![]() |
Sen Sen Sen ...
Bir dağ başı yalnızlığı yaşıyorum yeniden... Dağ başı yalnızlığı ölümden beter. Hiç kimse aramasa sormasa beni Sen gelsen yeter... Huzur ellerinin güzelliğidir. Gözlerin karşımda mutluluk denizi. Her sabah soframızda ekmeğimizi Sen bölsen yeter... Yüreğim seninle yaylalar kadar serin Ne bir çizgi hasret, ne bir nokta gam Yayla dumanı gibi gözlerime her akşam Sen dolsan yeter... Bende çaresizlik sonsuz kördüğüm. Bende sabır, sende naz... Gündüzünden vazgeçtim, düşümde biraz Bir yüz görümlüğü sen olsan yeter... Duymasa da hiç kimse Şâir gönlümün, sende karar kıldığını. Ve içimin şerha, şerha yarıldığını Sen bilsen yeter... Bir gün duysan bittiğimi, tükendiğimi. Çıkıp gelsen uzaklardan korkulu ürkek. Bir incecik dal gibi üzerime titreyerek, Eğilsen yeter... |
Ben Seni şiirlerimde Seviyorum
Seni şiirlerimde seviyorum ***8230;Ne bir yalan var içerisinde ne de bir çıkar Doğru yok, yalan da***8230; Gelmeni beklemiyorum satır aralarında Git***8217;i kullanmıyorum bile A harfinden ev yapıyorum sana Bahçesine papatyalar dikiyorum Seviyor la başlarsan beş yapraklı yazıyorum şiirlerimi. Seninle komşu kelimelere cümleler götürüyoruz Kadere inat geleceği kendi kalemimizle yazıyoruz. Gerçekte sensizim biliyorum Ama ben seni şiirlerime çaldım, yalan dünyadan Dedim ya ben seni şiirlerimde seviyorum. Şiir yazmak sen demek benim için Ayrılık yok aramızda En uzun yol iki cümle arası Bilemedin iki satır arası İşte bu yüzden şiir yazıyorum Ben seni şiirlerimde seviyorum İnan hiç birinin sonuna nokta koymuyorum |
Al***305;nt***305;:
|
|
Bir iki şiirde ben eklim..Cemal Safi den...
Git Güle Güle.. Dudağından onmaz derdi kaptığım Gözümde gönlümde ilah yaptığım Sevmek ne demek haşa taptığım Çıktım yörüngenden git güle güle Galipsin ödülü hak ettin yeter Saçımı sakalımı ak ettim yeter Çekil git, canıma tak ettin yeter İstemem, görünme düşümde bile Benden beter aşka duçar ol emi Daha da çaresiz naçar ol emi Dilerim dünyada gör cehennemi Sende muhannetten merhamet dile Kara gözlerinden dinmesin biran Kanlı yaş, daima yaslı gibi yan Erme muradına, Aslı gibi yan Dile destan olsun, çektiğin çile Dönmeği deneme gözümde yoksun Gönlümde, özümde sözümde yoksun Günahıma giren, zehirli oksun Çıkarttım kalbimden, attın yad ile.. Cemal Safi.. |
Bir Gelir Gider..
Yüzüne bakinca içim tutusur, Içime bir kizil kor gelir gider. Geçtigin sokaklar savkinla isir, Bastigin topraga nur gelir gider. Helal-i hos olsun gurur da naz da Ne olur tebessüm etsen biraz da? Gülmezsen gökyüzü aysiz kalmaz da, Yüzün gibi mehtap zor gelir gider. Tarifin olmuyor ne kadar yazsam, Ellerim tutmuyor resmini çizsem, O güzel çehreni görmeyen ressam , Bilmez ki dünyaya kör gelir gider. Yeryüzü hiç afet görmedi sanma, Ey benim aklimi alan muamma , Her türlü felaket mümkündür amma, Sen gibi kiyamet bir gelir gider. Cemal Safi... |
Küçük Öpücükler sana senden habersiz hiç hissettirmeden küçük öpücükler vermek isterdim bu kocaman sevgide sana ait tertemiz küçük anlamlı öpücükler tenimde tenini hissetmek isterdim arzularımla bir gece yaşamak her gece yanında uyumak ve o sabahlarda birlikte uyanmak beni küçük öpücüklerle uyandırmanı isterdim kocaman sevgimde küçük öpücükler senden bana armağan olan kalp atışlarımı hızlandıran yeni bir dünya kurmak isterdim senle senin ellerinle yeniden başlasak tertemiz ve hiç dokunulmamış sadece var ve arzulanmış olan mutlu ve gülen bir kalbin içinde yeni bir dünya kuralım senle aşk sarhoşu olalım her gece her gün uykusuz ve seninle birlikte bu hayatta öldü bilsinler bizi kapatsınlar gözlerimizi, görmeyelim kimseyi bir ışık daha görmek istemem ki bu kalbin gördüğü tek ışık seninki |
çaresiz
ah bilsen bir bilsen duyduklarımı
sanki bir dağ ağırlığı kalkacak üzerimden ve nehirler boşalacak bir anda içerimden sakın bilme... anlatsan duyarım bütün güzellikleri erir dağlarımın başındaki kar sussan içerimde kıyamet kopar sakın konuşma... ha küreğe mahkum olmak prangaya vurulmak ha görmemek gözlerini, ikisi de bir bütün kördüğümleri çözecek gözlerindir sakın bakma... bir haberin gelse iki satırlık yüreğim birdenbire kanatlanır yücelir bir martı gibi çıkar kapına gelir sakın yazma... çıkıp gittiğinden beri, sessiz sedasız başıboş kalan esir, zindanda yatan hürüm dönmezsen çaresiz kalır ölürüm sakın gelme... işte dağlar, taşlar şahidim olsun yüzüme bakma, konuşma, yazma istemiyorum dipsiz karanlıklara bağırıp duruyorum sakın işitme... YAVUZ BÜLENT |
Seni Yazdim Ebem Kuşaklarina...
seni yaşadıktan sonra anladım
bana sensin mahşer nuru, kol-kanat içimde şahlanıp duran huysuz at dizginsiz gemsiz değil! unuttum gözyaşı döken kadını ördüm gerçek aşkın ruh mihrabını bir yay gibi gerdim göğe adını gönül kubbem artık alemsiz değil! benim neme gerek yıldız, dolunay rahatlığa paydos, çileye hayhay ne kuştüyü yatak ne ruhsuz saray günlerim İbrahim Etem'siz değil! açılın açılın kalabalıklar içerim zemheri, dışarım bahar bir alev halinde geçtiğim yollar Hallac-ı Mansur'suz, Keremsiz değil! uzakların daha uzaklarına büyük zaferlerin nur tabakalarına seni yazdım ebemkuşaklarına ellerim çaresiz, kalemsiz değil! YAVUZ BÜLENT |
.
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:49 . |