![]() |
Her aşıgın kolay söyleyecegi bir şey degildir
hala seviyorum ve bekliyorum demek ölümsüz bir aşk olsa gerek hala seviyorum ve bekliyorum diyebilmek Kör olmuşum görmüyorum senden başka hiç kimseyi ağlıyorum bilmiyorum yaşadıkça sensizligi ne başkasını sevecek vaktim var nede seni unutacak yüreğim belki umrunda bile degil ama ben sensizligi sevmedim bekliyorum ama boş yere bütün yorgunlugum özlüyorum ama hasretinle savruluyorum seviyorum diye ağlıyorum diye kendi halime gülüyorum bekliyorum ama boş yere bütün yorgunlugum özlüyorum ama hasretinle savruluyorum seviyorum diye ağlıyorum diye kendi halime gülüyorum Kör olmuşum görmüyorum senden başka hiç kimseyi ağlıyorum bilmiyorum yaşadıkça sensizligi ne başkasını sevecek vaktim var nede seni unutacak yüreğim belki umrunda bile degil ama ben sensizligi sevmedim bekliyorum ama boş yere bütün yorgunlugum özlüyorum ama hasretinle savruluyorum seviyorum diye ağlıyorum diye kendi halime gülüyorum bekliyorum ama boş yere bütün yorgunlugum özlüyorum ama hasretinle savruluyorum seviyorum diye ağlıyorum diye kendi halime gülüyorum HaLa seviyorum diye ağLıyorum diye kendi haLime gÜlüyorum |
Kisa cümlelerle yasarken seni
Uzun uzun düsündüm bitti Zoruna gitmesin bu aci gercekler Ikimizin bu aska gücü yetmedi Ayriligin merhemi silip atmak canimdan Allahim söküp alsin seni bu sol yanimdan Kendi zarfinda sakli bir veda mektubuyum Artik sana yasakli askin masum kuluyum (Siir) Karistirma sayfalari Yangin söner közden önce Üzülmemmi saniyorsun yürek aglar gözden önce***8230;. Karistirma sayfalari Yangin söner közden önce Üzülmemmi saniyorsun yürek aglar gözden önce |
Nasıl geldik buralara
Bir ben bilirim birde sen Neler çektik bu yollarda Şimdi sensin giden Yüzüme gülerken arkamdan vurdunda Kime güveneyim kaldım ortada Dostum dediklerim düşmanımmış meğer Kuyumu kazdılar Vurmayın vurmayın Bende bir insanım Çok derde ortak oldum Yaralı bir canım Sormayın derdimi halimi sormayın Anlatsam ömrüm biter Sebebim olmayın |
durma git geri dönme artık
senınle geçen yılların sonuna vardık herşey bitti... beni bekleme artık ben ne acılara göğüs germişim ben ne ızdırapla dertler çekmişim karsılık görmeden seni sevmiştim yıllar geçse geri dönmem seni sevemem artık unut gitsin hersey bıttı beni beni bekleme artık durma git ne olursun artık neyın varsa alda götür arama artık hersey bitti beni bekleme artık ben ne acılara göğüs germişim ben ne ızdırapla dertler çekmişim karsıkılık görmeden seni sevmiştim yıllar geçse geri dönmem seni sevmeme artık unut gitsin hersey bitti beni bekleme artık... |
Çalın davulları çaydan aşağıya
Aman aman Mezarımı kazın bre dostlar Belden aşağıya Koyun sularımı kazan dolunca Aman aman Aman ölüm, zalım ölüm Üç gün ara ver Al başımdan bu sevdayı Götür yare ver Aman ecel, canım ecel Üç gün ara ver Al başımdan bu sevdayı Götür yare ver Selanik Selanik viran olasın Aman aman Taşını toprağını seller alasın Sen de benim gibi yarsız kalasın Aman aman Aman ölüm, zalım ölüm Üç gün ara ver Al başımdan bu sevdayı Götür yare ver Aman ecel, canım ecel Üç gün ara ver Al başımdan bu sevdayı Götür yare ver |
öpüyorsam ayrılığı gözünden
söküyorsam yüreğimi göğsümden geçiyorsam gözlerinin içinden sana olan sevdamdandır bilesin geçiyorsam bir çiçeğin özünden sana olan sevdamdandır bilesin meğer ne yalnızız insan olmuşsak yaprak gibi dalda sessiz solmuşsak yeri gelmiş acıya da gülmüşsek sana olan sevdamdandır bilesin yeri gelmiş ayrılığa gülmüşsek sana olan sevdamdandır bilesin biliyorum sen yine parmak uçlarında üşüyorsun. aramızda kıvrılıp yatan uzaklığa inat, ayaklarınla kasıklarımın kasırgasını, ellerinle yüreğimde yaktığın ateşi düşlüyorsun. sularımız sızıp karışıyor ay karanlıkta ve çırılçıplak bir ırmağa dönüşüyoruz yatağımızda. apansız pencerende gülümsüyor güneş, ne güzel! bütün parmakların tıkır tıkır işliyor. iştahla biliyorsun, yaşamaktır aşk geceyle gündüzün sessiz geçişimidir bir uyku boyunda delice bir yangın parmaklarının buzulunda ah şahrud, her yerimiz nasıl da şaşırıp kalmaya istekli! karşılıksız sevebilmekse sevda gerçek seven küle dönmüş her çağda elim kolum bağlanmışsa kıyında sana olan sevdamdandır bilesin seydunayım gebermişsem kıyında sana olan sevdamdandır bilesin |
Akdeniz akşamları bir başka oluyor
Hele bir de aylardan temmuz ise bambaşka Sahilde insanlar kolkola, sımsıcak Coşmamak eldemi böyle bir akşamda İşte ben böyle bir akşamda aşık oldum |
Çerkez kızı gül güzeli
Söyle nedir bu çelişki Sabrımı kinaye sanıp Yarınlara atma beni Bu sıkıntı yordu beni Senden kalan bedenimi Kendini yanına alıp Uzaklara atma beni Her gidiş bir ceza bana Yanarım yana yana Sınırlara atma beni Çerkez kızı çerkez kızı Sen mavi ben kırmızı Unuttuk ayla yıldızı Sınırlara atma beni Bitmemiş şarkılarımda Her bütün gibi eksiktin Uzakların çerkez kızı Avuntularımı eskittin |
Öyle bir yerdeyim ki
Bir yanım mavi yosun dalgalanır sularda Dostum dostum güzel dostum Bu ne beter çizgidir bu Bu ne çıldırtan denge Yaprak döker bir yanımız Bir yanımız bahar bahçe |
Bir yarim olsun isterdim gözleri yeşil
Bir yarim olsun isterdim gülyüzü gülen Onu çok sevmek isterdim delice sevmek Peşinden koşup koşup sonunda almak Ben sevmek sevmek isterdim Nerden bilirdim Sevenler ağlarmış Bir yarim oldu sonunda gözleri yeşil Bir yarim oldu sonunda gülyüzü gülen Onu çok sevdim sonunda delice sevdim Fakat bu aşkın sonunu ben hiç bilmezdim Ben sevmek sevmek isterdim Nerden bilirdim Sevenler ağlarmış |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:40 . |