![]() |
Ayriligin yükü agir tasiyamayiz sevgilim
bizi deli eden aski unutamayiz sevgilim bensiz mutlu olamassin anilardan kacamassin seni yanliz ben anlarim baskasiyla olamassin ben asik sende öyle bir Gururla cekip gitme seviyorum diye diye bu ayrilik ne diye gidersen sana gelemem darilip sana küsemem seni kimseye soramam askimiz bitti diyemem sen o cok sevemedigim aglayip gülemedigim birakip gidemedigim kalbimin tek sahibisin gelde gitme sevde gitme gelde gitme sevde gitme suclu sensin yada benim ne fark ederki sevgilim bana aci cektirince mutluysan olur sevgilim kurdugumuz hayalleri ask dolu o geceleri dagitma olur olmaza kiymet bilmezler sevgilim biktigimi söylemissin sevmiyorum de gideyim yalan olur biliyorum seni cok seviyorum gidersen sana gelemem darilip sana küsemem seni kimseye soramam askimiz bitti diyemem sen o cok sevemdigim aglayip gülemedigim birakip gidemedigim kalbimin tek sahibisin gelde gitme sevde gitme gelde gitme sevde gitme |
gitmek mi kalmak mi zor olan Gururu yenmekmi guc olan
yikilan yok olan hayaller ardindan bakarsin bos yere yalnizlik sana kalan bir gece kapina gelsem seni cok seviyorum desem birakirmisin Gururu severmisin yeniden sevmiyorsan söyle zaten kaderim hep böyle belki vurulurum ama düsmem senin önünde Gitmekmi kalmakmi zor olan Gururu yenmekmi güc olan yikilan yok olan hayaller ardindan bakarsin bos yere yalnizlik sana kalan bir gece kapina gelsem seni cok seviyorum desem birakirmisin Gururu severmisin yeniden sevmiyorsan söyle zaten kaderim hep böyle belki vurulurum ama düsmem senin önünde |
Bir sise sarap sirdasim olsun
Yaninda sigara mezesi olsun Sakin bana dokunma Tas bastim bagrima Kadehlere merhaba Askim sana elveda Her gece ictim kendimden gectim Bir vefasiz yar icin ickiyi sectim mechul ;-) |
Pervaneyim pervane
Ahuzar oldum ateşte Perim deydi tenine Yandım kavruldum Döndüm döndüm nice döndüm Ahuzar oldumda döndüm Aramam derman derdine Görünmez yüküm gözünde Perim deyince tenine Oynar yüreğim içinde Oynar direğim içinde Pervaneyim pervane Gözlerin hep tanyerinde Kızıla dönsün artık küreyi alem Kızıla dönsün karanlık gece Yansın yansın da kavrulsun Çıranın içine dönsün |
Yalnizca bir kirintiydin, icime ilk dustugunde
Vakitsiz bir anda... Bilmedigim bir neden beni alip goturdugunde o yerlere Keder ve budalaliktan baska yasamin bir anlami varmiydi Aradigim aski bulduysam, sendedir ya bu benim icimde dolasanda kimdir Ya bu benim icimde mekan tutanda kimdir Adem evvelinden beri bir yanimiz noksandir neylersin... Beni bu alemde divane gibi gezdiren sen degilmisin Geriye kalan yalnizca tanimadigim bu tendir |
Susarak Özlüyorum (işte buna bıçak çekiyorum)
Sözcüklerim varmiyor uzaklarına Birer birer düşüyor bütün öpmelerim Ağır yenilgiler alarak Adresinde yoklugunu kıyamet bilerek Sadece susarak özlüyorum seni Hiç tanımadan, ne garip Sadece susarak özlüyorum seni Hiç tanımadan, ne garip Sense uzak, çok uzakta Bir deniz gibisin resimlerde Dokunsan Dersim olur, göçerim mecburen Duydum çok sonradan, adın önemli değil Acın aynı tadı veriyor zaten Adresinde yokluğunu kıyamet bilerek Sadece susarak özlüyorum seni Hiç tanımadan, ne garip işte buna bıçak çekiyorum şimdi adı yok, hiç bir sevginin Zaman zaman değil şimdi Yalnız benmiyim bu ahir zamanda Derviş mekanına aşk ile cağıran Bu ahir zamanda |
Ahu gözlüm yoksa ayrılık mı var
Bir daha konuşak biz bize gel de Gene gurbet ile hasretlik mi var Son olsun oturak diz dize gel de Sen orada ben burada duramam Engeller arada murat alamam Aylar geçer yıllar geçer bulamam Doya doya bakam göz göze gel de Papur gönlüm kaldı o nazlı yarda Uzatıp elini ne olur ver de Ölüm var ayrılık var hele kaderde Bari helallaşak yüz yüze gel de |
bugün görüşme günüdür oy
çift camlardan ses gelmiyor oy mahkumların umududur çift camlardan ses gelmiyor oy yavrum yüzün görünmüyor oy anons sesini beklerim oy geldi m'ola sevdiklerim ali'm bitti umutlarım çift camlardan ses gelmiyor oy yavrum yüzün görünmüyor oy |
Dost elinden giden seher yelleri
Bir hayırlı haber gözler gözlerim Cana hasret düştü sabrım kalmadı Bir hayırlı haber gözler gözlerim Mecnun gibi dolanırım çöllerde Gönlüm hasret çeker gözüm yollarda Nice bir gezeyim gurbet ellerde Bir hayırlı haber gözler gözlerim Böyle oldu bize haktan irade Tecellim bu imiş kaldım arada Kadir mevlam yetir beni murada Bir hayırlı haber gözler gözlerim Papur hakka bağlamışım belimi Yetiş Hızır birgün sen tut elimi Bir kimseye diyemedim halımı Bir hayırlı haber gözler gözlerim |
Bu yıllık da gidemedim sılaya
Zalim gurbet elde kışa tutuldum Derdinle başımı koydum belaya Hasretlik bağrımda taşa tutuldum Yara aldım güzellerin kaçından Usandım da gerdanından saçından Geçti ömrüm çıkamadım içinden Bitmez tükenmez bir işe tutuldum Papur görmedim ki yardan cefayı Aşkı ile çektirdi bana cefayı Ben sevdim de eller sürdü sefayı Ben de bu sevdaya boşa tutuldum |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:06 . |