![]() |
Yalin Sonsuz Ol!!!
Sen sözsüz bir şarkı gibi duruyorsun öyle
Ne söyledim de bana hala dargınsın Ben gördüm hatamı paylaştım seninle Ne söyledim de bana hala dargınsın Dün sabah erken uyandım Gittim sana güller aldım Mutlu ol diye Mutlu ol diye Bu sabah gittiğini anladım Ağladım sana şarkı yazdım Sonsuz ol diye Sonsuz ol diye Unutulsan mı? Unutmasam mı? Saklansan da bir köşede benle yaşlansan mı? Sen sözsüz bir şarkı gibi duruyorsun öyle Ne söyledim de bana hala dargınsın Ben gördüm hatamı paylaştım seninle Ne söyledim de bana hala kızgınsın |
Yalin Küçücüğüm ...
Hiç özlemediğim kadar özlüyorum bu aralar seni
Niye bilmiyorum ama ben sadece senle mutluyum Ah şu gönül gözünden görmek dedikleri var ya Seni her halinle seviyorum Beraber uyansak,bütün gün sarılsak Bana yetmez,o ana dünyaları değişmem Küçücüğüm her şeyim Ne olur çok uzaklara gitme Gidersen öleceğim Karanlığa döneceğim ooo oooo |
Yalin Hersey Sensin...
Koydum sevinçlerimi önüme...
Baktım hepsi sensin!... Yazdığım şiirlerin her hecesi... Üzüldüğüm tüm filmler... Yıpranmamış hayatlar büyük hüzünler bekler... Her işte bir hayır bu işte hepsi sensin!... Şimdi senden vazmıgeçmeli??.. Masal olup yola devam mı etmeli??.. Ben kalpten sorumlu... Aşka sorunluydum anladım herşey sensin!... Şimdi senden vaz mı geçmeli??.. Masal olup yola devam mı etmeli??.. Ben kalpten sorumlu... Aşka sorunluydum anladım herşey sensin!... |
Yalin Cumhuriyet!!!
Kalbimin orta yerinde bu nasıl bir cumhuriyet seninki
Nasıl bir hakimiyet ben anlamadım Sustum sustum sonunda dayanamadım Aşk mısın dert misin yoksa canına susamak mı benimki Hayatı kovalamak mı dört nala bu evden Uyudum uyandım hala anlamadım Aşktanadam misali bu acıdan nefes alamazken Önümde günler geçiyor sen hala aynı yerde Sarılmak anlamlanmıştı Seninle hayat oyalanmıştı Ne gündüzün gecenin farkında Şimdi hepsini geri verin bana Kalbimin orta yerinde bu nasıl bir cumhuriyet seninki Nasıl bir hakimiyet ben anlamadım Sustum sustum sonunda dayanamadım Aşk mısın dert misin yoksa canına susamak mı benimki Hayatı kovalamak mı dört nala bu evden Uyudum uyandım hala anlamadım |
Yaşar Acitmiyor Sevdan...
Ellerimin altından kayıp gider zaman
Gözlerimi diktim yollarına geliyor musun Eridim yaktığım mumlar gibi geçiyor zaman Gözlerimi diktim yollarına dönüyor musun Dönüyor aman dünya başım duman Batıyor ama acıtmıyor senin sevdan Gittiğinde yazdı sonbahar geçti Ve bütün mevsimler Bittğimi yazdı okumadın mı Beni manşetlerden Dönüyor aman dünya başım duman Batıyor ama acıtmıyor senin sevdan Gittiğinde yazdı kaç bahar geçti Şunun şurasında Şimdi aşkımız bir annenin Çocuğa duasında |
Yaşar Aldanirim ....
Bu bir yalan bu bir ceza
Bu bir talan gönlüm bu bir veda Ne bir tavır ne bir eda Savur savrul gönlüm bu son elveda Hatırlarım hiç gidemem deyişini Hatırlarım erken ölürüm deyişini Aldanırım ben zaten gülüşüne ah gülüşüne Aldanırım aldanırım aldanırım gülüşüne Bu bir yalan bu bir ceza Bu bir talan gönlüm bu bir veda Aşk değil keza Ne bir tavır ne bir eda Savur savrul gönlüm bu son elveda Aldanırım ben zaten gülüşüne ah gülüşüne Aldanırım aldanırım aldanırım gülüşüne Bu her mevsim söyler misin Mecbur eden buna yar sen misin Soran beni yarım bulur Sen bir tek gül ey yar tamam olur Hatırlarım hiç gidemem deyişini Hatırlarım erken ölürüm deyişini Aldanırım ben zaten gülüşüne ah gülüşüne Aldanırım aldanırım aldanırım gülüşüne |
Yaşar Masal...
