![]() |
canımı veririm / cankan
beni böyle bir başına
yalnızca bırakma sensiz hiç olmuyor olmayacak anla kapında köleyim uğrunda öleyim iste bu canımı sana ben vereyim yapamam katlanamam acına dayanamam sensiz hiç olmuyor yaşarım anlatamam canına canımı ben veririm bunu sen bil yar uğruna ölürüm delilik ederim sözümden dönmem yar silahı çekerim vururum giderim başkasına seni vermem yar sen benimsin bunu bil dünya ne yazar beni böyle bir başına yalnızca bırakma sensiz hiç olmuyor olmayacak anla darbeler yesemde değil umrumda bırakmam kapında köleyim uğrunda öleyim iste bu canımı sana ben vereyim senle ben mutluyum sensizi neyleyim susan dilimin sözü yanan kalbimin sesisin soluksuz bedenimin nefesi görmeyen gözümün rengisin olurd bir gün ölürsem şunu bil tabutun içinde ben bedenimin üstünde kefen benim içimdede sen olacaksın bitanem sen sen |
geç kalmadın mı / demet akalın
Sendin benden ikinci bir şans isteyen
Sendin bir cümleyle herşeyi bitiren Sözler utandı gözler yaşlandı neden Özür dilemek için geç kalmadın mı? Gözümde tütse de bazı tavırların Üzgünüm hayatım çok yanlış yaptın Yapacak bir şey yok ben çoktan yol aldım Avuçlarından su gibi akıp kaçtım Yapacak bir şey yok ben çoktan yol aldım Sen o defteri ellerinle kapattın Çok çok çok çok pişmansın biliyorum Boş boş boş ne yapsan boş duyuyorum Yok yok yok senden vazgeçiyorum Ölsem de ben sözümden dönmüyorum |
Yıldız Tilbe - Vazgeçtim Hergün biraz da aşkı yitiriyor Yüzündeki gökkuşağının ağrılı rengi Sabahlara yakın sessiz gelişlerin Hırsız gibi kararsız, kararlı Yatağımdasın kırk yıllık yabancı Vazgeçti direnişim Seni sevmeyi ağır ödüyorum Vazgeçtim yana yana Seni sevmeyi ağır ödüyorum Vazgeç yüreğimden düşlerimden Yaralıyım bin yerimden Ben değilim seviştiğin Affedemem beni affet Gidiyorum uzaklara, sensizliğe Kahretsin yapamıyorum Kaçtıkça sana geri dönüyorum Kahretsin yapamıyorum Seni sevmeyi ağır ödüyorum .. :sm42: |
Çat Kapı - Yıldız Tilbe
Ben vazgeçmemişken düşün, olmaz olmaz birtanem Düşün bizi ne olur, yalvarırım terketme Başkalarındaki o aşk bizi mutlu edermi Bizi ayırmaya yetermi, aşkımız böyle kolay bitermi Geceyi güneş siler, beni senin hasretin Tek başıma sanki mahşer yeriyim Şu kalbimdeki heryer bu evde seni bekler Hadi çat kapı gel sevineyim Biraz kavga ederiz, belki biraz güleriz Bir küser bir barışır kalbimiz Seni nasıl özledi yüreğim deli sanki Kıskandığım için affet beni Başka biri var dediler inanmadım sevgilim Gözlerimle görmeden senden nasıl vazgeçerim Sanki yıllar oldu gittin bir gün bitti sevgilim Dört duvar üstüme yürür sensiz sanki sen mutlu musun bensiz Söyleyen : Yıldız Tilbe |
Gülben Ergen- Avrupa
Zor öyle zor kabul etmek ayrılığı sana ağlayıp ağlayıp gecelerce yanmayı Sor aşkı sor ama sorma yalnızlığı sana bağlanıp bağlanıp yokluğuna yaslanmayı Unutma dünya küçük bir gün bir yerde karşılaşırız beklerim sabrım büyük dönersein kavuşuruz Avrupa duyacak aşkımın çınlayan sesini Herkezler soracak böyle çekip gidecek Avrupa dikecek bizim gibilerin heykelini Bütün dünya bilecek seni sevmeyi sevdiğimi. Zor öyle zor kabul etmek ayrılığı sana ağlayıp ağlayıp gecelerce yanmayı Sor aşkı sor ama sorma yalnızlığı sana bağlanıp bağlanıp yokluğuna yaslanmayı Unutma dünya küçük bir gün bir yerde karşılaşırız beklerim sabrım büyük dönersein kavuşuruz Avrupa duyacak aşkımın çınlayan sesini Herkezler soracak böyle çekip gidecek Avrupa dikecek bizim gibilerin heykelini Bütün dünya bilecek seni sevmeyi sevdiğimi |
Sen Evlisin
