![]() |
izel gurur
İzel - Gurur
Döneceksen defalarca aynı şey, aynı yer Olamaz bu, bitsin artık bir yerde durmalı... Değer misin üzülmeye aklım hiç almadı, Kabul demek zorundayım şansımız kalmadı... Kıyamet kopsa bile Gelme git güle güle Ben böyle uzun süre yaşayamam... Durur durur beni bulur O sözler hep unutulur Artık bize biraz gurur lazım... Durur durur beni bulur O ayrılıklar hep unutulur Artık bize başka hayat lazım... :D :D |
Baha - Sana Doyamadım
Günlerdir aylardır hep aklımdasın Kaçsamda gizlesemde sen farkındasın Bitmedi sanıyorum sendede herşey Çünkü sende benim gibi tek başınasın Bende sensiz yapamadım Tek bir gül koklamadım Denedim başkasıyla Hiç mutlu olamadım yar Koşturdum aşk yolunda bir yere varamadım Çok sevda gördüm ama ben sana doyamadım yar |
Biz o yollardan geçeli-BENDENIZ
İyi günüm kötü günüm sen Hayır gelmez arık benden Yok be canım bir de beni terkedermiş aaa... Bıktım artık usandım senden Sensizlik ölüm değilki yar Benle yaşanan yanına kar Yok be canım bir de bana kafa tutarmış aa.. Sen yoksan başkaları var Sanma taş kalpliyim Hata yapa yapa öğrendim Hayatı güzelim Biz o yollardan geçeli Tam beş yıl oldu Yüzümüzde gülücükler Sararıp soldu Sen çekirdeksin yavrum hayatımda Üç kuruşluk aklınla benle oynama |
Yagmur
küçük hesaplarla geçiyor yaşam büyük kavgalar hep küçük şeyler için arsız ayaklar altında alın teri kırılgan naif elleri yalanlar yalanlar yalanlar bulutların ardındaki güneş gibi gerçek sevilmeye muhtaçken kimileri kirli avuçlara düşüverecek yağmur geri verecek buharlaşan sevgimizi yağmur sessizce silecek kibirimizi vadide akmayı öğrendi nehrimiz kas katı insanların arasında sevincin resmi olacak doğa birgün biz genişleyip denize varınca yağmur bazen tutkudan delirince kapanmalı kendine yağmurun kucağında doymalı sessizliğe yağmur söz müzik : bertuğ cemil |
Sen Uzaklarda degil Damarimda kanimsin
ben sensiz yasayamam hayatimsin canimsin ben sensiz yasayamam hayatimsin canimsin iste kölen olayim istersen öldür beni baskasini seversen bilki yasatmam seni iste kölen olayim istersen öldür beni baskasini seversen bilki yasatmam seni inan yasatmam seni bilmeden kirdim seni bilerek asla olmaz ne olur affet beni hatasiz insan olmaz ne olur affet beni hatasiz insan olmaz iste kölen olayim istersen öldür beni baskasini seversen bilki yasatmam seni iste kölen olayim istersen öldür beni baskasini seversen bilki yasatmam seni inan yasatmam seni bilki yasatmam seniiii ...Belkis Özener |
sevil neselen sevme yanarsin
sevil neselen sevme yanarsin bir sari saci oksar kanarsin o bir gölgedir varlik sanirsin bir sari saci oksar kanarsin o bir gölgedir varlik sanirsin sevilde sevme aglama aglat yoksa zehir olur bu tatli hayat sevilde sevme aglama aglat yoksa zehir olur bu tatli hayat sevda cölünden gecerse yollar sevda cölünden gecerse yollar bütün bir ömür ah ile dolar inanki genclik gülden tez solar butun bir ömür ah ile dolar inanki genclik gülden tez solar sevilde sevme aglama aglat yoksa zehir olur bu tatli hayat sevilde sevme aglama aglat yoksa zehir olur bu tatli hayat sevilde sevme aglama aglat yoksa Zehir olur bu tatli Hayatt |
aşk bir hastalıkmış sanki
seni bende hapsetti yüreğim kilitli ben odamda kokunla şimdi konuştum duvar sesizdi adın nefesimdi buralar şimdi yangın yeri yokluğun yangının alevi söyle gitmenin sebebi neydi gözlerimi kapatsam yüzünü görür müyüm gündüzleri uzatsam geceler bi kördüğüm kapıları kapatsam yalnız üşür müyüm bi kuş olupta uçsam üzerine süzülür müyüm |
SeZeN AkSu__VaZGeCTiM...
