![]() |
Gaflet uykusuna dalmış gidiyor
Seslerim saz ile yarim uyanmaz Perihan gözlerin güle benziyor Seslerim saz ile yarim uyanmaz Uzundu usuldu endamı boyu Yuvarlak gözleri yanaklar sarı Konuşur dillerim cennet misali Seslerim saz ile yarim uyanmaz Tatlı tatlı uyku girmiş gözüme Kaşlarım çatmış bakmaz yüzüme Yalvarırım sana küsme sözüme Seslerim saz ile yarim uyanmaz Şu mahzun Papur'u kedere salma Nazlısın yarimsin uykudan kalma Hayaller geçirip dünyaya dalma Seslerim saz ile yarim uyanmaz |
Kendimden çıktım yola
Bir yere varamadım Yıllar kayboldu bir anda Kimselere soramadım Şansım yok aşktan yana Sevgiye rastlamadım Hangi o gençlik varya Güldü geçti tutamadım Olsun mu olmasın dert sana uğramasın Gitsin ve gelmesin bir daha ayrılık hiç Mevlam sakınsın seni her türlü gözden Aaaaii! Aaaaii! Bit dersin bitmez ki aşk laftan anlamaz ki Sevdin mi sevmedin mi Sustun mu söyledin mi Anlatsaydın dinlerdim Ben aşkımı diyemedim Gördüğüm günden beri Ne ölüyüm ne diri Yandım söndüm binlerce kez öldüm Baktığım her yerde gördüm Olsun mu olmasın dert sana uğramasın Gitsin ve gelmesin bir daha ayrılık hiç Mevlam sakınsın seni her türlü gözden Aaaaii! Aaaaii! Bit dersin bitmez ki aşk laftan anlamaz ki |
Seni yalnız seni yaşamak isterken kendimce
Bize aşkı haram etmişin bilmeden delice Ah çekip ağırlığımca seni özlemek hata değil Ah çekip ağırlığımca seni özledim şaka değil Sığınıp anılara geçilmiyorki uykulara Susma çığlık çığlığa dön dayanamıyorum Sevemedim ayrılığı gel alışamadım Bak gözlerime bağışla bitmesin Sevemedim ayrılığı gel alışamadım Bak gözlerime bağışla bitmesin Aşka yenik düştün ayıplandım senin uğruna Senin için kovdum kalan gururumu sonunda Ah çekip ağırlığımca seni özlemek hata değil Ah çekip ağırlığımca seni özledim şaka değil Sığınıp anılara geçilmiyorki uykulara Susma çığlık çığlığa dön dayanamıyorum Sevemedim ayrılığı gel alışamadım Bak gözlerime bağışa bitmesin Sevemedim ayrılığı gel alışamadım Bak gözlerime bağışla bitmesin. |
Hep istemistim basimi omzuna
yaslayacagim sevgilim ona aglayip, onunla gulmek, onunla doyup, ona acikip, ona susayip, onunla bakmak, onunla duymak her yere gitmek, herseyi ögrenmek aska doymadan, mutsuz olmadan beraber yasayip beraber ölmek istemistim Seni o sanmistim, ne kadar da gençtim masum ve güzeldim simdi cook yalnizim, seni o sanmistim, ne kadar yanildim masum ve güzeldim simdi cook yalnizim Ellerin vardi dokunman icin yandim gözlerin vardi bakmak icin delirdim önce farkliydik askla bagliydik, sevisirken aglardik sevgin vardi vermedigim, sevkatin vardi gizledigim, yatagin vardi uyumak icin Seni o sanmistim, ne kadar da gençtim masum ve güzeldim simdi cook yalnizim, seni o sanmistim ne kadar yanildim senelerim gitti simdi cook yalnizim, seni o sanmistim ne kadar da gencdim masum ve güzeldim simdi cook yalnizim .... |
Olmaz ilaç sine-i sad pareme
On pare top atışı yap duyur cümle aleme Duyulmaz bilinmez sandın Gülünmez mi halime Sürç-i lisan ettiysem eğer Neden konuşmadın benimle Neden gitmedin vakitlice Neden durdun öylece Aşkın gözü kör olabilir ama İnan bana karnı açtır İyi sindirilmemiş bir aşk Üçüncü tekillere muhtaçtır Bir, üç, beş, 50 Kaç tane oldu ben uyurkene Güvendiğim dağlar Kaç kere yıkıldı Söyleme Bilmedim yapamadım Kaçındım belki söylemeye Beklediğin şeyi diyemediysem eğer Neden konuşmadın benimle Neden gitmedin vakitlice Neden durdun öylece Aşkın gözü kör olabilir ama İnan bana karnı açtır İyi sindirilmemiş bir aşk Üçüncü tekillere muhtaçtır |
Kopsun acılarım yerinden
İncitmesin ne seni Ah ne de beni Zamansız gitmelerin Bir son bulsun Yanmalarım Yarım kalmalarım Bilmem kaç sevdanın Ahı var üzerimde Yeniden doğmalar yetmez Cansızım bu bedende Kulun olayım Kölen olayım Doğmaz güneşim Olmaz sabahım Elinle kıyma aşkımıza Aşkımıza. |
hayat ne tatlıymışsın meğer, bilinmiyor yaşarken.
