![]() |
Kapatmıştım kalbimin kapılarını
Ama sen geldin araladın Bıkmıştım bu zalim,yalan hayattan Beni sen hayata bağladın Bilmezdim birdaha birdaha seweceğimi Yine öğrettin bana sewmeyi Yeniden doğdum senle öğrendim yürümeyi Ne olur bırakma ellerimi Yalnızlıktı sensizken tek yoldaşım Gecelerse arkadaşım Neredeydin bu güne dek beni bulmadın Oysa ben seni hep aradım Bilmezdim birdaha birdaha seweceğimi Yine öğrettin bana sewmeyi Yeniden doğdum senle öğrendim yürümeyi Ne olur bırakma ellerimi Bu güne dek hep geç gidip durdum Her yeni başlangıcın sonunda Yine aynı kelime 'keşkeYanılgılar içinde büyüdüm Yanlış insanlar,yanlışyüzler,yanlış aşklar Ewet kapatmıştım kalbimin kapılarını Bunu sen kalbime girince anladım İşte yeni bir başlangıç daha Ama bu sefer eminim Bu sefer keşke demeyeceğim Yıllar sonra senin için Söylediğim tek şey 'İyiki' olacak... Bilmezdim birdaha birdaha seweceğimi Yine öğrettin bana sewmeyi Yeniden doğdum senle öğrendim yürümeyi Ne olur bırakma ellerimi |
DÖN
Bir gözlerin vardı, gözyaşım kaldı Bir yüreğin vardı, hatıran kaldı Bir sözlerin vardı, sitemim kaldı Bir hayat aşkım vardı, gitti yarım kaldı Son bir acım vardı, o da sensiz kaldı Ah bu canım güllere yandı, sensiz nefes aldı Yar yalan değildi, bir rüya gibiydi Bitti yüreğimde acısı kaldı Dön; nasıl kimle nerdeysen Dön; beni biraz sevdiysen Dön; yüreğimde hasret, çaresiz kaldı |
At, savur at sevdayı bir yere fırlat
Bitti sayıp acıyı kaldır öyle at Sor, herkese sor acılar unutuluyor Ağlayınca gözlerinden silinmiyor Aşk her defasında bak bulunuyor Bırakırım zamanı öyle biraz da Sen olmadan da yine geçer nasılsa Hatırla bunları sakın unutma Diyordun ama o zaman gülüyordun Yanımdaydın, canımdaydın Şimdi nasıl geçer bu ömür? Susma söyle nasıl yaşar böyle insan! Susma konuş, hadi anlat büyük insan! Söyle bir aşk mı çare olurdu zaman mı ? Böyle kaldırıp atardık ya sevdayı! Susma söyle nasıl yapar bunu insan? Susma nasıldı anlat hadi ayrılırsam! Söyle hayat mı çare bulurdu kendin mi? Böyle büyük aşklar böyle mi biterdi? At, silip at aşkları bir yere fırlat Bitti say ki derdini kaldır öyle at Sor, ne olur sor sen benden ayrılırsan Ne olur düşümde bir ömrü durdursan Aşk her defasında bende ararsam Bırakırım kendimi öyle biraz da Sen olmadan da ben yaşarım nasılsa Hatırla bunları sakın unutma Diyordun ama o zaman gülüyordun Yanımdaydın, canımdaydın Şimdi nasıl geçer bu ömür? Susma söyle nasıl yaşar böyle insan! Susma konuş hadi anlat büyük insan! Söyle bir aşk mı çare olurdu zaman mı böyle? Kaldırıp atardık ya sevdayı! Susma söyle nasıl yapar bunu insan Susma nasıldır anlat hadi ayrılırsam Söyle hayat mı çare bulurdu kendin mi böyle Büyük aşklar böyle mi biterdi Susma hani aşk insanı zaten bulurdu? Susma hani yıllar aşka çare olurdu? Söyle yıllar mı daha hızlı bir kurşun mu? Böyle sensiz her gün biraz yokoluşum mu? |
Anladım herşey faydasız
Birlikte olmamız imkansız Aşkımız değil bir çare Geç olmadan ayrılmalıyız Nasıl da söylersin bunları Saymadan geçen o Yılları Ayrılıktan söz etme ne olur Alda git gideceksen canımı Gitme dur ne olur bırakma ellerimi Ne olur söyle hiç mi sevmedin beni Yok olur kırılır bu kalbim sensiz şimdi Ne olur gitme aşkımız bitmesin böyle Ne olur anla sen halimi Üzgünüm başka bir çare yok Ayrılık en doğru karar inan Gitmeye mecburum bu son veda Bu kadar kolaymıydı herşey Yıkıpta gitmek umutları İnanmam bu sen olamazsın Kötü bir kabus olsa gerek Gitme dur ne olur bırakma ellerimi Ne olur söyle hiç mi sevmedin beni Yok olur kırılır bu kalbim sensiz şimdi Ne olur gitme aşkımız bitmesin böyle |
