![]() |
Gözlerin Istanbul Oluyor Birden
Seninle bir yağmur başlıyor iplik iplik, Bir güzellik doğuyor yüreğime şiirden. Martılar konuyor omuzlarıma, Gözlerin İstanbul oluyor birden. Akşamlardan, gecelerden, senden uzağım Şiirlerim rüzgardır uzak dağlardan esen Durgun sular gibi azalacağım Bir gün, birdenbire çıkıp gelmesen. Şarkılarla geleceksin, duygulu, ince Yalnız gözlerime bak diyeceksin. Ellerim usulca ellerine değince Kaybolup gideceksin Bir elim seni çizecek bütün pencerelere Bir elim seni silecek. Kalbim: Ebemkuşağı; günde bin kere Senin için yeni baştan can kesilecek. Ne güzel seni bulmak bütün yüzlerde Sonra seni kaybetmek hemen her yerde Ne güzel bineceğim vapurları kaçırmak Yapayalnız kalmak iskelelerde. Seninle bir yağmur başlıyor iplik iplik, Bir güzellik doğuyor yüreğime şiirden. Martılar konuyor omuzlarıma, Gözlerin İstanbul oluyor birden. |
Ağlama Küçük Kiz...
Sessizce, sensizce yaklaşmıştım ölümün ufkuna.
Elimde sana yazacağım mektup için boş bir kağıt, Birde kalemim.. Neyi nasıl yazacağımı, Sana seni nasıl anlatacağımı bile bilmeden başlamıştım mektubuma.. Ağlama küçük kız.. Gidiyorum diye, bakma sakın arkamdan.. Ben gitmeye mecbur, sense kal demeye.. Kal deme bana, ben kaldıkça seni öldürmeye mecbur.. Sen gülki, ben gideyim küçük kız. Ben yaşanmamış bu aşk oyunun hasreti, Sense hasret çekeni.. Ben o arkasına bakmadan giden kötü karakter, Sense sabırla bekleyen, Ama sadece bekleyen melek kız.. Ağlama küçük kız.. Bir damla bile olsa, gözyaşı dökme benim uğruma.. Günahları bir yana, Dualar bile sıralama arkamdan.. Ne sen gel, nede haberin, Sadece sus ve ağlama küçük kız.. |
Gidiyorum Ben...
Hiç susmamışdım sen varken yanımda ve hiç susamışdım aşka bu kadar.. Hiç durmadan, hiç bilmediğim yerlere yürürken, gözlerimide götürmüşdüm yanımda.. Biliyordum, yanlızca Allah affeder bu dünyada.. Ama ya sen ? Ya sen napacaksın ben giderken arkamdan bakıp, Eskilerimi düşüneceksin susarak, yoksa bir dahamı affet diyeceksin.. Beraber çekildiğimiz resimleride aldım bu sefer yanıma, Tıpkın odandaki kokum, hayallerindeki beni aldığım gibi.. Sen benimle açacak ve bensiz kapayacaksın artık gözlerini.. Sana bırakıdğım hatıraysa gözlerinde. Benden sana bir acı, boş hayaller ve avuçlarındaki gözyaşı.. BEn sana gelmeye değil, kalmaya değil, gelipte gitmeye geldim. Senle sevinemkte varmış, gülmekte varmış, şimdiki gibi özlemekte, gözyaşı dökmekte.. Yaşattığın tatlı acı her anı, Senleyke dökdüğüm tüm gözyaşlarımı Ve.. İçimdeki seni alıp gidiyorum, Kimsenin gitmediği, Gidipde dönemediği o yere.. Senin olmadığın,Güneş doğduğunda aklıma gelipte, Sen beni böyle bir başıma,Aşka küs, sevgiye tövbeli bırakdınya Biliyordum bana gelipte benim olacağın günün ertesinde gideceğini, Bense sensiz, böyle bir başıma yaşama devam edecektim.. |
Susmaksa Zor Olani Git(!!)
