![]() |
Korkularım var biliyorsun
Biliyorsun yaşamım dört duvar Duvarlardan taşmak istiyorsun Çizilmemiş duvarlarıma Kapılar dar yapılar dar Aşk geniş ovalar arar Çıkamam duvarlarımdan Bir de buna yaşam diyorlar Bir tel koptu gitarımdan Olsun kopsun saçların var Birçok şeyi aldın ama Her bir şeyi sandın ama Gel de al bende kalan şarkıların var Korkularım var biliyorsun Biliyorsun yaşamım dört duvar Kaç kere çıkarmak istedim seni Çıkmıyorsun içimde Kapılar dar yapılar dar Aşk geniş ovalar arar Çıkamam duvarlarımdan Bir de buna yaşam diyorlar Bir tel koptu gitarımdan Olsun varsın saçların var Birçok şeyi aldın ama Her bir şeyi sandın ama Gel de al bende kalan şarkıların var Zamanla alışırmış ama Alışamayanlar var Yaşar ; Şarkıların Var |
Ne sanıyordun ayrılmamı dağılmamı yada
Ne düşünüyordun hakkımda günahın boynuna O onu dedi bu bunu dedi sen sustunmu ki Bana onları anlatıyorsun onlara beni Bırak bu işleri hadi dostum O hikayelere ben çok tokum Benim yolum belli amacım umutlarım var Sende senin taşıdıgın art niyetlerin var Ben senin varya lafınla şekil alamam Ben senin varya halini yadırgayamam Sen benim varya tırnagıma makas bile Sen benim varya e ne söylesem nafile Bana ne dilersen kendinde fazlasıyla yaşa Seni seviyorsam sanane aşk benim canımda Ne kadar uzak o kadar iyi arkadaşça bari Hiç bişey problem degil görüşürüz yani Bırak bu işleri hadi dostum O hikayelere ben çok tokum Benim yolum belli amacım umutlarım var Sende senin taşıdıgın art niyetlerin var Ben senin varya lafınla şekil alamam Ben senin varya halini yadırgayamam Sen benim varya tırnagıma makas bile Sen benim varya e ne söylesem nafile Ben senin varya lafınla şekil alamam Ben senin varya halini yadırgayamam Sen benim varya tırnagıma makas bile Sen benim varya e ne söylesem nafile |
Ey gökyüzü...Aydınlık mısın benim kadar ve karanlık Hasret yakarmış, kavuşmak varmış Güneşten sıcak, sudan çıplak Sanırım hiçbirşey yok aramızda aşktan başka... Vay hayat, ey hayat..! Denizde vardı oltam bir balık tuttum zannettim Baktım hepsi rüyaymış mekanım yanmış bir orman Ve tek seçimse çaresizlik ona inanma Göz gördüğünden korkmaz Eski bensem bir çiçek olsam da solmam Anlatsın bilen kimse Hep çeken bilir demişler çekense susmuş Hep konuşmuş çekmeyen kim varsa Anlatsın derdi çeken hüzün kaplı yüzlerinde Karışmakta dertler Ellerinde kürekle kazma Ve der ki şeytan yazma Ben olsam neyle anlatırım neyle anlarım Ben anlatmazsam hangi sazla mürekkebim elimde kağıdım aynam Gönlü saydam olan anlar ancak İşte sayfam hergün intihar peşinde ve umutlar peşinde Bu dünya kapkaranlık ışık başka yerde herkes peşinde Herkes sandığı kadar iyi olsaydı keşke En azından ay beklerdi üstümde yalnız gecede Başka seveceksin başka şekilde başka biçimde Güneşten sıcak sudan çıplak... Martıların kanadı gibi... TUTSAK..! Hiç kimsenin kalbi&şansı yok Bu benim kendi alın yazım seveceğim başka yolu yok Seveceksin başka yolu yok Naklen mutluluk istiyoruz Naklen huzur istiyoruz Naklen sevgi istiyoruz Naklen... Niye varız...? Yıldız Tilbe - Tutsak (ft. Ceza) |
çok isterdim sana vermeyi bin bir vaatler
gir içerden bak inanki bunlar zor ihtimaller tecrübe ettim iflah olmaz kırılan kalpler ne aşklar gördü bu gözler ah ne ihtilaller hadi diyelim kalbim sermayeden kullanıyor sana yeteyim biteyim derken kendime kalmıyor doymuş karnım allı pullu sözlere hiçbir güç aşkımı almaya yetmiyor dolusuna boşuna koydum olmadı aşk çalıştığın yerlerden sormuyor Gülşen - İhtilaller |
Yık duvarları aç kapılarını vakit geç değil
Kır gururunu aç bana kalbini aşk ölüm değil Denesen ne olur beni dinlesen geçmeden bahar Bana sevdiğini söyle o kadar korkacak ne var? Bırak kendini aşk rüzgarına geçmeden yıllar Yürü durma yolun sonuna kadar kacacak ne var? Hadi ama olan olsun artık sabırsız ellerimi bekletme Hadi dokun içinden geldiyse aynı şeyi bin kere söyletme pınar aylin;bekletme |
senden uzak yasamak inan yasamak degil
askini anlatan hic bir soz tamam degil bazi duygular varki kelimelere sigmaz sevenler anlar acank sevmeyen degil simdi ask zamanidir ask ömrun baharidir birak sarhos olalim meyler ask sarabidir mevsim bahar olunca ask gönüle dolunca sevenler kavusunca yasamak ne guzelll mevsim bahar olunca ask gönüle dolunca sevenler kavusunca yasamak ne guzellllllll |
giderim buralardan
sormayin beni yardan sevdanin sakagindan vurur giderim aglamasin arkamdan yalnizlik benim sevdam ceker giderim |
adsız özlem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözyaşlarım birer birer, uykularımda toplanmış. gece oldu, sözüm bitti, uykum geldi, yatağım boş, üşüyorum, nerdesin? tükendim artık, sen yoktun, hiç olmadın, ben ağladım, sen güldün, nerdeyim? sevgiler nerde, gerçekler yalanmış. aşk için kurduğum düşlerin yerini, Kocaman yanılgılar almış. günleri geçiremem, kalbimden düşer sevişmeler. gidişlerim birer birer, özleminde çoğalır. gece oldu, sözüm bitti, uykum geldi, yatağım boş, üşüyorum, nerdesin? tükendim artık, sen yoktun, hiç olmadın, ben ağladım, sen güldün, nerdeyim? |
beni eskisi kadar sevmyiorsun eskisi gibi bakmiyorsun
yere göge koymuyordun simdi ne oldu seni sevmek kader kaybetmekte kaderrr yeter uyandik biz kül olduk seni sevmek kaderrr kaybetmekte kader yeter isyan ettik biz tas olduk Savrula savrul savrulduk kavrula kavrula kavrulduk |
benden bir iz kaldiysa ne olursun iyi bak
nasip degilmis bana dizlerinde uyumak benden bir iz kaldiysa ne olursun iyi bak nasip degilmis bana bas ucunda yaslanmak ayni dili konusurken farkli seyler anladik olur olmaz kirilirken mutlumusn iste ayrildik hic birsey eskisi gibi olmayacak hickimsenin sevgisi yerini tutmayacak hic birsey eskisi gibi olmayacak söylesene saclarim sensizmi agiracak benden bir iz kaldiysa ne olursun iyi bak nasip degilmis bana bas ucunda yaslanmak benden bir iz kaldiysa ne olursun iyi bak nasip degilmis bana bas ucunda uyumak |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:11 . |