![]() |
atiye deniz
ice şihhat alebeddar elitlul hilvi alalallah elle ene mali şihhat aetini bosi dahilallah yeayni atini basi dahillallah hali hali hal meli meli mel hali hali hal meli meli mel hali hali hal meli meli mel hali hali hal meli meli mel sana ezelden hastayım yokluğunda yastayım sana ezelden hastayım yokluğunda yastayım doktorlar çarem değil doktorlar çarem değil aşkındır benim ilacım aşkındır benim ilacım hali hali hal meli meli mel hali hali hal meli meli mel ye mama ena mardani beddi hekimil yunani davattabib mebyinfeğni şovfet habibi ptişfini hali hali hal meli meli mel hali hali hal meli meli mel |
Ben insan değil miyim
Ben kulun değil miyim Tanrım,Dünyaya beni sen attın Çile çektirdin Derman arattın Madem unutacaktın Beni neden yarattın Bende mutlu olmak istemez miydim şu yalancı dünyada Yüce adalet böyle olurmu tanrı kulunu hiç unuturmu Bende gülmek isterim Bende sevmek isterim Önce ne verdin sonra ne aldin Onun pesinden neden aglattin Beni sen kullarina oyuncakmi yarattin Bende mutlu olamak istemezmiydim su yalanci dünyada Yüce adalet böyle olur mu tanrı kulunu hiç unutur mu... |
Ne acılarım benziyor sizinkine, ne sevinçlerim
Bırakında koşayım yalınayak Bırakında kanasın dizlerim Ben daha büyümedim diyorum kaç yıl olursa olsun Gelmeyin üstüme ben daha büyümedim Kaç yıl olursa olsun ben daha büyümedim, biliyorum Hala korkuyorum gök gürültüsünden Bakın savaş çıktı sanıyorum Kimsesiz olan sokak ****lerini saklıyor Solan çiçekler için ağlıyorum Kaç yıl olursa olsun ben daha büyümedim Siz gelebilir misiniz? Bir yağmur damlasına, Sığabilir misiniz, Bir fındık kabuğuna? Yüreğim umuda bir eş Her gece koynumda güneş Uçuyorum, her yıldıza uğruyorum Bulutlarla oynaşıyorum Kötülere tuzak kurup, iyilere ödül dağıtıyorum Ben daha büyümedim, biliyorum Yıl kaç olursa olsun Gelmeyin üstüme ben daha büyümedim, biliyorum Hala korkuyorum gök gürültüsünden Bakın savaş çıktı sanıyorum Ne kadar güçlüsünüz söyleyin bana Susturabilir misiniz silahları sevginizle Varsın büyüsün çocuklar Düşsün gözlerimin mavi boncuğu Ben daha büyümedim, biliyorum & biliyorum |
[Nakarat]
Komple komple komple bitiğiz Komple komple komple kritiğiz Komple komple komple tikiyiz Bıraktı mı hadi ya! Üzülme be abi ya Hayat kısa tabi ya, ya yürü başka kız mı yok Sevmeyi versin bas git Taksit taksit... [Nakarat] x 2 Yani değerini bilemeyen aşkın Güm güm başını vuracak elbet şaşkın Bırak da bir kire pasa iyice bulaşsın Bu alem adamı yutar anında Dünya dönüyor bunun etrafında Deme ki gel etme güzelsin özelsin Çarpa çarpa kendisi öğrensin [Nakarat] x 2 Gece ayazından sabah ezanına Akıştayız yine rakı beyazına Yazık ediyorsun, Niye geliyorsun sen bu kızın gazına.. O da özeniyor ama çözemiyor Ayranı yok içmeye pastadan söz ediyor Ee haksız da değil o da Sahip olmak istiyor marka imtiyazına.. Hiç kimsenin hiç kimseden ne bir farkı var ne fazlası Ama bu alemin tuhaf bir tarzı var Kuzunun kurda habire tav olması Bu alem adamı yutar anında Dünya dönüyor bunun etrafında Deme ki gel etme güzelsin özelsin Çarpa çarpa kendisi öğrensin [Nakarat] x 2 [Nakarat] x 2 |
Bu kalbim durmadiysa bir daha durmaz
