![]() |
Yoluna çıkmaya cesaretim yok
Her halin yolumdan döndürür beni Şöyle bir bakmaya cesaretim yok Rüzgarım alevsiz..söndürür beni Nasıl etsem bir yolunu bulamıyorum Seni bir başkasından soramıyorum Ne yapsam içimden atamıyorum Aşkın hasretinde öldürür beni Belalım benim Ah bu gönlüme belalım benim Kurtulamam derdinde Günahlarından Belalım benim Günahların boynuma Belalım benim |
Rüya gibi her hatıra her yaşantı bana
Rüya gibi her hatıra her yaşantı bana Ne bulduysa kaybetti gönül aşktan yana Ne bulduysa kaybetti gönül aşktan yana Ömür çiçek kadar narin bir gün kadar kısa Ağlama değmez hayat bu gözyaşlarına Ağlama değmez hayat bu gözyaşlarına Her damla yaş oyuk oyuk iz bırakır kalbimde Her damla yaş oyuk oyuk iz bırakır kalbimde Hayat şarap gibidir keder de var neşe de Hayat şarap gibidir keder de var neşe de Ömür çiçek kadar narin bir gün kadar kısa Ağlama değmez hayat bu gözyaşlarına Ağlama değmez hayat bu gözyaşlarına |
Alla beni pulla beni al koynuna yar
Gözüm senden başkasını görmez oldu yar Gönlüm senden bir şey ister nasıl desem yar Alla beni pulla beni al koynuna yar Senin için dağlar deler yol açarım yar Senin için denizleri kuruturum yar Senin için gök kubbeyi yerlere çalarım yar Canım iste canım bile sana kurban yar Dağlar taşlar uçan kuşlar senin olsun yar Deniz derya gökler hep yerinde dursun yar Gönlüm senden bir şey ister nasıl desem yar Alla beni pulla beni al koynuna yar Saçlarına yıldızlardan taç yapayım yar Bir nefeste güneşleri söndüreyim yar Çıra gibi uğrunda ben yanayım yar Canım iste canım bile sana kurban yar Yıldızlar yerinde güzel bırak dursun yar Saçlarımı ellerinle okşa yeter yar Gönlüm senden bir şey ister nasıl desem yar Alla beni pulla beni al koynuna yar Rüzgar olup ince beline sarılayım yar Çimen olup ayağına serileyim yar Sürme olup gözlerine sürüleyim yar Canım iste canım bile sana kurban yar Alla beni pulla beni al koynuna yar Gözüm senden başkasını görmez oldu yar Gönlüm senden bir şey ister nasıl desem yar Alla beni pulla beni al koynuna yar |
Dilerim tanridan, gülmesin yüzün
Gönlüne eş olsun, dert ile hüzün Huzura ermesin, benliğin özün Benden başkasini, seversen eger Özleyen arayan, soran olmasin Acilar bitmesin, çilen dolmasin Gönül yaralarin, deva bulmasin Benden başkasini seversen eger Sevgiden şevkatten, mahrum kalasin Eşinden dostundan, hep ah alasin Cennetten kovulan, tek kul olasin Benden başkasini, seversen eger Özleyen arayan, soran olmasin Acilar bitmesin, çilen dolmasin Gönül yaralarin, deva bulmasin Benden başkasini seversen eger |
Eğer ölürsem buralarda
Eğer benim için ağlayan biri varsa baş ucumda Eğer ölürsem buralarda Vasiyetimdir beni götürsünler doğduğum topraklara Beni köyümün yağmurlarında yıkasınlar Baş ucumda biten yediverenleri ah aşıklar koklasınlar... |
Neden saçlarin beyazlami