Burkar içimi bir sızı içim boğulur
Sanki peri padişahının kızı Bu kadar naz, sabır kalmaz Etme ne olur Sarkar içime bir hasret içimde durur Sanki anka kuşu musun mübarek Kavurup kasıp, sırra kadem basıp Gitme ne olur Masal bu ya oldu ya Cezbime tutuldu ya kaçma Böyle biri karşına kaç kere çıkar Geldi deli efkarın içimi sardı Gir sinemin sinemin içine yar Bak yaş oldun didemin ucunda varsın Ak sinemin sinemin içini sar Burkar içimi bir sızı içim boğulur Sanki peri padişahının kızı Bu kadar naz, sabır kalmaz Etme ne olur Bu hayal meyal masal hep okuduğum mu Seni ejderhanın elinden alıp koruduğum mu Hani kahramanlar gibi sevecekken seni Masal bitti yaş akacak bak farketmedin mi? Geldi deli efkarın içimi sardı Gir sinemin sinemin içine yar Bak yaş oldun didemin ucunda varsın Ak sinemin sinemin içini sar Yalnız varsız demektir Elsiz kolsuz demektir Kalan yalnız kalırsa Giden insafsız demektir Geldi deli efkarın içimi sardı Gir sinemin sinemin içine yar Sen bitmişsin kuşlar gider Dostlar gitmiş Bir varmışsın, bir yokmuşsun... |
Yaşar Vakit Yok Gemi Kalkiyor Artik...
Geç kalacaksın hiç yok zaman
Düşünme sakın olma pişman Yalnız kalamaz hiçbir yaratık Vakit yok gemi kalkıyor artık Bu gemide ah bende olsaydım Açık denizlere yol alsaydım Vız gelirdi herşey inan bana Yerter ki ben sana varsaydım Sormuyor musun kendi kendine Dünyada herşey dengi dengine Aldırma saat işliyor tıktık Vakit yok gemi kalkıyor artık Hayat zalim yollarda pürüz Bir damla güneş sonra hep güz Mutlu olmak en büyük varlık Vakit yok gemi kalkıyor artık |
Yaşar Sevda Cok Yakinda Sinemalarda...
kimi sevdalar aranır hani dağların ardında
kimi sevdaya boyanır en umulmadık anında kimi 25 inde kimi bilmem kaçında kimi yok der inanmaz kimi bulur anlamaz sevda uzak değil ki sevda başucumuzda sevda pek yakında sinemalarda kimi yerlerde aranır kimi dağların ardında kimi yollarda aranır kimi yol ayrımında kimi 25 inde kimi bilmem kaçında kimi yok der inanmaz kimi bulur anlamaz sevda uzak değil ki sevda basucumuzda sevda pek yakında sinemalarda benim sevdam cevap bana sevda soranlara benim sevdam sanat hatta sinemalarda benim sevdam yarın benim sevdam öbür gün benim sevdam başlar yeniden hergün kimi sevdalar aranır hani dağların ardında kimi sevdaya boyanır en umulmadık anında kimi 25 inde kimi bilmem kaçında kimi yok der inanmaz kimi bulur anlamaz sevda uzak değil ki sevda başucumuzda sevda pek yakında sinemalarda benim sevdam cevap bana sevda soranlara benim sevdam sanat hatta sinemalarda benim sevdam yarın benim sevdam öbür gün benim sevdam başlar yeniden hergün |
Grup 84 ölürüm Hasretinle...
gördünmü bak bizden öteside varmis yasananlarin hepsi meger birer yalanmis kaderimde budami vardi sevdigimi baskalariyla göreceksem eger kör olsun bu gözler görmeyim bidaha kaderimde budami vardi sedigimi baskalariyla göreceksem eger kör olsun bu gözler görmeyim bidaha yaaar ellerin nerde ya benide götür yada gitme bilirsin sensiz ben hic yasayamamki ölürüm hasretinle yaaar ellerin nerde ya benide götür yada gitme bilirsin sensiz ben hic yasayamamki ölürüm hasretinle
geceler uykusuz gecer oldu ömrumde anilar birer birer batirir hanceri kalbime kaderimde budami vardi sevdigimi baskalariyla göreceksem eger kör olsun bu gözler görmeyim bidaha kaderimde budami vardi sevdigimi baskalariyla göreceksem eger kör olsun bu gözler görmeyim bidaha yaaar ellerin nerde ya benide götür yada gitme bilirsin sensiz ben hic yasayamamki ölürüm hasretinle yaaar ellerin nerde ya benide götür yada gitme bilirsin sensiz ben hic yasayamamki ölürüm hasretinlE....... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:56 . |