![]() |
84 Affet........
Off yine kapalı tüm kapılar
Sor beni en uzak meyhaneye Sorda al cevabı varmıymış baskası Sahibi olsun yüreğimin Hatam var elbet ama asla büyük ask ezdirmez kendini ezilmez Affet ne olur bu saf deli yüreğimi Ağla ağlaki sula kurak bedenimi Olmadımki senden baskasıyla asla Kastınmı var söyle bu cana Olmadımı kalamadınmı yanımda Sensiz bir hiçmişim ben aslında Hadi gel gel kurtar canımdan Sıcaklığın hep benimle yanımda |
84 Son Mektup....
Bırakmaz yakamı hiç bir aşk
Sonunda ne oldu bize bak Ayrılmak için çok erken Yarım kalacak sevdalar Ayrılmak için çok erken Can dayanır mı buna derken Başım koyduğum kucak nerde Salıp kurtul beni derde Bedenden koptum birpare Elinde taş olacak bak Yanındayken ben bi'çare Yaşanmaz olmuş sevdalar Saatler durmuş gözümde Zaman yara çok derinde Ellerim buz gibi oldu bak Ateş teninde nafile Hasretin çekilmiyor Bu soğuk gecelerde Sensiz hiç yaşamadım ki Bu körpe boş şehirde Ah bir bilsen sevdiğim Bu sana son mektubum İster at ister ister oku Ben yine sana mecburum Ah bilsen sevdiğim Bu sana son mektubum İster at ister oku |
Boys Anilar Tarifi Yok
Bakislar Cok Cilgin Dudakalr Cok Kizgin
Durusu Cok Capkin Saclarin Tarifi Yok Durusu Cok Capkin Saclarin Tarifi Yok Sen Bana Yasak Ama Ben Sana Tutsak Uzaksin Cok Uzak Acinin Tarifi Yok Uzaksin Cok Uzak Anilarin Tarifi Yok Eger Canim Birgün ölürsem Beni Gamzeleriyle Gömsünler Birak Güzelim Orda Kalayim Bunu Bana Cok Görmesinler Eger Canim Birgün ölürsem Beni Gamzeleriyle Gömsünler Birak Güzelim Orda Kalayim Bunu Bana Cok Görmesinler Simsicak Nefesi Aya Benzer O Teli Deli Dolu Senin Sevgin öpmenin Tarifi Yok Deli Dolu Senin Sevgin öpmenin Tarifi Yok Sen Bana Yasak Ama Ben Sana Tutsak Uzaksin Cok Uzak Acinin Tarifi Yok Uzaksin Cok Uzak Anilarin Tarifi Yok Eger Canim Birgün ölürsem Beni Gamzeleriyle Gömsünler Birak Güzelim Orda Kalayim Bunu Bana Cok Görmesinler Eger Canim Birgün ölürsem Beni Gamzeleriyle Gömsünler Birak Güzelim Orda Kalayim Bunu Bana Cok Görmesinler Eger Canim Birgün ölürsem Beni Gamzeleriyle Gömsünler Birak Güzelim Orda Kalayim Bunu Bana Cok Görmesinler Eger Canim Birgün ölürsem Beni Gamzeleriyle Gömsünler Birak Güzelim Orda Kalayim Bunu Bana Cok Görmesinler Eger Canim Birgün ölürsem Beni Gamzelerimle Gömsünler Birak Güzelim Orda Kalayim Bunu Bana Cok Görmesinler |
Koridor Senin O Gözlerin Var Ya...
Beni biraz anlasaydin nolurdu.
Gecelerim gündüzlerim kayboldu. Oysa düslerim vardi içimde yarim kaldi. Benligimi benden aldi. Yasanacak çok sey vardi askina esir kaldi. Artik sana dönemem ki. Oysa düşlerim vardı içimde yarım kaldı. Benliğimi benden aldı Yaşanacak çok şey vardı askina esir kaldi. Artik sana dönemem ki. Senin o gözlerin varya, herseyi bitirdi. Yazik ettin geçen günleri. Hani o verdigin sözler, yalan miydi birer birer. Artik seni sevemem ki.[2] Aslinda seni hiç tanimamisim.. Seni kendime hep yakin sanmistim.. Zamanla alistim ben yanlizliga.. Geceleri uykusuz kalmaya. Zamanla alistim ben yanlizliga.. Geceleri uykusuz kalmaya. SIIR: Sen dört mevsim aski yasadigim Sen koca bir of çekip hasretle yandigim Sokakta gezip haykirdigim biricik sevgilim Bosa mi geçirdik bir ömrü istabul kıyılarında Sen gittin ben gidemedim Sen unuttun ben unutamadim Ben unutamadim Senin o gözlerin varya, herseyi bitirdi.. Yazik ettin geçen günleri Hani o verdigin sözler, yalan miydi birer birer.. Artik seni sevemem ki. |
Koridor Haketmedim Seni...