Ayrilmayi ister gibi baktigin an Gözlerim dolmadiysa bir daha dolmaz Elveda canim deyip gittigin o an 2x Dünya dar gelirdi bize Nazar degdi sevgimize Bunu zaman cözer belki askim Gercegi unutmayalim Arayi sogutmayalim 2x (nakarat 1x) Dünya dar gelirdi bize Nazar degdi sevgimize Bunu zaman cözer belki askim Gercegi unutmayalim Arayi sogutmayalim 2x Dünya dar gelirdi bize Nazar degdi sevgimize Bunu zaman cözer belki askim Gercegi unutmayalim Arayi sogutmayalim 1x |
Sen varken bir anlam vardı
Sen varken yaşama hevesim vardı Sen gittin gideli Bıraktım herşeyi & Dön annem Annem için Onun için bu şarkı Dinle anne ağla anne & Seviyorum Sende söyle Herkes duysun anne Ben çalayım sende oku & Söyle anne Sen varken bir huzur vardı Sen varken neşe vardı Sen gittin gideli Bıraktım herşeyi & Dön annem |
--------------------------------------------------------------------------------
Deli eder bakışların beni öyle Hemen baştan çıkarırsın beni öyle Aman kimseler duymasın Aman kimseler bilmesin Sonra düşeriz dillere Olur mu ki olmaz mı ki bilmiyorum Bir kez sevdim dilim yandı korkuyorum Olur mu ki olmaz mı ki bilmiyorum Yeşil gözler beni yakar korkuyorum Aman kimseler duymasın Aman kimseler bilmesin Sonra düşeriz dillere Sırılsıklam aşık gibi bakıyorsun Alav alev gözlerinle yakıyorsun Aman kimseler duymasın Aman kimseler bilmesin Sonra düşeriz dillere Çapkın çapkın bakıyorsun yüzüme Güvensemmi ben acaba sözüne Çağkın çapkın bakıyorsun yüzüme Şeytan gibi giriverdin kalbime Aman kimseler duymasın Aman kimseler bilmesin Sonra düşeriz dillere |
Üstüme gelme gelme gelme
Gönlüme girme, gönlüme girme Yanaşıp durma, yanaşıp durma Git beni yorma Üstüme gelme yukarıdan aşağıdan Gönlüme girme çıkarma beni baştan Yanaşıp durma hem sağdan hem soldan Git beni yorma geçmişim ben aşktan Bula bula beni mi buldun Yanlış zaman yanlış yerde bana kendini sundun Utanırım sana teveccüh edemem Seni uyarıyorum Sonun olurum bu yollarda Hadi git yolun açık olsun Sonun olurum bu yollarda Hadi git Allah seninle olsun Sonun olurum bu yollarda Hadi git yolun açık olsun Acı çekeriz kalırız zorlarda Hadi git Allah seninle olsun Üstüme gelme yukarıdan aşağıdan Gönlüme girme çıkarma beni baştan Yanaşıp durma hem sağdan hem soldan Git beni yorma geçmişim ben aşktan Bula bula beni mi buldun Yanlış zaman yanlış yerde bana kendini sundun Utanırım sana teveccüh edemem Seni uyarıyorum Sonun olurum bu yollarda Hadi git yolun açık olsun Sonun olurum bu yollarda Hadi git Allah seninle olsun Sonun olurum bu yollarda Hadi git yolun açık olsun Acı çekeriz kalırız zorlarda Hadi git Allah seninle olsun Sonun olurum bu yollarda Hadi git yolun açık olsun Sonun olurum bu yollarda Hadi git Allah seninle olsun Sonun olurum bu yollarda Hadi git yolun açık olsun Acı çekeriz kalırız zorlarda Hadi git Allah seninle olsun Hadi git Allah yardımcın olsun |
--------------------------------------------------------------------------------
Anladım ki aşkımız bir yalandan ibaret Benim sana yaptığım canım,aşk tadında ibadet Ben seni çılgın gibi,uykumda bile sevdim Gelecek bizim olsun gerisi Allah Kerim Alev alev alev alev,yandığımı görüyorsun Bir teselli istemedim,istememde biliyorsun Her yeni gün yeni umut,yeni güneş mi diyorsun O her gün doğar ama,ben bir kere biliyorsun |
[Verse 1]
