![]() |
|
Masum Sevda...
Masum bir sevdam var,
sana ait. Parçalanmış yüreğimin kırıntıları, kuru toprak misali, sana hasret. İşte karşında ben ve karşımda sen ama bu bakışların, yaman bir ayrılığa işaret |
Yar'ime..
Ebediyyen Yitirdiğim Bana Acıların En Çekilmezini Bırakan Vedacım'a ... ; İçimdeki sevgi her şeyi aşmıştı da Bir sana mı ulaşmadı yar Bu yüzü herkes güldüremedi Sen mi ağlattın yar... Yüreğimde yangın çıktı o gün Sen mi aldattın beni yar Çok seviyordun, çok üzülüyordun da Özlemin bitti mi yar Sana olan özlemim beni boğardı Özlemimi de aşıp, sen mi öldürdün beni Sevdamı bilirdin de, seviyorum derdin Buna rağmen sen mi gittin yar Hep yanındayım döneceğim derdin Bekle, pes etme, beni unutma derdin Sen yoktun ama hayalin yeterdi Yollar açıldı da yar, sen gelemedin.. Sana sarılacaktım doya doya Ayrılamam senden derdin hep bana Yağmur altında özgürce dolaşacağız derdin Yağmur yağmadı mı yar oralarda.. |
......
Yüreğim'e
Sen varken de aradım seni, yokluğunda olduğu gibi, belki seversin diye beni, çözmeye çalıştım seni.... karanlıkta aradım seni, korkmadan, soğuk kaldırımlarda aradım, bıkmadan, artık bıktım yokluğundan, soruyorum seni, her tanıdığından.... sensizliği kaldıramam bilirsin, bilirsin de nerdesin, sen şu yarama tek çaremsin, sen hergün ağlattığın yüreğimsin.... satırları senle doldurdum, her geçene seni sordum, hiçbir şeyden değil, sensizlikten yoruldum, artık kalbime adını koydum... |
Bir Gün Baksam Ki Gelmişsin...
Bir gün baksam ki gelmişsin.. Bir güvercin gibi yorgun uzaklardan yar. Gözlerinde bir bitmez,bir tükenmez güzellik Saçlarında ilkbahar.. Bir gün baksam ki gelmişsin.. Gülüşünde taze serin bir rüzgar Ellerin yine eskisi kadar güzel Çiçek açmış dokunduğun bütün kapılar.. Bir gün baksam ki gelmişsin.. Hasretin içimde sonsuzluk kadar. Şaşırmış kalmışım birdenbire çaresiz. Dökülmüş yüreğime gökyüzünden yıldızlar. Bir gün baksam ki gelmişsin.. Ne yüzünde bir gölge,ne dilinde sitem var. Tozlu pabuçlarını gözlerime sürmüşüm Benim olmuş dünyalar. . . YAVUZ BÜLENT |
şaşirdim Kaldim Işte ...
şaşırdım kaldım işte! .....
sözde senden kaçıyorum dolu dizgin atlarla bazen sessiz sedasız ipekten kanatlarla ama sen hep bin yıllık bilenmiş inatlarlarla karşıma çıkıyorsun en soğuk mimiklerle adını yazıyorum bulduğum fırsatlarda yüreğimin başına noktalarla, hatlarla başbaşa kalıyorum sonunda hayallerle sözde sana koşuyorum dolu dizgin atlarla ne olur bir gün beni kapında olsun dinle öldür bendeki beni sonra dirilt kendinle çarpsan kara sevdayı en azından yüzbinle nasıl bağlandığımı anlarsın kemendinle kaç defa çıkıp geldim buralara inatla ama her dafasında dönemedim seninle hangi düğüm çözülür nazla, sitemle, kinle ne olur bir gün beni kapında olsun dinle şaşırdım kaldım işte bilmemki nemsin bazan kızkardeşimsin bazan öpöz annemsin sultanımsın susunca; eksilmeyen çilemsin orada ufuk çizgim, burada yanım yöremsin beni ruh gibi saran sonsuzluk dairemsin çaresizim çaremsin, şaşırdım kaldım işte bilmemki nemsim YAVUZ BÜLENT |
..
