![]() |
ben sensiz buralarda ,hayalinle başbaşaa
nasıl dayanırım yarr sensiz olamamm.. |
Ilhan şeşen Sarilinca Sana...
Ne kaldı geriye zaten bir sürü boş hatıra
Yaşamak değil ki bu görüntüler var adeta Sana gülüm demiştim ya O gül soldu Hani bu son demiştim ya O gün sondu Sana gülüm demiştim ya O gül soldu Hani bu son demiştim ya O gün sondu Sarılınca sana hemde titreyerek Sevişince benimle sabahlara dek Gideceksen eğer gelirim diyerek Bir daha geri gelme Elde ne varsa sende kalsın Umurumda değil eller alsın O kadar zararım olsun varsın Geri hiçbir şey verme Bir daha geri gelme Ne kaldı geriye zaten bir sürü boş hatıra***65533; |
Ilhan şeşen Ellerimde çiçekler..
son zamanlar yaptıklarıma bakma n'olursun
benim aklım başımda değil sana söylediklerimi kafana takma n'olursun onlar ipe sapa gelir şeyler değil seni sevmiyorum dedim yalandı istemiyorum artık palavra elleride çiçekler kapında sırılsıklam görürsen bir gün şaşırma beni böyle çaresiz beni böyle derbeder beni böyle ortalarda bırakma... |
zavallı kalbim yine inandı bir iki güzel lafına ,kendini gerçek rüyada sandı
uyandı bir iki defa... |
gökhan özen aglamak sirayla
sözlerin yabanci birini hic aratmiyor, kalbinmi durdu güzelim yoksa bana mi atmiyor. ask mi gururmu?
sende hüküm süren? hic terkedermi kalbden seven? ask hep adil mi? kanun bilirmi? söyle gidermi kalbtan seven ? sana bana geri dönmez bu rüya yana yana kölen olmusdum yaa artik aglamam,kapandi bak yaram aglamak sira-sirayla:rolleyes: |
su talihe sansa bak
yine kis görecegim hatiralar yaralar hep yalan gülecegim düsün düsün belkide tüketip herseyimi ,sonunda sana uyanmaya birakip (sana inanmayi birakip) kendime gelecegim (kendime dönecegim) buraya kadar ,buraya kadar bütün olanlar buraya kadar bütün yalanlar buraya kadar yine iyimisin,ac misin tok musun diye soran olmuyor yüregi vefaya ,vefali aska kapalilar bana uymuyor ve bütün olanlar ,buraya kadar.... |
Yalin Zalim ...
Ellerine sağlık, hadi durma kutla bu zafer senin
Yüreğine sağlık, yalan dünyanda tek safirin Onu kaybetme, onu kirletme, hırsınla süsleme Ellerine sağlık, hadi durma kutla bu zafer senin Yüreğine sağlık, yalan dünyanda tek safirin Onu kaybetme, onu kirletme, hırsınla süsleme Hadi seni sevdim diyelim bir daha, Gözümü karartıp yeniden taptığımda Değişecek misin söyle, değişebilecek misin zalim? Değişecek misin söyle, değişebilecek misin zalim? Zalim oyun bozan, sen de bu büyü de yalan gelip de bir tanem olmaya ne hakkın var? Zalim oyun bozan, sen de bu büyü de yalan gelip de bu canda hükmetmeye ne hakkın var? Gelip de birtanem olmaya ne hakkın var? Ellerine sağlık, hadi durma kutla bu zafer senin Yüreğine sağlık, yalan dünyanda tek safirin Onu kaybetme, onu kirletme, hırsınla süsleme Hadi seni sevdim diyelim bir daha Gözümü karartıp yeniden taptığımda Değişecek misin söyle, değişebilecek misin zalim? Değişecek misin söyle, değişebilecek misin zalim? Zalim oyun bozan, sen de bu büyü de yalan gelip de bir tanem olmaya ne hakkın var? Zalim oyun bozan, sen de bu büyü de yalan gelip de bu canda hükmetmeye ne hakkın var? (x5) |
Yalin Bir Bakmissin ...
Eski fotoğraflar
Mutlu gülen iki yüz Merdivende sarılmışız hiç bırakmayacak gibi Adım adım eksildik Nedenini ben anlamadım Sormaya korkar oldum Yıllandık diye mi yıprandık Yaşlandık diye mi paslandık Güvenme bu kadar aşkıma Hiç öyle sağlamda değilsin Titrerim kendi üstüme Benden değerli değilsin Bi bakmışsın ben yokmuşum Üzülmeye doymuşum İsyanımı yola koyup Hayatından kaybolmuşum |
Yalin Ben Bilmem..
Kimsenin inanarak kapılacağı bir aşk yokken
Sen nerden çıktın? Duyduğun iki sözün biri yalanken Seni kim böyle sakladı? Anlamadım daha önce nelere yıprandığını Sorun bende mi anlamadım Biz bu aşkla göklere,duyulmamış düşlere Kirlenmemiş hayallere uçacaktık Ben bilmem unutmayı ben bilmem Yüreğimde ağırlığınla Sana esir canımla Bu yollardan geçemem Biz bu aşkla göklere,duyulmamış düşlere Kirlenmemiş hayallere uçacaktık |
Yalin Meleklerin Sözü Var..
Dünya üzemez beni
Ölüm korkutabilir mi Sen olmadan bu kalp hissedebilir mi Güneş batmış bana ne Ellerin yok kime ne Yerine koyamadım Razı olamadım sensizliğe Kalpler yanmış yağmur ıslatmış Tanrı korurmuş ya sevenleri Son nefesimde elimi sen tutacaksın Son sözlerimi bir sen duyacaksın Meleklerin sözü var |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:50 . |