![]() |
Emre Altug Ibret-i Alem ...
Gün geceye varınca
kar gülleri yakınca gel haneme usulca dur karşıma boyunca bir fırtına anında yar ellerim saçımda ter boşanır başımdan her cilveli nazında hiç bir şey koyamam yerine kimsenin gitmesin gücüne sen üstüne alınma bu sitem benden bahtıma ibret-i alem olmaya gönüllüyüm ben ortada yaratmışsın bir defa can dayanır mı ah yatmaya |
Emre Altuğ Sensiz Olmuyor...
uzadi geceler
sabah olmuyor sensiz bu dunyama gunes dogmuyor hasretim askina gel de sev artik sevgilim askina doyum olmuyor olmuyor sensiz olmuyor sen sevmezsen kalbim huzur bulmuyor gulmuyor yuzum gulmuyor kader aldi seni bana vermiyor hasretin icimde bir alev gibi sensiz gecen hergun bir asir gibi nerdesin sevgilim don artik bana dusmusum pesine bir deli gibi olmuyor sensiz olmuyor sen sevmezsen kalbim huzur bulmuyor gulmuyor yuzum gulmuyor kader aldi seni bana vermiyor |
Emre Altuğ Su Gibisin...
özledim seni ah nasıl özledim
gecenin sabaha hasreti gibi bekledim istedim seni ah nasıl arzuladım susuz kalmış toprak gibi yağmuruna muhtacım su gibisin su gibisin akıp gider zaman sen dönemezsin su gibisin su gibisin gafil avlandım seline yenildim ruhuma hayat veren sensin teselli yok ki hiç ayrılık ok gibi saplanmış kalbime anlayan yok halimi ses vermez mi duyan haykırışlarımı yalnızlık zor iş be kardeş kim doğru kim kalleş |
Emre Altuğ Sicak...
Ne şiir ne masal ne yalanlar bu gece
Zaman mekan hepsi yalan seninle Aklımı çelen tüm düşler delice Gerçek olacak hadi gel bak bu gece Avuçların yanacak Bedenim çırılçıplak Bu gece ateşim bedeninde yanacak Sıcak çok sıcak Sıcak daha da sıcak olacak Sıcak çok sıcak Sıcak daha da sıcak olacak Bu gece bu gece bu gece |
Emre Altuğ Gidecek Yerim Mi Var??
Bak yine kader sessizce örmüş ağları
Biçare gönül uzanmıyor ki kolları Hep kara haber getirdi yaz yağmurları Senden bihaber geçer mi ömrün kalanı? Karanlıklar içinden gün doğar ya aniden, Belki öyle can bulur yarım kalan hikayemiz.. Gidecek yerim mi var? Diyecek sözüm mü var? Bunu eller anlamaz sana ihtiyacım var |
Emre Altuğ Dudak Dudağa..
Kimsenin ne söylediği ne seni ne beni bağlamasın
Akışına bırak sen herşeyi Kimse bizi yormasın İnadına gitmek var bu gece yeterki inan sen bana İsyan olsun bu kadere Aşk defterine de son nokta Nefes nefese Belki dudak dudağa Yürek yüreğe Yüreğin dayanırsa Tenin tenime değsin Yok olalım aşkın girdabında Ruhumuz içiçe geçsin Sırılsıklam uyanalım sabaha |
Emre Altuğ Kapiş Kapişşşşş
Öyle bi bakış at ki
Kalmasın taş taş üstüne Sen aşki öyle bi canıma kat ki Taşsın yüregimde Hadi çıkart içindeki saklı cenneti Zaten sevişiyorsun benimle vücut dilimle Ayayay... [Nakarat] Hakkını verelim mi aşkin? Namusunu kurtaralım mı? Yediden yetmişe nam salıp Dillere slogan olalım mı? (2x) Ayayayay.. Aman ha arayı bozmayalım biz Sakın ha sıradan olmayalım biz Elimize geçen bu fırsatı Sevişe sevişe kullanalım biz (2x) [Nakarat] Öyle bi bakış at ki Kalmasın taş taş üstüne Sen aşki öyle bi canıma kat ki Taşsın yüregimde Hadi çıkart içindeki saklı cenneti Zaten sevişiyorsun benimle vücut dilimle Ayayay... [Nakarat] Kapış kapış aşk Kapış kapış aşk Heryerde dillerde Al kaçırma al Al kaçırma al Al kaçırma al al al Dercesine, aşka ihanet dercesine Aman ha arayı bozmayalım biz Sakın ha sıradan olmayalım biz Elimize geçen bu fırsatı Sevişe sevişe kullanalım biz (2x) Ay ay ay... [Nakarat] Kapış kapış aşk Kapış kapış aşk |
Engin Nurşani Adina çizik çekdim..
Yalanla yeminle nara yaktığım
Sözlerini bile bile unuttum Usanmazdım saatlerce baktığım Gözlerini bile bile unuttum Unuttum adına bir cızık çektim Sana çok bağlıydım ümüdüm vardı Onun için bu can sana yalvardı Ömrümün üstünde yıllar yol aldı İzlerini bile bile unuttum Unuttum adına bir cızık çektim Yüreğime kazdım senin adını Ben almadım alan alsın tadını Terk eyledim en sevdiğim kadını Yüzlerini bile bile unuttum Unuttum adına bir cızık çektim |
Engin Nurşani Derbederim...
gozlerim yollarda kulagim seste
derbederim perisanim gelsene bulbul aglar oldu altin kafeste derbederim perisanim gelsene canim gelsene bulbul aglar oldu altin kafeste derbederim perisanim gelsene canim gelsene ana kuslar doner yuva basina avci vurmus yara almis dosunde ayri kalmis yavrusundan esinden derbederim perisanim gelsene canim gelsene ayri kalmis yavrusundan esinden derbederim perisanim gelsene canim gelsene nursani umudu kesmedi senden kizsanda kussende ayrilma benden sen bana lazimsin boylesi gun degil derbederim perisanim gelsene canim gelsene sen bana lazimsin boylesi gun degil derbederim perisanim gelsene canim gelsene |
Engin Nurşani Gülom...
Bu gecede uykulari boldum gulom gulom gulom senin icin
Terk etmedim bu diyari kaldim gulom gulom gulom senin icin Kaldim gulom gulom gulom senin icin Kaldim gulom gulom gulom senin icin Terk etmedim bu diyari kaldim gulom gulom gulom senin icin Kaldim gulom gulom gulom senin icin Kaldim gulom gulom gulom senin icin Kaldim gulom gulom gulom senin icin Simdi senden cok uzakta ne olduysa oldu haktan Biraktigin son duraktan geldim gulom gulom gulom senin icin Geldim gulom gulom gulom senin icin Geldim gulom gulom gulom senin icin Biraktigin son duraktan geldim gulom gulom gulom senin icin Geldim gulom gulom gulom senin icin Geldim gulom gulom gulom senin icin Geldim gulom gulom gulom senin icin Nursanide hal kalmadi Tutacagim dal kalmadi Gecti bahar gul kalmadi Soldum gulom gulom gulom senin icin Soldum gulom gulom gulom senin icin Soldum gulom gulom gulom senin icin Gecti bahar gul kalmadi Soldum gulom gulom gulom senin icin Soldum gulom gulom gulom senin icin Soldum gulom gulom gulom senin icin |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:57 . |