Ne başkası oldu ne de olacak Sen çalmassan kapım açılmayacak Şimdi içimde yanan bu ateş Sanma ki bir son bulacak Hiç utanmam gülüm divaneyim Parçalanmış dünyam viraneyim Seni herşeyden çok çok istedim Vuruldum avereyim Ne olurdu benim olsan Şu yaralarımı sarsan Bıktım artık yol almaktan Önüme çıkıp durdursam Gidiyorum buralardan Tüm rüzgarlar senin olsun Benden ayrı rüyadasın Dilerim bir gün uyanırsın ( Solo ) Yıllar sonra bir gün yaşlandığında O ipek saçların ağardığında Kuru yaprak gibi dağıldığında Kalırsın tek başına Oysa seni ne çok ne çok sevmiştim Tüm çiçeklerimi sana dermiştim Şimdi ellerim boş yüreğim sarhoş Oysa neler ümit etmiştim Ne olurdu benim olsan Şu yaralarımı sarsan Bıktım artık yol almaktan Önüme çıkıp durdursam Gidiyorum buralardan Tüm rüzgarlar senin olsun Benden ayrı rüyadasın Dilerim bir gün uyanırsın " Elimde eski bir aşktan kalma tutku damlacıkları Arkamda diz boyu balçık hatıraları ışığı var Yıkmış atmışım herşeyi Bir ben kalmışım ortada Birde sen içimde ,taa şuramda Kendimden geçiyorum Özlemişim seni bir tanem Gel döndür beni bu yollardan Hadi ,bekliyorum " |
çoğalır içimde sevdan....
Acılar katlanır mendil gibi avurtlarımdan süzülen gözyaşları üşütür sensiz bedenimi şafak sökerken gökyüzünde belirir yüzün Yıldız gibi parlar lepiska saçlarının her teli kaldırıma düşer ruhsuz gölgem kırlangıç göçüde başlar yalnızlıklarda son cemrede düşer toprağa Acılı huzur sarar ruhumu siyah sırnaşık gece uykusundan uyanır şimşekler çakar ardı sıra çoğalırsın içimde yeni patlamış tomurcuk gibi Dağlarımın ulaşılmayan en güzel yerinde bekler beni sevdan |
Beni Kaybettin...
Yollarima gül serip, atlas kumas dösesen,
Sana tenezzül edip, dönecegimi sanma! Bülbülâne vird ile, hep Ismim'i söylesen, Geçti artik, istemem; bir daha sakin anma! Gündüzleri düsünde, gece rüyânda görsen, Hayâlleri gerçege, karistirip da kanma! En ufak kivilcimi, isrârla körüklesen, Duman tütmez ateste, bosa kavrulup yanma! Yirtik bir resim bulup; hani, bana benzetsen, Yanilmistir gözlerin, ben degilim; inanma! Uzaktan, derinlerden, kisik nidâ isitsen, Benden ses-sedâ çikmaz; ümîdlenip, aldanma! Bunlar hep belirtisi; kaybini bilebilsen... Otur da hâline yan; bagir, agla, utanma! Oysa çoktan kaybettin, keske anlayabilsen... Hiç bir sey yokmus gibi, saskin saskin davranma! |
AnLaYaMıYoRUM...
Bugünlerde anlayamadığıma;
Anlıyorum, aslında anlaşılmazlığı, anlıyorum Anlatamamayı, anlatılamamayı, anlıyorum Sadece, çekip giderken geride bıraktığın Sensizlik boşluğunda boğulmayı anlayamıyorum Bakıp görmemeyi, duyup işitmemeyi, anlıyorum Konuşurken boğazıma düğümlenen kelimeleri anlıyorum Sadece, yüreğimin sesine aldırmayıp, beynime hükmederken Yok oluşunda yaşanan acıyı anlayamıyorum Bu pervasızlıkta ki, deli divane oluşu anlıyorum Gönül bahçemdeki güllerin tarumar oluşunu anlıyorum Sadece, ikinci baharı yaşadığımı düşünürken Gidişinin hazanda hasat oluşunu anlayamıyorum Sen varsın, ben varım, Biz'in olmayışını anlıyorum Yaşanılanların unutulup mazide kalışını anlıyorum Sadece, uykusuz geçirdiğim gecelerin sabahında Birlikte uyanıp, yüzüne gülümsemeyi anlayamıyorum Yarattığım mavi dünyamda mutlu olmayı anlıyorum Bizim yokluğumuzu dürüstçe kucaklayabiliyorum Sadece, sahte bakışlarında gizlediğin hislerimin Tek sığındığı limanın sen oluşunu anlayamıyorum |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:51 . |