I'm bringing ***y back (yeah) Them other boys don't know how to act (yeah) I think your special what***65533;s behind your back (yeah) So turn around and I***65533;ll pick up the slack. (yeah) Take em' to the bridge (listen) [Bridge] Dirty babe (aha) You see these shackles Baby I'm your slave (aha) I'll let you whip me if I misbehave (aha) It's just that no one makes me feel this way (aha) Take em' to the chorus [Chorus] Come here girl Go ahead, be gone with it Come to the back Go ahead, be gone with it We are happy Go ahead, be gone with it Drinks on me Go ahead, be gone with it Let me see what you're twerking with Go ahead, be gone with it Look at those hips Go ahead, be gone with it You make me smile Go ahead, be gone with it Go ahead child Go ahead, be gone with it And get your ***y on (yes) Go ahead, be gone with it Get your ***y on (yes) Go ahead, be gone with it [X6] Get your ***y on [Verse 2] I'm bringing ***y back (yeah) Them other fuckers don't know how to act (yeah) Come let me make up for the things you lack (yeah) Cause your burning up I gotta get it fast (yeah) Take em' to the bridge (listen) [Bridge] [Chorus] You ready [x3] Yes [Verse 3] I'm bringing ***y back (yeah) You mother fuckers watch how I attack (yeah) If that's your girl better watch your back (yeah) Cause she'll burn it up for me and that's a fact (yeah) Take em' to the chorus [Chorus] Your ready (yes) [x2] Yes |
Nerden esti aklıma
Bu şarkıyı dinlemek Tam unuttum diyorken Seni böyle özlemek Alev alev hasreti Giyinirken üstüme Yine düştü ayrılık Damla damla gönlüme Karayağızım Alnımda yazım Dinmiyor sızım Sensiz yalnızım yalnız Dertleri ferman Aşk bana haram Sen yoksun artık Ben iflah olmam ahh Nerden esti aklıma Bu şarkıyı dinlemek Tam unuttum diyorken Seni böyle özlemek Alev alev hasreti Giyinirken üstüme Yine düştü ayrılık Damla damla gönlüme Karayağızım Alnımda yazım Dinmiyor sızım Sensiz yalnızım yalnız Dertleri ferman Aşk bana haram Sen yoksun artık Ben iflah olmam ahh |
Senden bunu beklemezdim
Sevginden şüphe etmezdim Ne oldu bize bir tanem Ter****p birden gitmezdin İyi günde kötü günde Senle birlikte Olmadım mı sevgilim Olmadım mı hiç Üzüntünde sevincinde Senle birlikte Olmadım mı sevgilim Olmadım mı hiç Hayat sensiz yaşanmıyor Vefasızlık yakışmıyor Ne yaptım sana bir tanem Aklım bir türlü almıyor |
Akşamı getiren sesler susunca Gönül rıhtımına bir gemi yanaşır Döker hüzünleri gider sessizce Gözlerimde geçen yüzün ıslanır Saatler yorulur sabaha doğru Geceler yorulur hasretin yorulmaz Bırakmaz peşimi nereye gitsem Çoğalır düşüncem aklıma sığmaz İki gözüm iki bulut Yalnızlığa yürüyorum Yenik düştüm hasretine Çöllerinde çürüyorum |
Bir gün olsun gülmedi talih benim yüzüme
Sevdiğimden ayrıldım dünya zindan gözüme Kimse çare bulamaz gözlerimin yaşına Bu çektiğim çileler düşmanların başına Yaşamak mı, hayat mı bu Allahım hiç şansım yok mu Öyle dertliyim ki ben Kimse bir gün çekemez Yaşamakmış ölmekmiş Benim için farketmez Bir gün olsun gülmedi Talih benim yüzüme Sevdiğimden ayrıldım Dünya zindan gözüme Aşkında en hesapsız kitapsız olanını |
kalınca sebepsiz bir başıma
hatıralar beynimde dans ediyor günahlarım dizilip bir bir karşıma sanki birer birer intikam alıyor yüreğimden zincire vurulmuşum anılar her bir halkayı bağlıyor ben duygularımın esiri olmuşum hatalar yalan duygularda başlıyor sen de benim hatalarımdan birisin sen en büyük günahların bedelisin senin için harcanan zamana yazık sen en güzel duyguların katilisin istemem seni ne sevgini ne kendini istemem ben bu hayatı sözüm ona pembe rengini |
