam Dolam
Boynun Da Kurbanın Olam Eğer Başka Yer Seversen Bu Ellerde Nasıl Duram Sivas'ın Yollarına Çıkayım Dağlarına Bırak Ben Beni Vuram Ölüm Gitmez Zoruma Selvi Boylum Salında Gel Bir Bakışın Ömre Bedel İkimizi Ayırdılar Kör Olası Zalım Kader Sivas'ın Yollarına Çıkayım Dağlarına Bırak Ben Beni Vuram :p :p |
Ulu Dağlar Gibi Kar Olan Başım
Gözlerimin Yaşı Sel Değil Ya Ne Hep Kalkıp İniyo Bu Zayıf Düşüm Beni Taşa Tutan El Değil Ya Ne Hey Dost Hey El Değil Ya Ne Beni Taşa Tutan El Değil Ya Ne Sorsam Ki Varmıdır Toprağın Dili Yağmurun Yağışı Çamurun Mili O Nedir Ağlatır Şeyda Bülbülü Baharda Açılan Gül Değil Ya Ne Hey Dost Hey Dost Gül Değil Ya Ne Baharda Açılan Gül Değil Ya Ne Fasl-I Muhabbeti Bana Yetiren Ulu Divan Kurup Hakka Götüren Cümle Müşkül İşlerini Bitiren Edep Erkan İle Yol Değil Ya Ne Hey Dost Hey Dost Yol Değil Ya Ne Edep Erkan İle Yol Değil Ya Ne |
Ekin Ektim Çöllere De,
Yoldurmadım Ellere. On Beşinde Yar Sevdim De, Sevdirmedim Ellere. Çıt Çıt Çıt Çıt Çetenede, Sar Bedeni Bedene. Dünya Dolu Yar Olsa Da, Alacağım Bidane. Ekin Ektim Gül Bitti De, Dalında Bülbül Öttü. Ötme Ey Garip Bülbül De, Yarim Aklıma Düştü. Çıt Çıt Çıt Çıt Çetenede, Sar Bedeni Bedene. Dünya Dolu Yar Olsa Da, Alacağım Bidane. Ekine Firaz Derler De, Güzele Beyaz Derler. Her Kime Derdim Yansam Da, Yana Yana Gez Derler. Çıt Çıt Çıt Çıt Çetenede, Sar Bedeni Bedene. Dünya Dolu Yar Olsa Da, Alacağım Bidane. |
Odam Kireç Tutmuyor (Öf Aman)
Biraz Kum Katmayınca Gönlüm Rahat Etmiyor (Öf Aman) Yare Laf Atmayınca Haydi Yarim Evde Misin Evde Misin Silinmeyen Camlara Perde Misin Odam Kireçtir Benim (Öf Aman) Yüzüm Güleçtir Benim Hangi Taşa Sarılsam (Öf Aman) Emeğim Boştur Benim Haydi Yarim Evde Misin Evde Misin Silinmeyen Camlara Perde Misin |
Rodop Dağları (Be) Pakize'm Çiçek Döşeli
Pakize'm Bahçeleri Mor Menevşeli Aman Pakize'm Nazlı (Da) Pakize'm Gel Beri Beri Ben Seni Sevdim Güzelim Pakize'm Küçükten Beri Rodop Dağları (Be) Pakize'm Engindir Engin Benim Gibi Delikanlı Zengindir Zengin Aman Pakize'm Nazlı (Da) Pakize'm Gel Beri Beri Ben Seni Sevdim Güzelim Pakize'm Küçükten Beri Rodop Dağları (Be) Pakize'm Sıra Mı Sandın İkimizin Sevdasını Kara Mı Sandın Aman Pakize'm Nazlı (Da) Pakize'm Gel Beri Beri Ben Seni Sevdim Güzelim Pakize'm Küçükten Beri |
Pencereden Taş Gelir (Ay Beri Bah Beri Bah)
Ela Gözden Yaş Gelir (Dön Beri Bah Beri Bah) Seni De Mene Verseler (Ay Beri Bah Beri Bah) Allaha Da Hoş Gelir (Dön Beri Bah Beri Bah) Pencerenin Milleri (Ay Beri Bah Beri Bah) Açılıptır Gülleri (Dön Beri Bah Beri Bah) Adamı Yoldan Eyler (Ay Beri Bah Berf Bah) Yarın Şirin Dilleri (Dön Beri Bah Beri Bah) Nanay Nanay Naz Hanım (Ay Beri Bah Beri Bah) Çık Ayvanda Gez Hanım (Dön Beri Bah Beri Bah) Eziz Gonah Gelmişem (Ay Beri Bah Beri Bah) Şeker Şerbet Ez Hanım (Dön Beri Bah Beri Bah) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:36 . |