VAZGEÇTİM GÖZLERİNDEN VAZGEÇTİM SÖZLERİNDEN BİR AH DE YETER SESSİSCE KİMSESİZCE GÖNDERDİM DUDAKLARIMI ÖPME AL YETER HİÇ TANIMAZ TENİM ELLERİNİ BİLMEZ YÜREĞİM BİLMEZ YÜREĞİNİ AH BU KOKU, BU TEN, BU DOKUNUŞ AH BU DELİLİK SARSAR BEDENİMİ YOK OLMAK ANIDIR ŞİMDİ VAZGEÇTİM GÖZLERİNDEN VAZGEÇTİM SÖZLERİNDEN BİR AH DE YETER SESSİSCE KİMSESİZCE GÖNDERDİM DUDAKLARIMI ÖPME AL YETER HİÇ TANIMAZ TENİM ELLERİNİ BİLMEZ YÜREĞİM BİLMEZ YÜREĞİNİ AH BU KOKU, BU TEN, BU DOKUNUŞ AH BU DELİLİK SARSAR BEDENİMİ YOK OLMAK ZAMANI ŞİMDİ |
Herkes kendini bilmedi
Bize geri gelmedi Bitmedi derdi Sigortalar attı bende durdu Saatini kurdu, 12 yi 5 geçe vurdu Yurdu esir aldı üçlü beşli daldı bir başına kaldı Bu gece netice ortaya çıkacak çağdaş sıkacak kelimelerimle Yangın yanacak kelimelerimle İsyan ederim bi de bu ritimle Başa çıkamaz ekibim bir hiç Amerikalı spastik richi rich Kırarım kafanı gözünü dijital *iç, son Türk Ogeday bende bi hiç ****eri mantısı yer lanet *iç Bornova sokaklarında *ok iç Bastır üstüne piliç bira dağda ödendi bir aylık kira Küre dağları değil Cengizhan Rengimizde kan kırmızı ve adımızı bil anımızı sil Batı yakasında kesilir dil linkler sebil değil alın teri Rap in yeri benim yanım siz ise yaraları sarın Pop kültüründe falafaşalır karın emir Cash Flow çok iyi tanıyın Tanıyamadıysanız bizleri sayın Ayılmayın bu parçada şok İzmir'den sırtına üç ok Bizlere alkış kızlara rock Piyasada embesil RaP'ci çok Sistem bozuksa işler bombok Tek yetenekler çok karışık bu Rap alışık bu gibi durumlara Cash Flow un anlamını bize sorma araştırda bul aklını yorma Tek yetenekler çok karışık bu Rap alışık bu gibi durumlara Bence sen hemen aklını topla kapına dayanacam vuracam jopla Yıllar geçmekte ama bunlara inanmak elbet çok zor bence Sence hakkını savunan var mı realist kalmak tek amacımdı Çevremdeki dostlarım yalancı yüzlere baktım miğde bulandı Yalandı elbet alınıp verilen her seferde bu her nefeste Her şeyi yok eden biziz insan sen göreceksin bir uyanırsan Hep toplumumuz tüm haksızlıklara kuzu gibi sessiz kalmakta tek Kalk hadi kapıları aralayalım biz tek kişi düşmanı yaralayalım Biz ifade ederiz kendimizi biz ölürüz müzikle varız hepimiz Tavrım apaçık ortada burada sırttan vurmak marifet olmuş Her can yummuş gözlerini vede hakim olamamış kelimelere Elemelere katılan çok var Bu neden se gerilime az var burada İlerleyiş çok yavaşladı kimse atılıma yanaşmadı Sonumuzu hayırlı gören var mı? Hayır olamaz yoktur bence tek kelimeyle özetlemek gerekirse hiddet içimizde birikirse Nedeniyse tek amaç için yanlış tutulan notlar Piyasada kötü yapılan çabalar çok var bigün hepsi bel altı patlar Tek yetenekler çok karışık bu Rap alışık bu gibi durumlara Cash Flow un anlamını bize sorma araştırda bul aklını yorma Tek yetenekler çok karışık bu Rap alışık bu gibi durumlara Bence sen hemen aklını topla kapına dayanacam vuracam jopla |
Gelincik ç?lg?n a?k?m
Yanarda??m gelincik Seviyorum demedin Ömründe bir kerecik ?üphe dolu kalbimde Bir s?z?s?n incecik Seviyorum demedin Ömründe bir kerecik Bu nas?l bilmecedir Aç?klasan olmaz m? Daha m? kahrolay?m ben Bunca çekti?im az m? ?üphe dolu kalbimde Bir s?z?s?n incecik Seviyorum demedin Ömründe bir kerecik . |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:22 . |