![]() |
Engin Nuşani Mutlumusun ???
Sana bağli aşk ipimi çözdün işte mutlumusun
Derdim çile gam yükünü ezdin işte mutlumusun Derdim çile gam yükünü ezdin işte mutlumusun Mutlumusun mutlumusun son yuvamda tatlimisin Seyret gece mehtabini dinle aşkin hitabini Kalleşligin kitabini yazdin işte mutlumusun Kalleşligin kitabini yazdin işte mutlumusun Mutlumusun mutlumusun son yuvamda tatlimisin Sevmem sevda pazarini sevda sözü yazarini Nurşani`nin mezarini kazdin işte mutlumusun Nurşani`nin mezarini kazdin işte mutlumusun Mutlumusun mutlumusun son yuvamda tatlimisin |
Engin Nurşani Ne Vicdansiz Ele Kaldim Yaradan...
ne vicdansiz ele kaldim yaradan
hep sovduler kov ettiler beni gor ne vicdansiz ele kaldim yaradan hep sovduler kov ettiler beni gor dolanirim yersiz yurtsuz aradan tuzak kurup av ettiler beni gor tuzak kurup av ettiler beni gor dolanirim yersiz yurtsuz aradan tuzak kurup av ettiler beni gor tuzak kurup av ettiler beni gor yitirdim benligim kime benzedi sanki bir divane oldum gezerim yitirdim benligim kime benzedi sanki bir divane oldum gezerim issiz bir kenarda kaldi mezarim tuzak kurup av ettiler beni gor tuzak kurup av ettiler beni gor issiz bir kenarda kaldi mezarim tuzak kurup av ettiler beni gor tuzak kurup av ettiler beni gor nursaniyim gercek yolu izledim belki birgun bosa cikmaz sozlerim nursaniyim gercek yolu izledim belki birgun bosa cikmaz sozlerim icimde sir dolmus saklar gizlerim en sonunda soylettiler beni gor en sonunda soylettiler beni gor icimde sir dolmus saklar gizlerim en sonunda soylettiler beni gor en sonunda soylettiler beni gor |
Engin Nurşani Neden Doğru Söylemedin..?
Sana nasıl inanmıştım
Neden doğru söylemedin Benim olursun sanmıştım Neden doğru söylemedin Birden bire tez değiştin İki damla suda taştın Seni canımdan sevmiştim Neden doğru söylemedin Bir gün benden bıkacaksın Hatır gönül yıkacaksın Madem bunu yapacaktın Neden doğru söylemedin Nurşaniyem ben yorgunum seven gönlüme dargınım sence sonu yoktur bunun neden doğru söylemedin |
Engin Nurşani Verin Benim Sevdiğimi Sizin Olsun Dünya Mali...
Iflah Etmez Hiç Kimseyi
Iki Sevenin Vebali Vayyyyy Vayyyyy Verin Benim Sevdiğimi Sizin Olsun Dünya Mali(2) Bağiriyom Duymuyolar çağiriyom Duymuyorlar Vayyyy(2) Gönlüm Bi Güzeli Sevdi Onu Bana Vermiyorlar Vayyyy Meftuniyem Birden Soldum Yakvoş Olup Yakit Oldum Vayyyy Sanki Poyraz Yeli Oldun Esiyorsun Deli Deli Vayyyy(2) Bağiriyom Duymuyorlar çağiriyom Duymuyorlar Vayyyy(2) |
Esengül Taht Kurmuşdsun KALBİME...
Birakamam Seni Ben
Yanimdan Gidemezsin Seviyorsan Benimle Oturup Içeceksin Uzaklarda Aramam çünkü Sen Içimdesin Taht Kurmussun Kalbime En Güzel Yerindesin Her An Seni Canimda Ruhumda Duyuyorum Askinla Sarhosum Ben çilginca Seviyorum Artik Anmam Istemem Ayriligin Adini Seninle Alabildim Mutlulugun Tadini Uzaklarda Aramam çünkü Sen Içimdesin Taht Kurmussun Kalbime En Güzel Yerindesin Ayriligin Yükünü Kaldirip Tasiyamam Dünyalari Verseler Ben Sensiz Yasayamam |
Ezginin Günlüğü... Sen Giderken...