s arkadas Sana da benim gibi çektirenmi var Görüyorum ki hergün meyhanedesin Yasamaya küstürüp içtiren mi var Bir zamanlar bende deli gibi sevdim O bana dert, ben ona mutluluk verdim Yillarca soruyorum bu soruyu kendime Bilmem ki bu dünyaya ben niye geldim Yillarca soruyorum bu soruyu kendime Allahim bu dünyaya ben niye geldim |
Canlanıyor Gözlerimde Yaşananlar Ecel Gibi
Büyüdükçe Aşkın Bende Yığılır Cığ Misali Avutmuyor Birtek Resim Bitirmiyor Hasretini Uykular Haramdır Bana Duymadan Nefesini Doğmuyor Sensiz Güneşim Sabahlarım Hep Karanlık Anlıyorum Geçte Olsa Dönmeyeceksin Artık Ateşlerde Yanacağim Sensiz Deli Olacağim Koydun Beni Bir Başıma Nasıl Dayanacağım Kurşun Aşkın Silahında Vurdun Beni En Sonunda Kuruyan Topraklar Gibi Susadım Sana Çıldırıyorum Bir Anda Aklım Başımdan Gidiyor Zindanım Da Yüreğim Senden Kurtulamıyor Öyle Kolay Unutulmak Gönlüme Çok Zor Geliyor Kahretmek İstiyorum Bir An Dilim Susuyor Doğmuyor Sensiz Güneşim Sabahlarım Hep Karanlık Anlıyorum Geçte Olsa Dönmeyeceksin Artık Ateşlerde Yanacağim Sensiz Deli Olacağim Koydun Beni Bir Başıma Nasıl Dayanacağım Kurşun Aşkın Silahında Vurdun Beni En Sonunda Kuruyan Topraklar Gibi Susadım Sana |
kadir,kiymet bilenlere gitsin onlar kendilerini bilirler;)
ayrilik atesden bir gömlek.... Onur san |
Yoksun yine varlığım sürünüyor
Sensizliğim bilinmiyor Sen gittin gideli ellerim hep titriyor Kalbim bu acıyı saklıyor Yıllar sonra bile hiç kimseye söyleyemedim Bu sevdayı kalbime gömdüm ve sen öldün Şimdi eşim dostum beni hastayım sanıyor Yastayım hiç kimse bilmiyor Seni son gördüğüm yerde yıllar sonra O gün geldi yine aklıma Bu kez bir elimde kızım içimde fırtına Göçüp gittiğin o yolda Sen varmışsın gibi her gece ışığı kapatmadım Gel gör ki ben hala yokluğuna alışamadım Şimdi eşim dostum beni hastayım sanıyor Yastayım hiç kimse bilmiyor Çok zor o kadar yıl sonra itiraf etmek Bu aşkı bertaraf etmek Bu kez sana söyleyecek ne çok şey vardı İsterdim bak unutmadım demek Yıllar sonra bile hiç kimseye söyleyemedim Sen öldün ben bu sevdayı kalbime gömdüm Şimdi eşim dostum beni hastayım sanıyor Yastayım hiç kimse bilmiyor Bugün doğum günün yanında değilim Bu yüzden hiç iyi değilim Yaşlandım artık bıraktığın gibi değilim Üstelik bir kızım var evliyim Yıllar sonra bile hiç kimseye söyleyemedim Bu sevdayı kalbime gömdüm ve sen öldün Şimdi eşim dostum beni hastayım sanıyor Yastayım hiç kimse bilmiyor Sen varmışsın gibi Her gece ışığı kapatmadım Hastayım hiç kimse bilmiyor |
Yaniyorum Dostlar
şu Siralar Efkarim Var Kiyamam Ağlama Karalari Bağlama Geçer Bu Da Geçer Umuduna Darilma Insaniz, Arada Bir Dengemiz şaşabilir Akil Başa Dönünce Yine Sevgiye Eğilir Arada Bi Ben De Kadere Küsüyorum Esip Savurup Mangalda Kül Birakmiyorum Arada Bi Bile Bile Aşki üzüyorum Yeniliyorum Kendime Kabul Ediyorum Yaniyorum Dostlar şu Siralar Efkarim Var Içimde Mahzun şimdi Hüzünlü, Acili şarkilar Bir Damlayim Okyanusunda Kum Tanesiyim Kiyinda Unutma Ki Bu Gönül Divanen Aslinda Insaniz, Arada Bir Dengemiz şaşabilir Akil Başa Dönünce Yine Sevgiye Eğilir |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:32 . |