![]() |
ayy sonuncusu cokk komikk ,
|
Psikiyatristin ofisinde hasta sormuş:
- Bana yardım eder misiniz Doktor?.. 38 yaşındayım ve hala yatağımı ıslatıyorum! "Sıkılmayın!" demiş doktor.. "Gelişmemiş benlik isyanı.. Sorumlulukları kabullenememe durumundan kaynaklanıyor.. Yatağınızı ıslatmamanızı iki yolla önleyebiliriz.. Birinci yol psikanaliz.. Haftada beş terapi, saati 50 Dolar..!" - Peki ikinci yol?? - Lastik don! Çifti iki dolar!.. |
Temel 20 senedir Almanya'da yaşıyormuş
Bir gün göçmen bürosuna gidip Almanya'dan kesin dönüş yapacağını söylemiş. Göçmen bürosundaki Almanlar Temel'i tanıyorlar,seviyorlar. Sormuşlar niye dönüyorsun diye. Temel "homoseksüeller yüzünden" demiş. Bürodakiler şaşırmış ; "Seni rahatsız filan ediyorlarsa hemen bir şikayette bulun, gereğini yaparız. Buradan bu yüzden ayrılmana değmez demişler". Temel "Beni rahatsız etmiyorlar" demiş. Bürodakiler yine şasırmış "Peki neden gidiyorsun?". Temel cevaplamış : "Burada 20 yıl önce homoluk yasaktı, 10 yıl önce serbest oldu, 5 yıl öncede evlenmelerine izin çıktı. Homo olma MECBUR olmadan dönmek istiyorum." |
Hitler ve Stalin Hitler ve Stalin bir barda oturmaktadırlar. Bir adam içeri girer ve barmene bunlar Hitler ve Stalin değil mi diye sorar. Barmen "Evet, onlar" der. Sonra adam onlara dogru yürür ve sorar: "Selam, ne yapıyorsunuz?" Hitler cevaplar: "3. Dünya savaşını planlıyoruz." Adam sorar. "Gerçekten mi? Neler olacak?" Hitler: "Bu sefer 14 milyon yahudiyi ve bir bisiklet tamircisini öldüreceğiz" der. Adam sorar: "Bir bisiklet tamircisi mi???!" Hitler Stalin'e döner ve der ki: "Gördün mü, sana kimsenin 14 milyon yahudiyi takmayacağını söylemiştim!"
|
Virüs - Antivirüs Diyaloglari
Antivirus : Şııııt nereye genç. Virus : Abi birisine bakıp çıkıcam hemen... Antivirus : Olmaz giremezsin yassah !!! **** Antivirus : Aaaaa Aaaaa sağaçek bakayım ! Virus : Buyrun abi ne vardi ? Antivirus : Bölgeye zarar veriyorsun. Tutuklusun !!! Virus : Abi be, sen al simdi su 20 YTL yi beni görme, bak yanimda manita var. Antivirus : Tamam. ama cok zarar vermeyin ha ! **** Data : Amca amca senin dosya boyutun niye bu kadar cok buyuk ? Virus : seni daha iyi saklayabilmek icin. Data : Peki amca senin simgen neden digerlerinden cok farkli ? Virus: Sen gel bakayim bi soyle. Ne tatli seymissin sen oyle. **** Virus : Amman Trojen kavur excelleri, Amman trojen kavur bellekleri...... Anti-Virus : Şııııt len dürzü ne ediyon burda ? Virus : Oooo abim gelmiş hoş gelmişşşşş. Nörüyon laaaa. Anti-Virus : Simdi ben senin yedi ceddinden baslamam mi beeaaaa Virus: Naş Yavrum Naşşşş biraz gec kaldin. Coktan yayildik sisteme Anti-Virus : He He He Heyyttt beaaaa, abime sistemler feda olsun beaaa. Yürüüü beaaa **** virüs: abi ne kadar kazanıyosun bu işten antivirüs: walla ekmek parası zor çıkıyo 55 virüs: sigortan varmı virüs: abi sigortan varmı ? antivirüs: yok be ne sigortası abicim ya... virüs: abi sen ne uğraşıyon burada, burada kazandığının iki katını vereyim, bizle takıl antivirüs: tamam anasını satayım virüs: saldırın ulan bu tamamdır |