Hasret rüzgarlari cok erken esti
Savrulduk sevgilim dertlerden yana Zamansiz dökülen yapraklar gibi Ayrildik sevgilim doymadim sana Zamansiz dökülen yapraklar gibi Ayrildik sevgilim doymadim sana Nasil baslamistik bak nasil bitti En güzel duygular silindi gitti Nasil da sevmistim bilirsin seni Ayrildik sevgilim doymadim sana Nasil da sevmistim bilirsin seni Ayrildik sevgilim doymadim sana O cocuk gülüsün aklimdan gitmez Yalvarsam tanrima yazimi silmez Bosalan kadehler teselli etmez Ayrildik sevgilim doymadim sana Bosalan kadehler teselli etmez Ayrildik sevgilim doymadim sana |
Eskiden olsa sana ağlardım
Yanımda kal gitme diye Ama şimdi gözyaşlarım Giden yıllarıma Sözünde dursan sana tapardım Kapanırdım dizleriDemiştin ya biz ölürüz Ayrılmayız diye Şimdi sen söyle öleyim mi? Yoksa sözümden döneyim mi? Elleri sevsem bunu sen bilsen Ne olur halin göreyim mi? Erkeksen söyle |
O gün seni gördüm ya,
Kıyametler koptu içimde Bir soru geldi bana gözlerinden Sanki yer oynadı yerinden Aklım bir an durakladı Deliriyorum Zincir vurulmaz rüzgara Karşı konulmaz bu aşka Çaresi yok bunun başka Elimiz mahkum Yaşanacak bu aşk bitecek Neden bu raslantı neden? Hiç zamansız ve de anlamsız Açması çok, hiçte çaresi yok Hep yokuş, hiç düz yolu yok Öyle yalnız hiç kimsesi yok Yapayalnız***65533; |
Öyle garip bir hansın ki sen Dünya,
Sende yolcu olanın vay haline vay.. Ters dönmeyegörsün bir kere çarkın, Senden medet umanın vay haline vay.. Ezelin ebedin meçhul bilinmez, Ödenir ödenir borcun silinmez, Fanisin bu gerçek inkar edilmez, Sende garip doğanın vay haline vay.. Ezelin ebedin meçhul bilinmez, Ödenir ödenir borcun silinmez, Fanisin bu gerçek inkar edilmez, Sende garip doğanın vay haline vay.. Aman yokki hiç bitmeyen zulmünden, Neler alıp gittin benim elimden, Anlamadım gitti senin dilinden, Senden medet umanın vay haline vay.. Ezelin ebedin meçhul bilinmez, Ödenir ödenir borcun silinmez, Fanisin bu gerçek inkar edilmez, Sende garip doğanın vay haline vay.. Ezelin ebedin meçhul bilinmez, Ödenir ödenir borcun silinmez, Fanisin bu gerçek inkar edilmez, Sende garip doğanın vay haline vay.. Sende garip doğanın vay haline vay.. |
Sen gittiğinde gözüm arkada kaldı
Canım sıkıldı çabuk gel Tadım kalmadı sensiz Tadım kalmadı hemen gel Bir kaç gün içinde dön ne olur Bıraktığın gibi burdayım Yalnız değilsin canındayım Tut elimi tut yanındayım Yalnız değilsin Canındayım Bir kaç gün içinde dön ne olur |
Sessiz bir köşede, her şeyden uzak;
Meçhul yarınlara terk edilmisim Dostluklar yalanmış, sevgiler tuzakmış Tuzak Hayret yanılmışım, yalnızım simdi Oysa mutluluğu hayal etmiştim Gidenler unutmuş, aşkları yalanmış Yalan Günesin doğuşu, batışı farksız Nasıl yaşanırsa yaşarım ben aşksız Demir attım yalnızlığa Bir hasret denizinde Ve şimdi hayallerim o günlerin izinde Yüreğimde duygular, ümitlerim nerede? Söyle bir düşünüp her şeyi birden Neden anıları bitirmeyişim Yalanmış sevgiler, kalbimden uzakmış Uzak Boşa beklemişim yollara bakıp Kurak topraklara umutlar ekmişim Arzular avuttu, gördüğüm hayalmiş Hayal Günesin doğuşu, batışı farksız Nasıl yaşanırsa yaşarım ben aşksız Demir attım yalnızlığa Bir hasret denizinde Ve şimdi hayallerim o günlerin izinde |
Sen sus hiç bir şey söyleme
