![]() |
Demet Akalin Unuttum
Ben sevdanın yollarında
yürüdüm cok yürüdüm Aklım almadı ask oyununu Ûsüdüm cok üsüdüm Yeniden sevede bilirim Sözümden dönede bilirim Senin icin carpan kalbi Inan söndüre bilirim Unuttum boyunu, posunu, huyunu, suyunu Bu askın sonunu Dönersen yalanla, dolanla Utanma, sıkılma bu eski huyundu |
Demet Akalin Mantik Evliliği...
Maskelerden Sahtelerden Biktim Artik
Doğru Insan Kimse Gelsin Bulsun Beni Hayallerden Rüyalardan Geçtim Artik Eksiğiyle Fazlasiyla Sarsin Beni Karşima Yolda Orda Burda çikmiyor Ki Zaten Gözler Her Geçene Bakmiyor Ki... Olursa Padişah Torunu,soylular Tohumu Beni Yorar Mi Yorar Yok öyle Sevmeden Birini Mantik Evliliği Beni Bozar Mi Bozar |
Demet Akalin Bir Anda Sevmiştim...
Nereye kadar gider bilmem
Sana hiçbir şey için söz veremem aşkım Birgün gelir bu aşk biter Yaşanan onca anı vurur seni birer birer Ne başı var nede sonu Kendini kandırma elbet kapanır bu defter En başından söylemiştim Benle oyun olmaz demiştim ama dinlemedin Zaten bir anda sevmiştim seni Çok geçmez unuturum Beni deliler gibi sevecek aşık Bu aralar bulurum Nereye kadar gider bilmem Sana hiçbir şey için söz veremem aşkım Birgün gelir bu aşk biter Yaşanan onca anı vurur seni birer birer Ne başı var nede sonu Kendini kandırma elbet kapanır bu defter En başından söylemiştim Benle oyun olmaz demiştim ama dinlemedin Zaten bir anda sevmiştim seni Çok geçmez unuturum Beni deliler gibi sevecek aşık Bu aralar bulurum |
Demet Akalin Seven Kizin Romani...
Ben Günah Işlemedim
Sadece Seni Sevdim Ben Günah Işlemedim Kadere Boyun Eğdim Hiç Sevmedim Bu Kadar Sevgilim Ne Gecem Var Ne Gündüzüm şarkilarda Matemi Var Yarim Kalan öykümüzün Gurur Aşki Ziyan Eder Sözümü Tutacağim Seni Unutacağim Aşk Romandi Eskiden Seven Kizin Romani şimdi Veda Zamani |
Demet Akalin Pembe Dizi...
Delilik biliyorum zor olsa da yaşıyorum
Sadece bana ait olduğun günü bekliyorum Yasak bir aşk bizimkisi Tanrım yazmış yok ötesi İçin için ağlatıyor dilimdeki aşk bestesi Nazarlardan korusun tanrı bizi İncitmesin eller yüreğimizi Birgün gelip bitse de bu pembe dizi Ben vazgeçmem severim yine seni |
geleceksen ver elini,seveceksen ver kalbini,
göreceksen gör haliimi,yeter artıııık ,uzaklardan sevmelerim bi kerede diyemedim gece oldu gündüzlerim dön artık!!!........ |
özcan Deniz Bi Dudaktan...
Balık,rakı,roka var soframda
Kuşlar da ötüşüyor dallarda Bir şarkı söylüyor kız fonda Bir sen yoksun ortamda Bir üzüldüm, bir üzüldüm, bir hüzünlendim sorma Bir açıldım, bir kapandım duygusal bağlamda Yağmur yağacak diye korkumdan Bulutları topladım akşamdan Yıldızları kırptım ardından Sonra meze yaptım kahrımdan Bir umudum olsa fazladan Üzülmezdim bu kadar en azından Uyku diye sarıldığım kollardan Uyandım güzel bir rüyadan Bir üzüldüm, bir üzüldüm, bir hüzünlendim sorma Bir açıldım, bir kapandım duygusal bağlamda Bir gelsen, görebilsem göğsünde durabilsem 7 çarpı 24 saat yanında olabilsem Bir dudaktan, bir yanaktan, bir gıdıktan öperdim Şimdi burda olsan bunu da affederdin |
özcan Deniz Sevdanin Rengi...
Sevdanın rengini bulamadım bulamıyorum
Bahtımın karasını silmedim silemiyorum Sende kaybettim ben öbür yarımı toz bembe baharı Atessiz yanıyor canım cennetten kovulan melek misali Ask adamı inletir dert adamı söyletir Sayende oldum dertli derdindeyim Insan kendini unutur yandıkça yanar da kor olur Atessiz yaktın beni derdindeyim Sevdanın rengini bulamadım bulamıyorum Bahtımın karasını silmedim silemiyorum Sende kaybettim ben öbür yarımı toz bembe baharı Atessiz yanıyor canım cennetten kovulan melek misali Ask adamı inletir dert adamı söyletir Sayende oldum dertli derdindeyim Insan kendini unutur yandıkça yanar da kor olur Atessiz yaktın beni derdindeyim Beni azad et vurayım kendimi dervis misali daglara Askından ozan oldum bülbül misali susmuyor dilim |
özcan Deniz Leylaaaa...
Yar aşkına düşen
Çare bulamaz Çöldeki güneşim Olursun benim Senin için atan Yürek durulmaz Leyla leyla hey le le le Ay le le le le Halim virane Döndü yüreğim Bir kuru güle Çekerim derdin Çilen ne ise Leyla leyla hey le le le Ateşinle yanan yüreğime su Dökmedin insafın kurusun Senin ile yazıyorum sonumu Leyla leyla ley ley ley Yel olur eser kuru dallara Güneşim olur doğar sabaha Hatırana döner durur bu dünya Leyla leyla ley le le |
özkan Uğur OldurAmadim...
Yarabbim Yarabbim
Bıktım usandım bu hataları tekrarlamaktan Onun bunun adına film olmaktan Özendim bezendim her seferinde Bu defa acaba olur mu diye Ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım Ne yaptım ne ettimse olduradım x2 Hambalaley yambaleylo oh leyya Hambalaley yambaleylo ohh x2 Yarabbim oh yarabbim oh yarabbim***8230; Her seferinde keşfetmek yeniden aşkı Bu vakitsizlikte akla ziyan değil mi Mucize yaratmaktan sıkıldım usandım Durumlar eşit değildi olmadı Ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım Ne yaptım ne ettimse olduradım x2 Hambalaley yambaleylo oh leyya***8230; Yarabbim oh yarabbim oh yarabbim***8230; Ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım Ne yaptım ne ettimse olduradım x2 |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:44 . |