Mehmet ile Handan
Mehmet ile Handan öğrenci olup, aynı evi paylaşmaktadırlar. Bir gün Handan ve Mehmet, Mehmet'in annesini yemeğe davet ederler. Mehmet'in annesi akşam yemeği süresince Handan'ı uzun uzun süzer ve aslında Handan'ın çok alımlı ve güzel bir kız olduğunu, acaba aralarında ev arkadaşlığından daha ileri bir boyutta bir ilişkinin mevcut olup, olmadığını merak eder. Aklını okumuşcasına Mehmet annesine der ki: Ne düşündüğünü biliyorum ama emin ol ki sadece ev arkadaşıyız, ötesi yok. Akşam yemeğinden sonra Mehmetin annesi evine döner. Aradan bir iki gün sonra Handan der ki: Mehmet, annen bize yemeğe geldiğinden beri gümüş çorba kasesini bulamıyorum. Mehmet yanıtlar: Annemin almış olabileceğini tahmin etmiyorum ama ben yine de kendisine bir mektup yazayım. Oturur ve yazar: Anneciğim, gümüş çorba kasesini sen aldın demiyorum, ama almadın da demiyorum. Fakat konu şu ki: Sen bize yemeğe geldiğinden beri gümüş çorba kasesi kayıp.Sevgiler oğlun Mehmet. Bir hafta sonra Mehmet'in annesinden mektup gelir: Sevgili oğlum, Handanla yatıyorsun demiyorum, ama yatmıyorsun da demiyorum. Fakat konu şu ki: Handan kendi yatağında yatıyor olsaydı, gümüş çorba kasesini çoktan bulmuş olurdu. Sevgilerle annen... |
Hayırsever Avukat
Şehrin hayırsever vakfı çalışanları meşhur bir avukatın o güne de kendilerine hiçbir bağış yapmamış olduğunu fark ettiler. Vakıf görevlisi ertesi gün avukatın yanındaydı ve bağış almak için ikna çalışmasına başlamıştı: "-Araştırmalarımıza göre senelik geliriniz en az 500 bin dolar, ancak bugüne kadar hiç bir hayır işine bir kuruş bagışta bulunmamışsınız. O paranın bir kısmın bir şekilde topluma iade etmek istemez miydiniz?" Avukat bir süre düşündü, sonra: "-Önce, araştırmalarınız annemin uzun bir hastalıktan sonra ölmek üzere oldugunu ve hastane masraflarının onun yıllık gelirinin bir kaç kat üstünde oldugunu da gösterdi mi?" Görevli utandı: "-Şey, hayir." "-Sonra, kardeşimin malul bir gazi, kör ve tekerlekli iskemleye mahkum olduğunu?" Görevli utancından kıpkırmızı kesilmiş bir halde özür dilemeye çalışırken avukat onun sözünü kesti: "-Ya da kizkardeşimin kocasının bir trafik kazasinda öldüğünü ve onu üç çocuğuyla beş parasız ortada kaldığını?" Görevli yerin dibine geçmişti, sadece, "-Hayiır, hiçbir bilgim yoktu ..." diye mırıldanabildi. Avukat bir kez daha onun sözünü keserek devam etti: "-Pekala, ben onlara tek kuruş para vermezken size niçin vereyim?" |
Çiftçi, kümesine genç bir horoz almış. Fakat kümesteki yaşlı horoz kümesteki tavuklardan Fatma'yı çok sevdiği için genç horozdan Fatma'yı kendisine bırakmasını rica etmiş.