Durdum baktım arkandan sen giderken
Bana bir hoşçakal bile demeden giderken İnsan neler duyar anladım o zamanCan alıp başını bedenden Alıp başını giderken Durdum baktım arkandan sen giderken |
Sedat Tutmayin Beniiiii
Hey bu kalbimin ilk ağrısı
Sizlere bu gönlümün ifadesi Yıllar yılı hep bu anı bekledim Allah'ım sonunda bu şansı verdin Bu yeni hayatımın ilk günü Rüya gerçek oluyor bölümü Çok uzun bir macera bu Sonunda dediğim gibi oldu Hey hey bu benim kaderimse Hey hey beni tutamaz kimse hey hey yaşadım bu ümitle hey heeeey Hey hey bu benim kaderimse Hey hey beni tutamaz kimse Hey hey çoşalım bu ritimle Hey heeeey Hey yıllarca yalnızlıkla yetinen kalbimdeki ateşi söndürmeyen Asla ruhunu şeytana satmayan Sonunda kendini kanıtlayan bu yeni hayatımın ilk günü Rüya gerçek oluyor bölümü Hiç umudumu da yitirmedim Tutmayın beni,tutmayın beni |
Sedat Horrrozzzzzzz:)
üüüüüürürrrrrüüüüüüüü
Büyüklük taslarsan hiç olmaz Güzel olman arti sayilmaz Seni biraz kandirmislar Biraz fazla abartmislar Disarida senden yüzlerce Anlat bakalim senin farkin ne Biri bin gösterip büyütme Çok hossun daha artin ne O çok da sinirli gibi Hemde çok alingan biri öyle cok da çok kirilgan biri o kız o kız(x2) Biraz tuhaf tarzin Ne sorduysam hayir Hiç hos degil tavrin Cevaplar hep hayir Bakarmisin? Hayir! Gelirmisin? Hayir! Kalirmisin? Hayir! Istermisin? Hayir! Salina da salina dolasarak Ona buna gülücükler dagitarak Birak sen ayrı durmayi biraz haydi kendinden bahset Kim bilir belki sen ve ben Memnun degiliz halimizden O zaman vakit geçmeden artik sen kendinden bahsetsen O çok da sinirli gibi Hemde çok alingan biri öyle cok da çok kirilgan biri o kız o kız(x2) Biraz tuhaf tarzin Ne sorduysam hayir Hiç hos degil tavrin Cevaplar hep hayir Bakarmisin? Hayir! Gelirmisin? Hayir! Kalirmisin? Hayir! Istermisin? Hayir! Hadi hadi biraz kendin ol Hadi hadi ah kendin ol Hadi hadi biraz kendin ol Biraz tuhaf tarzin tarzin |
Sedat Bütün Kalbimle....
Duy sesimi...
Yine aynı kavga yine aynı boş laflar yine aynı yalanlar aramızda dünyalar beni seviyordun sen cennetim şimdi cehhennem öyle bir değiştin yabancı gibisin sen gerçek aşk böyle bitmemeli yazıklar olsun bize düşman gibi olduk sanki deli gibi seviyorum ben seni yürekten bütün kalbimle ağlıyorum ben ölüyorum ben şu derdimden dur bi dakka aşkım lütfen bağırma niye soğudun ama duygularını anlat bana ne istersen benden sen razıyım ona vazgeçemem senden ölürüm yoluna Sensiz olamam... deli gibi seviyorum ben,inan bana seni yürekten,bütün kalbimle,ağlıyorum ben,bak bana ölüyorum ben,bu derdimden |
Demet Akalin Tatil...
Seni tanımadan önce tatlı bir yabancıydın
Keşke tanımasaydım da öyle kalsaydın Eğer diğerlerinden farklı olsaydın Ee o zaman seni terketmek zorunda kalmazdım Sayende yola geldi kalbim yanlışı doğruyu ayırıyor Sen eksileli hayatımdan yüzümde güller açıyor Acilen toparlanmalıyım Üstümden koca bir aşk geçti Bir kaç gün tatile çıkmalıyım Aklıma gelirsen sana yazarım |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:58 . |