![]() |
Bir seni sevdim, severim
Bu yüreğim senin bileyim x 2 [Nakarat] Seninim de sazım, sen alnıma yazım Tanrıdan yazım hem çoğum hem azım Seninim de sazım yar, sen alnıma yazım yar Tanrıdan yazım hem çoğum hem azım {Gözlerin}, gözlerin Ooo gözlerin Bu canıma mezar x 2 Bu canıma mezar, mezar x 2 Tükenirim azar, azar x 4 Ben sana yandım yanarım Bu yüreğim sende kala x 2 [Nakarat] {Gözlerin}, gözlerin Ooo gözlerin Bu canıma mezar x 2 Bu canıma mezar, mezar x 2 Tükenirim azar, azar x 4 |
yolum uzun ömrüm kısa
ben vurgunum bir cımbıza 3 gün geçti göremedim arıyorum yana yana yok kimse bilmiyor kimseee durdurak bilmez ah bu gönül sürünerek bak geçti bir ömür suçlu olan bensem söyle bileyim tut elimi yanına geleyim ne haldeyim bilmiyorsun viraneyim görmüyorsun kederdeysem içiyorsam sebep sensin biliyorsun yok yine dönmüyor niyee dur durak bilmez ah bu gönül sürünerek bak geçti bir ömür suçlu olan bensem söyle bileyim tut elimi yanına geleyim |
Ağasarın balını da gel salını salını
Adam cebinde taşır senin gibi gelini Uy asiye asiye tütün koydum kesiye Anan seni veriye de bir bağa pırasiye Sis dağının başları da küfur küfur esiyu Baban bu yıl kurbanı da çifter çifter kesiyu Oğul nazimin oy |
Gel Gönül
Gel gönül gidelim aşk ellerine Muradın yar ise bir tane yeter Fikreyle kıldığın amellerine Havayı cehline efsane yeter Havayı cehline efsane yeter Efendim gülyüzlüm tabibim Turabi özünü pay-i mal eyle Erenler yolunda kisb-i kar eyle Şu fani dünyayı bir hayal eyle Gelip konan göçtü nişane yeter Gelip konan göçtü nişane yeter Efendim gülyüzlüm tabibim |
Sazım Yanar Sözüm Yanar
Sürüde bir koyun oldun Kurdu kuşu ağırladın Şu dilime ateş verdin Sazım yanar sözüm yanar Yaralarım deşilince Gün geceye devşirince Gönüller taş kesilince Sazım yanar sözüm yanar Gönül türküm susmaz oldu Dost yaramı sarmaz oldu Sevdam yare yetmez oldu Sazım yanar sözün yanar |
Düşlerde sevdim seni söyleyemedim
Sessiz öptüm nefesini söyleyemedim Sana ben şiirler sözler büyüttüm Sana ben baharlar yazlar büyüttüm Sana ben hummalı gizler büyüttüm Söyleyemedim Şarkılar yazdım sana okuyamadım Hep yanımdaydın oysa dokunamadım Sana ben hayaller düşler büyüttüm Sana ben gözümde yaşlar büyüttüm Sana ben hummalı aşklar büyüttüm Söyleyemedim |
Beşinci Mevsimin Açmış Gülleri
Nerde Kalmış Hani İnsan Değeri Kefende Gözü Yaşlı Anaların Yeniden Doğmanın Zamanıyım Ben Bırakın Da Akarsular Yol Alsın Değmeyin Bebeğe Doğup Ağlasın Yaralı Gönlüme Bir Tas Tuz Basın Konuşan Dillerin Zamanıyım Ben Çelik Bir Bedene İşlemez Kurşun Bir Çocuğun Canı Acep Kaç Arşın Kan Kokar Toprağım Çok İyi Düşün Bu Yalan Kulların Zamanıyım Ben Karakuşlar Gibi Gökte Uçana Dur Diyenler Olur Giden Zamana Bir Ehli Sohbette Kendin Bilene Konuşan Tellerin Zamanıyım Ben |
O yağmurda o çamurda
Eleleydik bir arada Geziyorduk sokakalarda O günlere hasretim ben O günlere hasretim ben Kaldırımdan sahilleri Seyrederken denizleri Tanımazdım ben dertleri O günlere hasretim ben O günleri özledim ben Hayatımın son deminde İsterim ki sen serinle Son baharın ilk gününde O günlere hasretim ben O günlere hasretim ben Şimdi benden uzaktasın Hayal değil rüyamdasın İlk sevdiğim son aşkımsın O günlere hasretim ben O günlere hasretim ben O günleri özledim ben |
Baktim gurbet daglarina
Bahar gelmis baglarina Uzun uzun yollarina Cicek acmis zamaninda Yaslar doldu gözlerime Care varmi hasretime İsyan etsem kaderime Gün gecmeden zamaninda Yazan yazmis kaderimi Eller almis sevdigimi Kimse bilmez dertlerimi Care gelmez zamaninda Gitti gelmez mutlu günler Hayal oldu gercek sözler Yola bakan nemli gözler Gelsin yarim zamaninda |
tabip sen elleme benim yaramı
beni bu dertlere salanı getir kabul etmem birgün eksik olursa benden bu ömrümü çalanı getir git ara bul getir saçlarından yol getir bir kor oldu gövünüyor özümde nam name iniliyor sazımda dünyayı verseler yoktur gözümde dili bülbül kaşı kemanı getir git ara bul getir saçlarından yol getir merhamet et karşısından bıkmadan hatırını gönlünü kıhiç yıkmadan çabuk getir can bedenden çıkmadan fakirin derdine dermanı getir git ara bul getir saçlarından yol getir yoksulun derdine dermanı getir git ara bul getir saçlarından yol getir benden bu ömrümü çalanı getir git ara bul getir saçlarından yol getir |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:31 . |