Genç horoz da: "Olmaz kümesteki bütün tavuklar benim" demiş. Bunun üzerine yaşlı horoz: "Bak, seninle bir yarış yapacağız, şu karşıdaki ağaca kadar koşacağız, eğer ben kazanırsam Fatma'yı alırım, yok eğer sen kazanırsan Fatma'yla birlikte bütün tavuklar senin olur" demiş. Genç horoz da bu teklifi kabul etmiş. Tam koşmaya başlayacakları sırada yaşlı horoz durarak: "Bak, ben çok yaşlıyım bana biraz avans verir misin" demiş. Genç horoz da kabul edince yaşlı horoz başlamış koşmaya. Yaşlı horoz biraz uzaklaştıktan sonra genç horoz da peşinden ona yetişmek için hızlı bir şekilde koşmaya başlamış ve birkaç adım attıktan sonra çiftçi genç horozu vurmuş ve söylenmiş: "Ulan 1 ay içinde aldığım 3.horoz. Bu da TOP çıktı. |
>>>>Gecikmesi Olan<<<<
Genc koca eve gelmis, karisi boynuna sarilarak karsilamis onu;
-"Hayatim harika bir haberim var.. Bir ay geciktim.. Herhalde bir bebegimiz olacak, Doktor bu sabah test yapti.. Sonucunu alana kadar lütfen kimseye söylemeyelim!" demis heyecanla. ...Ertesi sabah elektrik idaresinden bir görevli son faturayi ödemedikleri icin kapiyi calmis, -"Siz Merve hanım olmalısınız? Biliyor musunuz bir aylik gecikmeniz var..!" -"Bir aylik gecikmem oldugunu siz nereden biliyorsunuz?" demis kadin hayretle.. -"Bayan, dosyalarimizda acikca görülüyor..!" -"Nee?, Dosyalarinizda mi?" -"Kesinlikle!" -"Beyefendi, lütfen bu gece esimle görüsmeliyim!" demis kadin ve korkuyla olani biteni esine anlatmis. ....Kocasi ertesi sabah kizgin bir boga gibi elektrik idaresine dalmis; -"Neler oluyor burada?. Karim bir dosyadan bahsetti aylik gecikmesi ile ilgili!" diye bagirmis adam.. -"Sakin olun.. Ciddi birsey degil!" demis memur.. "Bu gecikme icin bize borclusunuz!" -"Size mi borcluyum? Ya ödemezsem??" -"O zaman sizinkini kesmek zorunda kalacagiz!" -"Ama o zaman karim ne yapacak?" -"Bilmiyorum!" demis, memur.. "Hanimefendi artik mumla falan idare eder!!!" |
Kuyruğu Tutuşmuş
Dağın doruğunda oturmakta olan kartallardan biri, önlerinden geçen jeti göstererek, kınarcasına : - Bu kus bir yerlere çok acele yetişmek istiyor herhalde, dedi. Öteki, gagasıyla işaret etti : - Baksana, kuyruğu tutuşmuş. Sen de yanmaya başlasan en az onun kadar acele edersin... Aman Tikkat Fadime ölmüs, tabutu evden çikarirlarken kirik basamagi fark edemediklerinden düsürmüsler. Fadime şoktan dirilmis. Bir yil sonra tekrar ölmüs. Bu sefer Temel; - Hey usaklar, kırık pasamaga tikkat edun... |
kadın işte
Bir kadinla bir adam ayri ayri arabalarinda giderlerken çarpisirlar. ikisinin de arabasi mahvolur ama sans eseri ikisi de hiç yara almadan kurtulur. Arabalarindan sürünerek çikarlar ve kadin adama bakip: "Çok ilginç! Sen erkeksin ben de kadin. Arabalarimiz mahvoldu ama ikimizde hiçbir sey olmadi. Bu belki de tanisip, dost olup, hayatimizin sonuna kadar huzur içinde birlikte yasamamiz için bir isarettir" der. Müthis heyecanlanan adam: "Evet, galiba haklisin" diye cevap verir. KADIN saskinlikla "Bak, arabam hurdaya döndü ama bir sise sarap sapasaglam. Bu kesin bir isaret. Bu sarabi içip sansimizi kutlamaliyiz" DERKEN, sarap sisesini adama uzatir. Adam siseyi alir, açar ve yarisini içip kadina verir. Kadin hemen sisenin mantarini kapatip adama geri uzatir. Bunun üstüne adam sorar: "Sen içmeyecek misin?" kadin cevap verir: "Hayir, ben polisi bekleyecegim. |
bir kadının cinden istedikleri
Kadının biri Maldivlerde bir kumsalda yürürken ayağı eski bir lambaya takılmış, kadın lambayı kumların içinden çıkarmış , ovalamış lambayı. Lambadan cin çıkmış. Kadın hemen "Üç hakkım var değil mi?" diye sormuş. -Tamam, tamam. Beni lambadan kurtardın vs vs vs. .. ama yüksek enflasyon, iç piyasadaki daralma , üçüncü dünya ülkelerindeki düşük maaş oranları ve Güney Asya'daki Tsunami felaketi yüzünden sadece sana bir dilek hakkı verebilirim, demiş. Evet söyle! nedir dileğin ? Kadın hiç tereddüt etmeden, cebinden bir harita çıkararak -Orta Doğu'da barış istiyorum. Bu haritadaki ülkeleri görüyormusun? Bu ülkelerin birbiriyle savaşmayı bırakmasını barışın tesis edilmesini diliyorum. Cin haritaya bakmış ve dehşetle : -Tanrı aşkına Kadın! Bu ülkeler binlerce yıldır savaşıyorlar. Tamam işimde iyiyim ama o kadar da değil! Bunun yapılabileceğini sanmıyorum.Başka bir dilekte bulun. Kadın birkaç dakika düşünmüş ve - hayatım boyunca doğru erkeği bulamadım, bilirsin; hem düşünceli hem karizmatik hem eğlenceli biri, mutfağı sevecek, ev iişlerinde yardım edecek, işinde kaplan, annemin yanında kuzu olacak, sürekli futbol izlemeyecek ve ömür boyu sadık olacak erkek diliyorum, demiş. Cin derin bir iç çekmiş: -Uzat şu kahrolası haritayı. |
