![]() |
Dünya durmuş dünya dönmüş banane
Aldığım her nefes an senin için Hançerin bağrıma inmiş banane Damarımda akan kan senin için Bedenim harabe gönlüm gülistan Olan olsun gayrı korkum yok yastan Efsane yüreğim dillere destan Şöhret senin için şan senin için Yetiş imdadıma uzak durma gel Gönül sarayında yücel ha yücel Varlığın hayattır yokluğun ecel Tetikte bekliyor can senin için |
Dost Bildiğim Ele Döndü - Hüseyin Aslan
Ömrüm acı ile geçti Gülemedim amman amman Anlamadım nasıl geçti Bilemedim amman amman Dost bildiğim ele döndü Ahım yandı küle döndü Gözüm yaşı sele döndü Silemedim amman amman Yare bağladım özümü Seyreyledim gül yüzünü Yarin gözünden gözümü Alamadım amman amman Hüseyin özlerim seni Her daim gözlerim seni Aradı gözlerim seni Göremedim amman amman |
Doyamadık Aşka - Orhan Ölmez
Zor değildi gitmek, zor olan kalıp sevmek Bize düşen sadece, kolay pes etmemek Kalp kolay kırılır, kolaydır incitmek Bize düşen sadece birazcık emek Kim bilir nerdesin, ne hallerde, kimlerlesin Yazık ettik aşkımıza, gurur dedik adına Sevdaya dokunmasın, dillerimiz düğümlensin Yetmedi mi hatamıza, çektiğimiz bu ceza Doyamadık aşka yar ikimizde Yarım kaldı sevda içimizde Şimdi sen nerdesin Ben nerde |
Dünya bir dönme dolap dönüyoruz içinde
Hayat bir oyun gibi başka başka biçimde Kimimiz derli garip kimi sevda peşinde Kimi aşkın vurgunu yanar durur içinde Vallahi billahi şaştım bu işe Gün günü tutmuyor halimiz böyle Göklerde gezenler inermiş yere Vallahi billahi şaştım bu işe Dünya bir keskin bıçak duruyoruz üstünde Gelip geçenler hani ne bırakmış geride Kaybolmuş yıllara bak tükenmiş yollara bak Bir açıp birde solan güneşe yıldıza bak Vallahi billahi şaştım bu işe Gün günü tutmuyor halimiz böyle Göklerde gezenler inermiş yere Vallahi billahi şaştım bu işe |
Zeynogelin ilkbaharda fırata inse
O kırmızı yanaklara zülüfler düşse Son günlerde hallerinde bir durgunluk var Sanki birikmiş bir yağmur var gözlerinde Sıcak toprak, yeşil yaprak, serin çardak ezo Güzel gözlüm, temiz özlüm, ömür sözlüm ezo Ölüm varsa senden olsun al bu ömrü ezo Seven kalbi bilir allah sebat eyle ezo Canım sevgilim, güzel nergisim Ezogelin güzel yarim, her şeyimsin benim |
Kabahat Seni Sevende - Orhan Gencebay
Hayat rüya gibi Aşk bir kumar gibi Kaybettim seni sevgili Yağmur gibi yaşlar Akar gözlerimden Kahrettin beni sevgili Aşk dolu geceler kadar yalnızım Sensizim, sensiz... Seni başıma tac, gözlerime yaş ettim Şu hasta kalbime aşkını ilac ettim Ben kendi kendimi sen mesut ol diye Kaderimle avutup nasıl da harap ettim Aşk bu mudur ey sevgili ? Bir aşk vardır bir gönülde Kabahat seni seven Şu benim deli deli gönlümde Sen başka dünyada, ben sanki rüyada Bilemedim ey sevgili Ben mi çaresizim, sen mi vefasızsın Bulamadım ey sevgili Aşk dolu geceler kadar yalnızım Sensizim, sensiz... Her nereye baksam acı hatıran var Mazi hançer gibi derinden yaralar Ölmeyen aşkımı öldüren sen oldun Korkarım ki eyvah bize de ayrılık var Aşk bu mudur ey sevgili ? Bir aşk vardır bir gönülde Kabahat seni seven Şu benim deli deli gönlümde |
Gitti De Gitti - Orhan Gencebay
Gitti de gitti sevgilim gitti Ardına bile bakmadan gitti de gitti Bu gönül onundu almadan gitti En güzel ümidimi en güzel yıllarımı Çaldı da gitti Bir gönül oyunu oynamıştı benimle Kaybeden ben oldum kendi ellerimle Yaşamadım böyle derdin daha beteriyle Başbaşayım talihimin en acı kaderiyle Başbaşayım talihimin acı kaderiyle Beklemek faydasız dönmeyeceksin Anladım ki inandım ki beni sevmeyeceksin Başka bir sevgili bulmuşsun dediler Korkarım benim gibi onu da perişan edeceksin Korkarım benim gibi ona da mutluluk vermeyeceksin Bir gönül oyunu oynamıştı benimle Kaybeden ben oldum kendi ellerimle Yaşamadım böyle derdin daha beteriyle Başbaşayım talihimin en acı kaderiyle Başbaşayım talihimin acı kaderiyle |
Sabret Gönlüm - Müslüm Gürses
Sabret sabret sabret gönlüm sabret Zamanla bitecek elbet Sabret sabret sabret biraz daha Gayret göster sükunet et Zamanla her şey değişir gününü gün et Hayatı gördüğün gibi öyle kabul et Karamsar olma yarını ümitle bekle Nasılsa bir gün dönecek bitecek hasret Sevmek sevmek sevmek bir gün değil Bir yıl değil ömür demek Sevmek sevmek sevmek nefret değil Sabır ister ölene dek Kendin gördün kendin sevdin kimin suçu var Her derdin bir çaresi var bulunur elbet Gülecek günler yakında sil gözlerini Kaderine razı ol yoluna devam et |
Sana Kaderimsin Dedim - Ferdi Tayfur
Bir ümitsiz aşk için Söndü yazık gençliğim Gitti dönmez vefasız Derdine derbederim Sana kaderimsin dedim Alay edip bana güldün Seni seviyordum canım Neden bana zulmettin Aman amaaaaaaaaan O siyah gözlerinin hayalini Görür gibiyim ammaan ammaan amaan Di gel zalim di gel hayin Hasretinle bu virane handa Ölür gibiyim ammaaaan Tövbeler olsun bir daha ben seni Severmiyim amman Seni zalim amaan amaan Sana kaderimsin dedim Alay edip bana güldün Seni canım gibi sevdim Neden bana zulmettin |
Aklımı Başımdan Aldın - Ferdi Tayfur
Aklımı başımdan aldın Bırakmadın düşünce Esir ettin her arzuna Gözlerime gülünce Sevgi dolu bakışınla Bende bir dünya yarattım Neden bir anlık hevesten Benim dünyamı kararttın Ölmekten ötesi var mı Aşka boyun eğince Günah sayılır mı bilmem Ölesiye sevince |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:31 . |