Biliyorum evlisin Seni bekliyor yuvan Ayrilip gitmelisin Daha geçmeden zaman Aski bulduk zamansiz Ne yapsakda faydasiz Kavusmamiz imkansiz Dayan yüregim dayan Kahrolmadan ikimiz Bitmeli bu sevgimiz Bu bizim kaderimiz Dayan yüregim dayan Unutmaki evlisin Yuvana dönmelisin Sen artik gitmelisin Vakit çok geç olmadan Ümitsiz yasamak zor Severken ayrilmak zor Kader böyle istiyor Dayan yüregim dayan Bu ask hüsran dolsada Hasret bizi yaksada Unutmak zor olsada Dayan yüregim dayan Kahrolmadan ikimiz Bitmeli bu sevgimiz Bu bizim kaderimiz Dayan yüregim dayan Unutmaki evlisin Yuvana dönmelisin Sen artik gitmelisin Vakit çok geç olmadan |
Bir Can Istiyorsan Beni Götür Azrail Benim Sevdigime DOKUNMA
Anlami yok gecelerin sözlerinin o simsiyah saclarinin gözlerinin o son sözün perisan etti yüregimi ucurumlar caldi sonsuz sevgimi sakin kal deme bebegim azrail bekler beni gidecegim gitmem gerek sevdigim neolur aglama Yollar elbet bulusur sakin korkma bir can istiyorsan beni götür azrail benim sevdgime dokunma gecmiyor geceler bitmiyor dönmeye yetmiyor kelimer usulca girerken masum kalbime ne acilar yasattin bitmeyen sevgime artik cok gec bebegim azrail bekler beni gidecegim gitmem gerek sevdigim Yollar elbet bulusur sakin korkma bir can istiyorsan beni götür azrail benim sevdgime dokunma Yalnizlik gemisi cokdan batti kursunlar yagdirdi 1 sözün yüregime ucurumlar aldi elimden seni mesafeler caldi sevgimi artik hayat anlamsiz gelyior bedenime vakit geldi diyorum kendi kendime dedim ya azrail bekler beni bekler ŞUNU UNUTMA BITANEM SENI HEP SEVDIM SON NEFESIMI VERIRKEN BILE DUDAKLARIMDAN CIKACAK KELIME SEN OLACAKSIN SEN***8230;SEN!!!!***8230;.. |
kalinca sebebsiz bir basima hatiralar beynimde dans ediyor gunahlrim dizilip bir bir karsima sanki birer birer intikam aliyor yuregimden zincire vurulmusum anilar her bir halkayi bagliyor ben duygularimin esiri olmusum hatalar yalan duygularla basliyor sende benim hatalarimdan birisin sen en buyuk gunahlarin bedelisin senin icin harcanan zamana yazik sen en guzel duygularin katilisin istemem seni ne sevgini ne kendini istemem ben bu hayati sözum ona pembe rengini |
ZeRRiN_ÖZeR / KiYaMaMmM....
Ne yükseklerde gözüm var Ne para pulda! Bir tek sen mühimsin aşk sen hayatamda Tahammülüm yok gözlerinde Bir damla yaşa... Kıyamammm Ne hasret biter bu yolda ne sevdam sana Bir tek sen emirsin aşk emir hayatımda İtirazım yok ateş bu değmesin sana Kıyamammmm Sen başıma gelen en az en çok hatalarım Ah sen Herşeye rağmen bana sevap günahlarım Sen geceler boyu buram buram yandığım Ah sennn Kokuna hasret uykularla dalaştığım ...°°°... |
Aşkı Bulamam Ben - Murat Boz
Kimini dudağından Kimini gözünden Kimini düşündüren zeki sözünden Kimini uzun bacak bacaklarından Kimini profilden Kimini belinden Kenarından yada köşesinden Kimini kıvır kıvır saçlarından Kimini dudağından Kimini gözünden Kimini düşündüren zeki sözünden Kimini uzun bacak bacaklarından Kimini göbeğinden Kimini sesinden Kimini nefesinden Kimini serin bakışlarından Beğenirim hepsini severim ayıramam Seçemedim hiçbirinden vazgeçmedim of aman Mecnun olamam ben Böyle aşkı bulamam ben Leyla'ya varamam ben Hiçbirinden cayamam ben Kimini dudağından Kimini gözünden Kimini düşündüren zeki sözünden Kimini uzun bacaklarından Kimini göbeğinden Kimini sesinden Kimini nefesinden Kimini serin bakışlarından Beğenirim hepsini severim ayıramam Seçemedim hiçbirinden vazgeçmedim of aman Mecnun olamam ben Böyle aşkı bulamam ben Leyla'ya varamam ben Hiçbirinden cayamam ben Uğrarım hepsine fazla kalamam Sormam telefon karıştırmam Biranda müptela olurum hemde Üzmem çünkü ben yarıştırmam Mecnun olamam ben Böyle aşkı bulamam ben Leyla'ya varamam ben Hiçbirinden cayamam ben (lureene :D ) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:22 . |