bir adam sokakta dururken yanina baska bir adam gelmi ve demiski kardes burdan bir adam gectimi?adam yooo demis öbürsü kafasina birbes kardes ulan senbeni adamdan saymiyonmu demis sonra biri daha gelmis sormus burdan bir adam gectimi demis tabi adam bir bes kardes yediya evet demis öbür adamda bir beskardes vurmus ve demiski sen o geceni adamdanmi sayiyon
|
![]() |
güzel bi fıkra teşekürler paylaştığın için
|
Yıllar önce generallerin ülkemizi yönetmeye özendikleri bir dönemde öğrenci, yazar evleri aranmaktadır. Beş öğrencinin birlikte kaldığı eve ani baskın düzenler kolluk kuvvetleri, başlarlar arama yapmaya, kayda değer hiçbirşey bulamayınca, beşinci öğrencinin çalışma masasının üst duvarında bulunan Lenin posterine gözü takılır kolluk kuvvetlerinden komiserin sorar öğrenciye;
-kim ulan bu! izinsiz arama yapıldığına bozulan öğrenci cevap verir. -dedem! komiser ellerini havaya açıp, hey yüce rabbim böyle nur yüzlü bir adamdan, böyle bir torun, der. |
başbakan'a sormuşlar:
"türk ceza yasası'na ilişkin görüşünüz nedir?" yanıt: "neredeki görüşümü istiyorsunuz, ankara'dakini mi, brüksel'dekini mi?". |
oğlum bu eminönü'nden geçer mi?
- yok teyze biz taksime çıkıyoruz - hah tamam oğlum siz gidin ben gelmeyeceğim ******************************************** yolcu: - abi heykel'e çıkıyo mu? soför: - yok abi, yanından geçiyo. ******************************************** arkadaki aksi teyze öndeki uzun saçlı delikanlıya seslenir: - kızım şurdan bir kişi uzatır mısın? - ben kız değilim!!! - amaaaan ne bileyim kızmısın dulmusun, uzat işte!! ******************************************** Eve gitmek üzere Bakırköy dolmuşu bekliyordum. Sigaramın kalmadığı aklıma gelince önünde durduğum Tekel bayiine girecekken minibüs geldi. Apar topar bindim. Şoföre parayı uzatıp, -'Bir Monte Carlo' dedim! Adam birkaç saniye yüzüme bakıp, - 'Abi bu Bakırköy'e gider' diye cevap verdi! İşte o an benim ve şoförün bittiği andı ******************************************** - Mükemmel bir yerde inebilir miyim? yolcunun kafası karşık sanırım, kendisi de dolmuştakilerle güler söylediine) Şöför kadını indirirken: - Buyrun size layık değil ama! ******************************************** Yolcu musait bi yerde inmek ister ama dili surcer; - Musait bi yerde iner misiniz? Şöför : - Niye sen mi kullancan ******************************************** Rumeli-Hisarüstü otobüsüyle taksim'e dogru gidiyoruz. Adamın biri Besiktas dolaylarında gayet aceleci bir tavirla - Kaptan orta kapıyı rica edebilir miyim? Bizim soför olaya hakim: - Tabi abi ayıp ettin. al götür senden kıymetli mi ******************************************** istanbul'da, cok sıcak bir gunde,dolmuştaki bir kokona yelpazesiyle -"Şöfeer bey klimayı acar mısınız cok sıcak olduu" demisti. Pala bıyıklı şöfer amca teyzeyi bi sure suzdukten sonra, kapıyı acıp acıp kapatmaya basladı ******************************************** İstanbul'dayiz ... Dolmuşa bindik, dolmuş doldu,tam kalkicak, elemanın biri açtı kapıyı, içerde tıkış tıkış oturmuşuz, önde 3 kişi arkada 4 ... Eleman hala bir umut sordu: - "Kaptan, yer var mi?". Şöför de arkasını dönüp cevap verdi: - "Bilmiyorum, üst kata bi bak bakalım" ************************************************** ******* Pek dolu olmamasına rağmen minibüs hareket etmek üzereydi. Tam o anda kavga ettikleri her hallerinden belli olan iki arkadaş minibüse bindi birbirlerinin yüzüne bile bakmıyorlardı çocuklardan biri şoföre parayı uzattı - Abi bir öğrenci bir de ****** alır mısın? |
Dünya feministleri bir yerde toplanırlar. bizim Fadime de oraya gider ve başlarlar konuşmaya..
