![]() |
Ne senden geçerim ne meyhaneden
Gönlümün farkı yok bir viraneden Beni sarhoş eden meyhane değil Sensiz halim beni perişan eden Her akşam içmeden edemiyorum Gel otur karşıma iç demiyorum Öyle özledim ki memleketimi Seni bırakıp gidemiyorum |
Sanmaki Yaşıyorum
Sanmaki ben çok mutluyum Tek tesellim hayallerim Kendi kendimi arıyorum İstemem güneş batsın İstemem karanlığı Böyle bir akşam üstü Çıkardın dargınlığı Karanlık bahtım gibi Sardı tüm benliğimi Böyle bir akşam üstü Bıraktın ellerimi Sanmaki Yaşıyorum Sanmaki ben çok mutluyum Tek tesellim hayallerim Kendi kendimi arıyorum Gururun mu bırakmaz Geri dönmeye seni Acılara bürüdün Hem kendini hem beni Aşkta gurur olmazmış Bunu sen söylemiştin Ellerin ellerimde Ne yeminler etmiştin Gözlerin gözlerimde Çok yeminler etmiştin Sanmaki Yaşıyorum Sanmaki ben çok mutluyum Tek tesellim hayallerim Kendi kendimi arıyorum |
seni sevdim seveli
uyku girmez gözüme sana kul köle oldum bir inansan sözüme seviyormusun sevmiyormusun bana gercegi söyle guluyormusun agliyormusun bana dogruyu söyle kalp allah yapisi kirarsan yapilmaz senin derdin degilmi beni boyle söyleten bir bakisin degilmi bana aski ogreten |
seni yuregimden ata bilsem
atabilsem atamiyorum seni gozlerimden sile bilsem sile bilsem silemiyorum [Nakarat] ayriligin sebebini sebebini bilemiyorum senisizligin acisini acisini cekemiyorum gelirsin diye kostum camlara donersin diye ciktim yollara yoksun yoksun yoksun yine yoksun yine karanliklar coktu yine ben sensizim kimsesizim yine senden haber gelmez yine boynu bukuk caresizim |
Gözlerinin karası
Oldu yürek yarası Bu gönül macerası Yaktı beni Noldu Allah'ım noldu Arayıp beni buldu Oda senin kulundu Yaktı beni Sarılıp öptü beni Etmişti aşk yemini Görmedim böylesini Yaktı beni Noldu Allah'ım noldu Arayıp beni buldu Oda senin kulundu Yaktı beni |
aski bana anlatma
kalbim onu taniyor yillar once birisi yakti hala yaniyor askimi anlamiyor sevmek nedir bilmiyor yillar yili vefasiz gitti hala gelmiyor bir resmi var elimde hayali gozlerimde ismi her an dilimde gonlum onu ariyor askimi anlamiyor sevmek nedir bilmiyor yillar yili vefasiz gitti hala gelmiyor |
ah bir cocuk olsaydim parklarda oynasaydim
dertten kederden uzak arkadaslar bulsaydim buyudum de ne oldu omrum kederle doldu cocukluk gunlerimi gonlum hep arar oldu seller gibi cosardim kanatlanir ucardim bu duygular icinde ah bir cocuk olsaydim umutlarim yel oldu gozyaslarim sel oldu yasamak azap oldu ah bir cocuk olsaydim nerede o saf dostluklar nereye kayboldular o cocukluk gunlerim mazide mi kaldilar |
Bir anda bırakıp gitti
Ardına bakmadan terketti Hain bir pusuda vurdu ikimizi Yanlızlığımıza hapsetti Bu gönül oyununu beceremedik seninle Bizi yıktı mahvetti Hain bir pusuda vurdu ikimizi Yanlızlığımıza hapsetti Bu gönül oyununu beceremedik seninle Bizi yaktı kahretti Ağlamak yok yüreğim Sızlamak yok yüreğim Ne acılar yaşadık biz seninle Haykırmak yok yüreğim Yalvarmak yok yüreğim Bu acıya da katlanırız seninle Ağlamak yok yüreğim Sızlamak yok yüreğim Ne acılar yaşadık biz seninle Haykırmak yok yüreğim Yalvarmak yok yüreğim Bu acıya da katlanırız seninle Bir anda bırakıp gitti Ardına bakmadan terketti Hain bir pusuda vurdu ikimizi Yanlızlığımıza hapsetti Bu gönül oyununu beceremedik seninle Bizi yaktı kahretti Ağlamak yok yüreğim Sızlamak yok yüreğim Ne acılar yaşadık biz seninle Haykırmak yok yüreğim Yalvarmak yok yüreğim Bu acıya da katlanırız seninle Ağlamak yok yüreğim Sızlamak yok yüreğim Ne acılar yaşadık biz seninle Haykırmak yok yüreğim Yalvarmak yok yüreğim Bu acıya da katlanırız seninle Ağlamak yok yüreğim Sızlamak yok yüreğim Ne acılar yaşadık biz seninle Haykırmak yok yüreğim Yalvarmak yok yüreğim Bu acıya da katlanırız.... |
Bugün burdan yarim geçti
yarama tuz baştı geçti derdim çoktu gözümde yaş yarin yüzü güldü geçti dert üstüne dert koya koya böyle yaşamak şart oldu bana dilim varmaz şerefim üstüne yeminler olsun bir başkasına gülüm gitti yürek bitti hazan için vaktim geldi canım gitti ömür bitti aşk yolunda sonum geldi gülüm gitti yürek bitti hazan için vaktim geldi canım gitti ömür bitti aşk yolunda sonum geldi |
Güvenmiştim, inanmıştım, o güzel sözlerine
Yanılmışım, aldanmışım, ağlıyorum halime Sende bir gün seversen, Allah'ından bulasın Sen benim aşkımı, sen duygularımı, çalan bir yalancısın Hani sen benimdin, hani gözbebegimdin Hani en çok beni sevmiştin Hani ben canındım, ekmiğin aşındım Nerde sözlerin yalancı |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:01 . |