Sen sus da gözlerin konuşsun Öldür beni sen öldür ki Aşkın kalbimde haps olsun Ben sanki ben değilim Gözüm bir şey görmez oldu Delirdim aşkına çıldırdım Aklım fikrim hep sen oldun Yoksa ben deli miyim? Deli mi divane miyim? Bir haber uçursan yeter Yine sana koşa koşa gelirim |
Ohh***65533;
Yağmur yağıyor seller akıyor Arap kızı camdan bakıyor Deli***65533; Deli deli deli kulakları küpeli deli Deli deli deli kulakları küpeli Neyin nerden geleceği belli olmaz Belli olmaz Su uyur su uyur düşman uyumaz Leylek leylek hava da mı Yumurtası tavada mı Sakla samanı gelir zamanı deli Ohh***65533; Yağmur yağacak seller akacak Akvaryumdan deniz kızı sana bakacak deli |
Sana giden yollarda
Günlerdir koşuyorum Belki kavuşurum diye Katlanıyorum Bir adımda sen at Ne olur, ne olur yalvarıyorum Bu sevdanın tüm yükünü Ben taşıyorum Acısını, kederini ben çekiyorum Birazını al üstümden al ne olur Ne olur, ne olur dayanamıyorum Seni sevdiğimi yıllardır söylüyorum Ne yanıt vereceksin hiç bilmiyorum Kötü ise söyleme ah sus Ne olur, ne olur korkuyorum Karşılıksız bu aşkın Bedelini ödüyorum Botnu bükük, kalbi kırık Geri dönüyorum Hiç olmazsa bir el salla Ne olur, ne olur ağlıyorum, ağlıyorum |
En uzun sarkisini söyledi hasret
Gece bitmek bilmedi ooo Kalkip sana gelmek istedim ama Buna gücüm yetmedi Anilarda kaybolup gittin Uykularim zaten izinli Bu sevda bana acilari Cektirmeye yeminli Yarasi var yarasi var Bende bir ask belasi var Sevda demek yetmez buna Inan bana dahasi var... |
Kapkara gözlerle, yaktın sineden
Aşkınla tutuşup, yandım çingenem Ruhumu koparıp, aldın bedenden Uğruna sararıp, soldum çingenem Karanlık gecede, ateşin başında Takınır zilleri, oynar çingenem Savurur saçlarını, esen rüzgarla Bir deli sevdaya, salar çingenem Çingenem, çingenem Kara gözlü çingenem Aşkınla tutuşup Yandım çingenem Çingenem, çingenem Kara gözlü çingenem |
Beautiful America
The man on the television said I need to drink this, and sleep with that, in order to be cool. And you know that I would do almost anything, to be like that guy on TV. I know that if I had just the right outfit and a hairstyle that could be me. Don't you know you can't be cool if you dress dumb, I need to have that 'cause everybody's got one. I think I'll start smoking, that would make me intellectual, that's what I've always wanted to be. I need to lift weights, that would make me more ***ual, and that would be good for me. In America it's wonderful, all you have to do is fake it. Own anything you want, all you have to do is take it. Live for today, don't think about tomorrow, have a good time in America-Gomorrah. What are you looking at, you better not make me mad. I'll drive by your house and shoot your dog, and mom, and dad. I don't need you or the Bible or anything to tell me what is the law. With a good enough lawyer I can do anything in Beautiful America. I want to be in America, Okay for me in America, everything's free in America, for a small fee in America. |
Susmu geldi aniden
Susmayan dudaklarına Küsmü geldi aniden İçinden içinden Ceza mı yar ceza mı Yaptıkların ceza mı İstersen öldür beni Kesme sakın selami |
Unknown