Fransız kadın; _kocama bulaşıkları yıkamasını söyledim, 1. gün yapmadı, 2. gün yapmadı 3. gün yıkadı İtalyan kadın _Kocama çamaşırları yıkamasını söyledim, 1. gün yapmadı 2. gün yapmadı 3. gün yıkadı Bizim Fadime _Haçan pizum temele halilaru yikamasinu söyledum 1. gün cöremedum 2. gün cöremedum 3. gün gözüm anca açildi cördüm |
Yavru tavşan yuvasından ilk kez ayrılır ve ormanda dolaşmaya başlar. Karşılaştıgı ilk ******a kendini tanıtır :
"Merhaba kardeş ben TAVŞAN, sen kimsin ?" karşısındaki ****** "Bende KATIR der" Tavşanın kafası karışır "Nasıl yani" der. "Katır benim annem at babamda eşektir . Onlar birlikte olmuşlar sonra ben doğmuşum "der . Tavşan yoluna devam eder . Karşılaştıgı başka bir ******a kendini tanıtır "Merhaba kardeş ben TAVŞAN, sen kimsin ?" ****** "Ben kurtköpeği" der . Tavşan yine şaşırır "Nasıl yani" der . Kurtköpeği "Benim annem ***** , babamda kurt onlar birlikte olmuşlar sonra ben doğmuşum " der . Tavşan yoluna devam eder . Karşılaştıgı başka bir ******a kendini tanıtır "Merhaba kardeş ben TAVŞAN, sen kimsin ? " ****** "Ben DEVEKUŞU" der . Tavşan biran afallar sonra gülüp geçer... Neyse biraz daha yol aldıktan sonra; kulağına konan ******a dönerek: "Ben tavşan, sen kimsin ? " der. "Ben at sineğiyim" deyince , tavşan "Hadi lennn" diyerek oradan uzaklaşır . |
Ördek bara girer ve Barmen'e:
- Ekmek var mı ? - Yok - Ekmek var mı ? - Yok - Ekmek var mı? - Yok - Ekmek var mı ? - Yok dedik ya - Ekmek var mı ? - Eğer bir daha sorarsan seni duvara çivilerim - Çivi var mı ? - Yok - Ekmek var mı? |
![]() |
buna bende gülebilirmiyim
:D |
Köpeğin iş ilanı
Bir kö pek, yolda yürürken gözüne bir iş ilanı takılır. Adresi alır ve koşarak başvurmaya gider. Ofisten içeri girer, sekretere bakar, iş başvurusu için geldiğini anlatmaya çalışır. Sekreter gülerek yöneticiyi arar ve durumu anlatır. Yönetici köpeği odasına alır, şaşkınlıkla bakar. kö pek kendinden emin,sandalyeye zıplar ve oturur. Yönetici "Seni işe alamam. Bana daktilo yazabilecek biri gerekiyor" der. kö pek sandalyeden aşağı atlar, daktilonun başına geçer ve hatasız bir yazı yazar. Sayfayı alır ve yöneticiye uzatır. Yöneticinin ağzı açık kalır ; "Ama bu yetmez, ben iyi bir bilgisayar kullanıcısı arıyorum ." kö pek bu kez bilgisayarın başına oturur. Beş dakikalık mükemmel gösteriden sonra ilk oturduğu sandalyeye döner. Yönetici aklını kaçırmak üzeredir.Köpeği tepeden tırnağa inceler ;"Anlıyorum birçok özelliğin var ve gerçekten çok akıllı bir kö peksin. Ama sorun şu ki; ben sana bu işi veremem." kö pek fırlar ve patisini ilanın üzerine koyar. İlanda "Her başvuranın eşit şansı vardır" yazılıdır. Yönetici;"Evet ama ilanda başvuranın yabancı dil bilmesi gerektiği de yazılı." der. kö pek sakince yöneticiye bakar ve cevap verir ; ·"Miyaav!"." |
Adamın biri her zamanki gibi evinden iş yerine gitmek için çıkar.
