![]() |
Gökhan Özen -> Resimler ve hayaller
resimler hayaller paramparça seninde gözlerin uzaklara öylece dalmıyor mu hiç söyleeee kim haklı,kim suçlu bir galip ararken yitirdik,hikayemiz böyle ne biliyorsun kim güler sonunda bir ömür boyu yalnızlık galip belki de sana kalmaz,kime kalmış ki bu malla mülkle kandıran dünya hıh,oynak böyle değişiyorsun,yitiriyorsun sen bizi günden güne resimler hayaller paramparça seninde gözlerin uzaklara öylece dalmıyor mu hiç söyleeeeeeeeeeeee:sm51: :sm51: |
Gözlerin bosluga dalip gider Sakipsiz bakislarin Benim olsun isterim Sirlarim acidan aglar örer Kendi kayboluslarim Sende dursun isterim Agladim senin icin ilk defa Elimde parçalanmis Bir hayat var aslinda Hapsoldum Soylediğim yalanlara Cikislar hep kapanmis Ruhum dar sokaklarda Sirlarim aci dan aglar örer Kendi kayboluslarim Sende dursun isterim Agladim senin icin ilk defa Elimde parçalanmis Bir hayat var aslinda Hapsoldum Soylediğim yalanlara Cikislar hep kapanmis Ruhum dar sokaklarda |
Lutfen sarkilarin isimlerini ve kimin söyledigini yazin, kafam karisti:D
Tsklr... |
Git Bu Şehirde Sana Aşık Biri Yaşıyor - Emre Kaya
Bu aşkı unutmamı isteme benden Yazılan kaybetmekse ne gelir elden Kararın son kararsa yanında yerim yoksa Git git ben görmeden Kararın son kararsa yanında yerim yoksa Git git ben görmeden Kalbim kötü sözleri duymak istemiyor Unuttum demeyle herşey bitmiyor Dizinin dibinde olmayı istiyor Bu şehirde sana aşık biri yaşıyor |
Vazgeçiyorum - Yakup Ekin
Özledim seni özledim seni Unuttum sanma bekledim seni Günlerimi günlerine bağladın Yok gelmedin anladım Vazgeçiyorum seni sevmekten Vazgeçiyorum seni görmekten Ter****yorum seni gerçekten Vazgeçiyorum seni sevmekten |
Sen gideli sızım sızım sızlarım dağlar kızı
Ya sen çıkıpta gel ya ben geleyim dağlar kızı Seni çalar seni söyler sazlarım dağlar kızı Ya sen çıkıpta gel ya ben geleyim dağlar kızı Leyli leyli leyli leyli gül leyli gülüm leyli Leyli leyli leyli leyli can leyli canım leyli Leyli leyli leyli leyli güzeller güzeli leyli Seferdeki gemiler hep döndüler dağlar kızı şehrin ışıkları tek tek söndüler dağlar kızı Bir ben uykusuzum yangınlardayım Ya sen çıkıpta gel ya ben geleyim dağlar kızı Kara tren dolu gidip boş geldi dağlar kızı Senden gelen sefa geldi hoş geldi dağlar kızı Bahar bitti bak yaz bitti kış geldi dağlar kızı Ya sen çıkıpta gel ya ben geleyim dağlar kı |
Değerini Bir Ben Bilirim - Hakan Peker
Gece mavi gece suskun Güneşe sorsam aya küskün Benim derdim senin aşkın Zorlamakla gönül huzur bulmuyor. Değerini bir ben bilirim Susma söyle sende bilirsin Dayanamam aşka gelirim Senle atar yüreğim. Ararım hep hani nerde Dayanırım sanmaki bu derde Beklerim yar hiç usanmam Gelmesende inan canım unutmam. Değerini bir ben bilirim Susma söyle sende bilirsin Dayanamam aşka gelirim Senle atar yüreğim. |
Deniz Dalgasız Olmaz - Muharrem Ertaş
Deniz dalgasız olmaz ah gurban Güzel sevdasız olmaz Yiğit olan yiğidin ah gurban Başı sevdasız olmaz Sen nerdesin nerdesin Kaldır camın perdesin Alacağım seni de Kalabalık yerdesin Deli deli deli deli deli Kalabalık yerdesin Denize dalayım mı ah gurban Bir balık alayım mı Ay doğdu şafak attı ah gurban Daha yalvarayım mı Sen nerdesin nerdesin Kaldır camın perdesin Alacağım seni de Kalabalık yerdesin Deli deli deli deli deli Kalabalık yerdesin |
Biter Kırşehir\'in Gülleri - Muharrem Ertaş
Biter Kırşehir'in gülleri biter efendim şakıyıp dalında bülbüller öter Gülüm amman amman amman Sebep amman amman amman Birtanem aman Aynam düştü yerlere Karıştı gazellere Tabiatım kurusun Bakarım güzellere Güzelleri çoktur hep yeni yeter efendim Kaşının üstünde keman görünür Gülüm aman aman Gülüm amman amman amman Sebep amman amman amman Birtanem aman Aynam düştü yerlere Karıştı gazellere Tabiatım kurusun Bakarım güzellere Gün be gün eylerim ah ile zarı efendim Elimden aldırdım gül yüzlü yari Gülüm amman amman amman Sebep amman amman amman Birtanem aman Aynam düştü yerlere Karıştı gazellere Tabiatım kurusun Bakarım güzellere Arzum sende kaldı koca Kırşehir efendim Kervansarayların duman görünür Gülüm amman amman amman Sebep amman amman amman Birtanem aman Aynam düştü yerlere Karıştı gazellere Tabiatım kurusun Bakarım güzellere |
Dilini Kana Bulama - Uğur Işılak
Dilini kana bulama Susta öldür beni n'olur Gönlünün darağacına Asta öldür beni n'olur Dolaştır donan kanımı Ruhun ile yak canımı Körükleyip yangınımı Este öldür beni n'olur Sevdam nasib alacaksa Hasret yetim kalacaksa Sonu vuslat olacaksa Küste öldür beni n'olur Hasretinle yana yana Ömrü tükettim uğruna Bir taş misali bağrına Basta öldür beni n'olur |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:11 . |