![]() |
Canına Okuyacağım - Ferdi Tayfur
Bir gün bu kaderimin bu talihimin Canına okuyacağım Kırık aşk zincirimi söküp kalbimden Özgürlüğe koşacağım sensizliğe koşacağım Aydınlık dünyamı karanlık edenin Bir tek kelime etmeden gidenin Böyle bir aşkın böyle bir sevginin Canına okuyacağım Ben **** kendimle barışacağım Maziyi anmayacağım geçmişi unutacağım Belkide kalbim kırık belkide boynum bükük Böylede yaşayacağım bunuda alışacağım Şu masum kalbimin ahını alanın Yüzüme gülüpte arkamdan vuranın Böyle bir hayatın böyle bir dünyanın Canına okuyacağım canına okuyacağım Bir gün bu kaderimin bu talihimin canına okuyacağım Kırık aşk zincirimi söküp kalbimden Özgürlüğe koşacağım sensizliğe koşacağım |
Yoksun - Ferdi Tayfur
Seni yuregimden atabilsem atabilsem atamiyorum Seni gozlerimden silebilsem silebilsem silemiyorum Ayrilik sebebini sebebini bilemiyorum Sensizligin acisini acisini cekemiyorum Gelirsin diye kostum camlara Donersin diye ciktim yollara Yoksun.. Yoksun.. Yoksun... Yine yoksun... Yine karanliklar coktü yine ben sensizim kimsesizim Yine senden haber gelmez yine boynu bukuk caresizim Ayrilik sebebini sebebini bilemiyorum Sensizligin acisini acisini cekemiyorum Gelirsin diye kostum camlara Donersin diye ciktim yollara Yoksun.. Yoksun.. Yoksun... Yine yoksun... |
Yıldızlar Da Kayar - Ferdi Tayfur
Karanlık gecelerin yıldızı sensin Hep beni bekletip hep söyletirsin Hep yalan yeminler Hep yalan sözler Bir gün gerçek olup gelemez misin Ooofff Yıldızlar da kayar durmaz yerinde Solar güzelliğin kalmaz yüzünde Sensiz can verirken Son nefesimde Bir yudum su vermeye gelemez misin Aydınlık dünyamı karartmadan gel Simsiyah saçımı ağartmadan gel Şimdilik güzelsin herşey seninle Seni son bir defa görmem belkide Yıldızlar da kayar durmaz yerinde Solar güzelliğin kalmaz yüzünde Sensiz can verirken Son nefesimde Bir yudum su vermeye gelemez misin Gelemez misin |
Çürük Hasan - Aşık Mahsuni Şerif
Çürük Hasan Çürük Hasan Çürük Hasan hop Çürük Hasan Bir eşeği var idi Çok zenginim der idi Sadece ekmek yer idi Çürük Hasan Çürük Hasan Bir yılda beş yıl çürüdü Çürük Hasan Çürük Hasan Beş ileri Bir geri Hayatta gider idi Çürük Hasan Çürük Hasan Çürük Hasan hop Çürük Hasan Muhtar kapıdan kovardı Heyet başından savardı Hem kurttu hem de davardı Çürük Hasan Çürük Hasan Nice çobana yalvardı Çürük Hasan Çürük Hasan Beş ölüydü bir diri Hasan hayat da vardı Güya hayatta vardı Çürük Hasan Çürük Hasan Çürük Hasan hop Çürük Hasan Mahsuniyi görünce Kan döktü ince ince Mahsuniyi görünce Yaş döktü ince ince Hele imam gelmeyince Duydukki hasan ölünce Çürük Hasan Çürük Hasan Zorunan soyduk onu Sabunsuz yuduk onu Yarım yanlış selavat Mezara koyduk onu Çürük Hasan Çürük Hasan Çürük Hasan Çürük Hasan Çürük Hasan hop Çürük Hasan |
Grup Antares - Masum Gözler
Rüyalarımda hep sen vardın Uyanamadım uyanmak istemedim Öptüm kokladım seni doyamadım Ellerini bırakmak zor geldi Ağladım resimlerine bakıp bakıp Düş kurdum gözyaşları akıtıp Nefret ettim yine sensizlikten Ölümle bir tıpatıp Ama olsun seviyorum yine seni ben Özlüyorum yine ta derinden Yalnız kalsam da buralarda Güç alıyorum masum gözlerinden Gel artık çıkar beni karanlıktan Uzat artık uzat bana ellerini Kurtar ne olur kalbim seni arar Ayırma benden gözlerini Özlüyorum seviyorum durmaksızın Artıyor sevgim günden güne Çıkıp geleceksin diye ansızın Bekliyorum her gün seni ben |