Zaten geç kalmış olan adam bir de bakarki trafik kilitlenmiş. Önünde kilometrelere varan bi kuyruk vardır. Bu trafiğe neden olan olayı anlamaya çalışırken elinde hortum ve bidon olanbi adam arabanın yanına gelip cama vurur. Adam camı açar. Ve sorar. -Nedir bu trafik neler oluyor böyle? -Bi grup terörist Bush u rehin almış. 50 Milyon $ verilmezse Bush'u benzin döküp yakacaklarını söylüyorlar. Biz de bu yüzden yardım topluyoruz. -Yaa. Peki genelde ne kadar veriyolar? -Valla genelde 5 litre veriyolar !... |
Florida***8217;da sahilde bir başına dolaşan adam, yerde yarısı kuma gömülmüş bir şişe farkeder. Şişeyi alıp açtığında içinden binbir gece masallarından kalma bir cin çıkar ve adama ***8220;Ey yabancı, ben 3 bin yıldır bu şişenin içinde hapistim. Sen beni serbest bıraktın. Benden bir dilek dile, hemen yerine getireyim***8221; der. Adam şöyle bir düşünür, hayatında en çok yapmak istediği şey, Havai adalarına gitmektir ama uçaktan korkar. Cinden Florida ***8211; Havai arasına bir yol yapmasını ister ki, arabasına atlayıp Havai***8217;ye gidebilsin. Cin hemen itiraz ederek ***8220;istediğini yerine getirmek için okyanusu doldurmak gerek. Bu hiç de kolay bir iş değil. Üstelik bu doğanın dengesiyle oynamak anlamına geliyor. Gel sen bu isteğinden vazgeç, başka bir şey dile***8221; diye ricada bulunur. Adam ne yapalım o zaman deyip yeniden düşünmeye başlar. Sonunda cinden kendisine kadınları anlama yeteneği vermesini ister. Kadınlar nelerden hoşlanırlar, nelere gülerler, nelere ağlarlar, davranışlarındaki temel mantık nedir gibi soruların cevaplarını bulmayı umar. Bu isteği duyan cin adamımıza sorar ***8220;sen boşver bu dileği de, Havai***8217;ye yolu dört şeritli mi istersin, yoksa sekiz şeritli mi?***8221;..
|
Delikanli sevgilisini aksam eve birakir. Evin önünde masum bir fisiltiyla, bir elini duvara dayayarak sorar;
- "Beni bir öper misin".. Kiz: "Deli misin evin önünde annemler görür" der.. Erkek: "Ne olacak canim bu saatte kim görecek, ne olur seni çok seviyorum... Kiz: "Ben de seni ama olmaz..." Erkek tabi devamli israr eder. Bir ara aniden merdivenlerin ışığı yanar ve kizin küçük kiz kardesi belirir. Küçük kiz: "Babam diyor ki öpecekse öpsün, öptürecekse öptürsün yoksa kendisi gelecek öpecekmis, ayrica o salağa söyle elini diafon dügmesinden çeksin dedi'' |
|
Motorlu Testere
Bizim Temel ormanda ağaç kesip satmakla geçinirken bir gazete ilanı görür. Amerika'daki bir firma, sattıkları motorlu testere ile günde tam 200 ağaç kesilebileceğini söylemektedir. hemen ertesi günü Temel bir tane sipariş verir ve siparişi geldiğinde alır testeresini ormana gelir. Bütün gün çalışır, akşam olunca bir bakar 50 tane ağaç var. hemen Amerika'yı arar ve telefonda, - Ula pu maçına pozuk, 200 tane çesmeyi! Amerikalı; - Hayır olamaz çok iyi çalışırsanız 200'den de fazla kesersiniz, siz az çalışmışsınızdır. Temel ertesi gün kalka, sabah hemen ormana çıkar; çalışır, didinir. Akşama kan ter içinde kalır ve bir bakar ki 100 tane kesebilmiş. hemen tekrar Amerika'yı arar; - Ula uşağum, pu maçina 200 tane çesmeyi, siz penu kandiraysunuz. Amerikalı; - Olur mu efendim? Biz size hemen bir teknisyen gönderelim, der ve uçakla Amerika'dan bir teknisyen gelir.Ertesi sabah Temel ile teknisyen ormana çıkarlar. Teknisyen eline testereyi alır, jikleyi çeker ve testereyi çalıştınr. Temel testereden gelen "Vrooooommmmmm" sesini duyunca geri sıçrar ve; - Ula puda neee! |
