![]() |
Özülü hakkım diye sevdiğim
Lokmamı terinden yediğim Adını adım ile bildiğim sözüne boyun kestiğim Yiğidim sebebim barkım kilidim helal tüten ocağım direğim Yiğidim Yiğidim ah üstüne titrediğim aşka yolunda erdiğim göznurum Yiğidim Kim alır seni benden kim koparır Göze alan varsa da ölümü ciğnerde alır Göz koyanlar bize düşsün dermansız derde Yıkılsın evin ocağı sürünsün yaban ellerde |
Ilk bu sensiz kalisim
Ilk gecem sensiz Seninle zamansiz Ayrildik severken neden? Bitmez Bu ask bitemez Olumsuz Ask bu Bu Sevgilim bu Bilseydim seninle hic olmazdim Sevmezdim seni Dokunma git hadi birak Anilarla tek basima beni Bitmez bu ask bitemez Olumsuz ask bu yahuuuuuuu Aaah yok Sen gitme dur Daha zor Dur gitme dur Yakma! Ateslerimiz sen yakma dinle Yine mi sensiz gunler bana? Bitmez bu ask bitemez Olumsuz ask bu ahhh Bitmez bu ask bitemez huu aahh Olumsuz ask buuuuuuuuuuuuu ahh!!! Olumsuz ask buuuuuuuuuuuuu ahh! Ahhh olumsuz ask bu Bu sevgilim bu Bu olumsuz olumsuz ask bu |
birgün sende seveceksin
karşına çıkacak birisi kimisi gerçekten sevecek perişan edecek kimisi buldun işte sende buldun helelini yarini buldum aşkımı derken buldun belanı belanı buldn nice yaşlar aktı nice canlar yandı yananı allah görür canım allah kurtarsın... |
Beni Ağlattın Güzel
Derde Bağlattın Güzel El'e Bıraktın Güzel Böyle Olur Mu Dereler Çağlar Oldu Gözlerim Ağlar Oldu Gelmedin Aylar Oldu Böyle Olur Mu Attın Gurbet Ellere Bıraktın Yad Ellere Saldın Dilden Dillere Böyle Olur Mu |
Ne güneş yüzü gördüm
Ne de gökyüzü gördüm Derde düştüm, heder oldum, Beter oldum,ben Laf anlamaz söz dinlemez oldu gönlüm Dağlar sevdamı atamadım ben Dağlar atamadım sevdamı, Dağlar atamadım sevdamı, Dağlar sevdamı söküp söküp atamadım ben Güne gün ömre ömür ... Tomurcuklar ve çiçekler Düşer ardına büyür Laf anlamaz söz dinlemez oldu gönlüm Dağlar sevdamı atamadım ben Dağlar atamadım sevdamı, Dağlar atamadım sevdamı, Dağlar sevdamı söküp söküp atamadım ben |
Güle Yel Değdi
Güneş Olursa Cana Ten Değdi Ateş Olursa Oy Beni Beni Beni Kanlar Otağı Oy Beni Beni Beni Dertler Ortagı Toprak Bir Bak Şu Göğe Umut Doludur Bulandı Kanar Zulüm Yoludur |
Güle Yel Değdi
Güneş Olursa Cana Ten Değdi Ateş Olursa Oy Beni Beni Beni Kanlar Otağı Oy Beni Beni Beni Dertler Ortagı Toprak Bir Bak Şu Göğe Umut Doludur Bulandı Kanar Zulüm Yoludur |
Gün olaydı tan olaydı
Kaldığın yer Van olaydı Yattığın yer han olaydı Gün dolandı dağı taşı Dinmiyor gözümün yaşı Dağın başı duman duman Gurbet halinde halim yaman Zalim gurbet vermez aman Gün olaydı tan olaydı Kaldığın yer Van olaydı Yattığın yer han olaydı |
Senin İçin Ağladım
Doyasıya Sevdiğim Aramızda Sıra Dağlar Yollar Çok Uzak Aaah Yollar Çok Uzak Uzaklığın Ötesinde Kalın Duvar Tel Örgüler Var Aaah Hasretim Sana Param Yok Ama Gülüm Sana Bir Cüzdan Yaptım Göz Nuru Emeğimi Boncuk Boncuk İşledim |
Elim kolum kelepçeli
Ay babo oy babo Koltuk yumuşak ağa deli Vay babo vay babo İnsan olda ilme eğil İnsan gibi her şeyi bil Vezir olan şehir değil Köy babo köy Cehalet aklım uçurdu Beni yerlere geçirdi Muhtar anamı kaçındı Ihıy babo ıhıy gayrı Bu böyle gide gide Yerimiz yoktur dünyada Kimi hoca kimi dede Say say say Yıkılacak yanlış giden Bu işin bedeli neden İnsanı insan eden huy babo huy Huy babo huy Gel mahsuni ağlayalım Yönü dosta bağlayalım Dövdün bari ağlayayım Oy babo oy Vay babo vay |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:04 . |