![]() |
Ömür dedigim gelir gecer
Yeterki canim senin olsun Hayat dedigin baslar biter Yeterki bu kalp senin olsun Gül degigin solar gider Yeterki gülüm benim olsun Sevgililer üzülürler Birak hüznüm senden olsun Sen iyi ol bana yeter Dualarim kabul olsun Sen benim bebegim kal Cocuk yüzlü melegim kal Sana kimse dokunmasin Varsin beni yaksinlar Ateslere atsinlar Sana kimse dokunmasin Sen benim bebisim kal Cocuk yüzlü melegim kal Sana kimse dokunmasin Varsin beni yaksinlar Ateslere atsinlar Sana kimse dokunmasin Aglama gül güzel gözlüm Kederlerin benim olsun Icin rahat uyu gülüm Hüzünlerin beni bulsun Hayat yolu sona erer Sana hakkim helal olsun Senle gecen bana yeter Bu can feda olsun Benim yolum burda biter Senin yolun acik olsun Sen benim bebegim kal Cocuk yüzlü melegim kal Sana kimse dokunmasin Varsin beni yaksinlar Ateslere atsinlar Sana kimse dokunmasin Sen benim bebisim kal Cocuk yüzlü melegim kal Sana kimse dokunmasin Varsin beni yaksinlar Ateslere atsinlar Sana kimse dokunmasin |
Seni sevmek suctur bence
Sence sevgi bir eglence Ask isine gelmeyince Senden hersey beklenir Sen beni sevsen ne yazar Fazla tras cildi bozar Senin ruhunda seytan var Senden hersey beklenir Yürü yürü bebegim Trasini göreyim Boyunun ölcüsünü vereyim Yürü yürü bebegim Trasini göreyim Sana ben gününü göstereyim Sen ask degil bir zehirsin Sevgi degil dert verirsin Sen seytanin kendisisin Senden hersey beklenir Canin cekince gelirsin Beni hep bekler bilirsin Sen bana göre degilsin Senden hersey beklenir Yürü yürü bebegim Trasini göreyim Boyunun ölcüsünü vereyim Yürü yürü bebegim Trasini göreyim Sana ben gününü göstereyim |
Günes kusmus salkimiyor Ah sensiz
zerdali güzeli gözlerinle bak bana Keder es oldu yenemiyorum ah sensiz Baldan tatli sözlerinle gül bana Diken sarmis güllerimi deremiyorum gülden nazik ellerini uzat bana Günes kusmus salkimiyor Ah sensiz zerdali güzeli gözlerinle bak bana Keder es oldu yenemiyorum ah sensiz Baldan tatli sözlerinle gül bana Hasret yanar gecelerim ah sensiz Davran gülüm esen yel ol gel bana |
Taze karlar yağmış karın üstüne
Bülbül figan eder gülün üstüne Dediler ki nazlı yarini el almış Daha iflah olmam bunun üstüne Ekine gidiyor elinde orak Ekini kurumuş tarlası ırak Yarimi görünce alıyor merak Ben yari görmedim bunun üstüne Yine güz geldi de hava soğudu Benim nazlı yarda ahdım çoğudu Ondan gayri sevdiceğim yoğudu Başka yar sevemem bunun üstüne |
Uzanıp Kanlıca'nın orta yerinde bir taşa
Gözümün yasini yüzdürürüm Hisar'a doğru Yapacak hiç bir şey yok Gitmek istedi gitti Hem anlıyorum hem çok acı Tek taraflı bitti Bir lodos lazım simdi bana Bir kürek bir kayık Zulada birkaç sise yakut Yer gök kırmızı Söverim gelmişine geçmişine ayıpsa ayıp Düşer üstüme aksamdan kalma sabahyıldızı Ah İstanbul İstanbul olalı Hiç görmedi böyle keder Geberiyorum askımdan Kalmadı bende gururdan eser İstanbul İstanbul olalı Hiç görmedi böyle keder Geberiyorum askımdan Kalmadı bende gururdan eser Ne acı ne acı insan kendine ne kadar yenik Bulunmadı ihanetin ilacı yürek