This ignorance is catching up with me Dragging me down, disrupting my thoughts constantly I'm sick of these games, I don't know what to do I'll somehow find that way to disappoint you (Like a needle through the heart)It hurts me so bad (Like a needle through the heart)I can't take this anymore (Like a needle through the heart)It's almost over now Is this all one big joke to you? Is that all this is just one big game? (Like a needle through the heart)It hurts me so bad (Like a needle through the heart)I can't take this anymore (Like a needle through the heart)It's almost over now (Like a needle through the heart)It's all over now |
On The Clock
buzzing blaring through my skull the sun is up but i can't tell sneak the covers down my nose eyes are sore gotta keep 'em closed call in, no i've gotta go its quarter past the buzz was slow on the clock down vacant walks i trudge and stumble can collector catch me mumble this stupid job won't pay it's dues gotta cuff their stuff for gain cause minimum wage isn't much to lose bussing blaring through your skull the turnover rat is high in hell pass the torch back and forth sorry mom, but i quit that job |
Here We Are
no open arms just an open mouth i guess im supposed to prove myself you've been here and there and i don't care but with any response i draw a stare not gonna feel like your lab rat in a rut again, they'll offer you twenty when they know you cant payback ten subtract the interest from your worth they cuffed you to your job at birth not gonna feel like your lab rat im sick of this tease and flirt sick of boring snobs in skirts time to hit the bricks and have a laugh so don't show unless youve got some class im not gonna feel like your lab rat >> On The Clock buzzing blaring through my skull the sun is up but i can't tell sneak the covers down my nose eyes are sore gotta keep 'em closed call in, no i've gotta go its quarter past the buzz was slow on the clock down vacant walks i trudge and stumble can collector catch me mumble this stupid job won't pay it's dues gotta cuff their stuff for gain cause minimum wage isn't much to lose bussing blaring through your skull the turnover rat is high in hell pass the torch back and forth sorry mom, but i quit that job |
Gece sancılı gün doğmaz Bir türlü sabahlar olmaz Gözlerin kapanır uykun gelmez Çaresiz kalırsın yanımda Edirne den kuş uçur Ardahan***8217; a giiitsin Sen nereye gidersen git bana aitsin Şimdi uzak şehirlerde Baş ucumdaki resminde Kırık bir plağın küskün sesinde Her an yüreğimde seninle Edirne den kuş uçur Ardahan***8217; a giiitsin Sen nereye gidersen git bana aitsin |
Here We Are
buzzing blaring through my skull the sun is up but i can't tell sneak the covers down my nose eyes are sore gotta keep 'em closed call in, no i've gotta go its quarter past the buzz was slow on the clock down vacant walks i trudge and stumble can collector catch me mumble this stupid job won't pay it's dues gotta cuff their stuff for gain cause minimum wage isn't much to lose bussing blaring through your skull the turnover rat is high in hell pass the torch back and forth sorry mom, but i quit that job |
Unknown
