![]() |
Çıktım belen kahvesine
Baktım ovaya baktım ovaya Bay mustafa çağırdı dam oynamaya Ormancıda gelir gelmez yıkar masayı Laf anlamaz ormancı çekmiş kafayı Aman ormancı canım ormancı Köyümüze bıraktın yoktan bir acı Köyümüzün suları hoştur içmeye İçinde köprüsü var gelip geçmeye Sevdiğimi vurdular hiç mi hiçine Yazık ettin ormancı köyün iki gencine Aman ormancı canım orman |
Esme deli, esme deli rüzgar alma herşeyimi
Beni benden alma yine divane etme beni Dayanamam fırtınalı sevdalara Virane şu yorgun gönlüm yalanlarla Unuttum onu alıştım yalnızlığa Atma beni o zalimin kollarına Bu gönül dayanmaz bu kadar acıya Esme deli rüzgar yaramı dağlama Gelme deli, gelme deli rüzgar sevdamın misali Beni benden alma yine divane etme beni |
Eski günlerden çaldığın o anı düşlerken
Solmuş resimlerde cansız yüzleri izlerken Yalan sevinçler yalnızlığını gizlerken Hergün kahrolup eriyip tükendiysen Ağla Sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken Çok uzaklardan onun sesini duyarken Sana huzur veren gelir mi seslenirsen Sende benim kadar yalnız ve ümitsizsen Ağla |
Yaslanıp kendime...
Vazgeçip, kimseye sormadan İncitmeden, aldatmadan, Döndüm başladığım yere... Kimseyi yormadan Bende yorulmadan, Boşyere İncitmeden, anlatmadan hiçbirşeyi Usulca terkettiğin o düşlerde Ben yalnızdım, çaresizdim günlerce Sessizce ayrıldın bu düşlerden birgün Vazgeçtim, kurtuldun dillerinden işte Kimseye sormadan Kendini yormadan Boşyere İster incit, ister aldat Gönlümün istediği yere Gittiğim yerlerde Gördüğüm dostlara sormadan Ben erittim, ben yokettim sensizliği |
Unuttum dedim
Aslında yalan, hiç çıkmaz aklımdan Alıştım dedim Aslında kendimi kandırdığımdan Söyleme asla Ne şimdi, ne sonra Sakın söyleme Ağlayan gözler aslında Gülermiş bakarken ardımdan Özledim derken aslında Başkası geçermiş aklından Söyleme asla Ne şimdi, ne sonra |
gözüme mi inanayım sana mı
aşkıma mı yanayım bana mı bu yaptıgın insanlığa sıgar mı? ben seni dün başkasıyla gördüm derlerdi inanmazdım bir türlü kıramazdım bu aşkın hatırına iyi kötü aramazdım helvanı yerim inşallah senin cehennem olur inşallah yerin helvayı yerim inşallah senin cehennem olur inşallah yerin |
Canim dedim sana canim, ah canimi aldin obur yarim!
Sen yine'de uzulme, dayanamam sana, kiyamam! Istanbul'da bir yarim var, gozbebegim canim var, unutamadim seni aaaah! Kendimi unuttum! Siir: Su gibi akar omur, genclik onune set mi olur... Yakar sensiz yillarr, ustume hayalin yagar, yagmur yagmur! Bilirim simdi bensiz seni buldum yerdesin! Ne tadi varki ben olmadan anilarin, adini bir ben bilirim, yeter! kimse bilmesin! Istanbul koydum ismini, istanbul acilari! |
Ne güz, ne güller isterBu kalp bir sende titrerYak hadi durmaSenin bu küllerNe yazı, ne kışı beklerBu kalp bir seni özlerVur hadi durmaSenin bu izlerBana sen lazımsınTeselli aramak zor gelirGiden sevgili arkasındanYürek paramparça bir haldeBedenim darmadağınGiderken dökülen göz yaşlarımNe ilk, ne sonSadece zamansız yaşandı her şeyAnladım, sana geç kaldı bu ömürDarmadumanBırakıp bir kenara yaşanan her şeyiAtıyorum kendimi gecelereBir başka sevgilide avunurum diyeSüründü bu gönül elden eleNe güz, ne güller isterBu kalp bir sende titrerYak hadi durmaSenin bu küllerNe yazı, ne kışı beklerBu kalp bir seni özlerVur hadi durmaSenin bu izlerBana sen lazımsın...
|
gel saclarina gözlerine yüzümü süreyim
gel aglatma gel bu devran agriligin devrani degil gel yalvartma ömrüne ömrümü nefesine nefesimi ah katayim hadi gel ismini daglara taslara yazayim ömrüne ömrümü nefesine nefesimi ah katayim hadi gel ismini daglara taslara yazayim düserim nolur yamacindan birakma beni sevdan ile sevdan ile tut ellerimi disarisi ayaz disarisi hasret yüregimde yangin var sevdan ile sevdan ile söndürme beni (2x) |
Benim yaparagimda benim dalimda
Bülbül yaptim seni güllere yazdim Hep benim dilimde hep benim elimde Mizrap yaptim seni Tellere yazdim Damarimdasin sen heran kanimda Her gun kollarimda ol her gun yanimda Damarimdasin sen heran kanimda Her gun kollarimda ol her gun yanimda Bir siirsin artik hep dudagimda Sarki yaptim seni Dillere yazdim Ben senin adini yollara yazdim Unutup kalbinden silersin diye Sevdigime pisman edersin diye Sevdigime pisman edersin diye Belki birakip gidersin diye Ben simdiden seni yollara yazdim Ben simdiden seni yollara yazdim Damarimdasin sen heran kanimda Her gun kollarimda ol her gun yanimda Damarimdasin sen heran kanimda Her gun kollarimda ol her gun yanimda Bir siirsin artik hep dudagimda Sarki yaptim seni Dillere yazdim Ben senin adini yollara yazdim |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:47 . |