![]() |
(Gönülden sevenlere ithafen) Gözlerime bakarken teselli ederdin beni sevdigini söylemeden mesud ederdin beni sevdigini söylemeden mesud ederdin beni bana bakan gözlerin simdi cok uzaklarda bana bakan gözlerin simdi cok uzaklarda kaderimle basbasa birakiverdin beni kaderimle basbasa birakiverme beni simdi teselli ben söyle nerde bulayim hasretin var icimde nasil mutlu olayim al bu Hasreti benden perisan olmayayim al bu hasreti benden perisan olmayayim nerede eski günler gelde sevindir beni ben sensiz yasayamam severek öldür beni ben sensiz yasayamam severek öldür beni bana günah degilmi hasrettenmi öleyim bana günah degilmi hasrettenmi öleyim al bu hasreti benden perisan olmayayim al bu hasreti benden derdinden ölmeyeyim sensiz teselli ben söyle nerde bulayim hasretin var icimde nasil mutlu olayim al bu hasreti benden perisan olmayayim al bu hasreti benden derdinden ölmeyeyim |
Kapatmıştım kalbimin kapılarını
Ama sen geldin araladın Bıkmıştım bu zalim yalan hayattan Beni sen hayat bağladın Bilmezdim bir daha bir daha seveceğimi Yine öğrettin bana sevmeyi Yeniden doğdum sende öğrendim yürümeyi Ne olur bırakma ellerimi Yalnızlıktı sensizken tek yoldaşım Gecelerse arkadışım Neredeydin bu güne dek beni bulmadın Oysa ben seni hep aradım Bilmezdim bir daha bir daha seveceğimi Yine öğrettin bana sevmeyi Yeniden doğdum sende öğrendim yürümeyi Ne olur bırakma ellerimi Bu güne dek hep keşke diyip durdum, Her yeni başların sonunda yine aynı kelime Keşke, Yanılgılar içinde büyüdüm Yanlış insanlar, yanlış yüzler, yanlış aşklar Evet kapatmış kalbimin kapılarını Ama sora sen çıktın karşıma Bunu sen kalbime girince anladım İşte yeni bir başlangıç daha Ama bu sefer eminim Bu sefer keşke demicem Yıllar sonra senin için sölediğim tek şey İYİKİ olacak Bilmezdim bir daha bir daha seveceğimi Yine öğrettin bana sevmeyi Yeniden doğdum sende öğrendim yürümeyi Ne olur bırakma ellerimi .. |
..::Ne Oldu Can - Kayahan::..
Sen canımsın zulmetme kalbime, Gel bir görsen acırsın halime, Ah gözünden düşmüşüm ben niye? ~ Gel gecikme bu ahir ömrümde, Gel gün gelir ağlarsın kabrimde, Ah gözünden düşmüşüm ben niye? ~ Ne oldu can ne oldu onca yaşananlar? Ne oldu can şimdi nerdesin kimlerlesin? Hani senin cananın bendim??? ~ Ne oldu can ayrılmazdın bir an yanımdan? Ne oldu can bensiz bir yerlere gitmezdin? Şimdi esen yellerde misin??? ~ Ben herşeyimi sana verdim, Yollarına canımı serdim, Öyle bir sevdi ki bu kalbim, Unutmaz artık bir an seni, Öyle bir sevdi ki bu kalbim, Yaşatmaz artık sevdan beni.. ~ Ne oldu can sen evimin pembe gülüydün? Ne oldu can şimdi başka evlerdeymişsin? Duydum ki unutmuşsun beni.... Öyle mi can? |
Kaç yıl geçti aradan
Kaç yıl geçti aradan ayrı ayrı
Bitsin artık bu hasret buluşalım gayrı Nolur sormasınlar bana Nolur söyletmesinler derdimi Saklarım ben onu kendime Yerim kendi kendimi Akıyorsa yaşlar gözümden dinmiyorsa bitürlü gece gündüz karardıysa bütün dünyam Vardır elbet bir sebebi Kaç yıl geçti aradan ayrı ayrı Bitsin artık bu hasret buluşalım gayrı Benim bütün derdim özlem Biliyorum kavuşur böyle seven Biz bir elmanın iki yarısıyız O en çok sevdiğim ve ben Akıyorsa yaşlar gözümden dinmiyorsa bitürlü gece gündüz karardıysa bütün dünyam Vardır elbet bir sebebi Kaç yıl geçti aradan ayrı ayrı Bitsin artık bu hasret buluşalım gayrı grup hepsi . |