bizim feminist
Dünya feministler kongresinde, Amerikan Delegesi Hanimefendi kürsüye gelmis: "Geçen yilin kararlarini aynen uyguladim.Eve gider gitmez kocama: 'Bundan sonra temiz çamasir istersen kendi çamasirini kendin yika. Iste makine orda..' dedim. Ilk gün birsey görmedim. Ikinci gün birsey görmedim. Üçüncü gün bir baktim, makinenin basinda sadece kendi çamasirlarini degil, benimkileri de yikiyor." Alman Delegesi söz almis: Ben de kararimiz geregince kocama: 'Bundan böyle temiz tabakta yemek istiyorsan kendi bulasigini kendin yika' dedim.. Birinci gün birsey görmedim. Ikinci gün birsey görmedim. Üçüncü gün baktim, makinenin basinda sadece kendininkileri degil, benim bulasiklarimi da yikiyor Üçüncü konusmaci bizden, feminist kardesimiz: "Türkiye'ye döner dönmez kararimiz geregince kocamla konustum. Ona dedim ki: 'Bundan böyle yemek yemek istiyorsan, kendin pisirmen gerekecek. Iste mutfak orada..' dedim. Birinci gün birsey görmedim. Ikinci gün birsey görmedim. Üçüncü gün sol gözüm biraz açilir gibi oldu, sisi biraz indi,hafiften görmeye basladim... |
Evlilik Hayatı
![]() |
aynayla konuşan adam
![]() |
Itiraf
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
7 günlük ,7 aylık ,7 yıllık evliliklerde ki eşler
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Birseyleri kaciranlar..!
3 arkadas tren istasyonuna gitmisler. Iclerinden biri giseye yaklasip bilet almis ve trenin kalkmasina ne kadar zaman oldugunu sormus."1 saat 15 dakika" cevabini alinca arkadaslrina dönerek, daha cok var. hadi gidip su karsidaki cafede cay icelim demis. Oradan buradan derken, laf lafi acmis. Birden tren düdügüyle kendilerine gelmisler. Kosarak disari firlamislar ama nafile, tren kacmis. Sormuslar: - Sonraki tren ne zaman? - 1.5 saat sonra. Yine dönmüsler cafeye. yine cay yine laf derken yine düdük sesi. Kosmuslar ama yine treni kacirmislar. 1 saat sonra bir tren daha varmis. dönmüsler cafeye ama bu kez uyanik duruyorlar. Trenin sesini duyar duymaz kalmislar ve kosmaya baslamislar. Iclerinden ikisi; biri bir vagona digeri baska vagona zor yetismis. Ücüncü ise geride kalmis ve yetisememis. Bir süre dövündükten sonra,baslamis katila katila gülmeye. Durumu gören istasyon memuru dayanamayip sormus: - Hem treni kacirdin, hem gülüyorsun. Bu ne demek simdi? - Nasil gülmeyeyim! Onlar beni ugurlamaya gelmisti...:D:D |
Al***305;nt***305;:
|
Cenaze
Bir adam sabah yürürken ilginc bir cenaze kafilesi farkeder; önde giden *****li bir adam, arkasinda bir tabut ve 10 metre sonra arkadan gelen baska bir tabut ve tek sira olmus yaklasik 200 adam. tuhafina gider. cenazenin önünde giden kuskusuz cenazenin sahibidir, yanina yaklasir ve sorar; Beyefendi bu üzüntülü gününüzde hatirlatmak istemem ama, ölenler neyiniz oluyor? Adam yanitlar; Öndeki karim arkadakide kayinvalidem. Vah vah basiniz sag olsun nasil oldu? Köpegim karima saldirip öldürmüs. kayinvalidem karima yardima gelmis onuda öldürmüs. Adam biraz düsündükten sonra sorar; Beyefendi köpeginizi ödünc alabilirmiyim? "Siraya gec":) |
hepsi süperr :)
|
:D:D::D Ellerine sağlık
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:30 . |