![]() |
bazen söz biter,acı kalır içimde
gecelerinde geçmez olurr aahhh gündüzlerinde rüzgara bırakırsın bir kuru yaprak misali nerede bulacaksın bilemessin sonunda kendini rüzgara bırakırsın bir kuru yaprak misali nerede bulacaksın bilemessin sonunda kendini sen gittin herşey gitti sevinçler mutluluklar hayaller artık herşey sıradan herşey basit bende seni sevmekten hiç korkmadım sevgilim artık sadece huzur diliyorum kendim için fazlada kalamıcam buralarda gün sayıyorum kimseyide sevemiyorum senden sonra sevmekte istemiyorum sadece seni gün geçtikçe daha çok özlüyorum daha fazla özlüyorum bazı anlar vardırya,ya vardır ya yoktur göremessin karanlıkta ahh çarparsın duvarlara ama yinede yürürsün bir sonraki adımın boşluk olsa bile gözlerine bakmaktan hiç korkmadım sevgilim ama yinede yürürsün bir sonraki adımın boşluk olsa bile gözlerine bakmaktan hiç korkmadım sevgilim sen gittin herşey gitti sevinçler mutluluklar hayaller artık herşey sıradan herşey basit bende seni sevmekten hiç korkmadım sevgilim |
Benim çok farklı hayalim vardı
Sakladım bu günlere İçimde kaldı AMAN KALBİM! Sakın gülme Ne zaman güldün yarını ağladın! Benim koklanmamış güllerim vardı Sakladım bu günlere Dikenleri kaldı Benim söylenmemiş sözlerim vardı Sakladım bu günlere Dilimde kaldı AMAN KALBİM...... |
Sen tutunabilir misin?karşılıksız cepleri boş aşkıma,
Gidenlerin adı korkak olur, gideceksin sende tanırım seni Sen duyabilir misin attığım sessiz çığlıkları Kimi zaman semaya ulaşırlar sonra sessizce döner gelirler Sen giderken buralardan bakarım çaresiz ardından Vurma yüzüme yüzüme sevgisiz sözleri aşığım ahım gelir bulur seni Sen uçurum kenarında buldun bu soğuk yüreği Korkma! büyüdün büyüdün sığmadın kalbime bak ateş oldun yaktın geceleri Sen tutunabilir misin?Beklentisiz cepleri boş aşkıma Gidenlerin adı korkak olur, gideceksin sende tanırım seni Sen giderken buralardan bakarım çaresiz ardından Vurma yüzüme yüzüme sevgisiz sözleri aşığım ahım gelir bulur seni Sen uçurum kenarında buldun bu soğuk yüreği Korkma! büyüdün büyüdün sığmadın kalbime bak ateş oldun yaktın geceleri Vurma yüzüme yüzüme sevgisiz sözleri aşığım ahım gelir bulur seni |
Rüya gibi her hatıra her yaşantı bana
Rüya gibi her hatıra her yaşantı bana Ne bulduysa kaybetti gönül aşktan yana Ne bulduysa kaybetti gönül aşktan yana Ömür çiçek kadar narin bir gün kadar kısa Ağlama değmez hayat bu gözyaşlarına Ağlama değmez hayat bu gözyaşlarına Her damla yaş oyuk oyuk iz bırakır kalbimde Her damla yaş oyuk oyuk iz bırakır kalbimde Hayat şarap gibidir keder de var neşe de Hayat şarap gibidir keder de var neşe de Ömür çiçek kadar narin bir gün kadar kısa Ağlama değmez hayat bu gözyaşlarına Ağlama değmez hayat bu gözyaşlarına |
Sabir allah sabir
Bu ne dunyadir Bir dert bitmeden Yenisi hazir Bitmek bilmiyor Sonu gelmiyor Dayan gonul dayan Sabir allah'a Kapilar kapaniyor Neden yuzume Guller diken olmus Batar kalbime Felek bile sasirmis Kaderin boylesine Dayan gonul dayan Sabir allah'a |
Geceleyin bir ses böler uykumu
İçim ürpermeyle dolar nerdesin nerdesin Arıyorum yıllar varki ben onu Aşıkmıyım beni çağıran sesin Bütün sevgileri attım içimden Varlığımı yalnız ona verdim ben Elveririki bir gün bana desinler Ta derinden bir gün bana gel desin |
Eşsiz sevgilim benim
Gözünü ceylan gibi Süzmesini bilirsin Aşkın bir yaz rüzgarı Esmesini bilirsin Eşsiz sevgilim benim Seni nasıl severim Gizliden sevişirde Susmasını bilirsin Hiç yol iz bırakmadan Gezmesini bilirsin Sen canımı yakmadan Üzmesinin bilirsin Sen anlarsın her şeyden Darılsan sormam neden Silip silip yeniden Yazmasını bilirsin |
Ağlamışsın gözyaşın sileyim
Söyle derdin nedir ben bileyim Eğer yalnızsan sırdaşın olayım A yarim can yarim cananım ol Al beni beni al yarim canlansın anılar Sar beni beni sar yarim kopsun fırtınalar Gül beni beni gül yarim dinsin gözdeki yaş A yarim can yarim cananım ol Ellerim ellerini arıyor Gözlerim gözlerini soruyor Yar sensiz günler geçmek bilmiyor A yarim can yarim cananım ol |
İhanet yağmurunda
Islandık birer birer Şimdi yorgun düşlerimiz Yalnızız yalnız Büyük hayat yolunda Uslandık birer birer Cehenneme hüküm giydik Büsbütün yalnız Hangi şehir alır bizi basar bağrına Hangi yalan avutabilir yüreklerimizi Kim çalacak kapımızı bir avuç tuz için Bir dilim ekmek için yada aşk için Aynalarda unuttuk Geçmişin izlerini Kırık dökük her anında Kalmışız yalnız Böyle mi olmalıydı Bembeyaz türkülerle Bağlandığımız bu hayat Böyle mi yalnız Söz ***8211; Müzik : Nurettin Rençber |
Doymadım sana doyamıyorum
Düşündükce içim titriyor Ahh alev alev üşüyorum Yokluğun soğuk beni yakıyor Ahh bir bilsen anlatabilsem içimdeki yerini Bir bilsen seni nasıl sevdiğimi Sen en güzel baharım yağmurum Bekliyorum bir gün gelirsin diye Sensiz soldum açmam kimselere |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:56 . |