![]() |
Yar ben seni koynuma almadımda suçmu ettim
Sana kıyamadım gülüm sen kendini kirlettin Elini tutmaya varmıyor elim Hani beyaz gelinligin nerde yeminin Hani ela gözlerin hani benimdin Utan halinden,utan kendinden seni sevenden utan,utan Utan ettiginden,utan kendinden,seni sevenden utan Senden son bir defa birşey istiyorum yalanda olsa söle ne olur Beni sevdigini,hep sevecegini yalanda olsa söle ne olur Elini tutmaya varmıyor elim Hani beyaz gelinligin nerde yeminin Hani ela gözlerin hani benimdin Utan halinden,utan kendinden seni sevenden utan,utan Utan ettiginden,utan kendinden,seni sevenden utan Bu sehrin bi ucunda gecenin bi yarısında Kalmadıkmı seninle bi evin bi odasında Seytanmı girdi kanına acıldın sacıldın Giyinmedin üstünü aklınımı kacırdın Bedenin degildi ki benim senden istedigim Seni mutlu etmekti sadece tek dilegim Bazen düsünüyorumda rüyamda görsem seni bu haline sasardım İsteseydim seninle neler neler yasardım Yar ben seni koynuma almadımda sucmu ettim Sana kıyamadım gülüm sen kendini kirlettin Evet benimdi bu ask denizde batan Ama benim alnım acık sen kendi halinden utan............! |
Hancer olmuş bu sineme vurur hasretrin
Bana her vurdugunda erir biterim Her gecenin sabahında gelir hayalin Bana her bakışında eriri biterim Şimdi yanımda olsaydın saçlarımı okşasaydın Gözlerine bakığ bakıp doya doya sarılsaydım Geçen güzel zamanlara çile dolu aşkımıza Sarılıpta boynuna dizlerinde aglasaydım Doya doya aglasaydım. Hüzün dolar yüregime her gün batınca Sensiz geçen günlerime lanet ederim Dalınca o mazideki güzel günlere Yüzüme yüzüme vurur ellerin Şimdi yanımda olsaydın saçlarımı okşasaydın Gözlerine bakığ bakıp doya doya sarılsaydım Geçen güzel zamanlara çile dolu aşkımıza Sarılıpta boynuna dizlerinde aglasaydım Doya doya aglasaydım. |
Zalimler oturmuş gönül tahtına
Sevdadan bize yer kalmamış emmi Dost hançer saplamış dostun sırtına Dünyada bize yer kalmammış emmi Yiğitler kul olmuş namertler sultan Mazlumlar av olmuş zalimler sırtlan Gönüller kör olmuş nefretten hırstan Dünyada bize yer kalmammış emmi Yok yok yeri yok emmi İyinin dünyada yeri yok emmi Dost elinden kurşun değmiş yaraya Gurbet girmiş sevda ile araya Gel gömelim insanlığı toprağa Dünyada bize yer kalmammış emmi Yiğitler kul olmuş namertler sultan Mazlumlar av olmuş zalimler sırtlan Gönüller kör olmuş nefretten hırstan Dünyada bize yer kalmammış emmi Yok yok yeri yok emmi İyinin dünyada yeri yok emmi |
Bu gece içime çöktü bir hüzün
Her halimden belli üzgünüm üzgün Perişan bir halde canımdan bezdim Yıllar özceki mazim aklıma düştü Bu gece kendimden geçebilirim Sokaklarda gezip içebilirim Sanmayım bir ayyaş serseriyim Yıllar özceki mazim aklıma düştü Hatıra defterinin bu son sayfası Yüreğimde saklı binbir anısı Bu benim gönlümün büyük davası Yıllar özceki mazim aklıma düştü |
Başta kolay değildi çekindim çok zor oldu söyleyemedim
Sonra unuttum neden yaptığım hataları döndüremedim Kırgın değilim kendim seçtim aslında yalnızlığımı Sevdim ben olmayı seninle sensizliğimle Dargın değilim kaldığım uzak diyarların kıyılarında Sevdim ben olmayı seninle sensizliğimle Sebepsiz tuttum kendimi senden İnkar ettim sarıldım yalnızlığıma Sonra yıkıldım neden ben sana dön diyemedim |
ağla olmaz teselli
senden başkasi beni anlayamaz biraktiğin boşluğu dolduramaz böyle bir hasrete can dayanmaz ağla yuregim agla ağla yuregim askimiza sevdamiza gunler aylara aylar yillara dondu gelmiyorsun ne haldeyim nasilim sormuyorsun sevdaliyim sana biliyorsun bilmem su an beni hissediyor duyabiliyor musun eger benim de hissetmedigimi sevmedigimi dusunuyorsan inan ki cok yaniliyorsun |
Kalmasın gönlümde ondan bir eser
Izdıraptan başka ne verdi bana Bütün duygularım isterse bitsin Çekilsin dünyamdan çekilsin gitsin Beni ağlatmaya kimin hakkı var Beni sızlatmaya kimin hakkı var Yaşantım sanki ecel yanımda o varken Çekilsin dünyamdan çekilsin gitsin Acılar bitmez dertler tükenmez o varken O varken, o varken, o varken Beni ağlatmaya kimin hakkı var Beni sızlatmaya kimin hakkı var Severken sevmeyi çok gördü bana Mutluluk istedim dert verdi bana Birgün güldürmedi çok gördü bana Çekilsin dünyamdan çekilsin gitsin Beni ağlatmaya kimin hakkı var Beni sızlatmaya kimin hakkı var Yaşantım sanki ecel yanımda o varken Çekilsin dünyamdan çekilsin gitsin Acılar bitmez dertler tükenmez o varken O varken, o varken, o varken Beni ağlatmaya kimin hakkı var Beni sızlatmaya kimin hakkı var |
askin ecel olsa bile
ayrilalim istemezdim dunya dursa gunes sonse bunu senden beklemezdim x2 gozlerindi hayat veren x2 sozlerindi umit veren simdi sensin unut diyen x2 bunu senden beklemezdim o bakislar gozler nerde x2 hatiralar izler nerde o verdigin sozler nerde bunu senden beklemezdim gozlerimde yas biraktin x2 yuregimde tas biraktin ellerimi bos biraktin bunu senden beklemezdim |
Bir gün bu kaderimin bu talihimin
Canına okuyacağım, canına okuyacağım Kırıp aşk zincirini söküp kalbimden Özgürlüğe koşacağım, sensizliğe koşacağım Aydınlık dünyamı karanlık edenin Bir tek kelime etmeden gidenin Böyle bir aşkın, böyle bir sevginin Canına okuyacağım, canına okuyacağım Ben kendi kendimle barışacağım Maziyi anmayacagim geçmişi unutacağım Belki de kalbim kırık,belki de boynum bükük Böyle de yasayacağım,buna da alışacağım Şu masum kalbimin ahını alanın Yüzüme gülüpte arkamdan vuranın Böyle bir hayatın böyle bir dünyanın Canına okuyacağım, canına okuyacağım |
Susadım çeşmeye varmaz olaydım
Elinden bir tas su içmez olaydım Yolum düştü köyünüzden geçmez olaydım Gelmez olaydım güzel yüzüne bakmaz olaydım Çeşmenin başına bir güzel inmiş Eğilmiş zülfünü suya düşürmüş Mevlam bu güzeli kime yar etmiş Gelmez olaydım güzel yüzüne bakmaz olaydım Gönülden gönüle gözler yol bulur Aşıkların yüreğinde ateş kor olur Bir garibim bu yerlerde vuran çok olur Gelmez olaydım güzel yüzüne bakmaz olaydım |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:37 . |