Bin cefalar etsen almam üstüme oy Gayet şirin geldi dillerin dostum oy Varıp yad ellere meyil verirsen oy Gış ola bağlana yolların dostum dostu İlahi anmaya yardan ayıran oy Bahçede bülbüller ötüyor uyar oy Kula gölge ise Allaha ayan oy Senden ayrılalı gülmedim dostum dostum Pir sultan abdalm gülüm dermişler oy Bu şirin canıma nasıl kıymışlar oy İsterisem dünya malın vermişler oy Sensiz dünya malı neylerim dostum dostum |
Yine de sen son sevdiğim Uğruna sevgiler aşklar tükettiğim Yine de sen tek bildiğim Yollarına aşk tohumları serdiğim Bu can buna hayran Sevişine kurban Alıştırmasaydın insafsız Bu can sana hayran Gülüşüne kurban Şimdi vazgeçemem ben inan Kurşun adres sormazki Yaktın beni en derinden Depremlerde yine yüreğim Yangınlar çaresiz Dön gel yine sev beni Sar sevgine sevgimi Nefes gibi muhtacım sana Yine de ben hep seninim İlk şarabı senin elinden içmişim Yine de sen ille de sen Senin ilacın bil ki bende sevgilim Yine de ben hep seninim İlk şarabı senin elinden içmişim Yine de sen ille de sen Benim ilacım bil ki sende sevgilim Bu can sana hayran Gülüşüne kurban Şimdi vazgeçemem ben inan Kurşun adres sormazki Yaktın beni en derinden Depremlerde yine yüreğim Yangınlar çaresiz Dön gel yine sev beni Sar sevgine sevgimi Nefes gibi muhtacım sana |
Kimseleri görmedi kördü deseler,
aklini seninle bozdu deseler, hep seninle yasadi, öldü deseler, inan sevdigim inan az olur, az olur sevdigim inan az olur. Iki elin kanda olsa da gel, ecel bize pusu kursa da gel, korkma tanrim sevenleri korur, sevenlerin dualariyla gel. Tarif etmek imkansiz sende olani, Bir Allah, bir de sen, bir ben bilirim. Günün her saatinde, ask vaktinde, Gecenin her aninda ask vaktinde, Cagirirsan kosarak sana gelirim, Herseyi birakip sana gelirim. Iki elin kanda olsa da gel, ecel bize pusu kursa da gel, korkma tanrim sevenleri korur, sevenlerin dualariyla gel. |
Iki elin kanda olsa da gel,
ecel bize pusu kursa da gel, korkma tanrim sevenleri korur, sevenlerin dualariyla gel. güselmiş ;9 |
Neden beni kimse anlamıyorki
Sadece mutlu olmak istiyorum Çok şeymi istedim ben bu hayattan Ağlamadan gülmek istiyorum Çok şeymi istedim ben bu hayattan Ağlamadan gülmek istiyorum Bu hayat çok yordu beni Yaşamaya gücüm yok Vefasızlar buldu beni Aşktan yana şansım yok Aşk yalan değil inan yalan olan insanlar İnsanda yalan Allahından bulsun benim Benim ömrümü çalan insanlar Aşk yalan değil inan yalan olan insanlar İnsanda yalan Allahından bulsun benim Benim ömrümü çalan insanlar Etrafımı sarmış her türlü insan Tutamaz elimden birgün yıkılsam Uğrunda ölürdüm o aşkı bulsam Kaybetmeden sevmek istiyorum Uğrunda ölürüdüm o aşkı bulsam Kaybetmeden sevmek istiyorum Bu hayat çok yordu beni Yaşamaya gücüm yok Vefasızlar buldu beni Aşktan yana şansım yok Aşk yalan değil inan yalan olan insanlar İnsanda yalan Allahından bulsun benim Benim ömrümü çalan insanlar Aşk yalan değil inan yalan olan insanlar İnsanda yalan Allahından bulsun benim Benim ömrümü çalan insanlar |
Güneşe de heves dolu banane bundan
Bak ben yine yitik ziyan kederlerdeyim Sevdim sevdim sevilmedim gülemedim ben Şimdi aklım nerelerde ben neredeyim Ağla ağla gözbebeğim Ağlamaya domadın sen Oda gitsin sen tükenme Zaten mutlu olmadın sen Gün derdine ağıt oldum sanane bundan Sen şüphesiz sorumlusun yine yarından Ne anadan güldüm nede ozalım yardan Sen küçüksün derdin büyük koca dünyadan Ağla ağla gözbebeğim Ağlamaya domadın sen Oda gitsin sen tükenme Zaten mutlu olmadın sen |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:47 . |