![]() |
buralari ates buralari yokluk
buralari sessiz buralari sensiz seferlerden seferlere haberim gelsin yaa 2x her ne dediysen canim boyunumu buktum sevdim sevdim sevdim seni cok sevdim senin icin bu can feda ederim olumune sevdim seni ben kiyamam kursunlara gogus gerdim goremedin ah sevdim sevdim sevilmedim bilemedin ah hancer gibi vurdun gectin yaraladin ah savruldum ruzgar gibi senden gecemedim ah |
Kalbime seni yazmistim birtanem
Su an kiminlesin düsünmek istemem Gelin olup giderken ellere gülüm Yikildim yikildim darmadaginim Gelin olup giderken ellere gülüm Yikildim yikildim darmadaginim Duyunca baskasinla oldugunu Gözyaslarim akti sel oldu Hani daglar diz cökerdi sevdamiz önünde Yikildim yikildim darmadaginim Hani daglar diz cökerdi sevdamiz önünde Yikildim yikildim darmadaginim |
Geldi geçti en güzel yıllarım
Sararken kırıldı aşka doymayan kollarım Benim gibi sevdiğine hasret kalanlar Garip gibi köşelerde hep ayrı ayrı Anadan ayrı babadan ayrı Bir de yardan ayrı kaldım hepsinden acı Çeken bilir şu gurbetin acılarını Uykusuz geçen gecelerin sancılarını Kim özlemez ana baba bacılarını Bir de yardan ayrı kaldım hepsinden acı |
Biliyorum evlisin
Seni bekliyor yuvan Ayrilip gitmelisin Daha geçmeden zaman Aski bulduk zamansiz Ne yapsakda faydasiz Kavusmamiz imkansiz Dayan yüregim dayan Kahrolmadan ikimiz Bitmeli bu sevgimiz Bu bizim kaderimiz Dayan yüregim dayan Unutmaki evlisin Yuvana dönmelisin Sen artik gitmelisin Vakit çok geç olmadan Ümitsiz yasamak zor Severken ayrilmak zor Kader böyle istiyor Dayan yüregim dayan Bu ask hüsran dolsada Hasret bizi yaksada Unutmak zor olsada Dayan yüregim dayan Kahrolmadan ikimiz Bitmeli bu sevgimiz Bu bizim kaderimiz Dayan yüregim dayan Unutmaki evlisin Yuvana dönmelisin Sen artik gitmelisin Vakit çok geç olmadan |
Bir kez bakıştık,
Bir kez sarıldık, Doymadan daha Birden ayrıldık Bir güne sığdı Büyük aşkımız Zamansız oldu Ayrılışımız.. Gelsen ne olur? Kalsan ne olur? Sarsan ne olurdu?? Aşkı bulurduk, Mutlu olurduk; Sen de sevseydin.. Senindi herşey Geçmiş, gelecek Şükür etmiştim; Yüzüm gülecek Zannettim gelen Hiç gitmeyecek Aşk yalan oldu, Ayrılık gerçek.. Gelsen ne olur? Kalsan ne olur? Sarsan ne olurdu?? Aşkı bulurduk, Mutlu olurduk; Sen de sevseydin.. |
Döndürsene beni senin yoluna
Kahreden dünyamda sürünüyorum Huzursuz geceler korkulu düşler Bakta gör halimi sürünüyorum Ne bir sevenim var ne seven bir kalbim Ellerim bağrımda perişan kaldım Birgün değil sana hergün yalvardım Duymadım sesimi sürünüyorum x 2 Lay lay lay lalala lala la Avutmaya güne bin ümit verip Ağlatıyor sonra hüsranlar gelip Baştan yarat beni dertten eleyim Acı bu halime sürünüyorum Tövbeler dileyip düşsem yoluna Günahım bırakmaz girer koluma Sonunda kul oldum kötü kuluna Ayaklar altında sürünüyorum x 2 |
Sen benim ecelim sen benim ahim
sevmek oldu bütün sucum ilahim sensizlige mahkum su garip canim yolluna ugruna askina kurban Düsmanin olamam kalbimi kirsan pismanlik duyamam anlimdan vursan raziyim hasretle yakip kavursan ölürüm ölürüm ölürüm inan sensiz sarap ne ki sehir icerim cihan badetseler seni secerim senden asla gecmem candan gecerim yolluna ugruna askina kurban ölürüm ölürüm ölürüm inan |
Seni birgün görmesem
İnan mutsuz olurum Öyle alıştım sana Yandım yandım tutuştum Deli gibi sevdim,Bittim eridim Anlatmak çok zor,Sevdalardayım Gönlüme girdin,aşkı sevdirdin Yakıp öldürdün beni sen Sensizliğe dayanmak İnan öyle çok zor ki Öyle alıştım sana Yüreğimden vuruldum Deli gibi sevdim,Bittim eridim Anlatmak çok zor,Sevdalardayım Gönlüme girdin,aşkı sevdirdin Yakıp öldürdün beni sen |
Bana söz ver askim bu gece icmeyeceksin
Söz ver canindan gecmeyeceksin Bana söz ver askim aglamayacaksin Ben ölsemde göcüp gitsemde hep benim kalacaksin Bana söz ver askim söz ver askim söz ver... Sana Sözzzzzz... Bu ilk gecem sensiz savunmasizim Bu ilk gecem zamansiz yalnizim Bu tek hecem ASK yakar kavurur beni Sensiz gecen ilk gecemde unutmadim unutamam seni Bana söz ver askim.. Sana söz verdim askim bu gece aglamayacagim Sana söz verdim askim uyumaya calisacagim Sana söz verdim askim sözümü tutacagim Gitti artik deseler bile BEN senin kalacagim Sana söz verdim askim bu gece icmeyecegim Sana söz verdim askim canimdan gecmeyecegim Sana söz verdim askim sözümü tutacagim Unut artik deseler bile BEN senin kalacagim Bana söz verdin askim bu gece aglamayacaksin Bana söz verdin askim uyumaya calisacaksin Bana söz verdin askim sözünü tutacaksin Gitti artik deseler bile sen benim kalacaksin Sana söz verdim askim bu gece icmeyecegim Sana söz verdim askim canimdan gecmeyecegim Sana söz verdim askim sözümü tutacagim Unut artik deseler bile BEN senin kalacagim Sana söz verdim askim SÖZ ... !! |
Mademki elveda diyorsun bana
icimden askini sildi öyle git Tahamül edemem bu ayriliga ne olur sevgilim vurda öyle git vurda öyle git vurda öyle git neylerim sensiz bu cani neylerim sensiz hayati neylerim sensiz bu cani neylerim sensiz hayati hasretini cekmektense seni elde görmektense al hanceri vur bagrima veda edip gitmektense vurda öyle git vurda öyle git vurda öyle git sanmaki kapanir gönül yarasi sanmaki yerini alir baskasi cekmesin yügreyim izdirabini olur sevgilim vurda öyle git vurda öyle git vurda öyle git neylerim sensiz bu cani neylerim sensiz hayati neylerim sensiz bu cani neylerim sensiz hayati hasretini cekmektense seni elde görmektense al hanceri vur bagrima veda edip gitmektense vurda öyle git vurda öyle git vurda öyle git |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:50 . |