![]() |
Bir İçten Bakışına Gönülden Vurulmuşum
Esrarlı Gözlerine Derinden tutulumuşum Zaman geçmek bilmiyor seni görmediğim an Dünyam cennet oluyor benım olduğum zaman Yeter bu kadar :D |
Duman Beni Yak Kendini Yak Herseyi Yakkkkk!!!
Beni yak kendini yak herşeyi yak,
Bir kıvılcım yeter ben hazırım bak, İster öp-okşa İstersen öldrür. Aşk için ölmeli aşk o zaman aşk... AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... Seni içime çektim,bir nefeste. Yüreğim tutuklu,göğsüm kafeste. Yanacağız ikimizde ateşte, Bir kıwılcım yeter hazırım baq, AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... Allah'ım,Allah'ım,ateşlere yürüyorum.. Allah'ım-acı ile,aşk ile büyüyorum... Beni yor hasretinle,sevginle yor, Sewgisizlik ayrılıktan daha zor. Dilediğin kadar acıt canımı, Varlığında,yokluğunda yetmiyor... Varlığında yokluğunda yetmiyor... Allah'ım,Allah'ım,ateşlere yürüyorum.. Allah'ım-acı ile,aşk ile büyüyorum... |
Duman Aman Aman ...
nereye gider başını alıp sorarsın
kimbilir durmadan nasıl susarsın bilmeden boşuna atıp tutarsın su gibi akıp geçer zaman gezdin tozdun aman aman aman sazdın sözdün aman aman aman giderek üzdün bizi zaman(2x) yazdın çizdin aman aman incecik izdin aman aman sıraya dizdin bizi zaman(2x) hep kaçıp yeni bir adım atarken dibine kadar çileye batıp çıkarken içine atıp atıp yoluna basıp giderken su gibi akıp geçer zaman gezdin tozdun aman aman aman sazdın sözdün aman aman aman giderek üzdün bizi zaman(2x) yazdın çizdin aman aman incecik izdin aman aman sıraya dizdin bizi zaman(2x) |
Duman Içerim Ben Bu Akşam...
kendime geldim geleli dostlar
olamam kimseye düşman hiç şüphem yok kefenim sağlam içerim ben bu akşam ----------------------------------- sesleri duydum duyali dostlar yola çıktım yeni baştan acelem yok hedefim sağlam içerim ben bu akşam içerim ben bu akşam içerim bennnnnnnnnnnnnn ben burda bu akşam ben burda bu akşam ben burda bu akşam ben burda buuuuuu akşammmmmmmmm içerim bennnnnnnnnnnnn sizleri gördum göreli dostlar hemen hergun bana bayram yarınım yok sevenim sağlam içerim ben bu akşam içerim ben bu akşam içerim bennnnnnn ben burda bu akşam ben burda bu akşam ben burda bu akşam ben burda bu akşammmmmm |
Duman Seni Kendime Sakladim....
Onu bunu bilmem anlamam
kim ne derse desin lan arkanızdan yol almam onlar ister alınsın isterlerse darılsın onu bunu bilmem karışmam kim ne derse desin lan ben alınıp satılmam onlar ister alınsın isterlerse satılsın seni kendime sakladım hepsini ben hesapladım (2) onu bunu bilmem anlamam kim ne derse desin lan işte meydan işte can onlar ister kapışsın isterlerse barışsın seni kendime sakladım hepsini ben hesapladım |
eda özülkü vara vara
Bir ben bir sen vardın fani dünyada
Pembe bulutlarda dolandık durduk Bir gün birden bire aşkım yorulduk Kondun daldan dala sayemde yandık Oysaaa senden başka senden başka Beni ne doktorlar mühendisler istedi Elimden ne saraylar altınlar geldi geçti Vara vara bir zalime bir çapkına vardım Kendim ettim kendim buldum yandım da yandım Vara vara bir haine bir huysuza vardım Kendim ettim kendim buldum yandım da yandım |
ha bu akan dereler denizlere dolacak
söylesana güzelum sonumuz ne olacak ha bu akan dereler denizlere dolacak söylesana güzelum sonumuz ne olacak ah duman kara duman sardi dört yanimizi ander kalsin sevdaluk oy alacak canimizi ah duman kara duman sardi dört yanimizi ha bu ander sevdaluk da alacak canimizi dere akar tasile gözüm doldi yasile nerelere gideyim ha bu garip basile dere akar tasile gözüm doldi yasile gurbetemi gideyim bu sevdali basile oy gidi karadeniz sardi dört yanimizi ander kalsin sevdaluk oy alacak canimizi oy gidi karadeniz sardi dört yanimizi ha bu ander sevdaluk oy alacak canimizi ha bu ander sevdaluk oy alacak canimizi |
Doğuş Hadi çiçeğim...
Ömür dedigimiz bu yolda
Tek basima yürümekten yoruldum Gözlerindeki haneleri tek tek sayarim unutmadim Hayat bu ya sonunda Sende farkina varacaksin Israrla benimle olacaksin Hayat bu ya en sonunda Sende farkina varacaksin Israrla benimle olacaksin Hadi çiçegim çiçegim çiçegim Seni inan herzaman sevecegim Hana neler verdim verecegim Ugruna daglari delecegim Demedi deme çiçegim çiçegim Seni inan herzaman sevecegim Sana neler verdim verecegim Ugruna daglari delecegim |
Asuman Krause Tenimizin Uyumu...
Ben kalbimi yolda bulmadım ki
Elbette benimde kurallarım var Asla olmaz diye diretmiyorum Kendime ettiğim yeminlerim var Hoşlandım demekle herşey bitmiyor Sevmeninde kendince bir adabı var Aşk gemisi kuru lafla gitmiyor Herşeyin kendince bir usulü var Dert etme aşk bulur kendi yolunu Ellerimle kazmam ben kendi kuyumu Bilmeliyim önce huyunu suyunu Sonra çok önemli tenimizin uyumu |
Aglayamam haykiramam öyle sevdim yasayamam
yüregimi aldi gitti beni bende anliyamam aglayamam haykiramam öyle sevdim yasayamam yüregimi aldi gitti beni bende anlayamam dön Bebegim yarali gönlüme dön ne olur seni seven kalbime cok mutsuzum güvenim yok kimseye sen bir öldün ben bin kez öldüm seninle dön bebegim yarali gönlüme dön ne olur seni seven kalbime cok mutsuzum güvenim yok kimseye sen bir öldün ben bin kez öldüm seninle Bir masaldi bir Ruyaydi deselerde inanamam benim icin sen hep varsin bu gercegi yok sayamam Dön Bebegim yarali gönlümee dön ne olur seni seven kalbime cok mutsuzum güvenim yok kimseye sen bir öldün ben bin kez öldüm seninle |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:17 . |