![]() |
.
|
.
|
|
Ekleyelım bizde tabıkı Cemal Safi den.......
Kıskandır.. Ateş-i aşkınla öyle dağla ki, Nar-ı cehennemde koru kıskandır... Şu kara bahtıma öyle çağla ki, Mehtabı, gurubu, nuru kıskandır! ... Bahçelere veda ederken hayat, Yeşersin gözlerin hazana inat. Allah***8217;ın aşkına bir kahkaha at! Besbeter çatlasın, narı kıskandır! .. Kimseye yar demem senin dışında, Bekletme hasretin kara kışında. Süt beyaz sineni aç dağ başında, Kahrından erisin, karı kıskandır! ... Cemal Safi.. |
Zulüm Dolanır..
Halime bakıp da mücrimim sanma, Karşında ayağım ,elim dolanır. Ahraz da değilim,dilbazım amma, Seni gördüğüm an dilim dolanır... Biricik servetim resmin masamda, Tek zevkimde sensin,tekmil tasam da, Ben sana gelmeye uğraşmasam da, Kördüğüm olası yolum dolaşır... Hele bir derdim hepsinden yaman, Aman sen işitme, sen duyma aman! Kolunda birini gördüğüm zaman, Kalbimde kan değil,zulüm dolanır..... Cemal Safi.. |
Sevenleri acı çektirenden Umut verip sonunda terk edenlerden Gönülleri altatıp perişan edenlerden Davacıyım severken ayrılanlardan Seven kalbleri çalıp hapsedenlerden Bir gönülden çıkıp başkasina girenlerden Uçurumun kenarında seninim diyenleren Davacıyım göz yaşımı akıtıp silmeyenlerden Tomurcuklarımızı alıp kopartanlardan Vazoya koymayıp çöpe atanlardan Sarmaş dolaş olupda sonunda ayrılanlardan Davacıyım kendine aşık edip ayrılanlardan Masumları yarı yolda bırakanlardan Sevgi dolu kalpleri sömürenlerden Mutlulukdan uçmasın diye kanadımı kıranlardan Davacıyım aşkıma damga vuranlardan.... offffffff :( :( :( :( :( :( |
şah kardeşim ağlatacan beni valla :D
|
...
Hasretin bir yangın avuçlarımda Ayrılıp gittiğin o günden beri Ararım gölgeni boş duvarlarda Ayrılıp gittiğin o günden beri Sensiz diken oldu başımda yastık Mutluluğu hangi dolaba astık Odamda ne varsa yüzleri asık Ayrılıp gittiğin o günden beri Bu nasıl bir duygu bilemiyorum Kimseye ayrıldık diyemiyorum Adını kim sorsa eziliyorum Ayrılıp gittiğin o günden beri |
Ayrılığın nikahı
Seni bilmem ama ben kararliyim
Su garip sevdadan cayalim gitsin Bu askta senden cok ben zararliyim Bir kumar oynadik diyelim gitsin Icimde bir his var benden pes diyor Olmayan duadan ümit kes diyor Madem ki bahtimiz böyle istiyor Kaderin emrine uyalim gitsin Seninle burcumuz tutsaydi keske Aslanlar bir baska yengec bir baska Yarini olmayan hayirsiz aska Ayrilik nikahi kiyalim gitsin Farzet ki bir rüya gördük ikimiz Gercekte bu hissi tanimadik biz Böyle bir masali yasamadik biz Bir varmis bir yokmus sayalim gitsin Marifet felegin elinden cikmis Dünyada baska bir terzisi yokmus Keremi Asliyi narina yakmis Atesten gömlegi giyelim gitsin Tiryaki gönlümde olmasin kuskun Tek sana müptela tek sana düskün Ardindan bir agit yakalim askin Adini elveda koyalim gitsin CEMAL SAFİ... |
Bilseydim
Meydan mI verirdim bu ayrılığa? Bilseydim bu kadar zor olduğunu. Bilseydim dünyanın böyle karanlık, Bilseydim bu kadar dar olduğunu. Dilimden sıçrayan bir kıvılcımın Bilseydim bir anda kor olduğunu. Bilseydim şu anki gönül acımın Senin yokluğundan var oldugunu. Boyun mu bükmezdim sitem etmene, Bilseydim sükutun kar oldugunu. Sebep mi olurdum dargin gitmene, Bilseydim küsünce sır oldugunu. Bilseydim yüzümün dört mevsimi güz, İçimin ağlayan nar oldugunu. Bilseydim odamın dört duvarı buz, Sensiz yatagimin kar oldugunu. Fırsat mı tanırdım bu dargınlığa Bilseydim bu kadar zor olduğunu. Bilseydim zindandan daha karanlık, Bilseydim hücreden dar olduğunu.... Cemal Safi |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:09 . |