With this blade in hand I think of everything i cant understand I wanna take the next step But my fears catch up with me Put it slowly to the ground I realize I'm safe and sound This can only happen in my deep sleep Only in my dreams You're probably discusted by now, I know Just understand that I'm nothing like you Be more open minded And listen to what I have to say,its ok. Listen to these sick thoughts They're only in my dreams Why am I like this? Dont forget they're only dreams. You're probably discusted by now, I know Just understand that I'm nothing like you Be more open minded And listen to what I have to say,its ok. Why am I like this? They're only dreams Why am I like this? They're only dreams Why am I like this? They're only dreams Why am I like this? They're only dreams... |
Dün Akşam Yine Benim Yollarima Bakmişsin X2
Gelmeyince üzülüp Perdeyi Kapatmişsin Kalbindeki Derdine Derman Olmaya Geldim Sakin Artik üzülme Sende Kalmaya Geldim Yillar Varki Hasretim O O Gül Yüzüne Kararliyim Bu Gece Senin Olmaya Geldim Benim Için Ağlayip Hep Gözyaşi Dökmüşsün X2 Yollarima Bakipta Hep Boynunu Bükmüşsün Kalbindeki Derdine Derman Olmaya Geldim Sakin Artik üzülme Sende Kalmaya Geldim Yillar Varki Hasretim O O Gül Yüzüne X2 Kararliyim Bu Gece Senin Olmaya Geldim |
A Needle Through The Heart
This ignorance is catching up with me Dragging me down, disrupting my thoughts constantly I'm sick of these games, I don't know what to do I'll somehow find that way to disappoint you (Like a needle through the heart)It hurts me so bad (Like a needle through the heart)I can't take this anymore (Like a needle through the heart)It's almost over now Is this all one big joke to you? Is that all this is just one big game? (Like a needle through the heart)It hurts me so bad (Like a needle through the heart)I can't take this anymore (Like a needle through the heart)It's almost over now (Like a needle through the heart)It's all over now |
Seni benden almaya senin de gücün yetmez
Şu yaralı kalbime benim de sözüm geçmez Anlamasan da beni, dinlemesen de olur Başkasını sevemem saçmalama ne olur Anılar kilitlemiş sana Resimler delil gibi bana Allahım da şahit buna Gel içimden seni alsana Kolaysa sen unutsana Yazıklar olsun bana Seviyorum, seviyorum seni çok |
Sen gitmesine izin verilecek adam degilsin
Sen bir gurur ugruna bitecek sevda degilsin Eski bir tanidik olamazsin Duramazsin sende benden ayri Bu yürek kimi sever kiminle sevisir Senden gayri Gitme büyü bozulmasin Gitme yastigin sogumasin Hersey senden sonra gelir Sen benim öbür yarimsin... |
Serpent
3 weeks and 4 hours ago You left me You left me now I'm pissed You're a serpent Scaly and cold A serpent A lying bitch Can't stand you Why'd you do that to me? I can be sweet Or I can be sour It all depends on how you treat you You treat me good, you get it You treat me bad, you'll see You're a serpent Scaly and cold A serpent A lying bitch Can't stand you Why'd you do that to me? It's a disgrace A disgrace You ashamed me Now watch your back You're a serpent Scaly and cold A serpent A lying bitch Can't stand you. I don't need a tramp like you |
Bir yudum sen olsaydın
Avuçlarımda tutsak Bir yudum sen olsaydın Sessizliğime ortak Yetmiyor hayal edip Umutlarla avunmak Bitmiyor saatlerce Aşka sitem savurmak Sen olsaydın Dudaklarım mutluluk İçerdi sen olsaydın Dilimdeki suskunluk Biterdi sen olsaydın Zamanında sevmeyi Acıları ezmeyi Doya doya gülmeyi Yaşardık sen olsaydın Bir yudum sen olsaydın Arzularıma yasak Bir yudum sen olsaydın Susuzluğuma ortak Yetmiyor olmaz deyip Hasretine sarılmak Yetmiyor gecelerce Seni sensiz yaşamak Sen olsaydın |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:15 . |