ölüm acı gerçeksin tamam, bana neden bu kadar erken? doymadım sevdalara doymadım yaşamaya doymadım aşkıma doymadım saçının teli kaldı, gözünün izi kaldı, mutluluk sözü kaldı, içerimde... söylemeyin, bilmesin, aşkıma... dayanamaz böylesi acıya, uzakta deyin, dönecek deyin, öldüğümü söylemeyin... uzakta deyin, dönecek deyin, yüreğimi titretmeyin. dün gece seni gördüm rüyamda, kayboldun karanlıklarda... yangınla, uyandım koynunda, seni ardımda bırakmak var ya... doymadım sevdalara doymadım yaşamaya doymadım aşkıma doymadım saçının teli kaldı, gözünün izi kaldı, mutluluk sözü kaldı, içerimde... söylemeyin, bilmesin, aşkıma... dayanamaz böylesi acıya, uzakta deyin, dönecek deyin, öldüğümü söylemeyin... uzakta deyin, dönecek deyin, yüreğimi titretmeyin. |
Efendim,Efendim...Canim Efendim
Ben Senin Kulunam...Sen Benim Sultanim Yüzün $ems-i kamer...Gözlerin Nurdur Ayni Hilale Benzer Ka$larin...Benzer Ka$larin Onsekizbin Alem...Hüsniyem Kuldur Lebin Kevseri...Durdur Dü$leri Seni Sevenleri...Can Içinde Canisin A$iklar Katredir...Sen Ummanisin...Sen Ummanisin Gönül Bir Gemidir Sen Dümenisin Yelken Açmak Ister...Bu Dervi$lerin Efendim,Efendim...Canim Efendim Ben Senin Kulunam...Sen Benim Sultanim |
Gelin Oldun Garabelin Eline
Yedi Bayram Gına Yakma Eline Gurban Olam Senin Gibi Geline Yayladan Gel Kömür Gözlüm Yayladan Senin Baban Karşı Köyün Hocası Çok Peşime Düştü Genci Kocası Bana Derler Şu Kötünün Kocası Yayladan Gel Kömür Gözlüm Yayladan Ne Kadar Methetsem O Kadar Güzel Top Bürür Saçını Gözünü Sürür Muskalar Yazdıram Değmesin Nazar Yayladan Gel Kömür Gözlüm Yayladan |
Sevdi de su gönlüm sanki ne oldu
Sevgiler sahteymis bicare gönlüm Harcadim ugrunda tüm hayatimi Sonunda kaybeden yine ben oldum Bende bir insanim yazik degil mi Cektigim cileler bosa degil mi Oysa sevdim onu deliler gibi Sonunda kaybeden yine ben oldum Bir daha sevmek mi tövbeler olsun Seven gönüllere bir örnek olsun Bütün sevdiklerim yiktilar beni Sonunda kaybeden yine ben oldum |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:57 . |