koca bir kara delik Yapacak hiçbir şey yok gönül bu sevdi Yeni bir ten yeni bir heyecan bilirim üstelik Bir lodos lazım simdi bana Bir kürek bir kayık Zulada birkaç şişe yakut Yer gök kirmizi Söverim gelmişine geçmişine Ayıpsa ayıp Düşer üstüme akşamdan kalma sabahyıldızı Ah İstanbul olalı Hiç görmedi böyle keder Geberiyorum aşkımdan Kalmadı bende gururdan eser İstanbul İstanbul olalı Hiç görmedi böyle keder Geberiyorum aşkımdan Kalmadı bende gururdan eser |
Yürüdügün yollarda yürüyeyim
Yalvaririm birak ben geleyim Canimi iste feda edeyim Yürüdügün yolarda yürüyeyim Olmaz gülüm olmaz asla can dayanmaz Yürüdügün yollarda yürüyeyim Nerdesin beni unutsun demissin nerdesin Bunu sen diyemezsin nerdesin seni unutmak kolay mi Beni bagirtmak kolay mi söyle nerdesin Yürüdügüm yollar bitmiyor anlatamam kalbim çok aciyor Senin için bir can ölüyor söylesene nerdesin Nerdesin beni unutsun demissin nerdesin Bunu sen diyemezsin nerdesin seni unutmak kolay mi? Beni bagirtmak kolay mi söyle nerdesin |
Düşmüşüm senin gibi bir zalim eline
Gündüzüm ağlar gecem ağlar Zamansız eriyip giden güzel gençliğim Yıllarım ağlar, yüreğim ağlar Benim sevdamın adı yok Duygularımın dili yok Akan gözyaşımın sonu yok Yıllarım ağlar, yüreğim ağlar Sevmişim senin gibi kalpsizin birini Gündüzüm ağlar gecem ağlar Zamansız eriyip giden güzel gençliğim Yıllarım ağlar, yüreğim ağlar.. Benim sevdamın adı yok Duygularımın dili yok Akan gözyaşımın sonu yok Yıllarım ağlar, yüreğim ağlar |
hep ağlarım biraz gülmek istedim
ne yaptımsa duyulmadı ki sesim her gün feryat ettim ölmek istedim çağırsam da gelmedi ki ecelim her gün isyanım var benim kadere ne güldürdü ne öldürdü bir kere cehennem dertleri var cennetinde ben yaşarken ruhum öldü içimde dertler çaldı benim her gün kapımı kapanmadan deştiler hep yaramı bıktım çekmekten dünyanın kahrını allahım baştan yaz benim yazımı her gün isyanım var benim kadere ne güldürdü ne öldürdü bir kere cehennem dertleri var cennetinde ben yaşarken ruhum öldü içimde |
sorma
nerede oldugumu kaderimdin ama, ayrilik oldu sonu dayanmaz yuregim bu derde ask gozume perde aahh hadi ordan sen de.. öyle güzeldin yar akillara zarar ben seni istedim sevmedin, benim kadar yaz beni yine yaz yeminlere yaz yalan dolu aşk defterine |
Benim derdim bana yeter birde sen vurma
Bahar gitti fırtınalar eser başımda Gülüm Gülüm yetmez ölüm ben ölürüm vay Etme gülüm, gitme gülüm ben ölürüm vay Aşkın beni bir gül gibi soldurdu her gün Yaralı bir ceylan gibi öldürdü her gün Gülüm Gülüm yetmez ölüm ben ölürüm vay Etme gülüm, gitme gülüm ben ölürüm vay Yetmedi mi sana gülüm bir kuru sevda Ne vereyim sana gülüm al canım feda Gülüm Gülüm yetmez ölüm ben ölürüm vay Etme gülüm, gitme gülüm ben ölürüm vay Aşkın beni bir gül gibi soldurdu her gün Yaralı bir ceylan gibi öldürdü her gün Gülüm Gülüm yetmez ölüm savur külüm vay Etme gülüm, gitme gülüm ben ölürüm vay Gülüm Gülüm yetmez ölüm savur külüm vay Etme gülüm, gitme gülüm ben ölürüm vay ... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:59 . |