Susmaksa zor olanı gözlerime bakıpta,
Haykırmaksa yanlızlığımı bir çırpıda.. Ağlayıp iki damla gözyaşı akıtarak, Gidişini bir kez daha yaşatmaksa, Durma, susmalara gebe bu gece.. Her ayrılık, bana gelişinle başlardı.Önce kısa süreli bir sevinç kaplardı körpecik bedenimi.Sen gelmiştin, kış bahara dönmüştü.. İlk güvercin senin gelişini müjdelemek için konacaktı penceremin önüne.Artık yeşiller daha yeşil, deniz daha mavi gelecekti gözlerime.. Baktığım her yerde, gördüğüm her şeyde sen olacak, senle dolacaktı yüreğim.. Sanki ben bir çocuktum, ve bu bayram sabahıydı.. Tekrar heyecanla sıçramışdım yatağımda.. Bugün gelişinin, benim doğuşumun birinci günüydü.. Derken, önce hafif hafi yağmur çiseleyecek, derken sağnak gibi, bardaktan boşalarıcasına akacaktı gözyaşlarım.. Hüsran vuracak sahillere, senin için yaptığım kumdan kalemi yıkacaktı dalgalar.. Mevsim sonbahara dönecekti ufaktan. Bir rüzgar esintisiyle, senin için büyüttüğüm ağaçtaki, son yaprak taneside süzüle süzüle düşecekti gözlerimin önünden.. Tıpkı sen gittiğinde, bedenimin düşüşü gibi.. Susmaksa zor olanı, sen yüzüme baka baka, haykıra haykıra git.. Giderken içini dök.Belki bağır, belki de hakaret et.. Ama gitmekse niyetin bekleme.. Erleteme.. Her gidişin yeni bir gelişi, tekrar dönüşe gebe |
Kisa bii siir yaziyorum....: Sevmek kolaydirr affetmesi kolaydir ama birtek bisi kolay diyl dir oda ask kalbinin icinnde olmasiii ;)
|
BY
Bir şiirdi sözlerin Yakar beni gözlerin Ben hep seni özlerim Yollarını gözlerim Yağmur yağar sonbaharda Bir bir dökülür yapraklarda Yanlış alarm aşk ilkbaharda Beklerim seni bu baharda Bir damla yaştın gözlerimde Yağmur yağarcasına özlerimde Bir kalp var içimde Yarım kaldı sen gelmeyince Yasak bana dünya sensiz Biçareyim sakin ve sessiz Yalan dünya sevgisiz Beni bırakma sensiz Bazen sözler anlatır Yalnız kalınca yıpratır Bir şiir satır satır Yaralı kalp acır |
DEĞİŞMEM
Senin gülüşünü Beni öpüşünü Birkaç güzel sözünü Bir de dünyalara bedel yüzünü VERSELER O güzel yüreğine DEĞİŞMEM . 19/01/08 MARSLI |
UZAKTA OLSANDA
Dokunamayacak kadar uzakta olsan da Sıcaklığını hissedecek kadar yakınımdasın Her ne kadar dikensiz gül olsan da En çok acıyan yaramsın Seni göremesem de duyamasam da Her gece rüyalarımdasın Aşkımızı kimseler duymasa da O büyük aşk bizim, sevdamsın Sensiz geçse de zamanım Sen benim kaderim, hayatımsın Günlerce şarkısız kalsam da Tıngır Mıngır çalan sazımsın Her şey bir yana Aşkımsın Sevgimsin Sevdamsın Kara Sevdamsın . 19/01/08 MARSLI |
SENDEN ÇOK UZAKTA
Ay ve güneş aynı gece doğduğunda Çemberde gül oya Bir şeyler var zulada Duraklamak gerekir bu hayatta Senden çok uzakta Bu adam yaşamakta Masallardan çıkıp artık gelsin Güzelliği gözler önüne sersin Bu adamda muradına ersin Mutlu sonda artık bekletmesin, gelsin O kızda beni sevsin Benim onu sevdiğim kadar Yerden göğe kadar Bulutlardan umutlara ve yıldızlara kadar Şu karlı dağlara kadar Ömrünün sonuna kadar Senin olsun bütün melekler Yanar senin için bu yürekler Mezarlık bekçileri ellerinde kürekler Pislikler seni istemekteler Duysun yerler gökler SENİ SEVİYORUM . 23/01/08 MARSLI |
DEVRAN
Gün sabaha ulaştığında Işık saçar her bir yana Mutluluklar yaşanır o anlarda Ve an gelir etraf kara Gece bütün siyahlığıyla gelmiştir Bir yıldız kayar umut edilmiştir İşte o an görürsün aydaki ışığı Güneş dönene kadar kopyası Her ne kadar karanlıkta olsan da Devran döner güneş gelir sonunda Gene ışığını saçar sana Bir adım daha yaklaştın umutlara . MADEM DÜZEN BÖYLE YIKMAK İÇİN BURADAYIZ 24/01/08 |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:31 . |