Biliyorum çok hatalıydım
Sana bu yanlışı baştan yaptım Beni sevdin değerini bilemedim Aslında ben seni hiç haketmedim Ne olur bir söz söyle Yüzüme bakma öyle Suskunluğun yakar beni Karşımda durma öyle Hiç sevmedim de(hiç sevmedim de) Kırılmadım de(kırılmadım de) Sensiz de hayatı yaşarım de Hiç ağlamam de(hiç ağlamam de) Şaşırmadım de(şaşırmadım de) seni şimdiden bile unuttum de Ne olur bir söz söyle Yüzüme bakma öyle Suskunluğun yakar beni Karşımda durma öyle Hiç sevmedim de(hiç sevmedim de) Kırılmadım de(kırılmadım de) Sensiz de hayatı yaşarım de Hiç ağlamam de(hiç ağlamam de) Şaşırmadım de(şaşırmadım de) seni şimdiden bile unuttum de |
Petek Dinçöz Zevksiz...
Bu hasretin bir adı var
Can acımısın Ağla ağla açılırsın Haline ağla Umudunun yollarını Ellerinle kapattım Sen sevda düşmanı Kendine ağla Sen en güzel rüyamdın Yıkıldı gönül tahtım Yüreğim sende kaldı Ah benim talihsiz bahtım Ben aşkı sende buldum Sen bedende Benden sonra onu mu buldun Zevksiz sende |
Petek Dinçöz Sen Kralsan Ben Neyim ?
ben durak degilim gelip geçtigin
her gece kapıma park edemezsin korkaklığın adı ne zaman gurur oldu sen bu huylarını canım terk edemezsin gitmek için çok geç kaldın büyük olur yalan aşkın derdi benim yerimde inan kim olsa seni çoktan terk edrdi sen kralsan ben neyim :mafya: aşkına kölemiyim daha ne istiyosun kapında mı öleyim gel benden özür dile bak kırıldı yüregim ya yeniden seveyim ya defterden sileyim |
Petek Dinçöz Sen Değmessin...
Sen değmezsin
Boyun eğmezsin Aşkın hep inat sevmek kabahat Öyle doluyum ki sözlerine Duygularım derin sığmaz içime. Hem seviyorsun hem üzüyorsun Havalara girdin yar Sevdiğimi biliyorsun yar Umrunda değil dünya ahhhhhhhahhhhhhhh sen değmezsin Sen değmezsin Kıymet bilmezsin Dünyayı versem kapına gelsem Bir Ömür geçer mi senle böyle Hasta ettin beni ölürcesine Hem seviyorsun hem üzüyorsun Havalara girdin yar Sevdiğimi biliyorsun yar Umrunda değil dünya ahhhhhhhahhhhhhhh sen değmezsin Sen değmezsin, sen değmezsin |
Petek Dinçöz Foolish Casanova ...
Beautiful and ***y
Here I Am baby I'm baby beautiful I make you sorrowful If you look at other chicks I will show you what it means what it what it what it means You see you love me but Chicks women What else are you looking for Your just a foolish Casanova Your just a foolish Casanova It's true that I have a roving eyes But I always need you near by And I'm asking For another try Shut up,shut up a foolish casanova Shut up,shut up a foolish casanova |
Petek Dinçöz Doğum Günü...
senden sonra yasadimmi bilemedim
tanridan tek dilegim beni sensiz biraksin anlamadim ne istedin bilemedim gözündeki yaslarla ellerin bensiz kalsin sen ask nedir bilirimisin sevgilim bu güne nasil geldik elimizdeki güzel sevginin kiymetini bilemedik nice mutlu yillara dogum günün hatrina unutmak zor olsada arama bundan sonra |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:35 . |