Sezen Aksu Deli Gönlüm... Ele avuca sigmazdi deli gönlüm Bir zamanlar nerdeydi simdi nerde Ister günes ol yak beni Yagmurum ol aglat beni Aklim baska Duygularim baska yerde Bir deli rüzgar savurdu Beni böyle umutlu tutsak Benim altin kafeste Ister günes ol yak beni Yagmurum ol aglat beni Zincirleri yüregimin artik sende Yok aglatamaz asla beni Bir gün ayrilik Pismanligim nefret olmaz Öfke olmaz Senden daha aci bir hasret bulunmaz Ister günes ol yak beni Yagmurum ol aglat beni Acilarla sevinçlerle yasat beni |
Kayahan - Cennet Kokulum kimler üzmüş birtanemi kimler inciltmiş kimler kıymış kıymetlimi kimler ağlatmış neden küsmüş bu dünyaya benim sevgilim dinle beni gözbebeğim bak gözlerime dinle yavrucuğum hayat bir masaldır kurtlarla kuzular birlikte yaşar bazan geçmez günler bazan akşam olmaz bazan unutursun bazan mümkün olmaz hiç kimse anne kadar üzülmez ki bir damla gözyaşı dökerken kim koparıpta verir sana kalbini anne gibi bebeğim hiç kimse anne kadar sevemezki birtanem cennet kokulum benim gurur duyarım canımı veririm sana iste yeter bebeğim kimler üzmüş birtanemi kimler inciltmiş dinle beni gözbebeğim ne oldu söyle |
Bu aksam cok efkarliyim kalbim neden kan agliyor bunu bir bilsen sevgilim günes solgun gunduz gece icimde sen bir bilmece izdirabi heceliyor sensiz yalniz sensiz hicim gözyaslarim yagmur gibi yanagimi islatiyor kollarim bekliyor seni öpsem öpsem ellerini yinede sana hasretim dudaklarimda bir ates avuclarimda alevsin sensiz yalniz sensiz hicim canimsin sevgilimsin sen benim herseyimsin hayatim anlamsiz simdi sendin bana nese veren seviyorum sevdim diyen sen benim sicak gunesim guzel tatli tek esimdin kara sevdam sevgilimdin unutamam asla seni hergün aniyorum ne olursun dön dön bana kollarim bekliyor seni öpsem öpsem ellerini yinede sana hasretim dudaklarimda bir ates avuclarimda alevsin sensiz yalniz sensiz hicim canimsin sevgilimsin sen benim herseyimsin |
nerdesin sevgilim gel gel gel gel
yine sensiz bu aksam uyku girmez gözüme sayiklarim ismini askin büyür içimde nerdesin sevgilim gel gel gel gel gözlüyorum yolunu nerdesin sevgilim gel gel gel gel özlüyorum kokunu gökyüzünde kaybolmus sönmüs bir yildizim ben yüreginden kovulmus tenhayim issizim ben nerdesin sevgilim gel gel gel gel gözlüyorum yolunu nerdesin sevgilim gel gel gel gel özlüyorum kokunu gel gel gel gel gözlüyorum yolunu gel gel gel gel özlüyorum kokunu |
KARA SEVDA
Ben senin ugruna canimi canimi feda ettim sense bana sirtimi donup elveda deyip sessizce birakip gittin ahh.... ama olsun be alcak bu benim kaderim ugruna ugruna kara sevda ama olsun be alcak bu benim kaderim ugruna kara sevda olene dek sevecegim bunu sakin unutma.. kalbim baskasini sevemez asla iste yoluna su canim olsun feda bu benim kaderim cekerim kara sevda.................. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:33 . |