ne güzeldi o günler
gözlerinde hayaller yaşamak zor inan sensizlik ölüm heran kalbimi kırıp gittin gönlümü viran ettin ne oldu sana böyle bırakıp gittin beni terk ettin unutamam seni biliyorsun bunu benden neden istiyorsun sensizlik ölümden de beter dön geri dön bu ayrılık yeter nasılda inanmıştım o masum gözlerine seviyorsun sanmıştım sende beni delice kalbimi kırıp gittin gönlümü viran ettin ne oldu sana böyle bırakıp gittin beni terk ettin unutamam seni biliyorsun bunu benden neden istiyorsun sensizlik ölümden de beter dön geri dön bu ayrılık yeter |
bu aşk böyle bitemez ki
ömrüm sensiz geçemez ki sevdan beni yakar yakar yakar iken başkasını sevememki seviyorum herşeyden çok ama geri bir dönüş yok aşktan yana hiç şansım yok çekeceğim derdim olsun alacağın kalbim olsun hayat gerçek ya da sahte yaşananlar yalan olsun son bir defa gözlerime hiç korkmadan bak ne olur yar seni seviyorum herşeyden çok ama geri bir dönüş yok aşktan yana hiç şansım yok çekeceğim derdim olsun alacağın kalbim olsun |
Gönül gurbet ele varma
Ya gelinir ya gelinmez Her güzele meyil verme Ya sevilir ya sevilmez Geley geley gel Gel nazlim gel, gel sazlim gel Gel güllüm gel, gel tellim gel Geley geley gel Hasbahcamin gül agaci Kimi tatli kimi aci Benim derdimin ilaci Ya bulunur ya bulunmaz Geley geley gel Gel nazlim gel, gel sazlim gel Gel güllüm gel, gel tellim gel Geley geley gel |
Yine düştüm hasretine
Kar altında perçemine İçim gül gülistan olur Sen gelince hayalime Dağlarında keklik oldum Gözlerin avcı peşimde Aybükem oy Aybükem oy Pusular önünde yaralım oy Aybükem oy Aybükem oy Ahuzar içinde kaldığım oy Sızın uyur şu koynumda Resmin Sararmaz albümde Zemheride buz çözülür Elin elime değerse Dağlarında keklik oldum Gözlerin avcı peşimde Aybükem oy Aybükem oy Pusular önünde yaralım oy Aybükem oy Aybükem oy Ahuzar içinde kaldığım oy |
Biliyorum çok hatalıydım
Sana bu yanlışı baştan yaptım Beni sevdin değerini bilemedim Aslında ben seni hiç haketmedim Ne olur bir söz söyle Yüzüme bakma öyle Suskunluğun yakar beni Karşımda durma öyle Hiç sevmedim de(hiç sevmedim de) Kırılmadım de(kırılmadım de) Sensiz de hayatı yaşarım de Hiç ağlamam de(hiç ağlamam de) Şaşırmadım de(şaşırmadım de) seni şimdiden bile unuttum de Ne olur bir söz söyle Yüzüme bakma öyle Suskunluğun yakar beni Karşımda durma öyle Hiç sevmedim de(hiç sevmedim de) Kırılmadım de(kırılmadım de) Sensiz de hayatı yaşarım de Hiç ağlamam de(hiç ağlamam de) Şaşırmadım de(şaşırmadım de) seni şimdiden bile unuttum de |
Beni biraz anlasaydin nolurdu.
Gecelerim gündüzlerim kayboldu. Oysa düslerim vardi içimde yarim kaldi. Benligimi benden aldi. Yasanacak çok sey vardi askina esir kaldi. Artik sana dönemem ki.[2] Senin o gözlerin varya, herseyi bitirdi. Yazik ettin geçen günleri. Hani o verdigin sözler, yalan miydi birer birer. Artik seni sevemem ki.[2] Aslinda seni hiç tanimamisim.. Seni kendime hep yakin sanmistim.. Zamanla alistim ben yanlizliga.. Geceleri uykusuz kalmaya.[2] SIIR: Sen dört mevsim aski yasadigim Sen koca bir of çekip hasretle yandigim Sokakta gezip haykirdigim biricik sevgilim Bosa mi geçirdik bir ömrü istabul kıyılarında Sen gittin ben gidemedim Sen unuttun ben unutamadim Ben unutamadim Senin o gözlerin varya, herseyi bitirdi.. Yazik ettin geçen günleri Hani o verdigin sözler, yalan miydi birer birer.. Artik seni sevemem ki.[2] |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:33 . |